Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Buckinghamin palatsin opastettu kierros, joka sisältää vartionvaihto -seremonian

4.7
(206 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 2h45m
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
86 € 79 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Nauti yhdestä Lontoon ikonisimmista maamerkeistä, Buckinghamin palatsista ja sen odotetuimmasta tapahtumasta, vartijanvaihdon seremoniasta. Noin 2,5 tunnin ajan pääset nauttimaan molemmista nähtävyyksistä, mukaan lukien tämän suuren palatsin sisätiloista sekä äänikierroksesta sen parhaisiin huoneisiin, mikä on mahdollista vain muutamana viikkona vuodessa. Tämä ajanjakso on yleensä heinäkuun lopun ja syyskuun alun välillä. Vierailun aikana olet osa noin 25 hengen ryhmää.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa kokemuksesi, vaan voit myös todistaa värikkään vartijanvaihdon seremonian. Katselet, kun palatsia puolustavat sotilaat vaihtavat vuoroa.

 • Nauti Buckinghamin palatsin sisätiloista, jotka ovat avoinna vain noin 8 viikkoa vuodessa.
 • Sisällä voit nauttia jokaisesta yksityiskohdasta ääniopastuksen avulla.
 • Todista ikoninen vartijan vaihtamisseremonia palatsin sisäänkäynnillä.

Sisältää

 • Ammattimainen isäntä
 • Audioguide Buckinghamin palatsiin
 • Kaartin vaihtamisseremonia
 • Sisäänkäynti Buckinghamin palatsiin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Buckinghamin palatsi on Englannin tärkein palatsi. Siksi tämän 2,5 tunnin vierailun aikana pääset tutustumaan palatsin sisätiloihin, mikä on melko eksklusiivista, sillä sen ovet ovat avoinna vain noin 8 viikkoa vuodessa.

Vierailu toteutetaan enintään 25 hengen ryhmissä. Ennen kuin astut sisään palatsiin, sinua seuraa ammattitaitoinen isäntä, joka opastaa sinua joka askeleella. Palatsin lisäksi tällä kiertoajelulla pääset näkemään myös vartijanvaihdon seremonian.

Seisot erityisesti palatsin porttien takana, ja saat siten vaikuttavan näkymän kuninkaallisen armeijan sotilaiden ja hevosten vaihtumiseen. Tämä seremonia on yksi palatsin tärkeimmistä nähtävyyksistä, sillä se on värikäs spektaakkeli, johon liittyy ratsuväkeä ja jopa rumpuja. Jos kuitenkin sataa rankasti tai jos vartijan vaihtumista aikaistetaan varhain aamulla, seremonia korvataan kävelykierroksella.

Kun jätät seremonian sikseen ja käännyt Buckinghamin palatsiin, voit nauttia ääniopastuksesta. Tämä ääniopas kestää noin 1 tunnin, ja se johdattaa sinut palatsin kaikkiin eri huoneisiin ja saleihin. Vierailet hänen majesteettinsa ylellisissä kammioissa, valtavissa huoneissa , joissa on klassisia taideteoksia ja täydellisesti verhoiltuja ja historiallisia huonekaluja. Näin olet voinut tutustua yhden koko Englannin kulttuurisesti merkittävimmän rakennuksen sisätiloihin.

Arvostelua

4.7
· 206 Arvostelua
 • A
  August
  5
  (0 Arvostelua)
  Paras tapa tutustua kaupunkiin, jos olet Lontoossa vain lyhyen aikaa.
 • G
  Gian Franco
  5
  (0 Arvostelua)
  Olimme erittäin tyytyväisiä siihen, miten hyvin pärjäsimme tällä kiertueella.
 • G
  Giordano
  5
  (0 Arvostelua)
  Menin ystävieni kanssa ja meillä oli hauskaa.
 • L
  Leo
  4
  (0 Arvostelua)
  Aluksi minulle kerrottiin, että varaustani ei ollut tehty, mutta lopulta he pystyivät löytämään sen ja korjaamaan virheen. Seremonia sujui nopeammin kuin luulin, ja pidin siitä paljon.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt