Ruokakierros Lissabonissa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Anna itsesi viedä mukanasi tällä gastronomia- ja viinikierroksella Lissabonin kaduilla ja ravintoloissa. Kierros kestää noin 3 tuntia, jonka aikana paikallinen opas kertoo, miten arvostaa hyvää viiniä ja nauttia portugalilaisesta gastronomiasta.
Vierailet perinteisissä ravintoloissa, jotka tarjoavat aitoja herkkuja. Niiden joukossa on ruokia, kuten turskapiirakkaa, makkaroita tai tapaksia, joiden seurana on hyviä viinejä, kuten portviiniä tai ginja-likööriä. Kaiken tämän voit tehdä mukavasti, sillä ryhmät ovat pieniä, enintään 14 hengen ryhmiä.
- Vieraile erilaisissa perinteisissä ravintoloissa ja maistele herkkuja, kuten turskapiirakkaa, juustoja, marmeladia ja alueen parhaita viinejä.
- Paikallinen opas on mukana kertomassa kunkin ruokalajin historiasta ja merkityksestä.
- Olet osa pientä, noin 14 hengen ryhmää.
Sisältö
- Paikallinen opas
- 15 eri ruokalajin maistelu
- Viininmaistelu
- Pienryhmät
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Lissabon on pääkaupunki, jolla on paljon historiaa, mutta tällä kiertomatkalla pääset syvälle sen gastronomisiin ja viinitapoihin. Kierroksen kokonaiskesto on noin 3 tuntia, jonka aikana vierailet kaupungin perinteisissä ja hyvin tunnetuissa ravintoloissa .
Jokaisessa niistä maistat erilaisia ruokia ja juomia, mutta et vain maista niitä, vaan opit myös, miten ne on valmistettu ja miksi niistä on tullut kuuluisia. Tämä tapahtuu paikallisen oppaan ansiosta, joka selittää ruokien historiaa, miten niistä tuli kuuluisia tai perinteisiä ja miten niitä syödään.
Lisäksi opas voi kiinnittää enemmän huomiota sinuun ja antaa sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, koska olet osa pientä ryhmää. Ryhmien koko on noin 14 henkilöä, joten voit esittää oppaalle kaikki mahdolliset kysymyksesi. Näin maistat kaupungin perinteisimpiä ruokia, kuten turskapiirakkaa, tapaksia tai hilloa, parhaiden viinien ja väkevien alkoholijuomien kera.
Unohtamatta sitä, että käyt kaupungin kuuluisimmissa ravintoloissa, kuten ensimmäisessä paikassa, joka aloitti portugalilaisen suosikkiviinan, Ginjinhan, myynnin vuonna 1840.
Toisaalta pääset myös yhteen kaupungin kuuluisimmista ravintoloista, jossa maistat tyypillistä bifanaa, sianlihavoileipää, oluen kera. Kuten huomaat, käyt siis tunnetuimmissa ja tunnetuimmissa paikoissa.