Dubai Burj Khalifa Tasot 124 ja 125 Liput

4.7
(21776 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
50 € 46 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Näe Dubai ylhäältä käsin näillä lipuilla maailman korkeimpaan rakennukseen, Burj Khalifaan, ja pääset 124. ja 125. kerroksen näköalatasanteelle.

Saat panoraamanäkymän 452 metrin korkeudessa sijaitsevaan kaupunkiin, jonka lasiseinät antavat sinulle mahdollisuuden ihailla Yhdistyneiden arabiemiirikuntien luonnon ja arkkitehtuurin ihmeitä 360 astetta.

 • Vieraile Dubain Burj Khalifassa, maailman korkeimmassa rakennuksessa.
 • Pääset tornin 124. ja 125. kerrokseen.
 • Tutustu Dubaihin näköalatasanteelta, jonka panoraamalasi-ikkunat tarjoavat 360 asteen näkymän.

Sisältää

 • Sisäänkäynti Burj Khalifa -rakennukseen
 • Yksinoikeudella pääsy At the Top -näköalatasanteelle 124. ja 125. kerroksessa.

Valitse päivämäärä ja aika

Mitä voit odottaa

Ostamalla nämä liput Burj Khalifaan pääset mielenrauhaa huokuvalle matkalle maailman korkeimman rakennuksen uumeniin. Yhteensä 163 kerroksesta näillä lipuilla pääset yksinoikeudella 124:een ja 125:een, joissa sijaitsee At the Top -näköalatasanne, joka tarjoaa yhden Arabiemiraattien henkeäsalpaavimmista näkymistä.

Sinulla on tilaisuus ihailla Dubain arkkitehtonisia ja luonnonihmeitä, kun kaupunki, aavikko ja valtameri kohtaavat.

Voit seistä näköalatasanteella sisällä ja ulkona, ja sinulla on yksinoikeudella pääsy teleskooppeihin, jotka näyttävät yksityiskohtia kaupungin alueista ylhäältä päin, joten saat lähietäisyydeltä näkymän alueista, jotka kiinnittävät huomiosi.

Kuuden vuoden aikana rakennettu torni sai muotoiluunsa inspiraation Hymenocallis-kukasta, jota kasvatetaan alueella. Tämän ansiosta sen pohja on muodoltaan käänteisen Y-kirjaimen muotoinen, ja sen korkeus on 828 metriä.

At the Top -näköalatasanteelle noustessasi nautit nopeatempoisissa hisseissä multimediaesityksestä, joka esittelee Dubain ja rakennuksen historiaa ja antaa sinulle käsityksen tämän modernin insinööritaidon ihmeen yksityiskohdista.

Arvostelua

4.7
· 21776 Arvostelua
 • M
  Margaret
  5
  (0 Arvostelua)
  Se oli erittäin vaikuttava kokemus
 • S
  Samantha
  5
  (0 Arvostelua)
  Todella hyvin järjestetty kokemus. Huipulla ei ollut kiire. Pystyimme ottamaan kuvia kaikilta puolilta. Meidän piti odottaa vain 10 minuuttia, ennen kuin pääsimme hissillä alas. En voinut uskoa, kuinka nopea ja sulava hissimatka oli pohjakerroksesta 125. kerrokseen.
 • W
  William
  5
  (0 Arvostelua)
  Burj Khalifan katsominen oli hyvä idea. Olin siellä aamulla, jolloin siellä ei ollut liikaa väkeä, ja minulla oli aikaa katsella ympärilleni. Kaikki oli hienoa, ja voin vain suositella sitä.
 • D
  Damian
  4
  (0 Arvostelua)
  Ensin minun piti löytää sisäänkäynti, mutta kauppakeskuksen henkilökunta oli hyvin avuliasta ja näytti minulle tien. Menin suoraan tiskille vaihtamaan kupongin ja yläkertaan. Yläkerta on erittäin mukava, mutta siellä ei ole kahvilaa tai wc:tä. Kauppa oli myös loistava matkamuistomyymälä.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt