Burj KhalifaLiput: hinnat, vaihtehdot, paras aika mennä ylös, jne.

Näin hankit liput, joilla näet Dubain lintuperspektiivistä, kun kiipeät maailman korkeimpaan rakennukseen (toistaiseksi).

Alex Grande

Alex Grande

6 minuuttia luettu

Burj KhalifaLiput: hinnat, vaihtehdot, paras aika mennä ylös, jne.

Burj Khalifa katoaa siniseen taivaaseen | ©Travel Sourced

Burj Khalifa on Dubain suuri arkkitehtoninen jalokivi ja 830 metrin korkeutensa ansiosta vertailukohta muille maailman pilvenpiirtäjille. Lisäksi sen vallankumouksellisen muotoilun ansiosta vierailu tässä vertauskuvallisessa rakennuksessa on matkan ehdoton osa, sillä siinä sijaitsee luksusasuntoja, maailman suurimpien yritysten toimistoja ja Armani-hotelli.

Voit kuitenkin vierailla vain 124., 125. ja 148. kerroksessa ja niiden näköalatasanteilla, joista avautuvat upeat näköalat. Kerron sinulle, minkälaisia erilaisia lippuja voit ostaa, mitä ne sisältävät, hinnat ja kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta näet, mikä lippu vastaa parhaiten odotuksiasi.

Premium-vaihtoehto

Dubai Burj Khalifa Tasot 124, 125 ja 148 Liput

Hanki lippu Burj Khalifan kolmeen observatorioon.

Nouse 148. kerrokseen ja näe Dubai Burj Khalifan huipulta ja pysähdy 124. ja 125. kerroksen näköalatasanteille täydentämään kokemusta.

Tällä Burj Khalifan lipulla voit kiivetä rakennuksen huipulle, joka sijaitsee 148. kerroksessa, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Pakollinen kokemus, kun suunnittelet matkaasi Dubaihin.

Suosittelen, että ostat lipun etukäteen, lähinnä välttyäksesi sietämättömältä jonottamiselta lippukassalla, kun saavut rakennukseen, mutta ennen kaikkea varmistaaksesi, että sinulla on lippu siihen aikaan, jolloin haluat nousta Burj Khalifan huipulle, sillä lipulla on kiinteä kellonaika. Tällä lipulla voit myös valita valinnaisen yhdensuuntaisen kuljetuksen hotellillesi.

Suositellaan, jos... haluat nauttia Burj Khalifan huipulle kiipeämisen täydestä elämyksestä


Taloudellisin vaihtoehto

Dubai Burj Khalifa Tasot 124 ja 125 Liput

Hanki lippu Burj Khalifaan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Täydellinen vaihtoehto, jos haluat nauttia Dubain näkemisestä Burj Khalifan 124. ja 125. kerroksen näköalatasanteelta ja käyttää mahdollisimman vähän rahaa.

Tällä Burj Khalifan lipulla pääset sisä- ja ulkotähtitieteelliseen observatorioon kerroksissa 124 ja 125. Et pääse kiipeämään 148. kerrokseen, mutta huipulta avautuvat näkymät eivät tosiaankaan ole kovin erilaiset. Voit nauttia huippunopeista hisseistä, näkymistä suihkulähteille matkalla ylös ja alas sekä maailman korkeimman pilvenpiirtäjän upeista sisätiloista.

Mikä parasta, tällä ennakkoon ostetulla lipulla vältät myös lipputoimiston jonot, mikä tekee kokemuksesta paljon miellyttävämmän, kun vältät portilla odottelun.

Suositellaan, jos... et halua luopua Dubain parhaista näköaloista ja Burj Khalifan kiipeämisen kokemuksesta pienellä budjetilla.


Näin ostat liput Burj Khalifaan

Ostaaksesi liput Burj Khalifalle ja nauttiaksesi Dubain parhaista näkymistä sinun tarvitsee vain päättää, millaisesta kokemuksesta haluat nauttia, ja mennä Hellotickets-palveluun valitsemaan yksi saatavilla olevista ehdotuksista:

Lippujen hinnat Burj Khalifa

Burj Khalifa yöllä| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa yöllä| ©Zoltan Tasi

Hinta voi vaihdella sen mukaan, missä kerroksissa haluat käydä ja mihin aikaan haluat mennä ylös. Esimerkiksi Helloticketsissä aikuisen lippu At The Top iin (kerrokset 124 ja 125) maksaa noin 43 euroa, ja jos haluat mennä 148. kerrokseen, sinun on maksettava noin 132 euroa.

Voit myös yhdistää lipun muihin aktiviteetteihin, kuten tarjoukseen, joka sisältää pääsyn Dubain akvaarioon ja Burj Khalifan 124. ja 125. kerrokseen. Tällä passilla, joka maksaa noin 63 euroa aikuiselta, voit vierailla molemmissa kohteissa yhden päivän aikana ja säästää pääsymaksuissa.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle

Ajankohdat ja paras aika mennä ylös

Yöllinen taivaanranta
Yöllinen taivaanranta

Burj Khalifa on avoinna joka päivä, mutta torstaista lauantaihin se on yleensä täynnä turisteja, joten suosittelen vierailua keskiviikon ja sunnuntain välillä. Jotta saisit käsityksen, halvimmat liput ovat yleensä kello 8 .30 ja 10 välillä, ja Burj Khalifalla on vähiten väkeä kello 20 .30 jälkeen.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle

Katsele auringonlaskua Burj Khalifan yläpuolella

Maagiset auringonlaskut
Maagiset auringonlaskut

Minkä tahansa lipputyypin ostatkaan, suosittelen tarkistamaan, mihin aikaan auringonlasku on silloin, kun vierailet Dubaissa, ja ostamaan liput tuntia ennen. Jos ostat VIP-liput, sinun ei tarvitse huolehtia väkijoukoista, sillä niitä ei At the Top Sky -tapahtumassa ole juuri lainkaan.

Suosituimmat ajat ovat kello 16.00 ja 18.00 välillä, jolloin useimmat kävijät menevät Burj Khalifan huipulle valmistautumaan auringonlaskuun. Lippujen hinnat vaihtelevat vuorokaudenajasta riippuen, ja ne ovat kalliimpia ruuhka-aikoina, mutta tämän lipun etuna on se, että hinta on kiinteä, sillä se sisältää pääsyn 148. kerrokseen.

Varaa yökierros, johon sisältyy liput Burj Khalifaan

Miten pääset Burj Khalifaan?

Burj Khalifa Dubai Mall -ostoskeskuksesta käsin| ©Maher Najm
Burj Khalifa Dubai Mall -ostoskeskuksesta käsin| ©Maher Najm

Päästäksesi Burj Khalifan näköalatasanteelle sinun on suunnattava Dubai Mall -ostoskeskukseen. Pilvenpiirtäjän sisäänkäynti sijaitsee pohjakerroksessa. Burj Khalifalle pääsee myös Armani-hotellin kautta, mutta onnea matkaan, jos et asu siellä.

Yksi parhaista tavoista päästä Dubai Mallin alueelle on taksi. Ne ovat Dubain hintatasoon nähden melko halpoja, ja ne ovat yksi suosituimmista liikennemuodoista kaupungin sietämättömän kuumuuden vuoksi, joten sellainen löytyy aina.

Toinen vaihtoehto on mennä metrolla, jota suosittelen, jos vierailet Burj Khalifassa ruuhka-aikaan. Mene punaisella linjalla Burj Khalifan pysäkille, ja sieltä bussilla F13 seuraavalla pysäkillä Dubai Mall. Voit myös kävellä metrolta, mutta se ei ole paras idea.

Varaa Dubain kiertoajelu, johon sisältyy liput Burj Khalifalle

Musiikillinen suihkulähde-esitys

Näkymät taivaanrantaan
Näkymät taivaanrantaan

Burj Khalifan edessä sijaitsevalla Burj Khalifa -järvellä on vesi- ja valoshow, joka on varsin vaikuttava maasta käsin, mutta se nousee seuraavalle tasolle, kun sitä katsotaan huipulta. Suosittelemme varaamaan liput Burj Khalifaan ja suihkulähteille yhdessä, sillä näin säästät muutaman euron.

Kuten moni muukin Dubaissa sijaitseva suihkulähde, tämäkin on maailman korkein. Mutta ei siinä kaikki! Se on kahden jalkapallokentän kokoinen. Suihkulähteen näkeminen liikkeessä on epäilemättä yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä. Upeaa spektaakkelia voi ihailla sen juurella olevalla kelluvalla kävelytiellä, mutta kuten sanoin, veden herääminen henkiin huipulta käsin on henkeäsalpaavaa.

Suihkulähde-esityksen aikataulu

  • Joka päivä klo 18:00-23:00, puolen tunnin välein.
  • Aamuisin klo 13:00 ja 13:30 (perjantaisin klo 13:30 ja 14:00).

Huipulla (124. ja 125. kerros)

Näkymä At the Top Sky -kerroksesta| ©Guilhem Vellut
Näkymä At the Top Sky -kerroksesta| ©Guilhem Vellut

Jos olet ostanut liput vain 124. kerrokseen, voit mennä suoraan hissille ja vahvistaa lippusi. Alle minuutissa nouset Burj Khalifan huipulle ja löydät lahjatavaramyymälän, jossa sinun on vältettävä turistirysät, ja voit siirtyä observatorioon ja katsella Dubain ja sen pilvenpiirtäjien takana olevan laajan aavikon yli.

Näköalatasanteelle sijoitetut kaukoputket antavat sinulle lähikuvan Dubaista, mutta jos haluat todella kokea maailman korkeimman rakennuksen huimauksen, nojaudu ulos observatorion ikkunoista ja katso ylöspäin nähdäksesi Burj Khalifan huipun.

At the Top -vierailun nauttimiselle ei ole aikarajoitusta, vaikka useimmat ihmiset viipyvätkin noin tunnin. 125. kerroksessa on interaktiivinen "A Falcon's Eye View" -elämys, jossa näet reaaliaikaista kuvamateriaalia Dubain elämästä New Yorkin One World Observatoryn näyttöjen tyyliin.

Varaa liput Burj Khalifan 124. kerrokseen

Huipputaivaalla (148. kerros)

Kun ostat lipun 148. kerrokseen, pääset Sky Loungeen, jossa voit nauttia mehuja, kahvia, arabialaisia makeisia ja taateleita. Tämä on kokemus, jossa voit ottaa rennosti ja rentoutua ennen kuin nouset näköalatasanteelle.

Cocktailien jälkeen sinut saatetaan VIP-hissille, josta nouset tasanteelle 148 reilussa minuutissa. Sinulla on 30 minuuttia aikaa nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ilman väkijoukkoja ennen kuin laskeudut alemmille tasanteille.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle

Mitä näet huipulta

Näkymät Burj Khalifan huipulta
Näkymät Burj Khalifan huipulta

Burj Khalifan huipulta, joko alemmalta tai ylemmältä näköalatasanteelta, avautuvat näkymät koko Dubaihin ja osaan Abu Dhabista 360°:n perspektiivistä. Joitakin Dubain ikonisia rakennuksia nähtävillä:

  • Burj al Arab
  • Atlantis-hotelli
  • Palm Jumeirah
  • Dubai Frame
  • Dubai Eye

Kuten lähes kaikissa maailman observatorioissa, näkymät auringonnousun ja -laskun aikaan ovat täysin lumoavat. Erona on se, että Burj Khalifan korkeuden ansiosta voit nähdä auringon heijastuvan pilvistä läheltä ja nähdä todellisen värinäytelmän.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle

Missä Burj Khalifassa voi syödä?

Mosphere-ravintolassa| ©David Jones
Mosphere-ravintolassa| ©David Jones

Jos aiot kiivetä Burj Khalifan huipulle auringonlaskun aikaan, korkeat paikat tekevät todennäköisesti hieman nälkäiseksi. Kun haluat ruokailla Burj Khalifan lähellä, voit valita joko hienon ruokailun At. Mosphere -ravintolassa tai useita edullisempia ravintoloita Dubai Mallissa.

At. Mosphere

Burj Khalifan 122. kerroksessa sijaitseva At. Mosphere -ravintola tunnetaan tasokkaasta ruokalistastaan ja cocktaileistaan. Kuten voitte kuvitella, sisustus on hieno ja näkymät ovat ehdottomasti hintansa arvoisia, sillä Dubain valaistuminen yöllä ruokailun aikana täydentää upeasti vierailunne aikana saamianne auringonlaskunäkymiä.

Hinta on kuitenkin todella kohtuuton, ja suosittelen käyttämään rahanne muihin Dubain nähtävyyksiin, jos matkustatte pienellä budjetilla.

Dubai Mall

Burj Khalifan alapuolella sijaitsevasta ostoskeskuksesta löydät kaikenlaista ruokaa: hampurilaispaikkoja, italialaista ruokaa, kiinalaista ruokaa, grilliruokaa ja arabialaista ruokaa. Parhaiten arvosteltuja paikkoja ovat PF Chang's, josta saat aasialaista fuusioruokaa, Texas Roadhouse, joka on ribsejä ja pihvejä tarjoava paikka, sekä maailmanlaajuinen hampurilaisketju Shake Shack.

Muita mielenkiintoisia aktiviteetteja Dubaissa

Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi
Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi

Jos haluat ottaa kaiken irti Dubain kaupungista, hyvä suunnitelma on lähteä opastetulle kiertoajelulle koko kaupunkiin. Tämä auttaa sinua paitsi löytämään perille, myös tutustumaan kaikkiin sen nurkkiin, historiaan, anekdootteihin ja kuriositeetteihin (joita Dubaissa on paljon). Tässä ovat Dubain parhaat kierrokset ja retket.

Jos taas haluat hyödyntää matkasi aitoon aavikkokokemukseen, älä epäröi ottaa kiertomatkaa (joihinkin sisältyy aktiviteetteja hiekassa, kuten lumilautailua tai jopa perinteisiä grillijuhlia). Olen koonnut yhteenvedon Dubain parhaista aavikkoretkistä.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle