Buckinghamin palatsin opastettu kierros, joka sisältää vartionvaihto -seremonian

4.7
(207 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 2h45m
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
92 € 84 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Nauti yhdestä Lontoon ikonisimmista maamerkeistä, Buckinghamin palatsista ja sen odotetuimmasta tapahtumasta, vartijanvaihdon seremoniasta. Nautit noin 2,5 tunnin ajan molemmista nähtävyyksistä, mukaan lukien tämän suuren palatsin sisätilat sekä äänikierros sen parhaisiin huoneisiin, mikä on mahdollista vain muutamana viikkona vuodessa. Tämä aika on yleensä heinäkuun lopun ja syyskuun alun välillä. Tämän vierailun aikana olet osa noin 25 hengen ryhmää.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa kokemuksesi, vaan pääset myös todistamaan vartijanvaihdon värikästä spektaakkelia. Näet, kun palatsia puolustavat sotilaat vaihtavat vuoroa.

 • Nauti Buckinghamin palatsin sisätiloista, jotka ovat käytettävissä vain noin 8 viikkoa vuodessa.
 • Sisällä nautit jokaisesta yksityiskohdasta ääniopastuksen avulla.
 • Todista ikoninen vartijanvaihtoseremonia palatsin sisäänkäynnillä.

Sisältää

 • Ammattimainen isäntä
 • Audioguide Buckinghamin palatsiin
 • Kaartin vaihtamisseremonia
 • Sisäänkäynti Buckinghamin palatsiin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Buckinghamin palatsi on Englannin tärkein palatsi. Siksi pääset tämän 2,5 tunnin vierailun aikana sisälle palatsiin, joka on melko eksklusiivinen paikka, sillä sen ovet ovat avoinna vain noin 8 viikkoa vuodessa.

Vierailu tapahtuu enintään 25 hengen ryhmissä. Ennen palatsiin pääsyä teitä seuraa ammattitaitoinen isäntä, joka opastaa teitä joka vaiheessa. Palatsin lisäksi tällä kierroksella pääset näkemään myös vartijanvaihdon seremonian.

Seisot erityisesti palatsin porttien takana, ja saat siten vaikuttavan näkymän kuninkaallisen armeijan sotilaiden ja hevosten vaihtumiseen. Tämä seremonia on yksi palatsin tärkeimmistä nähtävyyksistä, sillä se on värikäs spektaakkeli ratsuväen ja jopa rumpujen saattelemana. Jos kuitenkin sataa rankasti tai jos vartiovuoron vaihtoa aikaistetaan varhain aamulla, seremonia korvataan kävelykierroksella.

Kun jätät seremonian sikseen ja käännät katseesi Buckinghamin palatsiin, sisällä voit nauttia ääniopastuksesta. Tarkemmin sanottuna tämä ääniopastus kestää noin 1 tunnin, ja se vie sinut läpi palatsin kaikenlaisten huoneiden ja salien. Vierailet hänen majesteettinsa ylellisissä kammioissa, valtavissa huoneissa , joissa on klassisia taideteoksia ja täydellisesti verhoiltuja ja historiallisia huonekaluja. Näin olet päässyt tutustumaan yhden koko Englannin kulttuurillisesti merkittävimmän rakennuksen sisätiloihin.

Arvostelua

4.7
· 207 Arvostelua
 • A
  August
  5
  (0 Arvostelua)
  Paras tapa tutustua kaupunkiin, jos olet Lontoossa vain lyhyen aikaa.
 • G
  Gian Franco
  5
  (0 Arvostelua)
  Olimme erittäin tyytyväisiä siihen, miten hyvin pärjäsimme tällä kiertueella.
 • G
  Giordano
  5
  (0 Arvostelua)
  Menin ystävieni kanssa ja meillä oli hauskaa.
 • L
  Leo
  4
  (0 Arvostelua)
  Aluksi minulle kerrottiin, että varaustani ei ollut tehty, mutta lopulta he pystyivät löytämään sen ja korjaamaan virheen. Seremonia sujui nopeammin kuin luulin, ja pidin siitä paljon.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt