Lontoon Westminster Abbey Liput

4.9
(15658 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
40 € 37 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Kun ostat nämä liput Westminster Abbeyyn Lontoossa, pääset tutustumaan kaupungin ikonisimpaan anglikaaniseen rakennukseen. Näet Englannin historiallisimman kirkon keskilaivan ja kappelin, jossa on pidetty lähes kaikki Britannian monarkkien kruunajaiset ja kuninkaalliset häät, kuten kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin häät.

Sisällä on myös Isaac Newtonin, Charles Darwinin ja Stephen Hawkingin kaltaisten maailmaa mullistaneiden persoonallisuuksien jäännökset. Voit ladata ilmaisen Westminster Abbey -sovelluksen ja käyttää ääniopasta, jossa on selostusta, ja oppia lisää sen historiasta.

 • Matkusta ajassa taaksepäin vuoden 906 jKr. aikakaudesta nykypäivään, kun vierailet Westminster Abbeyssa.
 • Tutustu Yhdistyneen kuningaskunnan ikonisimpaan goottilaiseen rakennukseen, jossa kuningatar Elisabet II:n kruunajaiset pidettiin vuonna 1953.
 • Tutustu muun muassa kirkkolaivaan ja kappeliin, joihin on haudattu Charles Dickensin ja Isaac Newtonin kaltaisia kuuluisuuksia.

Sisältää

 • Westminster Abbey liput
 • Ilmaiseksi ladattava sovellus ja ääniopas
 • Pääsy kirkon eri tiloihin
 • Queen's Diamond Jubilee Galleries (sisäänpääsy lisämaksusta)

Valitse päivämäärä ja aika

Mitä voit odottaa

Näe Yhdistyneen kuningaskunnan ikonisin goottilainen kirkko näillä lipuilla Westminster Abbeyyn Lontoossa.

Tutustut uskonnolliseen rakennukseen, joka on peräisin vuodelta 960 jKr. ja jossa on yhä jäljellä osia tuosta aikakaudesta ja joka on todistanut kaikkien brittiläisten monarkkien kruunajaisia Vilhelm Valloittajan ajoista lähtien vain kahta poikkeusta lukuun ottamatta.

Pääset muun muassa päälaivaan, ristikirkkoon ja kappeliin, joissa on pidetty kaikkien aikojen eeppisimmät kuninkaalliset häät, muun muassa kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin häät sekä tuoreemmat ja mediassa paljon huomiota saaneet prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen häät.

Kuninkaallisten kruunajaisten ja häiden lisäksi Westminster Abbeyssa on haudattu maineikkaita ja aikakausia merkitseviä henkilöitä, kuten Isaac Newton, Charles Darwin, Stephen Hawking, Mary Queen of Scots ja Charles Dickens.

Sinulla on tilaisuus kävellä ympäri ja pohtia yhtä Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungin historiallisimmista paikoista, matka ajassa, joka johdattaa sinut kunnian, valloitusten ja tragedioiden vaiheisiin, joissa eri aikakausien sankarit ja roistot ovat jättäneet lähtemättömän jäljen brittikulttuuriin ja maailmaan.

Jos sinulla on mukanasi kuulokkeet, voit ladata puhelimeesi ilmaisen Westminster Abbey -sovelluksen ja käyttää selostettua ääniopasta, joka tuo matkallesi lisää historiaa. Jos haluat opastetun kierroksen, multimediaopas on saatavilla lisämaksusta.

Jos suunnittelet vierailusi päiväksi ja kellonajaksi sellaisen päivän ja kellonajan, joka sopii yhteen tarjolla olevien jumalanpalvelusten kanssa, voit osallistua messuun tai muuhun uskonnolliseen jumalanpalvelukseen tässä anglikaanisessa kirkossa, joka ei kuulu Englannin katolisen kirkon alaisuuteen, vaan on kuninkaan valvonnassa.

Arvostelua

4.9
· 15658 Arvostelua
 • C
  Cédric
  5
  (0 Arvostelua)
  Westminster Abbey on ylevä, ihana paikka!!!!!
 • E
  Edouard
  5
  (0 Arvostelua)
  Se on Lontoon historiallinen ja kulttuurinen kävelykatu. Westminster Abbey sisältää paljon Lontoon historiaa. Nautin todella siitä, että opin tästä historiasta.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Arvostelua)
  Kaikki on hyvin!
 • I
  Immanuel
  5
  (0 Arvostelua)
  Lontoossa on kuljettava Abbeyn kautta, vaikka se olisi vain sisään- ja ulospääsy, se on ainutlaatuinen!
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt