Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Pariisin Eiffel Tornin Yöliput

4.5
(2457 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus

Tämä kokemus ei tällä hetkellä ole käytettävissä

Yleiskatsaus

Näiden etuoikeutettujen lippujen ansiosta voit nauttia Eiffel-tornin upeasta panoraamanäkymästä yöllä. Nouse hissillä Pariisin sydämessä sijaitsevan uuden maailmanihmeen ensimmäiseen kerrokseen yöllä noin kaksi tuntia kestävään aktiviteettiin.

Näillä lipuilla pääset rakennuksen ensimmäiseen ja ensimmäiseen kerrokseen , jolloin vältät kaikki jonot. Käytettävissäsi on myös ääniopas , joka kertoo useilla kielillä Gustave Eiffelin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten luoman Eiffel-tornin historiasta.

 • Vältä jonot näillä etuoikeutetuilla lipuilla, joilla pääset yöllä hissillä Eiffel-tornin ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen.
 • Nauti uskomattomasta yöllisestä panoraamanäkymästä tästä uudesta maailman ihmeestä ja näe niin sanottu valon kaupunki.
 • Tutustu tämän vuonna 1889 rakennetun rakennuksen historiaan lipun hintaan sisältyvän ääniopastuksen avulla, joka on saatavilla useilla kielillä.

Sisältää

 • Yöliput Eiffel-torniin
 • Pikakortit jonojen välttämiseksi
 • Hissi vie ensimmäiseen kerrokseen
 • Audio-opas useilla kielillä

Mitä voit odottaa

Jos haluat ainutlaatuisen kokemuksen Pariisissa, nämä yöliput Eiffel-torniin ovat tilaisuutesi. Vältä jonot ja mene hissillä ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen, joiden välillä on 674 askelmaa. Jos haluat oppia lisää tämän vuonna 1889 valmistuneen arkkitehtonisen mestariteoksen historiasta, saatavilla on ääniopas useilla kielillä.

Rakastuminen valon kaupunkiin on itsestäänselvyys, ja tämä noin kaksi tuntia kestävä aktiviteetti saa sinut vielä enemmän ihastumaan. Eiffel-tornin ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta avautuu upea panoraamanäkymä Pariisiin, josta voit ottaa valokuvia muistoksi.

Tästä korkeudesta voit ihailla Sacré Coeurin arkkitehtuuria ja nähdä muita Pariisin muistomerkkejä, kuten Place de la Concorde ja Invalides.

Niin sanottu "Rautarouva" on olennainen paikka, kun vierailet tässä Euroopan pääkaupungissa. Vaikka Gustave Eiffel loi sen vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten, sen perintö jatkui koko 20. vuosisadan ajan, kunnes siitä hiljattain tuli yksi maailman uusista ihmeistä.

Ja jos haluat oppia lisää sen alkuperästä ja sen kehityksestä seuraavien vuosikymmenten aikana, sinulla on mahdollisuus syventyä yksityiskohtiin ja parhaisiin anekdootteihin ääniopastuksen avulla.

Arvostelua

4.5
· 2457 Arvostelua
 • R
  Raúl
  5
  (0 Arvostelua)
  Pakko nähdä.
 • R
  Roger
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin miellyttävä ja uskomattomat näkymät kaupunkiin. Yksi parhaista valinnoista, joita minulla oli lomallani, jos sinulla on mahdollisuus mennä, älä epäröi.
 • J
  Jason
  5
  (0 Arvostelua)
  Uskomattomat näkymät.
 • W
  Wendy
  4
  (0 Arvostelua)
  Mitä odotinkin tällaiselta paikalta. En ollut täysin yllättynyt, luulen, että menin hyvin korkein odotuksin. Suositeltava, näkymät ovat uskomattomat.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt