Thames-joen risteily

4.9
(14198 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
18 € 17 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Hyppää tähän jokiristeilyyn Thamesilla, jossa on live-kertoja, ja näe Lontoo vedestä käsin. Tällä kiertoajelulla opit Big Benistä, London Eye:sta, Tower Bridge:stä... Samalla otat kuvia Lontoosta eri näkökulmasta.

 • Risteile Thamesia pitkin kuunnellen selostusta Lontoon historiasta.
 • Näe kaupunki vedestä käsin, uskomattomat näkymät.
 • Tutustu nähtävyyksiin hauskalla ja kätevällä tavalla.

Sisältää

 • Thames-joen risteily
 • Suora selostus aluksella
 • Äänikommentti puhelimessa

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Hyppää tähän Thamesin risteilyyn ja tutustu Lontooseen. Tämä noin tunnin mittainen matka, jolla on elävä selostus, on täydellinen johdatus kaupunkiin.

Risteily lähtee noin puolen tunnin välein Westminsterin laiturilta, joka on yksi Lontoon suosituimmista laitureista, ja matkalla Greenwichiin saat uskomattomia näkymiä kaupungin ikonisimmista maamerkeistä.

Roomalaiset, jotka perustivat Lontoon kaupungin 1. vuosisadalla, nimesivät sen Londiniumiksi, ja voit tutustua sen historiaan istumapaikaltasi käsin. Joen molemmin puolin lähestyt Westminsterin palatsia ja Big Beniä sekä kuuluisaa London Eyea, 135 metriä korkeaa maailmanpyörää, joka on yksi maailman suurimmista.

Ohitat myös kulttuurisia maamerkkejä, kuten vuonna 1951 rakennetun Royal Festival Hallin, jossa järjestetään nykyään monia kansainvälisiä konsertteja, ja Tate Modern -taidemuseon.

Ihaile St Paulin katedraalia, joka rakennettiin Lontoon suuren tulipalon jälkeen vuonna 1666, ja katsele joen yli Shakespearen Globe-teatteria, joka on kopio alkuperäisestä teatterista, joka myös menetettiin tulipalossa vuonna 1613.

Hieman kauempana näet HMS Belfastin, toisen maailmansodan aik aisen 9-kerroksisen aluksen, josta on tullut museo, ja Tower of Londonin, entisen keskiaikaisen linnan, jossa teloitettiin useita kuninkaita ja kuningattaria. Sieltä jatkat Tower Bridgen, 1800-luvun lopulla viktoriaanisena aikana rakennetun riippu- ja bascule-sillan alitse.

Kun saavut tähän kohtaan, lähestyt reitin loppua, jossa sinua odottaa toinen Lontoon maamerkki: kuuluisa Cutty Sark, maailman ainoa säilynyt teeleikkurilaiva, jota käytettiin myös viktoriaanisena aikana tuomaan teetä Aasiasta.

Hyvin lähellä tätä laivaa voit myös ihailla Old Royal Naval Collegea, barokkirakennusta, jonka ensimmäinen käyttötarkoitus oli sairaala merivoimien veteraaneille, sekä National Maritime Museumia, joka on maailman suurin laatuaan.

Arvostelua

4.9
· 14198 Arvostelua
 • J
  Javier
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin suositeltavaa nähdä kaupunki eri näkökulmasta. Lontoo näyttää upealta vedestä käsin, kokemus on vertaansa vailla!
 • P
  Pablo
  4
  (0 Arvostelua)
  Matka oli hyvä, mutta laivaan nouseminen ja pysähdykset kestivät kauan.
 • K
  Krishna
  5
  (0 Arvostelua)
  Kokemus, joka on epäilemättä toistettava, vietin fantastisen tunnin!
 • P
  Paul
  4
  (0 Arvostelua)
  Kierros risteilyalukselta oli loistava
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt