Tuorepastakurssi ja paikallinen viininmaistelu Parmassa

4.8
(25 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
86 € 79 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Opi vaivaamaan, rullaamaan ja muotoilemaan aitoa tuoretta italialaista pastaa maatilalla aivan Parman ulkopuolella ja parita se maakunnan DOC-viineillä. Noin 3 tunnin ajan paikallinen kokki opastaa sinua askel askeleelta, kun tutustut 00-jauhon salaisuuksiin, täydelliseen kananmunaan ja oikeaan kastikkeeseen jokaiseen muotoon. Lopuksi nautit oman menusi Lambrusco frizzanten, aromaattisen Malvasian ja Colli di Parman punaviinin kera.

  • Varaa esiliinasi ja elä 100-prosenttista käytännön kokemusta.
  • Nauti tuorettapastaa kolmen paikallisen viinin kera.
  • Ota mukaan tulostetutreseptit, joiden avulla voit valmistaa makuja kotona.

Sisältö

  • Tuoreen pastan käytännön kurssi paikallisen kokin kanssa
  • Kaikkien ainesosien, välineiden ja esiliinojen käyttö.
  • 3 Parma DOC -viinin maistelu ja viininvalmistuksen selitykset
  • Lounas/päivällinen, jossa on jalostettua pastaa, leipää, oliiviöljyä ja Parmigiano Reggianoa.

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Vaihe vaiheelta

Kun saavut vanhaan maalaistaloon viinitarhojen ja hedelmätarhojen keskelle, tuoreiden yrttien tuoksu ja puulämmitteisen uunin lämpö ottavat sinut vastaan. Kun olet pessyt kätesi ja pukenut esiliinan, kokki esittelee raaka-aineet: 00-jauhot, vapaan kanan munat, pinaatti ja kermainen ricotta. Tiukalla eleellä ja suurella intohimolla opit muodostamaan klassisen jauhotulivuoren, lisäämään munankeltuaisen ja vaivaamaan , kunnes saavutetaan silkkinen rakenne.

Kun taikina on levännyt, on aika siirtää se koneen läpi tai rullata se "nonna-tyyliin" . Hän leikkaa viipaleita tagliatelleja varten ja muotoilee vihreitä tortelleja, jotka on täytetty ricotta- ja pinaattimurskalla ja jotka on suljettu parmesaanisormien erottamattomalla hapsulla. Keittiömestari selittää, milloin punajuurijauhetta tai mustekalamustetta kannattaa lisätä värin lisäämiseksi ja miten pasta kuivataan, jos sitä halutaan säilyttää kotona.

Samalla kun paikallisen kuuman lähteen vesi kiehuu, sommelier avaa rosé Lambruscon, joka harmonisoi pitkän pastan raikkauden tomaattikastikkeen kanssa. Seuraavaksi maistat Malvasia seccaa, joka korostaa tortellien herkkyyttä, ja lopuksi Colli di Parma reservaa, joka sopii täydellisesti 24 kuukautta vanhan Parmigiano Reggianon viipaleiden kanssa, jotka kokki raastaa vielä höyryävän pastan päälle.

Istuessasi maalaismaisessa ulkopöydässä tai kivisessä ruokasalissa nautit gastronomisesta luomuksestasi samalla, kun kokki kertoo tarinoita isoäideistä, jotka keksivät "anolinin", ja suosituista päiväntasauksen juhlista. Naurunremakan keskellä opit niksejä tuoreen pastan säilyttämiseen, kastikkeiden parantamiseen ja oikean viinin valitsemiseen vuodenaikaan sopivaksi. Lähtiessäsi saat tulostettavan asiakirjan, jossa on tarkat mittasuhteet, kuivaustekniikat ja suosituksia läheisistä viinitiloista, joissa voit tutustua tarkemmin parmesanilaiseen viininvalmistukseen.

Arvostelut

4.8
· 25 Arvostelut
  • Y
    Y.
    5
    (0 Arvostelut)
    Opin "00"-jauhojen ja kananmunan osuuden, kuinka kaulitaan tasaisesti... yksityiskohtia, joita en tiennyt ja nyt tiedän.
  • D
    D.
    5
    (0 Arvostelut)
    Suosittelen sitä pariskunnille tai ystäville, jotka ovat innostuneita ruoanlaitosta; naurun ja vastavalmistetun pastan jakaminen on hieno yhdistävä kokemus.
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokemus oli sekä hauska että opettavainen: palaan kotiin tiedon ja unohtumattoman maun kanssa.
  • O
    O.
    4
    (0 Arvostelut)
    Olisin halunnut enemmän kasvisvaihtoehtoja, mutta kuka tahansa, joka ilmoittaa asiasta, voi mukautua kokin kanssa.
  • Katso lisää

    Lähtö ja paluu

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö