Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Lontoon Tower -liput, mukaan lukien Crown Jewels ja Beefeater Tour

4.5
(24496 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
48 € 44 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Tutustu Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvaan Tower of Londoniin tällä varauksella, jossa voit ihailla Britannian monarkian jalokiviä. Näihin lippuihin sisältyy kierros kuninkaallisen oppaan, niin sanotun Beefeaterin, kanssa, joka on pukeutunut omaleimaiseen asuun, jonka tunnistat heti.

Kierroksen aikana pääset tutustumaan Britannian kruununjalokiviin, joka on yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Näet keskipisteitä, tiaroja ja Pyhän Edvardin kruunun, jota käytetään Britannian monarkkien kruunaamiseen. Lisäksi voit Beefeater-vartion kanssa oppia tässä suuressa monumentissa tapahtuneista oudoista tarinoista, kuten Anne Boleynin mestauksesta.

 • Pääset Lontoon Towerin eri rakennuksiin Beefeater Royal Wardenin kanssa.
 • Tutustu Lontoon Towerin eri näyttelyihin, kuten Britannian monarkian jalokivinäyttelyyn.
 • Voit osallistua kierrokselle Beefeater Royal Wardenin kanssa, joka kertoo sinulle erilaisia, useimmiten irvokkaita tarinoita, jotka kertovat Lontoon Towerin seinistä.

Sisältää

 • Lontoon Tower liput
 • Beefeater Royal Rangerin opastettu kierros
 • Pääsy kruununjalokivinäyttelyyn
 • Ääniopas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämän varauksen ansiosta voit tutustua Tower of Londoniin, joka on yksi maailman tärkeimmistä monumenteista ja yksi Britannian pääkaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Tämän arkkitehtonisen kompleksin sisällä voit ihailla Britannian kruununjalokiviä ja kuulla erilaisia legendoja kuninkaalliselta vartijalta Beefeaterilta.

Tämä vaikuttava kompleksi, joka sijaitsee Lontoon Tower Hamletin kaupunginosassa, rakennettiin vuonna 1066. Se on toiminut asevarastona, kuninkaallisena rahapajana ja jopa vankilana, jotka ovat tämän linnoituksen kohokohtia.

Britannian kruununjalokivien lisäksi, joissa voit nähdä valtikoita, tiaroja ja Pyhän Edwardin kruunun, sinulla on kultainen tilaisuus. Voit vierailla Valkoisessa tornissa, petturiportilla ja Tower Fieldillä, jossa Anne Boleyn mestattiin vuonna 1536.

Jälkimmäinen on yksi niistä irvokkaista tarinoista, joita voit kuulla kuninkaalliselta vartijalta, joka seuraa sinua tornikierroksella. Voit valita myös ääniopastuksen, mutta sen hinta ei sisälly varaukseen.

Arvostelua

4.5
· 24496 Arvostelua
 • C
  Cristian
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen matkailukohde, jossa voi viettää useita tunteja päivästä nauttien ja oppien Lontoon historiasta. Ehdottomasti yksi tämän loman suosikkimatkoistani, suosittelen sitä lämpimästi.
 • A
  Alberto
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin hyvä käydä ja ottaa aikaa nauttia kaikesta.
 • R
  Raúl
  4
  (0 Arvostelua)
  Kierros oli erittäin mielenkiintoinen, ja sain paljon uutta tietoa Lontoon historiasta, mutta odotin jotain hieman erilaista kuin mitä näin, ehkä odotukseni olivat liian korkealla.
 • J
  Javiera
  5
  (0 Arvostelua)
  Minusta tuntui kuin olisin ollut elokuvassa, ja nautin kierroksen jokaisesta hetkestä. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että olen tehnyt sen, ja suosittelen sitä kaikille.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt