Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Rooman suihkulähteiden ja aukioiden kierros

4.6
(76 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 tuntia 15 Minuuttia
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
41 € 38 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Kävele Rooman suihkulähteillä ja aukioilla noin kahden tunnin kierroksella. Tutustu kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin paikallisen oppaan johdolla.

Suihkulähteillä oli suuri merkitys Rooman historian aikana Italian yhdistyessä. Ne rakennettiin takaamaan vesiverkosto kaikille sitä tarvitseville ihmisille, ja tunnetuimpia niistä ovat Trevin suihkulähde, Barcaccia-suihkulähde tai Quattro Fiumi -suihkulähde.

 • Lähde kahden tunnin kävelykierrokselle Rooman tärkeimmille suihkulähteille ja aukioille.
 • Tutustu Roomaan eri näkökulmasta
 • Tutustu Rooman tärkeimpiin paikkoihin, kuten Trevin suihkulähteeseen tai Piazza Navonaan.

Sisältää

 • Kierros suihkulähteillä ja aukioilla
 • Asiantuntijan opas

Valitse päivämäärä ja aika

Muista, että sinun täytyy saapua 15 minuuttia ennen aloitusta

Mitä voit odottaa

Koe kahden tunnin kierros Rooman suihkulähteillä ja aukioilla. Asiantuntevan oppaan kanssa pääset tutustumaan niin kutsutun "ikuisen kaupungin" tärkeimpiin paikkoihin.

Tutustu arkkitehtonisiin yksityiskohtiin Piazza Navonalla, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä aukioista ja jossa sijaitsi aikoinaan Domitianuksen stadion kolmine suihkulähteineen. Tästä aukiosta on tullut kaupungin matkailu-, kulttuuri- ja sosiaalielämän kiintopiste.

Neljän joen suihkulähde on Piazza Navonan merkittävin suihkulähde. Se kuvaa neljää suurta jokea, jotka edustavat mantereita, joiden kautta paavillinen yhteisö levisi: Afrikkaa, Aasiaa, Eurooppaa ja Amerikkaa. Siinä on neljä hahmoa, jotka personoivat Niilin, Rio de la Platan, Tonavan ja Gangesin.

Tältä kiertomatkalta ei voi jättää väliin Rooman ikonisinta nähtävyyttä. Trevin suihkulähde on pakollinen pysähdys kierroksen aikana, jotta voit heittää kolikon ja tehdä toiveen.

Vierailet Campo de Fiorilla, joka on yksi Rooman tärkeimmistä aukioista. Aamuisin voit nauttia sen kirpputoreista. Iltaisin se muuttuu, ja siellä järjestetään kaupungin yöelämää ja viihdettä.

Rooman suihkulähteisiin ja aukioihin tutustumisen lisäksi voit hyödyntää kävelymatkaa pisteestä toiseen ja vierailla muissa nähtävyyksissä, kuten Pantheonissa tai Trinita dei Montin kirkossa.

Arvostelua

4.6
· 76 Arvostelua
 • W
  William
  5
  (0 Arvostelua)
  Olimme erittäin tyytyväisiä, kiertue on kuten verkkosivuilla on kuvattu ja vielä parempi.
 • M
  Martí
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämä kiertomatka kokoaa yhteen kaikki paikat, joissa olimme suunnitelleet käyvämme Roomassa, ja vieläpä edulliseen hintaan.
 • L
  Loli
  4
  (0 Arvostelua)
  Erittäin hyvä kierros, meitä oli vain muutama henkilö ja opas oli asiantuntija.
 • J
  Joel
  5
  (0 Arvostelua)
  Täydellinen suunnitelma perheen, ystävien tai pariskunnan kanssa. Olimme erittäin tyytyväisiä kaikkiin käymiimme paikkoihin.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt