Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Pariisin Eiffel Tornin Liput

4.6
(3458 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
41 € 38 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Tutustu yhteen maailman uusista ihmeistä näillä lipuilla Pariisin Eiffel-torniin . Pääset tähän Ranskan pääkaupungin sydämessä sijaitsevaan muistomerkkiin, jossa sinun on kiivettävä 674 askelmaa tornin ensimmäiseen kerrokseen (huipulle kiipeämistä on rajoitettu poikkeustilanteita lukuun ottamatta).

Voit ostaa liput tai valita oppaan mukaan vierailun ajaksi, jolloin opit kaikki faktat kaupungin ikonisesta maamerkistä.

 • Vieraile Eiffel-tornin ensimmäisessä ja ensimmäisessä kerroksessa, jonka 674 askelmaa joudut kävelemään ylös.
 • Opi lisää tämän monumentin historiasta oppaan ansiosta, joka seuraa sinua ylösnousun aikana, jos valitset tämän vaihtoehdon varauksen yhteydessä.
 • Nauti parhaista näkymistä, kun Pariisin tunnusomaisimmat nähtävyydet ovat jalkojesi juuressa.

Sisältää

 • Liput Eiffel-torniin (portaita ylös)
 • Asiantuntijaopas (vain jos vaihtoehto on valittu)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Hyödynnä nämä liput, joilla pääset yhteen maailman suosituimmista monumenteista: Pariisin sydämessä sijaitsevaan Eiffel-torniin. Pääset monumentin ensimmäiseen ja ensimmäiseen kerrokseen, vaikka sinne päästäkseen sinun on noustava 674 askelmaa.

Jos haluat nähdä tämän Pariisin ikonin kohokohdat, voit lisätä lippuihisi oppaan palvelun, joka seuraa sinua vierailun aikana ja kertoo sinulle mielenkiintoisimmat faktat.

Voit ottaa upeita valokuvia muistoksi, kun saavut tornin ensimmäiseen ja ensimmäiseen kerrokseen. Kumpaankin kerrokseen kävelee 15-20 minuuttia.

Lisäksi tästä korkeudesta voit nähdä useita Ranskan pääkaupungin nähtävyyksiä, kuten Invalidit ja jopa Riemukaaren.

Tämän rakennelman loi Gustave Eiffel vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten, vaikka niin sanotun Rautarouvan perintö jatkui. Niin paljon, että siitä on tullut yksi maailman maamerkkimonumenteista ja se on maailman uusien ihmeiden listalla.

Arvostelua

4.6
· 3458 Arvostelua
 • J
  Josep
  5
  (0 Arvostelua)
  Upeaa.
 • I
  Ines
  4
  (0 Arvostelua)
  Mitä tällaiselta paikalta voi odottaa. Vierailu oli erittäin miellyttävä, mutta ei ole paljon lisättävää. Kannattaa mennä ja nähdä se sen vuoksi, kuinka paljon se merkitsee ja kuinka vaikuttava se on.
 • N
  Noelia
  5
  (0 Arvostelua)
  Miellyttävä ja kaunis vierailu.
 • N
  Nigel
  4
  (0 Arvostelua)
  Minulla oli ainutlaatuista aikaa kumppanini kanssa tämän vierailun aikana. Vaikka paikka olikin sellainen kuin odotimme, nautimme todella ilmapiiristä ja näkymistä kaupunkiin. Erittäin suositeltava.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt