Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Sevilla Alcazar Liput

4.8
(12649 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Alkaen
24 € 22 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Ohita jono ja astu sisään Sevillan Real Alcázariin, joka on Euroopan vanhin käytössä oleva kuninkaallinen palatsi . Vierailun aikana voit kierrellä palatsin sisätiloissa ja nähdä sen monia huoneita, muun muassa alkuperäisen aitauksen, Mudejar-palatsin ja goottilaisen palatsin.

Palatsi, joka rakennettiin alun perin 10. vuosisadalla muslimivallan aikana, on kokenut muutoksia ja laajennuksia vuosisatojen kuluessa, joten siinä on arkkitehtonisia elementtejä useista eri tyyleistä: islamilaisesta, mudejar-, goottilaisesta, renessanssi-, maneeri- ja barokkityylistä.

  • Astu sisään Sevillan Real Alcázarin sisätiloihin ilman jonoja tai jonottamista.
  • Kuljeskele Alcázarin muodostavien kolmen palatsin lukemattomissa huoneissa : alkuperäisessä, mudejar- ja goottilaisessa palatsissa.
  • Ihaile Euroopan vanhimmassa käytössä olevassa palatsissa sijaitsevia puutarhoja, seinävaatteita ja taideteoksia .

Sisältää

  • Jonoton sisäänpääsy Sevillan Alcazariin

Valitse päivämäärä ja aika

Mitä voit odottaa

Tässä aktiviteetissa sinulla on mahdollisuus vierailla Sevillan Real Alcázarissa ilman jonottamista tai odottelua sisälle pääsemiseksi. Vierailun aikana voit kiertää tätä palatsikompleksia, jonka rakentaminen juontaa juurensa 10. vuosisadalta, Cordovan kalifi Abderramán III:n ajalta.

Pitkän historiansa ansiosta Sevillan Alcázarissa on arkkitehtonisia elementtejä eri taiteen kausilta, kuten islamilaiselta, mudejar-, renessanssi-, goottilais- ja barokkiajalta. Unesco julisti Alcázarin vuonna 1987 maailmanperintökohteeksi yhdessä Intiaanien arkiston ja Sevillan katedraalin kanssa. Se on yksi Espanjan suosituimmista matkailunähtävyyksistä, ja siellä käy vuosittain noin 2 miljoonaa käv ijää.

Rakennus koostuu kolmesta eri palatsista, jotka ovat:

  • Alkuperäinen kotelo: Abderramán III rakennutti sen ja kiinnitti sen muinaiseen roomalaiseen muuriin. Sisällä erottuvat sellaiset huoneet kuin Leijonaportti, josta oli pääkäynti aitaukseen, tai Oikeussali, jossa pidettiin oikeudenkäyntejä käyneet tuomioistuimet.
  • Goottilainen palatsi: Palatsi rakennettiin 1300-luvulla Kastilian kuninkaan Alfonso X Viisaan aikana. Palatsista erottuvatSan Clementen kappeli vuodelta 1271, Suuri sali, joka tunnetaan myös Juhlasalina, ja Gobeliinisali, joka on koristeltu kuudella gobeliinilla, jotka muistuttavat Kaarle I:n vuonna 1535 tekemästä Tunisian valloituksesta.
  • Mudejar-palatsi eli Pedro I:n palatsi: Rakennettiin kuningas Pedro I:n määräyksestä vuosina 1356-1366 hänen yksityisrakennuksekseen. Myöhemmin sitä muutettiin katolisten hallitsijoiden ja Habsburgien dynastian aikana. Sisätilojen kohokohtiin kuuluvat Nukkekodin palatsi marmoripylväineen ja hevosenkenkäkaarineen sekä suurlähettiläiden sali, joka on palatsin ylellisin osa ja jossa ulkomaiset diplomaatit otettiin vastaan.

Koska palatsi toimii edelleen Espanjan kuningasperheen asuinpaikkana heidän vieraillessaan Sevillassa, Alcázaria pidetään Euroopan vanhimpana käytössä olevana kuninkaallisena palatsina . Sen hyvässä kunnossa olevan rakennuksen ansiosta se on myös toiminut tärkeiden elokuvien ja sarjojen, kuten Arabian Lawrencen, Ridley Scottin elokuvan 1492 ja Game of Thronesin , näyttämönä.

Lähtö ja paluu

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt