Harry Potter Taksikierros Lontoossa

4.1
(263 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 4 hours
Tällä aktiviteetilla on TODELLA HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
645 € 587 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu tyypillisellä mustalla taksilla joihinkin niistä paikoista, joissa kuuluisat Harry Potter -elokuvat on kuvattu. Tämä on tilaisuutesi tehdä se mukavasti pienessä, enintään 6 hengen ryhmässä. Sinulle ja ryhmällesi suunnitellulla kierroksella käyt läpi eri paikkoja, joissa suosittu saaga on kuvattu tai joissa se on saanut inspiraationsa. Sinulla on mahdollisuus ottaa valokuva Platform 9¾:llä tai Leaky Cauldronilla, joten älä jätä kameraa kotiin.

Tällä noin neljä tuntia kestävällä kierroksella ammattitaitoinen opas seuraa sinua koko kierroksen ajan ja selittää kulkemasi kohteet ja kunkin kohteen taikaa.

 • Tämä on enintään kuudelle hengelle tarkoitettu yksityinen kiertoajelu , jossa voit vierailla paikoissa, joissa Harry Potter -kirjat on kuvattu tai joissa ne ovat saaneet inspiraationsa.
 • Ammattitaitoinen opas seuraa sinua noin neljän tunnin mitta isella taksikierroksella ja selostaa koko matkan ajan, jotta et jää paitsi yksityiskohdista.
 • Kierroksella on useita pysähdyspaikkoja , joissa voit ihailla ja valokuvata kierroksen nähtävyyksiä, kuten laituria 9 ¾, joka on yksi suosituimmista, sekä Gringottsia ja vuotavaa kattilaa.

Sisältää

 • Ammattitaitoinen opas ja kuljettaja
 • Yksityinen autokierros
 • Hotellin nouto ja palautus (valitut Lontoon keskustan hotellit).
 • Pullotettu vesi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämän Harry Potter -faneille ja kaikille muillekin suositellun kokemuksen avulla voit uppoutua kuuluisan saagan maailmaan. Yksityinen kierros järjestetään tyypillisellä mustalla taksilla, joka pysähtyy eri puolilla Lontoota.

Ammattitaitoinen kuljettaja ja opas ovat mukana neljän tunnin kierroksella. Voit kokea uudelleen kaikki kahdeksan elokuvaa vierailemalla eri paikoissa, jotka olivat joko kuvauspaikkoja tai inspiraation lähteenä Lontoossa.

Tällä laajennetulla kierroksella, johon mahtuu enintään kuusi henkilöä, pääset tutustumaan joihinkin Harry Potter -faneille tuttuihin paikkoihin. Yksi tämän reitin pysähdyspaikoista on Lambeth Bridge, jossa voit kokea uudelleen kohtauksen, jossa Harry lähtee yöbussilla, joka on näkymätön jästeille.

Toinen suosittu pysäkki, ainakin valokuvien kannalta, on laituri 9 ¾. Jokaisen velhon, joka haluaa päästä Tylypahkan pikajunaan, on ylitettävä tämä este, joka sijaitsee King's Crossin aseman laiturien 9 ja 10 välissä.

Sen lisäksi sinulla on monia pysähdyksiä Harryn ja hänen ystäviensä elokuvien aikana kulkeman reitin varrella, kuten vuotava kattila ja Gringotts. Jos et muista tai tunnista sitä, oppaasi kommentoi kierrosta koko ajan, joten et menetä mitään yksityiskohtia. Äläkä unohda näkymätöntä viittaasi!

Arvostelua

4.1
· 263 Arvostelua
 • G
  Guido
  5
  (0 Arvostelua)
  On tärkeää huomata, että tämä on yksityinen kiertoajelu, joten sinun ei tarvitse odottaa, että suuri ryhmä lopettaa kuvien ottamisen, ei ole mukava tai sinun ei tarvitse noutaa kaikkia aamulla. Meitä oli viisi, he hakivat meidät ajoissa ja meillä oli hauskaa.
 • R
  Rocio
  5
  (0 Arvostelua)
  Matkustan aina palveluskoirani kanssa, ja hyvin harvat matkat sallivat minun matkustaa sen kanssa. Aina kun olen tehnyt sen tyytyväisenä, en voi lakata suosittelemasta sitä. Se oli hyvin hiljainen, ei tungosta, saimme tutustua Lontooseen, ja kuljettaja oli hyvin kärsivällinen.
 • F
  Flavio
  4
  (0 Arvostelua)
  Oppaamme oli erittäin ystävällinen.
 • F
  Filippe
  5
  (0 Arvostelua)
  Olen nähnyt muita matkoja, jotka eivät sisältäneet kuljetusta ja siten hintaa. Se on todella useita retkiä ja palvelu taksi oli hämmästyttävä.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt