Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Burj KhalifaLiput: hinnat, vaihtehdot, paras aika mennä ylös, jne.

Näin saat liput, joilla voit nähdä Dubain lintuperspektiivistä, kun kiipeät maailman korkeimpaan rakennukseen (toistaiseksi).

Alex Grande

Alex Grande

5 minuuttia luettu

Burj KhalifaLiput: hinnat, vaihtehdot, paras aika mennä ylös, jne.

Burj Khalifa katoaa siniseen taivaaseen | ©Travel Sourced

Burj Khalifa on Dubain suuri arkkitehtoninen jalokivi, joka on 830 metrin korkeutensa ansiosta vertailukohde maailman muille pilvenpiirtäjille. Lisäksi sen vallankumouksellinen muotoilu tekee vierailusta tässä tunnusomaisessa rakennuksessa matkasi pakollisen kohteen.

Burj Khalifa on pilvenpiirtäjä, jossa sijaitsee luksusasuntoja, maailman suurimpien yritysten toimistoja ja Armani-hotelli. Voit kuitenkin vierailla vain 124., 125. ja 148. kerroksessa ja niiden näköalatasanteilla, joista avautuvat upeat näköalat:

Paras vaihtoehto

Dubai Burj Khalifa Tasot 124, 125 ja 148 Liput

Hanki lippu Burj Khalifan kolmeen observatorioon.

Nouse 148. kerrokseen ja näe Dubai Burj Khalifan huipulta, ja pysähdy myös 124. ja 125. kerroksen näköalatasanteilla täydentämään kokemusta.

Burj Khalifan lippujen ostaminen etukäteen on välttämätöntä, kun järjestät matkasi Dubaihin. Pääasiassa välttääksesi sietämättömän jonon lipputoimistolla ostaaksesi lippusi, kun saavut rakennukseen, mutta mikä tärkeämpää, varmistaaksesi, että sinulla on lippu sille ajalle, jolloin haluat mennä Burj Khalifaan, sillä lipuilla on kiinteä aika.

Hienoa lippujen ostamisessa etukäteen on se, että voit mennä suoraan Sky Loungeen ja syöttää lippuissasi olevan koodin päästäksesi Burj Khalifan observatorioon.

Suositellaan, jos... haluat nauttia Burj Khalifan huipulle kiipeämisen täydellisestä kokemuksesta.


Taloudellisin vaihtoehto

Dubai Burj Khalifa Tasot 124 ja 125 Liput

Hanki lippu Burj Khalifaan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Täydellinen vaihtoehto, jos haluat nauttia Dubain näkemisestä Burj Khalifan 124. ja 125. kerroksen näköalatasanteelta ja käyttää mahdollisimman vähän rahaa.

Tällä Burj Khalifan lipulla pääset sisä- ja ulkotilojen observatorioon kerroksissa 124 ja 125. Et pääse 148. kerrokseen, mutta on totta, että näkymät huipulta eivät ole kovin erilaiset. Voit nauttia huippunopeista hisseistä, suihkulähteiden näkymistä matkalla ylös ja alas ja maailman korkeimman pilvenpiirtäjän upeista sisätiloista.

Mikä parasta, tämä etukäteen ostettu lippu säästää sinut myös lipputoimistoon jonottamiselta, mikä tekee kokemuksesta paljon miellyttävämmän ja välttää portilla odottelun.

Suositellaan, jos... et halua luopua Dubain parhaista näkymistä ja Burj Khalifan kiipeilykokemuksesta tiukan budjetin vuoksi.


Kuinka paljon liput Burj Khalifaan maksavat?

Burj Khalifa yöllä| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa yöllä| ©Zoltan Tasi

Hinta voi vaihdella sen mukaan, missä kerroksissa haluat käydä ja mihin aikaan haluat mennä ylös. Esimerkiksi Helloticketsissä aikuisen lippu At The Top iin (kerrokset 124 ja 125) maksaa noin 59 euroa, ja jos haluat päästä 148. kerrokseen, sinun on maksettava noin 137 euroa.

Katsele auringonlaskua Burj Khalifalla

Maagiset auringonlaskut
Maagiset auringonlaskut

Minkä tahansa lipputyypin sitten ostatkin, suosittelen tarkistamaan, mihin aikaan auringonlasku on silloin, kun vierailet Dubaissa, ja ostamaan lippusi tuntia ennen sitä. Jos ostat VIP-liput, sinun ei tarvitse huolehtia väkijoukoista, sillä niitä ei At the Top Sky -tapahtumassa juuri ole.

Suosituimmat ajat ovat kello 16.00-18.00, jolloin useimmat kävijät menevät Burj Khalifaan valmistautumaan auringonlaskuun. Lippujen hinnat vaihtelevat vuorokaudenajasta riippuen, ja ne ovat kalliimpia ruuhka-aikoina, mutta tämän lipun etuna on se, että hinta on kiinteä, sillä se sisältää pääsyn 148. kerrokseen.

Varaa yökierros, johon sisältyy liput Burj Khalifaan

Aika ja paras aika mennä ylös

Skyline yöllä
Skyline yöllä

Burj Khalifa on avoinna joka päivä, mutta torstaista lauantaihin se on yleensä täynnä, joten suosittelen vierailua keskiviikon ja sunnuntain välillä. Halvimmat liput ovat yleensä klo 8 .30-10.00, ja Burj Khalifalla on vähiten väkeä klo 20 .30 jälkeen.

Miten päästä Burj Khalifaan?

Burj Khalifa Dubai Mallin puolelta| ©Maher Najm
Burj Khalifa Dubai Mallin puolelta| ©Maher Najm

Burj Khalifan näköalatasanteelle pääset **Dubai Mall -**ostoskeskukseen. Pilvenpiirtäjän sisäänkäynti sijaitsee pohjakerroksessa. Burj Khalifaan pääsee myös Armani-hotellin kautta, mutta onnea matkaan, jos et asu siellä.

Yksi parhaista tavoista päästä Dubai Mall -ostoskeskukseen on taksi. Ne ovat melko halpoja Dubain hintatasoon nähden, ja se on yksi suosituimmista liikennemuodoista kaupungin sietämättömän kuumuuden vuoksi, joten sellainen löytyy aina.

Toinen vaihtoehto on käyttää metroa, jota suosittelen, jos vierailet Burj Khalifassa ruuhka-aikaan. Mene punaisella linjalla Burj Khalifan pysäkille, josta nouset bussiin F13 ja pysähdyt seuraavalla pysäkillä, Dubai Mallissa. Voit myös kävellä metrolta, mutta se ei ole paras idea.

Varaa Dubain kiertoajelu, johon sisältyy liput Burj Khalifaan

Musikaalinen suihkulähde-esitys

Skyline-näkymät
Skyline-näkymät

Burj Khalifan edessä sijaitsevalla Burj Khalifa -järvellä on vesi- ja valoshow, joka on varsin vaikuttava maasta käsin, mutta huipulta katsottuna se nousee seuraavalle tasolle. Suosittelemme, että varaat liput Burj Khalifaan ja suihkulähteille yhdessä, sillä voit säästää muutaman euron.

Kuten moni muu Dubaissa sijaitseva suihkulähde, tämäkin on maailman korkein suihkulähde, mutta siinä ei ole vielä kaikki! Se on kahden jalkapallokentän kokoinen. Suihkulähteen näkeminen liikkeessä on epäilemättä yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Upeaa spektaakkelia voi ihailla sen juurella olevalla kelluvalla kävelytiellä, mutta kuten sanoin, veden herääminen henkiin huipulta on henkeäsalpaavaa.

Fountain Show aikataulu

 • Joka päivä klo 18:00-23:00, puolen tunnin välein.
 • Aamuisin klo 13:00 ja 13:30 (perjantaisin klo 13:30 ja 14:00).

Huipulla (124. ja 125. kerros)

Näkymät At the Top Sky| ©Guilhem Vellut
Näkymät At the Top Sky| ©Guilhem Vellut

Jos olet ostanut liput vain 124. kerrokseen, voit mennä suoraan hissille ja vahvistaa lippusi. Alle minuutissa nouset Burj Khalifan huipulle ja löydät lahjatavarakaupan, jossa sinun on vältettävä turistirysät, ja voit siirtyä observatorioon, josta voit katsella Dubain ja sen pilvenpiirtäjien takana olevan laajan aavikon yli.

Näköalatasanteen ympärillä olevat kaukoputket antavat sinulle lähietäisyydeltä näkymän Dubaihin, mutta jos todella haluat kokea huimauksen maailman korkeimman rakennuksen päällä seisomisesta, nojaudu ulos observatorion ikkunoista ja katso ylöspäin nähdäksesi Burj Khalifan huipun.

At the Topin vierailun kestolle ei ole asetettu aikarajaa, mutta useimmat ihmiset viipyvät siellä noin tunnin. 125. kerroksessa on interaktiivinen "A Falcon's Eye View" -kokemus, jossa voit katsella reaaliaikaista kuvamateriaalia Dubain elämästä New Yorkin One World Observatoryn näyttöjen tyyliin.

At the Top Sky (148. kerros)

Kun pääset 148. kerrokseen, pääset Sky Loungeen, jossa voit nauttia mehuja, kahvia, arabialaisia makeisia ja taateleita. Tämä on kokemus, jossa voit ottaa rennosti ja rentoutua ennen kuin nouset näköalatasanteelle.

Cocktailien jälkeen sinut saatetaan VIP-hissille, josta nouset laiturille 148 reilussa minuutissa. Sinulla on 30 minuuttia aikaa nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ilman tungosta, ennen kuin laskeudut alemmille tasanteille.

Mitä näet ylhäältä käsin

Näkymät Burj Khalifasta
Näkymät Burj Khalifasta

Burj Khalifan huipulta, joko alemmalta tai ylemmältä näköalatasanteelta, avautuvat näkymät koko Dubaihin ja osaan Abu Dhabista 360°:n perspektiivistä. Joitakin Dubain ikonisia rakennuksia nähtäväksi:

 • Burj al Arab
 • Atlantis-hotelli
 • Palm Jumeirah
 • Dubai Frame
 • Dubai Eye

Kuten lähes kaikissa maailman observatorioissa, näkymät auringonnousun ja -laskun aikaan ovat täysin lumoavat, mutta erona on se, että Burj Khalifan korkeuden ansiosta voit nähdä auringon heijastuksen pilvistä läheltä ja todistaa todellista värinäytelmää.

Burj Khalifan ruokapaikat

Ravintola Mosphere| ©David Jones
Ravintola Mosphere| ©David Jones

Jos aiot kiivetä Burj Khalifan huipulle auringonlaskun aikaan, korkeat paikat tekevät sinut todennäköisesti hieman nälkäiseksi. Burj Khalifan lähellä voit ruokailla hienosti At. Mosphere -ravintolassa tai Dubain ostoskeskuksen edullisemmissa ravintoloissa.

At. Mosphere

Burj Khalifan 122. kerroksessa sijaitseva At. Mosphere -ravintola on tunnettu tasokkaasta ruokalistastaan ja cocktaileistaan. Kuten voitte kuvitella, se on upeasti sisustettu, ja näköalat ovat ehdottomasti sen arvoisia, sillä Dubain valaistuminen yöllä ruokailun aikana on hieno tapa täydentää auringonlaskunäkymiä, joita olette saaneet nauttia vierailunne aikana.

Hinta on kuitenkin kohtuuton, ja suosittelen, että käytät rahat muihin Dubain nähtävyyksiin, jos matkustat pienellä budjetilla.

Dubai Mall

Burj Khalifan alapuolella sijaitsevasta ostoskeskuksesta löydät kaikenlaista ruokaa: hampurilaispaikkoja, italialaista ruokaa, kiinalaista ruokaa, grillipaikkoja ja arabialaista ruokaa. Parhaiten arvioituja paikkoja ovat PF Chang's, jossa on aasialaista fuusioruokaa, Texas Roadhouse, joka on kyljys- ja pihviravintola, ja maailmanlaajuinen hampurilaisketju Shake Shack.

Muita mielenkiintoisia aktiviteetteja Dubaissa

Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi
Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi

Jos haluat saada kaiken irti Dubain kaupungista, hyvä suunnitelma on ottaa opastettu kierros koko kaupungissa. Tämä auttaa sinua paitsi löytämään perille, myös tutustumaan kaikkiin sen nurkkiin, historiaan, anekdootteihin ja kuriositeetteihin (joita Dubaissa on paljon). Parhaat retket löydät täältä: Dubain matkat.

Jos taas haluat hyödyntää matkasi aitoon aavikkokokemukseen, älä epäröi ottaa kiertomatkaa (joihinkin niistä sisältyy hiekassa tapahtuvia aktiviteetteja, kuten lumilautailua tai jopa perinteisiä grillijuhlia). Olen koonnut tähän luettelon parhaista: Aavikkosafari Dubaista.

UKK

 • Miten voin muokata vierailuni Burj Khalifassa henkilökohtaiseksi?

  Voit yhdistää vierailuusi monenlaisia elämyksiä, kuten lipun Dubain akvaarioon, illallisen Armani-hotellissa, teetä Burj Khalifan huipulla sijaitsevassa At.mosphere-ravintolassa sekä yksityisiä kuljetuksia, monorail-kyytejä ja kaupunkikierroksia.

 • Mikä on paras aika päivästä vierailla Burj Khalifassa?

  Burj Khalifan At the Top -näköalatasanteella on iltahämärässä ja hämärässä tungosta, joten liput kannattaa varata tuntia ennen auringonlaskua, jotta vältät pitkät jonot. Lisäksi ikoninen rakennus tarjoaa myös auringonnousukierroksia kello 05:30 ja 08:00 välillä, mikä on loistava tapa kokea Dubain parhaat näkymät erilaisella ja ruuhkattomalla tavalla.

 • Milloin Burj Khalifan LED-näytös alkaa?

  Näytös alkaa klo 18:00 ja jatkuu puolen tunnin välein klo 23:00 asti. Se kestää viisi minuuttia kerrallaan, joten sinun on oltava sopivassa paikassa ennen sen alkamista, ja se on Dubai Mallin ulkopuolella.

 • Paljonko aikaa tarvitaan Burj Khalifan vierailuun?

  Tarvitset noin kaksi tuntia kiipeämiseen, maisemista nauttimiseen, kuvien ottamiseen ja takaisin alas tulemiseen. Auringonlasku huipulta on melkoinen spektaakkeli, joten jos voit, mene ylös auringonlaskun aikaan.