Tarjous: Lontoon Tower, vartijan vaihto ja risteily Thames-joella

4.6
(235 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
146 € 133 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä varauksella voit säästää rahaa ja nähdä Lontoon kohokohdat vain yhdessä päivässä. Tässä paketissa, joka sisältää Britannian pääkaupungin ikonisimmat nähtävyydet, sinulla on mahdollisuus osallistua bussikierrokselle Lontoon Toweriin, St Paulin katedraaliin, seurata kuninkaallista vartijan vaihtumista ja tehdä yksityinen risteily Thames-joella.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit lisäksi päättää kierroksen teehetkeen Harrodsissa tai ajeluun London Eye -maailmanpyörässä. Kaikki tämä kierroksella, jossa asiantuntijaopas seuraa sinua koko päivän ajan. Kierroksella matkustat ylellisessä linja-autossa, jossa on wifi ja joka päättyy risteilyyn Thames-joella.

 • Tällä retkellä sinua seuraa asiantuntijaopas 10 tunnin retken ajan.
 • Matkustat ylellisessä ilmastoidussa linja-autossa, jossa on wifi, ja päädyt risteilylle Thames-joella.
 • Tämä on rahanarvoinen paketti, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä monia Lontoon maamerkkejä, kuten Lontoon Tower, St Paulin katedraali ja kuninkaallisen kaartin vaihtuminen.

Sisältää

 • Lontoon Tower liput
 • Liput St Paul's Cathedraliin (paitsi sunnuntaisin)
 • Kuninkaallisen kaartin vaihtamisseremonia (päivinä, jolloin se järjestetään).
 • Asiantuntijan opas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tällä säästöpaketilla pääset tutustumaan Lontoon ikonisiin nähtävyyksiin vain yhden päivän aikana. Kymmenen tunnin kiertomatkalla matkustat ylellisessä ilmastoidussa linja-autossa ja päätät kierroksen risteilyllä Thamesilla. Lisäksi mukana on asiantunteva opas , joka selittää kaikki yksityiskohdat nähtävyyksistä, jotka näet tällä kierroksella.

Ohitat Tower of Londonin ja ihailet siellä esillä olevia kruununjalokiviä. Kierroksen toinen kohokohta on nähdä yksi turisteja eniten houkuttelevista esityksistä: kuninkaallisen kaartin vaihtuminen. Tarkista kuitenkin ennen varauksen tekemistä, milloin tämä perinteinen seremonia järjestetään, sillä sitä ei järjestetä joka päivä. Kesä- ja heinäkuussa se järjestetään joka päivä, kun taas loppuvuoden aikana se on maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Tämä varaus sisältää myös opastetun kierroksen ja sisäänpääsyn St Paulin katedraaliin. Jos kierros järjestetään sunnuntaina, et voi osallistua opastetulle kierrokselle, koska silloin on jumalanpalveluspäivä, mutta pääset silti sisään. Tämä on myös otettava huomioon varausta tehtäessä.

Trafalgar Square, Westminster Abbey ja Big Ben ovat tietysti tämän kierroksen pysähdyslistalla. Kävely- ja bussikierrosten lisäksi voit tutustua Lontooseen Thames-joen risteilyllä eri näkökulmasta.

Lopuksi sinulla on mahdollisuus valita retkelle lisäkeino: tee ylellisessä Harrods-tavaratalossa tai Lontoon kuuluisimmassa maailmanpyörässä, London Eye -maailmanpyörässä.

Arvostelua

4.6
· 235 Arvostelua
 • J
  Jadon
  4
  (0 Arvostelua)
  Olimme onnekkaita, kun näimme vartijanvaihdon ja otimme valokuvia Buckinghamin ulkopuolella. Meillä oli hauskaa!
 • D
  Dominique
  5
  (0 Arvostelua)
  Westminster Abbey on kuin Notre Dame. Ikoninen rakennus, jossa sinun on ehdottomasti käytävä Lontoossa ollessasi.
 • T
  Tony
  5
  (0 Arvostelua)
  On erittäin tärkeää kävellä parlamenttiaukiolla oppaan kanssa. Yleensä teet sen yksin, mutta et saa kaikkea tietoa, historiaa ja anekdootteja, joita ympärilläsi on tapahtunut.
 • L
  Lily
  4
  (0 Arvostelua)
  Harrod'sissa tai London Eye -katsastuskohteessa saadun kokemuksen ansiosta hinta on oikeutettu. Se on sen arvoista.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt