Madridin paella-, tortilla- ja sangria ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Maistele espanjalaisen gastronomian olemusta dynaamisella kokkauskurssilla Madridissa, jossa opit valmistamaan ikonisia ruokia, kuten paellaa, espanjalaista munakasta ja sangriaa. Mestarikokin opastuksella opit tekniikat ja salaisuudet näiden ikonisten makujen takana.
Tämä noin 2 tunnin mittainen aktiviteetti toteutetaan pienessä ryhmässä, joten voit nauttia läheisestä ja henkilökohtaisesta ilmapiiristä. Koko kurssin ajan nautit valmistamistasi luomuksista lounaaksi ja viet kotiin uusia kulinaarisia taitoja ja palan espanjalaista kulttuuria jokaisella suupalalla.
- Opi espanjalaisen keittiön salaisuudet valmistamalla perinteisiä ruokia, kuten valencialaista paellaa, tortilla de patatasia ja sangriaa.
- Koe käytännönläheinen ja viihdyttävä kokemus Madridissa asiantuntijakokin opastuksella.
- Jaa aito lounas ja vie kotiin eksklusiivisia reseptejä, joiden avulla voit luoda uudelleen Espanjan maun.
Sisältö
- Paellan, tortillan ja sangrian kokkauskurssi Madridissa
- Paikallinen kokki
- Lounas
- Juomat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Osallistu eksklusiiviseen gastronomiseen kokemukseen Madridissa, sinulla on mahdollisuus syventyä espanjalaiseen kulinaariseen perinteeseen valmistamalla kolme edustavaa ruokalajia: ikoninen Valencian paella, klassinen tortilla de patatas ja virkistävä sangria. Paikallisen keittiömestarin opastuksella opit kunkin reseptin edellyttämät tekniikat tuoreiden raaka-aineiden valinnasta aina espanjalaisen keittiön aitojen makujen luomiseen tarvittaviin vaiheisiin.
Aktiviteetti alkaa klassisilla tapaksilla. Tänä aikana opit valmistamaan sangriaa, ikonista juomaa, jota nautit muiden ruokien valmistuksen aikana. Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla muita perinteisiä juomia, joita on saatavilla prosessin yhteydessä.
Seuraavaksi aloitat kuuluisan tortilla de patatasin (perunamunakas) valmistuksen. Isäntä opastaa sinua askel askeleelta oikean tekniikan avulla täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi munien vatkaamisesta tarkkaan kypsennyspisteeseen. Kun olet valmis, voit maistaa luomustasi ja nauttia tämän espanjalaisen klassikon aidosta mausta.
Kurssin pääruokana on paella, yksi Espanjan tunnetuimmista erikoisuuksista. Keittiömestari kertoo sinulle tämän ruokalajin historiasta ja perinteistä, miten se on kehittynyt ja miksi se on edelleen paikallisen gastronomian symboli. Kun paella on valmis, istut alas nauttimaan valmistuksesta muiden osallistujien kanssa.
Kokemuksen päätteeksi nautit lounaan päätteeksi tyypillisen jälkiruoan kahvin kera . Enintään 7 hengen pienryhmille suunniteltu kurssi takaa henkilökohtaisen huomion ja käytännönläheisen oppitunnin, jonka ansiosta voit osallistua aktiivisesti prosessin jokaiseen vaiheeseen hyvässä seurassa.