Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Eiffel-tornin liput ja Seine-joen yöristeily

4.3
(1313 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus

Tämä kokemus ei tällä hetkellä ole käytettävissä

Yleiskatsaus

Tämän lipun ansiosta pääset Eiffel-torniin ilman etuoikeusjonoja, mikä säästää paljon aikaa, sillä muuten joutuisit odottamaan tuntikausia. Tällä lipulla pääset tornin toiselle ja kolmannelle tasolle , ja se sisältää audio-oppaan, joka täydentää vierailuasi.

Lisäksi tämän tuotteen kanssa pääset myös risteilylle Seine-joella, jos valitset tämän vaihtoehdon. Tämä kierros kestää noin 1 tunnin, ja sen aikana näet pääkaupungin ikonisimmat monumentit. Näihin kuuluvat Eiffel-torni, Notre Damen katedraali ja Louvre-museo.

 • Saat etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-torniin, ja pääset toiselle ja kolmannelle tasolle.
 • Pääset, jos valitset vaihtoehdon, risteilylle Seinäjoella.
 • Näet Pariisin ikonisimmat monumentit useilla kielillä saatavilla olevan äänikommentaarin säestämänä.

Sisältää

 • Eiffel-tornin sisäänkäynti (toinen ja kolmas taso).
 • Ensisijainen pääsy
 • Seine-joen risteily (jos valittu vaihtoehto)
 • Audio-opas saatavilla 10 kielellä

Mitä voit odottaa

Eiffel-torni on epäilemättä Ranskan pääkaupungin vilkkain monumentti. Tämän lipun ansiosta pääset sisään jonottamatta. Huipulta sinulla on parhaat näkymät koko Pariisiin, koska voit kiivetä "Rautarouva" -nimisen tornin huipulle. Mobiilisovellus kertoo sinulle kaiken monumenteista, jotka näet jalkojesi juurella.

Sen lisäksi, että pääset Eiffel-torniin, voit sisällyttää varaukseesi myös lipun Seinäjoen risteilylle. Risteilyn lähtöpaikka on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Eiffel-tornista. Voit valita risteilylle eri aikoja , sillä risteilylle on eri lähtöajat vuodenajasta riippuen.

Tämän jokiristeilyn varrella näet Pariisin tärkeimmät muistomerkit ja kaupungin tunnusomaisimmat sillat. Näet unohtumattomia näkymiä monumenteista, kuten Eiffel-tornista, Notre Damen katedraalista, Alexandre III- ja Neuf-silloista tai vaikkapa Louvren museosta. Puhumattakaan siitä, että voit paitsi tarkkailla niitä, myös oppia niistä, sillä saat nauhoitettua selostusta koko kierroksen ajan.

Arvostelua

4.3
· 1313 Arvostelua
 • Á
  Álvaro
  4
  (0 Arvostelua)
  Erittäin reilu hinta siihen nähden, mitä tarjotaan, ja se oli todella täynnä sinä päivänä, kun menin sinne. Suosittelen vain fyysisen oppaan sisältävän vaihtoehdon tarjoamista, ehkä hieman suuremmalla rahalla voimme ratkaista joitakin lisäepäilyjä.
 • N
  Nuna
  5
  (0 Arvostelua)
  Molemmat aktiviteetit olivat erittäin hyviä. Perheeni nautti siitä kovasti.
 • M
  Mariakatia
  5
  (0 Arvostelua)
  Upea näkymä
 • C
  Carlo
  5
  (0 Arvostelua)
  Suuresta ihmismäärästä huolimatta kaikki oli hyvin organisoitua ja sujuvaa. Yritä kantaa mahdollisimman vähän! Ei isoja reppuja
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt