Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Accademia Gallery Liput ja kierroksetFirenzessä: vaihtoehtojen vertailu, mistä ne ostaa, ilmaiset liput, jne.

Firenzen kaduilta löytyvä jäljennös ei vastaa Michelangelon Daavidin täydellisyyttä. Hanki liput Accademian galleriaan!

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

4 minuuttia luettu

Accademia Gallery Liput ja kierroksetFirenzessä: vaihtoehtojen vertailu, mistä ne ostaa, ilmaiset liput, jne.

Michelangelon Daavid | ©Mateus Campos

Accademia-galleria, jossa nykyään on Michelangelon Daavid, syntyi vuonna 1784 kuvataideopiskelijoiden opintojen näyttelytilaksi, ja nykyään se on kaupungin suosituin museo Uffizin gallerian jälkeen.

Loputtomat jonot sisäänkäynnillä ovat taattuja, joten on suositeltavaa varata pikalippu etukäteen tai jopa vuokrata opastettu kierros, joka rikastuttaa vierailua.

Suosikkimme

Accademia Gallery ja Michelangelon Davidin opastettu kierros

Opastettu kierros Galleria dell'Accademiassa, jossa asiantuntijaopas selittää kaikki yksityiskohdat.

Tutustu Galleria dell'Accademian teosten tärkeimpiin yksityiskohtiin espanjankielisen oppaan johdolla.

Kesto: 1 hour 15 minutes

Firenzen kulttuuri- ja taidetarjonta on vertaansa vailla, ja olisi sääli lähteä Accademiasta ymmärtämättä näkemäänsä. Jos haluat tutustua Accademiaan täydellisemmin, tämä opastettu kierros on hyvä vaihtoehto. Ammattitaitoinen opas auttaa sinua oppimaan kaiken Daavidin ja museon muiden veistosten ja maalausten historiasta, ja voit jatkaa tutkimista omatoimisesti kierroksen jälkeen.

Tämä kierros sisältää nopean sisäänpääsyn museoon, joten sinun ei tarvitse jonottaa sisäänkäynnillä.

Miksi tämä kiertoajelu: Opastetut kierrokset ovat tässä kaupungissa välttämättömiä, ja Accademian galleriassa on erityisen suositeltavaa ottaa opastettu kierros asiantuntijan kanssa.

Suositellaan, jos... haluat tutustua Accademian galleriaan englanninkielisellä opastetulla kierroksella parhaaseen hintaan.


Liput Galleria dell'Accademiaan Firenzessä

Jos haluat nähdä alkuperäisen Daavidin (kun näet sen, huomaat, että sen täydellisyys ylittää huomattavasti jäljennösten täydellisyyden), paras vaihtoehto on vierailla Accademia-galleriassa yksin ja omaan tahtiin, mutta ilman, että sinun tarvitsee odottaa sisäänkäynnillä odottavien turistien pitkissä jonoissa, suosittelen, että ostat lipun ennakkoon ja netistä. Voit ostaa lippuja heidän verkkosivustoltaan.

Firenzessä on kolme Daavidin patsasta, mikä on yllättävää ja saattaa jopa hämmentää joitakin turisteja. Kaksi niistä on alkuperäisen teoksen jäljennöksiä, toinen marmorista vuodelta 1910, joka sijaitsee Piazza della Signorialla, ja toinen Piazzale Michelangelolla, joka on vuodelta 1865 ja joka on rakennettu Michelangelon kunniaksi.

Et osallistu opastetulle kierrokselle, vaan sinulla on aikaa kävellä galleriassa omaan tahtiisi ja pysähtyä katselemaan haluamiasi teoksia niin kauan kuin haluat.

Miksi tämä vaihtoehto: koska se on halvin ja koska se ei sisällä opastettua kierrosta, voit järjestää vierailusi joustavammin.

Suositellaan, jos... haluat vierailla Accademian galleriassa parhaaseen hintaan ja omaan tahtiin.


Yhdistetty lippu Galleria dell'Accademiaan ja Uffizzi-gallerioihin

Firenze on ulkoilmamuseo. Jos aiot varata opastetun museokierroksen, hyvä tapa säästää rahaa on lisätä opastettu kaupunkikierros. Tuhannet matkalaiset, jotka ovat osallistuneet tälle kiertomatkalle, suosittelevat sitä lämpimästi. Se on erittäin kattava, ja opas esittelee erittäin miellyttävän kierroksen Accademian ja Uffizzi-gallerioiden lisäksi myös itse kaupungissa nähtävistä kohokohdista.

Aloitat tunnin mittaisella kävelykierroksella oppaasi kanssa historiallisen keskustan kohokohtien läpi: tämä kierros auttaa sinua ymmärtämään kaupungin historiaa ja sitä, miksi se on ollut vuosikymmeniä maailman suurimpien taiteilijoiden koti. Sen jälkeen siirryt Accademia-galleriaan, jossa voit tutustua Michelangelon kuuluisaan Daavidiin ja muihin galleriassa sijaitseviin upeisiin teoksiin.

Sinulla on pari tuntia aikaa syödä lounasta ja kuljeskella ympäriinsä kaikessa rauhassa tai vain rentoutua hyvän italialaisen kahvin äärellä terassilla. Lopuksi menet Uffizin galleriaan kiertämään sitä oppaasi kanssa. Kaiken kaikkiaan erittäin täydellinen vierailu kaupungin kohokohtiin erittäin kohtuulliseen hintaan.

Miksi tämä vaihtoehto: Tämä kiertoajelu sisältää Firenzen tärkeimmät nähtävyydet asiantuntijaoppaan johdolla parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Suositellaan, jos... haluat säästää rahaa ostamalla paketin, joka sisältää kaupunkikierroksen ja kaksi tärkeintä museota asiantuntijaoppaan kanssa.


Mistä ostaa lippu Galleria dell'Accademiaan?

Jonot Akatemian lipunmyyntipisteessä| ©Ruins & Relics
Jonot Akatemian lipunmyyntipisteessä| ©Ruins & Relics

Vaihtoehtoja on kaksi: verkossa etukäteen tai lipunmyynnissä. Varaaminen lipputoimistosta on halvempaa, mutta se on yleensä loppuunmyyty, sillä se on yksi maailman suosituimmista museoista. Ennakkoon myytävää verkkolippua myydään monilla verkkosivustoilla, jätän sinulle virallisen lipun tänne.

Varaa opastettu kierros Accademian galleriassa

Kuinka paljon Galleria dell'Accademian sisäänpääsy maksaa?

Lipunmyyntipisteestä ostettu aikuisen lippu maksaa noin 16 euroa. Liput 18-25-vuotiaille nuorille maksavat 6 euroa. Lapset ovat maksuttomia.

Valitettavasti lipun ostaminen lippukassasta on käytännössä mahdotonta, ja yleisin hinta on ennakkolippujen hinta.

Onko olemassa alennettua lippua?

18-25-vuotiaat nuoret maksavat alle puolet aikuisten lipun hinnasta. Alaikäiset ja muut ryhmät pääsevät ilmaiseksi.

Varaa opastettu kierros Galleria dell'Accademiassa

Voiko Accademian galleriassa käydä ilmaiseksi?

Nämä ryhmät pääsevät sisään ilmaiseksi:

 • Alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret
 • Vammaiset EU:n kansalaiset ja perheenjäsen tai saattaja.
 • EU-maiden opiskelijaryhmät opettajiensa seurassa.
 • EU:n matkaoppaat
 • Henkilöt, joilla on opinto- tai tutkimustodistus italialaisista tai ulkomaisista kouluista tai yliopistoista, akatemioista sekä tutkimus- ja kulttuuri-instituuteista.

Vinkkejä vierailua varten

Piazza del Duomo| ©Philip Mallis
Piazza del Duomo| ©Philip Mallis

Galleria dell'Accademian aukioloajat

Galleria dell'Accademia on avoinna tiistaista sunnuntaihin ja suljettu maanantaisin. Sen tavanomaiset aukioloajat ovat klo 8.15-18.50.

Lauantaisin lippu on varattava etukäteen.

Maanantain lisäksi se on suljettu 1. tammikuuta ja 25. joulukuuta.

Lipunmyynti suljetaan 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Miten sinne pääsee

Galleria dell'Accademia Firenzessä sijaitsee osoitteessa Via Ricasoli, 58-60, kaupungin historiallisessa keskustassa ja hyvin lähellä Piazza del Duomoa. Sinne pääsee kävellen mistä tahansa keskustan pisteestä, turistibussilla tai kaupunkibussilinjoilla 1 ja 17.

Varaa opastettu kierros Accademian galleriassa

Kannattaako käydä Firenzen Galleria dell'Accademiassa?

Osittainen näkymä Michelangelon Davista.
Osittainen näkymä Michelangelon Davista.

Kyllä, Firenzen Accademia-galleriassa on maailman tärkein veistos: Michelangelon Daavid. Se on mestariteos, joka oikeuttaa matkan Firenzeen.

Michelangelon Daavid

Daavid on renessanssiajan teoksen perikuva, ja se on kiistatta taidehistorian tunnetuin veistos. Upean nuoren miehen mahtava ja rohkea asenne elämänsä huipulla, ehdottomassa uskossa Jumalaan, ennen kuin hän kohtasi Goljatin, symboloi Firenzen tasavallan valtaa sen huipulla 1500-luvulla.

Michelangelo käytti jopa kolme vuotta veistämällä "Daavidin" valtavasta Carraran marmorista vuosina 1501-1504, 20-vuotiaana, Opera del Duomon työpajoissa.

Tämä vaikuttava veistos oli tarkoitus sijoittaa yhdessä muiden Vanhaa testamenttia esittävien veistosten kanssa Firenzen katedraalin apsiksen ulkoiseen tukipilariin, mutta se siirrettiin lopulta toiseen poikkeukselliseen paikkaan Ponte Vecchion porteille Piazza della Signoria -aukiolla. Vuonna 1873 Daavid säilytettiin konservointisyistä Galleria dell'Accademiassa.

Muita kohokohtia

 • Muita Michelangelon veistoksia, jotka ovat keskeneräisiä, kuten "Prigioni" ja "San Matteo".
 • Suuri uskonnollisen maalaustaiteen näyttely, jossa on muiden suurten renessanssin mestareiden, kuten Fra Filippo Lippin, Botticellin ja Andrea Orcagnan, teoksia.
 • Antiikkisten soittimien näyttely.

Varaa opastettu kierros Accademian galleriaan

Mitä näen Uffizin galleriassa?

Urbinon Venus, Tizian| ©joanaziller
Urbinon Venus, Tizian| ©joanaziller

Giorgio Vasarin vuonna 1560 herttua Cosimo I de' Medicin johdolla aloittama palatsi ja museo sisältää yhden maailman vanhimmista ja tärkeimmistä taidekokoelmista, ja siellä käy vuosittain kaksi miljoonaa kävijää, mikä on eniten vierailuja koko Italiassa.

Sen nimi, Galleria delle Uffizi, johtuu siitä, että se suunniteltiin korvaamaan Palazzo Vecchio Firenzen hallintoviranomaisten toimipaikaksi, ja sitä käytettiin Firenzen renessanssin voimakkaimman ja vaikutusvaltaisimman dynastian, Medici-suvun, vuosikymmeniä kerättyjen taideteosten asuinpaikkana ja säilyttäjänä. Medici-suku oli tunnettu tärkeimpien tiedemiesten ja taiteilijoidensa suojelijana.

Tärkeimmät työt

 • Botticellin "Kevät" ja "Venuksen syntymä",
 • Leonardo da Vincin teokset "Marian ilmestys" ja "Maagien palvominen".
 • Rafaelin "Kultasirkun neitsyt",
 • Tizianin "Urbinon Venus".
 • Muun muassa Michelangelon ja Giotton maalauksia.
 • Kreikkalaisia ja roomalaisia patsaita, grafiikkaa ja piirustuksia.

Varaa opastettu kierros Accademian galleriassa

Muita mielenkiintoisia vierailuja Firenzessä

Galleria dell'Accademian lisäksi Firenzessä on paljon muutakin taiteellista perintöä. Jos haluat tietää parhaat tavat löytää se, älä jätä väliin näitä muita artikkeleita osoitteessa Retket ja päiväretket Firenzestä, Florence Duomo Liput ja Kierrokset: vaihtoehdot, aukioloajat, kuinka päästä perilleja muuta o Uffizi GalleriaLiput ja Kierrokset Firenzessä: löydä kaikki vaihtoehdot.

UKK

 • Onko Accademian galleria ilmainen sunnuntaisin?

  Kyllä ja ei. Accademian galleria on ilmainen vain joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Ja itse asiassa se on huonoin aika vierailla galleriassa, varsinkin kesällä, sillä kävijälaumat tekevät museoon tutustumisesta kaoottisen ja epämiellyttävän kokemuksen.

 • Miksi Accademian galleria on niin kuuluisa?

  Accademian galleria on kuuluisa siitä, että siellä on monia Michelangelon veistoksia, kuten kuuluisa Daavidin patsas. Se tunnetaan myös Kolossin salista ja Vankien salista, joissa molemmissa on joitakin Italian dramaattisimpia ja vaikuttavimpia patsaita.

 • Mikä on paras aika päivästä vierailla Accademian galleriassa?

  Kellonajasta riippumatta jono on hyvin todennäköinen, mutta voit kuitenkin välttää suuret väkijoukot, jos vierailet varhain aamulla tai klo 17:00 alkaen, jolloin väkijoukot ovat vähentyneet.