Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Dubai Burj Khalifa Tasot 124, 125 ja 148 Liput

4.8
(8606 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
145 € 132 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Pääset nauttimaan Dubain hienoimmista näkymistä kiipeämällä maailman korkeimman tornin Burj Khalifan 124., 125. ja 148. kerrokseen.

Voit nähdä henkeäsalpaavan kaupungin korkeintaan 555 metrin korkeudesta ja astua Sky-näköalatasanteelle 148. kerroksessa, kun taas 124. ja 125. kerroksessa, 452 metrin korkeudessa, voit nauttia At the Top -näköalatasanteesta maistellen herkullista arabialaista kahvia välipalojen kera.

 • Tutustu Burj Khalifa -rakennukseen, maailman korkeimpaan torniin.
 • Pääset 124., 125. ja 148. kerrokseen ja voit katsella kaupunkia Sky- ja At the Top -näköalatasanteilta.
 • Tutustu Dubain ja sen kuuluisimman pilvenpiirtäjän historiaan nousun aikana järjestettävän opastetun esittelyn avulla.
 • Saat yksinoikeudella skip-the-line -pääsyn ja valinnaisen yhdensuuntaisen kuljetuksen hotellistasi.

Sisältää

 • Sisäänpääsymaksut Burj Khalifa -rakennukseen Dubaissa
 • Yksinomainen pääsy ilman jonoja 124., 125. ja 148. kerrokseen.
 • Aperitiivi ja arabialainen kahvi
 • Yksityinen nouto Dubain hotelleista (valinnainen)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Näe Dubain luonnon ja tekniikan ihmeet, kun ostat nämä liput Burj Khalifa -rakennukseen, joka tunnetaan maailman korkeimpana rakennuksena 828 metrin korkeudellaan.

Pääset yksinoikeudella pilvenpiirtäjän 124. ja 125. kerrokseen, josta näet Arabiemiraattien ylellisimmän metropolin At the Top -näköalatasanteelta.

Siellä sinulla on mahdollisuus kurkistaa teleskooppien läpi ja nähdä kaupungin vaikuttavimmat alueet. Kaupungissa asuu tällä hetkellä noin 3 miljoonaa ihmistä.

Jotta matka olisi mahdollisimman nautinnollinen, liput ovat saatavana jonon ohittavalla lipulla, joten voit välttää pitkät jonot, joita joskus muodostuu näköalatasanteille.

Kokemus saa aivan uuden ulottuvuuden, kun nouset vielä 23 kerrosta 148. kerrokseen ja häikäistyt Sky-näköalatasanteella, josta avautuvat upeimmat näkymät Dubaihin ylhäältä päin.

Täältä seisot noin 555 metrin korkeudessa rakennuksen pohjapiirroksen yläpuolella, joka on saanut inspiraationsa Hymenocallis-kukasta, mikä antaa rakennukselle esteettisen kauneuden, joka on suunniteltu kunnioittamaan alueen tyypillistä kasvistoa.

Huipulla nautit runsaan arabikahvin ja välipaloja, jotka tutustuttavat sinut alueen kulttuuriin sen tyypillisen gastronomian kautta.

Ylösnousun aikana multimediaesitys esittelee rakennuksen ja kaupungin historiaa. Tornin innovatiivinen hissi hämmästyttää sinua, sillä sen nopeus on 36 kilometriä tunnissa, mikä tekee siitä yhden maailman nopeimmista hisseistä.

Jos valitset vaihtoehdon, voit myös valita valinnaisen yhdensuuntaisen kuljetuksen hotellistasi , ja voit nauttia siitä mistä tahansa Dubain kaupungin hotellista.

Arvostelua

4.8
· 8606 Arvostelua
 • P
  Pierre
  5
  (0 Arvostelua)
  148 on yksinkertaisesti upea verrattuna 124:een ja 125:een, siitä ei ole epäilystäkään.
 • J
  Jean
  5
  (0 Arvostelua)
  Olimme varanneet sisäänpääsyn kello 18.00 ja auringonlaskun noin kello 19.00. Pääsimme siis 148. kerrokseen ajoissa nauttimaan näköaloista päivällä ja yöllä. Näimme myös suihkulähde-esityksen tornin huipulta.
 • G
  Gerard
  5
  (0 Arvostelua)
  Se oli todella hieno kokemus, joka oli jokaisen euron arvoinen. Jonottoman sisäänkäynnin ansiosta odotusaika oli minimaalinen, ja oleskelu 148. kerroksessa oli yksinkertaisesti henkeäsalpaavaa.
 • C
  Choi
  5
  (0 Arvostelua)
  Kokemus oli tietenkin hieno, vaikka paljon riippuu myös näkymistä.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt