Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Pariisin Hop-On Hop-Off Big Bus Kierros

4.6
(3189 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
47 € 43 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Nauti 1 tai 2 päivän kiertoajelupassista Big Busin kiertoajelubusseilla. Näillä busseilla voit kiertää kaupunkia tekemällä ilmaisia pysähdyksiä, eli voit jäädä pois ja nousta takaisin haluamillasi pysäkeillä ja milloin haluat. Bussin sisällä voit nauttia 11 erikielisestä äänioppaasta , joka kertoo kaupungin tärkeimmistä monumenteista.

Joitakin niistä voi mainita, että bussin avoimesta ensimmäisestä kerroksesta voi nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen katedraalin ja Moulin Rougen. Lisäksi voit valita vaihtoehdon, joka sisältää skip-the-line -pääsyn Riemukaarelle tai risteilyn Seine-joella.

 • Big Busin rajoittamaton käyttö 1 tai 2 päivän ajan.
 • Kierrä kaupunkia hop-on hop-off -kiertoajelubussista aidon bussiseurantasovelluksen avulla.
 • Sen lisäksi, että näet muistomerkit, voit oppia niistä äänitetyn äänikommentaarin avulla.

Sisältää

 • 1 tai 2 päivän ilmainen pysäkki Big Bus Pass
 • Linja-auton sisällä tallennetut kommentit

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Nauti rajattomasta pääsystä Big Busin kiertoajelubusseihin Pariisissa. Voit valita 1 tai 2 päivän rajoittamattoman passin, riippuen siitä, kumpi vaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Passi aktivoituu heti, kun käytät sitä ensimmäisen kerran, ja se laskee päivät kalenteripäivinä, eli se lasketaan yhdeksi päiväksi, kun kello 00:00 on. 2 päivän passin osalta on huomattava, että se on voimassa 2 peräkkäistä päivää. Busseissa on kaksi kerrosta, joista ylemmässä kerroksessa on avoin katto, ja ne pysähtyvät reitillä ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit jäädä kyydistä sinulle parhaiten sopivilla pysäkeillä, vierailla muistomerkillä niin kauan kuin haluat ja nousta sitten takaisin Big Bus -bussin kyytiin.

Avoimen katon ansiosta voit nähdä ikonisia monumentteja, kuten Eiffel-tornin, Notre Damen katedraalin, Louvren museon ja Moulin Rougen. Et voi kuitenkaan vain nähdä niitä, sillä mukana on ääniopas , joka selittää niiden tärkeimmät osat.

Kiertoajelubussin reitin kokonaiskesto on 2 tuntia, mutta voit jäädä pois niin monella pysäkillä kuin haluat. Bussit liikennöivät kello 9.30-17.00 ja kulkevat 30-40 minuutin välein. Kun siis haluat nousta pysäkillä seuraavaan bussiin, tiedät tarkalleen, kuinka paljon aikaa on jäljellä ilmaisen seurantasovelluksen ansiosta. Lisäksi voit valita erilaisia vaihtoehtoja, kuten risteilyn Seinäjoella tai lipun Riemukaarelle.

Arvostelua

4.6
· 3189 Arvostelua
 • F
  Fabian
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämän bussiliikenteen ansiosta pystyin käymään useimmissa paikoissa, joihin halusin mennä, koska sen aikataulu perustuu museoiden tai turistikohteiden aukioloaikoihin.
 • A
  Anthony
  5
  (0 Arvostelua)
  Bussi oli pari kertaa myöhässä, mutta kuljettaja teki parhaansa, jotta pääsimme ajoissa määränpäähämme.
 • N
  Nikolay
  5
  (0 Arvostelua)
  Bussit olivat hyvin huollettuja, ja ääniopas toimi erittäin hyvin.
 • T
  Tamara
  4
  (0 Arvostelua)
  Ennen Ranskaan tuloa minulle oli selvää, etten halua ajaa tai kävellä, joten tämä vaihtoehto vastasi parhaiten tarpeitani, ja olen erittäin tyytyväinen bussiyhtiön tarjoamaan palveluun.
 • Katso lisää

  Peruutuskäytännöt