Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Räätälöity yksityinen kiertue Pariisissa

4.7
(618 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
62 € 57 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu Pariisiin paikallisen oppaan näkökulmasta tällä henkilökohtaisella yksityisellä kierroksella. Sinulla on mahdollisuus valita haluamasi kohteet, olivatpa ne sitten tunnetuimpia kohteita, kuten Eiffel-torni, Louvre-museo tai Notre Damen katedraali, tai vähemmän suosittuja, mutta yhtä mielenkiintoisia ja silmää hiveleviä kohteita.

Koska matkasuunnitelmaa ei ole, vierailusi valon kaupunkiin räätälöidään täysin sinun makusi ja mieltymyksesi mukaan. Voit valita kierroksen pituuden, joka voi vaihdella 2-6 tunnin välillä. Kierroksen aikana sinua opastaa jalkaisin pariisilainen asukas, joka näyttää sinulle kaupungin todelliset piilotetut jalokivet.

 • TutustuPariisiin paikallisen oppaan johdolla kuin olisit tavallinen pariisilainen.
 • Tutustu kaupungin piilotettuihin helmiin tai ikonisiin nähtävyyksiin makusi mukaan suunnitellulla matkasuunnitelmalla.
 • Kierrä "valon kaupunki" ilman matkasuunnitelmia tai rajoituksia, omaan tahtiisi.

Sisältää

 • Opastettu kävelykierros Pariisissa
 • Yksityinen kierros, vain sinulle ja seuralaisillesi.
 • Makusi ja mieltymystesi mukaan räätälöitävä kokemus

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tällä yksityisellä Pariisin kiertomatkalla pääset tutustumaan kaupunkiin kävellen, paikallisen pariisilaisen kokemuksesta, joka saattaa sinut unohtumattomalle matkalle Ranskan pääkaupungin piilotettujen helmien tai kohokohtien läpi.

Toisin kuin tavanomaisilla kiertomatkoilla, tällä kiertomatkalla ei ole matkasuunnitelmaa. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä vierailu makusi ja mieltymystesi mukaan. Kun teet varauksen, sinun on kuitenkin valittava kokemuksen kesto, joka voi olla 2-6 tuntia.

Voit halutessasi kiertää Pariisin tyypillisimpiä monumentteja, kuten Eiffel-tornin, Notre Damen katedraalin ja Louvren museon. Sitä vastoin sinulla on vaihtoehto kokea erilainen matka, joka on enemmän juurtunut pariisilaisten arkeen. Voit myös laatia tasapainoisen suunnitelman, joka sisältää hieman molempia tyylejä.

Näet kaupungin toisenlaisen puolen, jota vain harvat turistit pääsevät arvostamaan, kävelemällä kaduilla ja tutustumalla paikalliseen gastronomiaan ja yöelämään kahviloissa, baareissa ja terasseilla sekä katutaidetta esittelevissä maanalaisissa museoissa.

Arvostelua

4.7
· 618 Arvostelua
 • G
  Gisela
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin suositeltavaa, jos etsit yksinkertaista, mukavaa kierrosta paikallisen oppaan kanssa.
 • A
  Amelia
  5
  (0 Arvostelua)
  Kierroksen miellyttävin osa oli oppaamme, joka oli niin avulias ja ystävällinen, että hänellä oli hauskaa kiertää Pariisia kanssamme.
 • G
  Greta
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin hyvä retki perheen ja ystävien kanssa.
 • A
  Ada
  4
  (0 Arvostelua)
  Pidemmittä puheitta, se oli hienoa
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt