Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Lontoon Westminster Kiertue Sisältää Westminster Abbey -liput

4.5
(1354 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
71 € 65 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Vieraile kävelykierroksella Westminsterin alueella, joka on yksi Lontoon tunnetuimmista kaupunginosista. Paikallinen opas seuraa sinua koko kierroksen ajan ja antaa sinulle jakamattoman huomionsa, sillä ryhmässä on noin 15 henkilöä.

 • Voit nauttia kauniista näkymistä Buckinghamin palatsiin ja nauttia miellyttävästä kävelyretkestä kuninkaallisten puistojen läpi.
 • Tutustu Britannian ylpeyden symboleihin, kuten Trafalgar Squareen, ja todista ainutlaatuisia tapahtumia, kuten vartijan vaihtuminen.
 • Tutustu Westminsterin palatsin ja Big Benin ympäristöön, joka sijaitsee kaupunginosan keskustassa.
 • Kierros sisältää liput Westminster Abbeyyn.

Sisältää

 • Kävelykierros Westminsterin ikonisimmille maamerkeille
 • Paikallinen opas
 • Westminster Abbeyn sisäänkäynti
 • Sisäänkäynti Buckinghamin palatsiin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämä paikallisesti opastettu kierros vie sinut lyhyelle seikkailulle Lontoon ikonisimman kaupunginosan, Westminsterin kaupunginosan, läpi. Tutustu sen vilkkaisiin katuihin ja nauti viktoriaanisesta arkkitehtuurista kävelykierroksella.

Yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä on Buckinghamin palatsi, joka on Britannian kuninkaallisten koti. Se rakennettiin alun perin Buckinghamin herttuan pikkuhotelliksi, mutta vuodesta 1763 alkaen sitä alettiin käyttää Britannian monarkkien yksityisasuntona. Kaartin vaihtamisseremonia järjestetään täällä.

Uppoudu Green Parkiin ja St James Parkiin miellyttävälle kävelylle. Nämä puistot luotiin kuninkaallisen perheen metsästysalueiksi. St. Jamesin kuninkaallinen palatsi tai Royal Horse Guards Parade ovat muita merkittäviä nähtävyyksiä tällä alueella.

Kävele The Mallin läpi ja löydä Trafalgar Square, joka on symboli Britannian voitosta Trafalgarin taistelussa vuonna 1805, entinen kuninkaallinen residenssi Whitehall ja ikoninen Downing Street, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan pääministerin koti.

Löydät myös kuuluisan Big Benin ja Westminsterin palatsin, jotka ovat Lontoossa pakollisia nähtävyyksiä ja poliittisesti erittäin tärkeitä historiallisia monumentteja.

Vierailu Westminster Abbeyn sisällä täydentää tämän fantastisen kierroksen, kiitos kierrokseen sisältyvien lippujen. Täällä kruunattiin ja haudattiin vuosisatojen ajan englantilaisia ja brittiläisiä monarkkeja sekä maineikkaita englantilaisia henkilöitä, kuten Charles Darwin, Isaac Newton ja William Shakespeare.

Arvostelua

4.5
· 1354 Arvostelua
 • R
  Rolando
  5
  (0 Arvostelua)
  Mielenkiintoinen kiertoajelutarjous, pidin ajatuksesta, että ensin kävellään Westminsterissä ja sitten mennään Westminster Abbeyyn. Saavuimme hieman myöhässä Buckinghamin palatsin vartiovuoron vaihtamisseremoniaan, mutta nauhoitimme silti kaiken mahdollisen, sillä se on näkemisen arvoinen rituaali. Minun on myönnettävä, että kiertue on täydellinen ja erittäin hyvään hintaan.
 • L
  Leonardo
  5
  (0 Arvostelua)
  Nautimme siitä perheeni kanssa. Se oli hyvin järjestetty, ja opas oli muuten erittäin hyvä. Minusta oli upeaa päättää kierros luostariin!
 • A
  Axel
  4
  (0 Arvostelua)
  Suosittelen teitä tekemään tämän kiertueen, erittäin hyvä
 • R
  Reece
  5
  (0 Arvostelua)
  Loistavaa! Pidin todella tämän kiertueen tarjoamasta ehdotuksesta. Erittäin täydellinen.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt