Niagaran putoukset New Yorkista: Niagara: 1 päivän matka tai 2 päivän matka

Jos olet New Yorkissa ja haluat vierailla Niagaran putouksilla, saatat miettiä, miten saat kaiken irti ajasta. Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minuuttia luettu

Niagaran putoukset New Yorkista: Niagara: 1 päivän matka tai 2 päivän matka

Niagaran putoukset ja Parador Resort | ©Eddie Bugajewski

Niagaran putouksilla käynti on varma valinta. Vakuutan, että et tule pettymään. Sitä sanotaan syystä yhdeksi maailman ihmeistä. Jos siis haluat nähdä monia elokuvissa näkemiäsi kohtauksia, tartu tilaisuuteen!

Jos olet jo päättänyt lähteä, seuraava askel on, haluatko varata päiväretken Niagaran putouksille vai valita kaksipäiväisen Niagaran putousten kiertomatkan. Riittääkö yksi päivä näkemään tarpeeksi? Kuinka kauan kestää nähdä kaikki? Kannattaako siellä viettää kaksi päivää? Lue eteenpäin, niin autan sinua päättämään!

Kuinka paljon aikaa tarvitsen nähdä putoukset?

Parador ja putoukset| ©Aditya Chinchure
Parador ja putoukset| ©Aditya Chinchure

Pidä Niagaran putousten matkallasi mielessä, että tarvitset vähintään yhden päivän nähdäksesi kaikki pakolliset nähtävyydet ja mieluiten kaksi päivää tutustuaksesi rauhassa tähän upeaan paikkaan.

  • Jos sinulla on aikaa ja mahdollisuus, varaa Niagaran putousten kahden päivän retki ja tee kokemuksestasi unohtumaton.
  • Jos matkasi on lyhyt, varaa yksipäiväinen Niagaran putousten kiertomatka ja ota siitä kaikki irti. Se saattaa olla hieman kiireinen, mutta pääset näkemään kohokohdat, etkä palaa lomaltasi sanomatta, ettet käynyt putouksilla.

Kun olet valinnut matkasi ajankohdan, voit valita yhden tai toisen nähtävyyden sen mukaan, kuinka paljon aikaa sinulla on. Vakuutan, että nähtävää ja koettavaa riittää - lue lisää!

Varaa Niagaran putousten kiertomatka

Nauti Niagaran putouksista yöllä

Niagaran putoukset yöllä| ©Ahmed Raza Khan
Niagaran putoukset yöllä| ©Ahmed Raza Khan

Jos epäilit sitä... putoukset eivät sammu! Se tarkoittaa, että ne liikkuvat ja virtaavat jatkuvasti 24 tuntia vuorokaudessa. Uskomaton spektaakkeli, josta voit nauttia, jos päätät varata Niagaran putousten kiertomatkan ja viettää siellä yön. Jokainen yö on valaistu, joten voit nähdä putoukset kaikessa loistossaan.

Ajattele lisäksi sitä tunnetta, joka syntyy, kun näet tämän luonnonparatiisin kuunvalossa ja tähtien loisteessa. Vaikuttavaa, eikö olekin? Ja jos se ei vielä riittäisi, useana iltana viikossa järjestetään ilotulitusnäytöksiä. Näin tapahtuu:

  • Perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toukokuun jälkipuoliskolta alkaen.
  • Kesäkuun puolivälistä lähtien ilotulitusnäytöksiä on joka ilta klo 22 alkaen.
  • Syyskuun alusta lokakuun alkuun perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin vielä kuukauden ajan.

Varaa kaksipäiväinen Niagaran putousten kiertomatka

Niin... kannattaako Niagaran putouksille lähteä vain yhdeksi päiväksi?

Näkymä putouksille Kanadassa| ©Bianca Ackermann
Näkymä putouksille Kanadassa| ©Bianca Ackermann

Niagaran putouksille kannattaa tietysti varata matka, vaikka kyseessä olisi vain päiväretki. Ehkä New Yorkin matkallasi ei ole aikaa enempää kuin haluaisit. Ja jos sinulla oli epäilyksiä, suosittelen 100-prosenttisesti vierailemaan tässä paratiisissa kokonaisen päivän ajan.

Sitä paitsi voit löytää paljon tekemistä jo yhden päivän aikana. Tässä muutamia esimerkkejä, jotka on sovitettu kaikkiin makuihin ja tarpeisiin. Ota kynä ja paperi mukaan ja... kirjoita muistiin!

Varaa matkasi Niagaran putouksille

Parhaat nähtävyydet, joista kannattaa nauttia, jos lähdet vain päiväretkelle

Tuulten luola| ©Kari
Tuulten luola| ©Kari

Täältä löydät parhaat aktiviteetit, joita voit tehdä matkallasi kuuluisille ja henkeäsalpaaville Niagaran putouksille. Voit tietenkin yhdistellä niitä haluamallasi tavalla saadaksesi ajasta kaiken irti.

.

Tuulten luola

Ainutlaatuinen kokemus putousten juurella on varata Niagaran putousten opastettu kierros, johon sisältyy liput Cave of the Winds -luolaan. Voit kävellä vapaasti näillä pitkillä puisilla alustoilla ja ihailla ja jopa tuntea tai koskettaa veden voimaa.

Tässä nähtävyydessä sinulle näytetään ensin video, jossa kerrotaan tämän luonnonmuseon historiasta. Kun se on ohi, sinulle annetaan mokkapalat ja sandaalit, ja sinut lasketaan alas tasanteille, jotta pääset näköalatasanteelle ja voit nauttia äänistä ja kosteudesta. Vieraile Cave of the Winds - se on ehdottomasti spektaakkeli!

Se on loistava vaihtoehto, sillä aikaa ei ole rajoitettu ja voit nauttia nähtävyydestä niin kauan kuin haluat.

Sumun neito

Toinen Niagaran putousten kiertomatkan suosituimmista ja suosituimmista nähtävyyksistä. Pääset vaikuttavimpien putousten juurelta altaaseen ja nautit kyydistä kuin koskaan ennen.

Mikä parasta, se ei vie paljon aikaa päivästäsi, sillä ajelu kestää noin 25 minuuttia. Voit ostaa liput laivaan sinä päivänä ja paikan päällä enintään 15 minuuttia ennen laivan lähtöä. Maid of the Mist -laivamatka on pakollinen, jos päätät tehdä siitä päiväretken.

.

Niagaran putoukset Scenic Trolley (maisemakärry)

Upea vintage-tyylinen vaunu, joka vie sinut ympäri Falls Parkia. 5 kilometrin pituinen kierros, joka vie sinut läpi tämän luonnonkeidasalueen faktojen ja historian, kuulostaa upealta, eikö vain?

Seikkailuteatteri

Tämä on 30 minuutin pituisen elokuvan esittäminen suurella valkokankaalla. Tutustutaan kaikkiin putousten tarinoihin. Joka tunti on elokuvanäytös.

Varaa retki Niagaran putouksille

Lisänähtävyyksiä, joista voit nauttia, jos olet menossa kahdeksi päiväksi

Niagaran akvaarion kalat| ©Anthony Sokolik
Niagaran akvaarion kalat| ©Anthony Sokolik

Jos päätät varata kaksipäiväisen matkan Niagaran putouksille, mielestäni vierailu Maid of the mistillä tai Cave of the winds -luolassa on ehdoton.

Voit myös nähdä seikkailuteatterielokuvan Legends of adventure näytöksen... sekä monia muita aktiviteetteja. Ja ennen kaikkea paljon rauhallisemmin.

Kaiken tämän lisäksi on muitakin aktiviteetteja, joista voit nauttia toisena päivänä putouksilla. Ehkä haluat opastettuja kierroksia tai vähän enemmän omaan tahtiin. Pidä silmäsi auki!

Niagaran akvaario

Akvaario, jossa on yli 120 merilajia, eläinnäytöksiä ja alan asiantuntijoiden pitämiä esitelmiä. Siellä on yli 30 näyttelyesinettä, joista haluaisin nostaa esiin pingviinit, rauskut ja hait.

Se on uskomatonta, koska tämä akvaario korostaa eläinten hyvinvointia sanan kaikissa merkityksissä! Päätä käydä siellä, sillä siellä on monia uhanalaisia ja vaarantuneita lajeja. Saat paljon lisätietoja akvaarion virallisilta verkkosivuilta.

.

Vaellusreitit

Kaikkien näiden nähtävyyksien lisäksi voit hyödyntää toisen päivän vapaaseen kävelyyn koko puistossa, joka ei takuulla tuota sinulle pettymystä. Tämän luonnonparatiisin läpi on loputtomasti reittejä, joita voit kulkea rauhassa ja omaan tahtiin - ihmeellistä!

Varaa kahden päivän matka Niagaran putouksille

Paras valinta, jos olet ensimmäistä kertaa New Yorkissa

Sisällä Niagaran putoukset osana kiertomatkaa| ©Sue Waters
Sisällä Niagaran putoukset osana kiertomatkaa| ©Sue Waters

Saatat matkustaa hyvin rajoitetun ajan kanssa. Joskus on vaikeaa mahduttaa kaikki haluamasi muutamaan päivään, mutta et halua jättää mitään tekemättä.

Jos matkustat New Yorkiin, haluat varmasti syventyä kaupunkiin, sen hulinaan ja toimintaan... Jos siis haluat nähdä Niagaran putoukset ja saada ajatukset muualle, kannattaa varata päiväretki Niagaran putouksille ja ottaa siitä kaikki irti.

Käytä tällöin tilaisuutta hyväksenne käydä kohteessa Maid of the Mist tai Cave of the Winds, jotta voitte nauttia putousten parhaista puolista... eikä koskaan paremmin!

Varaa Niagaran putousten retki

Kaksipäiväinen kiertomatka, jos vietät paljon aikaa New Yorkissa

Tiet Niagaran putouksille| ©Bradley Howard
Tiet Niagaran putouksille| ©Bradley Howard

Joskus sinulla on varaa matkustaa muutama päivä pidempään kuin odotit, tai yksinkertaisesti tunnet kaupungin, mutta olet jäänyt paitsi muutamasta asiasta ja haluat viettää aikaa sen parissa. Jos näin on, varaa kahden päivän matka Niagaran putouksille ja nauti kahdesta upeasta päivästä.

Tässä tapauksessa voi olla hyödyllistä matkustaa autolla tai bussilla, jotta voit nauttia maisemista enemmän, kun suuntaat New Yorkista tähän luonnonparatiisiin.

Varaa kahden päivän matka Niagaran putouksille

Valitse kaksipäiväinen kiertomatka, jos matkustat lasten kanssa.

Lapset Niagarassa| ©Illini Gardner
Lapset Niagarassa| ©Illini Gardner

Lähes jokainen aktiviteetti sopii lapsille. Akvaariosta, seikkailuteatterista, puiston läpi kulkevasta raitiovaunusta ja jopa Maid of the Mist -veneajelusta.

Heillä on varmasti hauskaa, kun he katselevat maisemia ja tuntevat kosteuden ja veden putoamisen vartalolleen. Heillä on varmasti hauskaa! Tässä tapauksessa... Luulen, että parasta heille olisi varata kaksipäiväinen matka Niagaran putouksille, jotta he eivät päädy uupumaan.

En tiedä, onko heillä vai sinulla parempaa aikaa, sen tiedän, että se on uskomaton kokemus koko perheelle ja kaikki tämä... Keskellä luontoa! Jätän teille tämän artikkelin lasten kanssa tekemistä Niagaran putouksilla, jos haluatte lisätietoa.

Varaa kahden päivän matka Niagaran putouksille

Valitse budjettiisi parhaiten sopiva vaihtoehto

Niagaran putousten kierros| ©Tim Gouw
Niagaran putousten kierros| ©Tim Gouw

Mitä se maksaa minulle? Joskus on vaikeaa säästää, kun matkustaa toiseen maahan, ja varsinkin kun haluamme nähdä niin paljon asioita New Yorkissa, haluan kertoa, että Niagaran putouksilla käynti voi olla erittäin edullinen vaihtoehto, jos haluat! Tässä tapauksessa ja jotta säästät mahdollisimman paljon, parasta on varata päiväretki Niagaran putouksille. Perillä voit valita monista halvoista ja ilmaisista vaihtoehdoista.

On totta, että joudut investoimaan kuljetukseen, mutta perillä voit tehdä hyvin edullisia tai jopa ilmaisia aktiviteetteja. Halvimpia vaihtoehtoja ovat lippu teatteriin elokuvan katsomiseen, näkötorniin tai vaellusreittejä puistossa.

Jos taas olet tiukalla budjetilla, valintani on selvä: varaa helikopterilento nähdäksesi Niagaran putoukset ilmasta käsin.

Varaa Niagaran putousten kierros

Valitse sopivin retki vuodenajan mukaan

Talvi Niagaran putouksilla| ©Christian Collins
Talvi Niagaran putouksilla| ©Christian Collins

Täytyy sanoa, että et voi nauttia kaikista mainitsemistani aktiviteeteista ympäri vuoden. Siksi sinun on pohdittava , mihin vuodenaikaan on paras aika nähdä putoukset, jotta voit päättää, haluatko varata Niagaran putousten päiväretken vai kaksipäiväisen Niagaran putousten kiertomatkan.

  • Jos matkustat kesäkaudella, joka kestää yleensä toukokuusta lokakuuhun, suosittelen kaksipäiväistä retkeä, sillä silloin voit hyödyntää enemmän aikaa ja käydä useammissa nähtävyyksissä, jotka ovat talvella suljettuina, kuten Maid of the Mist ja Cave of the Winds.

  • Jos vierailet Niagaran putouksilla talvella, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että monet nähtävyydet ovat suljettuina. Erityisesti suoraan veteen tai raitiovaunuun liittyvät nähtävyydet. Siinä tapauksessa ottaisin päiväretken, jossa voit kävellä ja patikoida tai käydä teatterissa tai akvaariossa.

Toivon, että tämän artikkelin luettuasi sinulle on selkeämpää, mikä vaihtoehto on sinulle paras ja onko päiväretki vai kaksipäiväinen matka ikonisille ja mahtaville Niagaran putouksille sinulle kannattavampi vaihtoehto.

Varaa Niagaran putousten kiertomatka