Pariisin Yves Saint Laurent -museon liput

4.5
(15068 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
16 € 15 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Näillä lipuilla Pariisissa sijaitsevaan Yves Saint Laurent -museoon pääset todistamaan ikonisen ranskalaisen muotisuunnittelijan legendaarisimpia luomuksia ja inspiraation lähdettä.

Retrospektiivisten ja väliaikaisten näyttelyiden välillä tässä paikassa esitellään, miten YSL:n työ kehitettiin hänen ateljeestaan käsin, ja näytetään luova prosessi, jonka hän kävi läpi saavuttaakseen haute couture -malliston.

 • Vieraile Yves Saint Laurentin museossa Pariisissa ja tutustu hänen työnsä juuriin.
 • Pääset yksinoikeudella ikonisen ranskalaisen suunnittelijan studioon .
 • Koe vaihe vaiheelta, miten hän loi haute couture -malliston.

Sisältää

 • Liput Yves Saint Laurent -museoon Pariisissa

Valitse päivämäärä ja aika

Mitä voit odottaa

Nämä liput Pariisissa sijaitsevaan Yves Saint Laurent -museoon paljastavat legendaarisen ranskalaisen muotisuunnittelijan salaisuudet.

Pääset esimerkiksi ateljeeseen, jota YSL käytti yli 30 vuoden ajan inspiroimaan ja luomaan kuuluisia haute couture -mallistojaan.

Tästä vuonna 1962 perustetusta tärkeästä muotitalosta tuli nopeasti yksi maailman tärkeimmistä tuotemerkeistä sen tyylikkään ja hienostuneen tyylin ansiosta, joka perustuu klassiseen ja raittiiseen tyyliin.

Sen luojan kekseliäisyys oli suuri, mikä sai hänet innovoimaan ja luomaan prêt-à-porterin kaltaisia tyylejä, joiden tavoitteena oli tehdä design-vaatteiden käyttö massatasolla tunnetuksi.

Museoon astuessasi näet Yves Saint Laurentista kertovien epookkikokoelmien, kuten Mondrian-mekkojen ja hänen ennennäkemättömällä tavalla luomiensa naisten illallistakkien lisäksi asusteita ja historiallisia valokuvia .

Kierros hänen ateljeessaan ja eri virkistysalueilla antaa sinulle saman tunnelman kuin silloin, kun suunnittelija meni kukoistuskaudellaan päivittäin "hôtel particulieriin" Fifth Avenue Marceaulla innovoimaan haute couture -alaa.

Arvostelua

4.5
· 15068 Arvostelua
 • S
  Sol
  5
  (0 Arvostelua)
  Täysin erilainen kokemus, hyvin rauhallinen. Se vaikutti minusta paikalta, joka välitti paljon rauhaa. Pidin kokoelmasta todella paljon.
 • M
  Macarena
  5
  (0 Arvostelua)
  Parempi kuin odotimme, meillä oli useita yllätyksiä.
 • R
  Rodolfo
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin rauhallinen museo, tunsin oloni hyvin rentoutuneeksi koko kierroksen ajan. Se oli hyvin rauhallinen ja miellyttävä kokemus. Haluaisin toistaa sen muutaman vuoden kuluttua.
 • V
  Victor
  5
  (0 Arvostelua)
  Odotin museolta hieman enemmän, mutta se oli sen arvoista, se oli lyhyt mutta erittäin miellyttävä aika.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt