Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Parhaat ruokapaikat Niagaran putouksilla

Tutustu Niagaran putousten parhaisiin ruokapaikkoihin, jotka tarjoavat hienoja ruokia suurissa huvimajoissa, italialaista ruokaa, herkullista grillattua lihaa tai pörröisimpiä makeisia. Tutustu Niagaran putousten parhaisiin ruokapaikkoihin.

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minuuttia luettu

Parhaat ruokapaikat Niagaran putouksilla

Henkeäsalpaavat Niagaran putoukset | ©Salah Alawadhi

Hyvä ateria Niagaran putousten upeiden näköalojen äärellä on yksi maailman ihmeen vierailun pakollisista kohteista. Tuhannet turistit haluavat kuitenkin ympäri vuoden viettää päivän tuijottamalla mahtavaa vesiputousta, joten joskus on vaikea löytää rauhallista ja omaperäistä ruokapaikkaa.

Tästä huolimatta tämän Yhdysvaltojen ja Kanadan raja-alueen ruokakulttuuri on hyvin rikas ja monipuolinen, ja tarjolla on paljon tarjontaa, joka sopii kaikille makuhermoille. Putouksia ympäröivillä kaduilla on tarjolla 20-70 euron hintaisia ruokapaikkoja, jotka vaihtelevat paikallisista ruokapaikoista parhailla näköaloilla italialaiseen ruokaan erikoistuneisiin ravintoloihin tai jopa englantilaiseen brunssiin.

Missä syödä Niagaran putousten lähellä

Skylon-torni Niagaran putouksilla| ©Gary J. Wood
Skylon-torni Niagaran putouksilla| ©Gary J. Wood

Jos päätavoitteesi tämän maailman ihmeen vierailulla on nähdä se ja päästä mahdollisimman lähelle sitä, tässä luettelossa on kolme parasta paikkaa, joista voit nauttia melko etuoikeutetuista näkymistä herkullisen aterian kera. Saatat joutua varaamaan paikan etukäteen, koska se on niin turistinen paikka, mutta se on sen arvoista.

Paikallista ruokaa ja maisemia Table Rock House -ravintolassa

Jos olet Niagaran putousten ystävä ja olet todella kiinnostunut saamaan yhden alueen parhaista näkymistä, yksi parhaista ruokapaikoista on Table Rock House Restaurant. Tämä paikka näyttää kirjaimellisesti siltä, että se on rakennettu yhdelle putouksia lähimpänä olevista rinteistä, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevat maisemat.

Tämän ravintolan monipuolinen ruokalista sisältää yksinkertaista, paikallista ruokaa, joka ei varjosta sen houkuttelevaa sijaintia, mutta tekee illasta nautinnollisen. Sen tunnuslaji, savulohivoileipä, on yksi suosituimmista ruokalajeista turistien keskuudessa, ja heidän on varattava pöytä etukäteen.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 6650 Niagara Pkwy, Niagaran putoukset
 • Keskimääräinen hinta per henkilö: 25€-40€.

Parhaat näkymät Skylon Towerin kääntyvässä ruokasalissa

Toinen Niagaran putousten upeimmista näkymistä on Skylon Tower-rakennus, joka on valtava näköalatasanne lähellä vesiputousta ja jonka huipulla on ravintola, joka tekee 360 asteen käännöksen ja tarjoaa panoraamanäkymän, johon pääsee helikopterikyydillä.

Skylon Tower Revolving Dining Roomissa valmistettavat ruoat sopivat erinomaisesti treffeille tai erityistilaisuuksiin, koska ne tarjoavat kokemuksen korkealla sijaitsevasta ruokailupaikasta ja koska niiden mannermainen ja monipuolinen tyyli vakuuttaa minkä tahansa makumaailman. Marinoidut lohet tai mereneläviä sisältävä pasta ovat sen tunnetuimpia ruokia.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 5200 Robinson St, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö: 40€ - 60€.

Romanttiset treffit Morton's Grillessä

Morton's Grille tarjoaa ruokailijoille tutun ja paikallisen aterian Niagara Fallsin sydämessä. Sen grillatut reseptit ja paikallisten tuotteiden valikoima tekevät siitä varman takuun maukkaasta ja laadukkaasta ateriasta, kun vierailet nähtävyydellä.

Sieltä on myös etuoikeutetut näkymät putouksille, mutta se on hieman kauempana ruuhkaisesta turistialueesta, joten se tarjoaa enemmän rauhaa ja yksityisyyttä, jos haluat viettää romanttisen hetken kumppanisi kanssa tai viettää perhelomaa. Sen vahvuutena on suuri valikoima grillattua kalaa ja lihaa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 6740 Fallsview Blvd, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö per vierailu: 20-40 €.

Varaa 2 päivän matka Niagaran putouksille

Missä syödä Niagaran putouksilla ja kaupungissasi?

Kuningatar Charlotten teehuone| ©Queen Charlotte Tea Room
Kuningatar Charlotten teehuone| ©Queen Charlotte Tea Room

Hyvä näkymä Niagaran putouksille ei ole huono, mutta jos haluat uppoutua näiden vaikuttavien vesiputousten ympäröimän kaupungin viehätykseen ja perinteisiin, parasta on mennä kokeilemaan tarjolla olevia monenlaisia ravintoloita. Lihaan ja kalaan perustuvista paikallisista ruokalajeista kansainväliseen keittiöön. Kaikki on suunniteltu varmistamaan, ettei kukaan ruokailija jää nälkäiseksi.

Englantilainen ero Queen Charlotte Tea Roomissa

Englantilaisen keittiön ja tyylin ystäville Queen Charlotte -ravintola on ehdottomasti paras valinta. Tämä Niagaran putousten läheisyydessä sijaitseva viehättävä pieni paikka, jota kutsutaan "teehuoneeksi", on kuin pieni pala Englantia uudella mantereella.

Reseptit, estetiikka ja tyyli ovat selvästi englantilaisia, joten Queen Charlotte on oikea paikka sinulle, halusitpa sitten Niagarassa vieraillessasi syödä kalaa ja ranskalaisia perunoita tai pitää tauon herkullisen teen ja makeiden herkkujen parissa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 5689 Main St, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö: 10 € - 15 €.

Kokeile ostereita Tide&Vine Oyster House -ravintolassa.

Nimensä mukaisesti tämä ravintola kunnioittaa ostereita ja kaikkia merestä saatavia tuotteita. Tide&Vine Oyster House tarjoaa laajan valikoiman reseptejä ja keskittyy vahvasti mereneläviin, ja se on elämys matkailijoille, jotka tulevat käymään putouksilla ja haluavat nauttia ensiluokkaisesta tuotteesta.

Joka kesäkuu tämä ravintola järjestää osterifestivaalin, joka on sen tunnuslaji. Ravintolassa on kuitenkin aina tuoreita mereneläviä, jotta voit poistua paikalta täydellisen kokemuksen kera, riippumatta siitä, milloin tulet.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 3491 Portage Road, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö: 10€ - 40€.

Käsityöolutta Taps Brewhousessa

Ihmiset, jotka eivät halua istua ensimmäisen ja toisen ruokalajin ääressä, mutta haluavat nauttia hyvästä käsityöolutta ja syödä jotain, ovat tervetulleita Taps Brewhouseen. Tämä viehättävä paikka on lähellä puistomuseota ja tarjoaa erittäin edullisia hintoja.

Heidän erikoisuutenaan ovat käsityöoluet, joista on tarjolla useita vaihtoehtoja. Tarjolla on myös useita kasvisvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tässä palkitussa baarissa on tärkeintä nauttia hyvää olutta tai limonadia talon pizzan kera.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 4680 Queen St, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö: 15€ - 30€.

Two Sisters Vineyardsin kellarit

Jos siirrymme hieman kauemmas Niagaran putousten puistosta, voimme löytää upean kokemuksen aisteillemme yhdessä alueen tärkeimmistä viinitarhoista. Two Sisters Vineyards on nuori viinitila, joka alkoi tehdä nimeä itselleen vuonna 2007 ensimmäisellä viinitarhallaan, joka ylpeilee Niagara-joen uittamana.

Viinitarhojen upean kierroksen lisäksi tämä maaginen paikka tarjoaa myös laajan kulinaarisen menun, jonka avulla voit nauttia hyvää viiniä alkuperänimityksellä. Suosittelen kokeilemaan maistelumenua ja antamaan tämän ihanan maan makujen viedä sinut mukanaan.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 240 John Street East, PO Box 608, Niagara-on-the-Lake, Niagara-on-the-Lake, Niagara on the Lake
 • Keskimääräinen hinta per henkilö per vierailu: 80-150 €.

Parasta grillattua lihaa Brasa Brazilian Steakhouse -ravintolassa

Yhdysvaltain ja Kanadan raja-alueella voi olla pitkät pihviperinteet, mutta jos etsit paikkaa, jossa saat herkullista brasilialaistyylistä grilliruokaa, Brasa Brazilian Steakhouse on oikea paikka. Yksi brasilialaisen ruoan vahvuuksista Niagaran putousten etuoikeutetussa ympäristössä on hieno kokemus.

Paikallisen lihan parhaita paloja ja tyypillisiä brasilialaisia valmisteita, ja tässä ravintolassa kulttuurit ovat täydellisessä tasapainossa, mikä parantaa ja parantaa vierailuasi. Buffet-tyylissä voit valita haluamasi lihatyypin ja valmistustavan.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 6361 Fallsview Blvd, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö ja vierailu: 30-40 €.

Italian parhaat palat Casa Mia Ristorantessa

Jatkamalla kansainvälisen ruuan linjaa, löydämme Casa Mia Ristoranten, joka on tarkoitettu kaikille pastan ja italialaisen gastronomian ystäville. Se ei ehkä ole yksi alueen tyypillisimmistä paikoista, mutta tämä ravintola vastaanottaa satoja turisteja päivittäin, ja se on yksi alueen parhaimmiksi arvioiduista.

Casa míassa on useita ruokalistoja erityyppisiin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima pastoja, pizzoja ja lihaa, jotka vievät sinut Italiaan. Se on suunnattu erityisesti pariskunnille ja vierailijoille, jotka haluavat jotain eksklusiivista ja intiimiä.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 3518 Portage Road, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö ja vierailu: 40-60 €.

Perheellinen tunnelma Bettyn ravintolassa

Jos haluat sulautua alueen tyypillisiin maisemiin ja tiloihin, suosittelen menemään syömään Betty 's-ravintolaan. Tässä paikassa on vanhanaikainen, perhekeskeinen ilmapiiri, minkä vuoksi sitä suositellaan erityisesti lapsiperheille tai lomaryhmille.

Sen erikoisuutena on paneroitu kala ja ranskalaiset perunat, mutta tarjolla on myös monenlaisia vihanneksiin ja paikallisiin tuotteisiin perustuvia ruokia sekä herkullisia jälkiruokia, jotka ovat ihanteellisia makeannälkäisille.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Missä: 8921 Sodom Road, Niagara Falls
 • Keskimääräinen hinta per henkilö per vierailu: 20 € - 30 €.

Varaa 3 päivän matka Niagaran putouksille

Tyypillisiä Niagara-ruokia

Putine Dish| ©Mack Male
Putine Dish| ©Mack Male

Vaikka Niagaran putousten puisto on suosittu matkailualue, jolla on laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ravintoloita, Niagaran alueella on oma ainutlaatuinen ruokakulttuurinsa. Joen ja rehevän vehreyden merkitys suosii paikallisia tuotteita, ja myös englantilaiset ja amerikkalaiset vaikutteet ovat ilmeisiä.

Tunnuslaji on poutin, joka koostuu paistetuista perunoista, juustorakeista ja kastikkeesta. Tarjolla on myös monenlaista kalaa ja lihaa, joiden erikoisuutena on paneroitu tai grillattu liha.

Niagaran putousten puiston aterioiden budjetti

Näkymä Skylon Towerin näköalatasanteelta putouksille| ©Ansel Adams
Näkymä Skylon Towerin näköalatasanteelta putouksille| ©Ansel Adams

Niagaran putouksilla aterian hinta henkilöä kohden vaihtelee 25 eurosta 80 euroon, riippuen siitä, mitä etsit.

Älä unohda, että tämä on hyvin vilkas turistialue, joten hinnat voivat tuntua hieman ylihinnoitelluilta, kun on kyse ulkona syömisestä. Jos kuitenkin otat rennosti ja katselet ympärillesi, voit löytää todellisia aarteita edulliseen hintaan.

Lounas, illallinen ja ravintoloiden aukioloajat puistossa

Yö putouksilla| ©Ken Lund
Yö putouksilla| ©Ken Lund

Lounas nautitaan yleensä noin klo 12-13 ja päivällinen noin klo 20. Siksi ravintolat ovat avoinna jo kello 11 ja tarjoavat ruokalistojaan ja a la carte -menujaan.

Kanadan alueella ja Yhdysvaltojen pohjoisosissa on tyypillistä, että lounas ja päivällinen sovitetaan auringonnousun ja -laskun mukaan, sillä näillä alueilla lounas ja päivällinen sijoittuvat yleensä aikaisemmin kuin keskiosissa.

Miten juomarahat maksetaan Niagara Falls Parkin ravintoloissa?

Kärkilevy| ©Lea Latumahina
Kärkilevy| ©Lea Latumahina

Juomarahojen antaminen Niagaran putouksilla ei ole pakollista, kuten ei missään päin Yhdysvaltoja. Perinteistä ja kulttuurista johtuen ei kuitenkaan pidetä hyvänä, jos hyvän palvelun ja hyvän aterian jälkeen ei tee mieli jättää hieman ylimääräistä. Juomarahat ovat yleensä 15-20 % laskun loppusummasta.

Varaa Niagaran putousten kierros