Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Harry Potter -kiertue Lontoossa

4.3
(23717 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
22 € 20 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Jos etsit Harry Potter -aiheista hauskanpitoa Lontoossa, tämä kiertoajelu on sinua varten. Tämä interaktiivinen kävelykierros kestää noin kaksi tuntia, ja siihen mahtuu noin 25 hengen ryhmiä. Asiantunteva opas opastaa sinua tutustumaan moniin Britannian pääkaupungin kuvauspaikkoihin, joissa nuoren velhon saagan kahdeksan elokuvaa kuvattiin.

Harry Potter -näyttelijöiden kuvauspaikoilla Sohossa, Covent Gardenissa ja Trafalgar Squarella järjestettävän kierroksen lisäksi sinun on testattava tietosi saagasta tietokilpailussa. Ja sinut lajitellaan taloon! Tuleeko sinusta Rohkelikko? Saat tietää kaiken tämän ja paljon muuta tässä hauskassa aktiviteetissa ympäri Lontoota.

 • Tämä on interaktiivinen kävelytoiminta, joka kestää noin kaksi tuntia.
 • Kierroksen aikana voit testata tietojasi tietokilpailussa ja osallistua tietokilpailuun, jossa asiantuntijaopas jakaa palkintoja.
 • Vieraile kahdeksan Harry Potter -elokuvaneri kuvauspaikoilla Lontoon keskustassa.

Sisältää

 • Asiantuntijan opas
 • Harry Potterin interaktiivinen kierros
 • Pelit
 • Kilpailut ja palkinnot

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Jos olet Potter-hullu tai haluat vain pitää hauskaa Lontoossa, jossa Harry Potter on pääteemana, tämä kiertoajelu sopii sinulle. Toiminta kestää noin kaksi tuntia, ja siihen saa osallistua noin 25 matkustajaa. Asiantunteva opas on mukanasi ja kertoo kaikki anekdootit esiintyjistä ja kuvauspaikoista.

Tämä interaktiivinen kierros on avoin sekä lapsille että aikuisille. Tietosi testataan tietokilpailussa, ja teidät lajitellaan joukkueisiin Tylypahkan neljän talon mukaan. Sanotko ei Luihulle? Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja kiertueen aikana järjestettävissä erilaisissa tietokilpailuissa.

Harry Potterin elokuvamaailma Lontoossa on jalkojesi juuressa tällä kiertoajelulla, jossa näet nuoren velhon saagan näyttelijöiden, ohjaajien ja käsikirjoittajien suosikkipaikat. Jotkut näistä paikoista sijaitsevat Sohossa, Covent Gardenissa tai Trafalgar Squarella. Oppaan selitysten avulla pystyt varmasti sijoittamaan kohtaukset elokuviin heti.

Laita kuuluisat Harry Potter -lasit päähäsi nähdäksesi Lontoon keskustan mitä hauskimmalla tavalla! Äläkä unohda, että kierros järjestetään sääolosuhteista riippumatta, joten suosittelemme, että pukeudut sopiviin vaatteisiin ja jalkineisiin.

Arvostelua

4.3
· 23717 Arvostelua
 • I
  Ismael
  5
  (0 Arvostelua)
  Olin alun perin varannut tämän aktiviteetin maanantaiksi, mutta lentoni myöhästyi, joten jouduin siirtämään koko matkasuunnitelmaani. Olin huolissani siitä, etten saisi hyvitystä tai menettäisin kokemuksen. He antoivat minun perua sen ongelmitta ja siirsin sen torstaille! Kaikki oli täydellistä, aina saamastani huomiosta opastukseen ja oppaan antamiin tietoihin.
 • I
  India
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaikki mitä kuvauksessa luvattiin, täyttyi. Tapasimme ilmoitetussa pisteessä, ja seurasimme koko matkan Sohoon, Trafalgar Squareen jne. asti.
 • L
  Luigui
  5
  (0 Arvostelua)
  Vaikka kyseessä on kävelykierros, menin sinne pyörätuolissa istuvan äitini kanssa. Kuvauksen mukaan siellä oli joitakin portaita, mutta opas ja seuralaiset olivat niin ystävällisiä, että kävelivät hieman pidemmälle sopeutuakseen polkuun. Hänellä oli todella hauskaa, ja oli mahtavaa kokea tämä kokemus hänen kanssaan, sillä vuosia sitten katsoimme kaikki Harry Potter -elokuvat yhdessä.
 • C
  Cristina
  5
  (0 Arvostelua)
  En ole suuri Harry Potter -fani, mutta menin vanhimman poikani vuoksi, joka rakastaa sitä. Se oli lyhyt mutta riittävä! Meillä oli hauskaa
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt