Madridin lentokenttäkuljetukset

Jos laskeudut Madridiin, pääset kaupungin keskustassa sijaitsevaan hotelliisi seuraavilla eri tavoilla

Ana Caballero

Ana Caballero

5 minuuttia luettu

Madridin lentokenttäkuljetukset

Lentokone laskeutui Adolfo Suárez-Barajasin lentokentälle... | ©Miguel Ángel Sanz

Barajasin lentoasemalta ja mistä tahansa kaupungin keskustan pisteeseen (noin 15 km:n päässä) on helppo päästä, mutta sinulla on useita vaihtoehtoja, jotka sinun on hyvä tuntea.

Kuljetus lentokentältä

Madrid Yksityinen Lentokenttäkuljetus Hotelliin

Matkusta mukavasti lentokentältä majapaikkaasi Madridissa.

Vuokraa tämä yksityinen kuljetus, jotta saapumisesi Madridiin on huoleton. Kuljettaja odottaa sinua ja seuralaisiasi hotellillesi Madridin keskustassa.

Vuokraa yksityinen kuljetus Barajasin lentoasemalta hotelliisi tai majapaikkaasi Madridissa. Matkusta mukavasti ja huoletta yksin tai seurueesi kanssa.

Tämä ovelta ovelle -palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Kuljettaja odottaa sinua lähtöterminaalissa ja vie sinut ilmastoidussa ajoneuvossa määränpäähäsi.

Suositellaan, jos... haluat yksinkertaistaa elämääsi ja varmistaa, että pääset nopeasti ja mukavasti lepäämään lennon jälkeen.

Kuljetus lentokentälle

Madrid Yksityinen Kuljetus Hotellilta Kentälle

Pääset ajoissa ja huoletta lentokentälle Madridin majapaikastasi.

Matkusta seurueesi kanssa Madridin keskustassa sijaitsevasta hotellista suoraan lentokentälle. Kuljettaja noutaa sinut ajoissa, jotta matkustaminen on stressitöntä.

Saavu Barajasin lentokentälle mukavasti ja kiireettömästi vuokraamalla tämä yksityinen kuljetus hotelliltasi tai majoituspaikastasi keskustassa. Ammattitaitoinen kuljettaja noutaa sinut noin kaksi ja puoli tuntia ennen lentoasi, joten voit nousta lennolle ilman kiirettä.

Matkustat mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, eikä sinun tarvitse edes huolehtia matkatavaroistasi.

Suositellaan, jos... haluat varmistaa, että pääset lentokentälle ja ehdit lennollesi ajoissa, ilman komplikaatioita ja ilman stressiä.

Parhaat kuljetukset Madridin Barajasin lentokentän ja kaupungin keskustan välillä

Adolfo Suárez-Barajasin lentoaseman terminaali| ©Jorge Láscar
Adolfo Suárez-Barajasin lentoaseman terminaali| ©Jorge Láscar

Jos haluat yksinkertaistaa saapumistasi, suosittelen yksityistä ovelta ovelle -lentokenttäkuljetuspalvelua.

Yksityinen kuljetus Madridin lentokentältä kaupungin keskustaan - Alkaen 99€

Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold
Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold

Sana "yksityinen" tuo usein mukanaan adjektiivin "kallis", joten meillä on usein taipumus jättää se huomiotta, kun kyseessä on matka, jossa haluamme varata rahaa tutustuaksemme kaupunkiin, johon olemme saapumassa. Madridin tapauksessa yksityisen lentokenttäkuljetuksen, joka hakee sinut lentokentältä ja vie sinut hotellille, vuokraaminen on kuitenkin varsin kohtuullista: alkaen 128, jos varaat matkan etukäteen. Lopullinen hinta riippuu kuitenkin palvelua käyttävien henkilöiden määrästä: voit pyytää yhteiskuljetuksen tai ajoneuvon sinulle ja kanssasi matkustaville henkilöille.

Kuljetus toimii yksinkertaisesti: kun varaat varauksen verkossa, ilmoitat hotellisi tai majoituksesi tiedot Madridissa ja lentosi tiedot (kuljettaja tietää jo saapumisterminaalisi). Kuljettaja tapaa sinut ja ryhmäsi terminaalissa, tietää, jos lentosi on myöhässä, ja odottaa sinua enintään 45 minuuttia aikataulun mukaisen ajan jälkeen.

Yksityisen kuljetuksen edut

 • Sinulla on riittävästi tilaa matkatavaroillesi (jos sinulla on erityisiä matkatavaroita, ilmoita siitä meille).
 • Se on lastenvaunuystävällinen
 • Suurempi mukavuus, "ovelta ovelle" -palvelu.
 • Luotettavat kuljettajat, jotka puhuvat englantia ja espanjaa
 • Yhteydenpito yrityksen kanssa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.
 • Palvelun maksuton peruuttaminen yhden päivän varoitusajalla
 • Ilmastoitu ajoneuvo (jota arvostat, jos matkustat kesällä).

Varaa kuljetus Madridin lentokentältä Madridin keskustaan

Yksityinen kuljetus Madridin keskustasta lentokentälle

Ilmakuva osasta Madridin keskustaa| ©Ángela Ojeda Heyper
Ilmakuva osasta Madridin keskustaa| ©Ángela Ojeda Heyper

Kuljetuspalvelu on saatavilla samaan hintaan myös, jos haluat varata sen paluumatkallesi päästäksesi majapaikastasi lentokentälle. Ehdot ovat samat, ja sinun on otettava huomioon, että noutoaika asetetaan aina kolme tuntia ennen lentosi lähtöä, jotta voidaan ottaa huomioon mahdolliset ennalta arvaamattomat tapahtumat, lähtöselvitysaika, liikenne jne.

Varauksen yhteydessä sinun on annettava hotellisi tiedot, jotta kuljettaja voi noutaa sinut, ja tämän jälkeen olet valmis päättämään matkasi Madridiin mahdollisimman mukavasti.

Varaa kuljetus keskustasta Madridin lentokentälle

Muut vaihtoehdot: julkinen liikenne, taksi tai VTC

Terminaali 2:n taksiasema| ©Ricardo Ricote Rodríguez
Terminaali 2:n taksiasema| ©Ricardo Ricote Rodríguez

Madridin lentoasemalla on neljä terminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3 toisella puolella ja terminaali 4 toisella puolella. Metro- ja bussikuljetukset kulkevat molempiin terminaaleihin, ja paikallisjunaverkolla on pysäkki terminaalissa 4 (muiden liikennemuotojen osalta palveluja on kaikissa terminaaleissa).

Metro

Metrolinjalla 4 on pysäkki terminaalissa 4 ja toinen terminaalissa 1, 2 ja 3. Sinun on muistettava, että Madridissa tarvitset kortin metrolla kulkemiseen (se toimii myös kaukoliikenteen busseissa).

Esikaupunkijunat

Madridin esikaupunkijunaverkosto on integroitu metroon. Barajasin lentoaseman terminaalista neljä lähtevä linja yhdistää keskusasemille, kuten Nuevos Ministerios, Atocha (rautatieasema) tai Méndez Álvaro (Madridin linja-autoasema). Viimeinen esikaupunkijuna lähtee noin kello 23.30, ja palvelu on jonkin verran metroa nopeampi; noin 15 minuutin vuorovälillä pääset keskustaan 40 minuutissa.

Bussi

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: lentokentän kautta kulkevat kaukoliikenteen bussit (linjat 101 ja 200) tai bussi, joka vie sinut suoraan keskustaan ja pysähtyy Cibelesin suihkulähteellä ja Atochan asemalla (molemmat keskeisiä kohtia). Jos et tunne kaupunkia, suosittelen valitsemaan jälkimmäisen vaihtoehdon.

Taksi tai VTC

Madridin taksit, jotka kulkevat lentokentältä keskustaan tai päinvastoin, maksavat kiinteästi 30 euroa kumpaankin suuntaan (sinulta saatetaan pyytää hieman enemmän, jos käytössä on yöhinta, mutta viralliset hinnat pitäisi olla ilmoitettu taksin sisällä). Toinen Madridissa laajalle levinnyt vaihtoehto ovat VTC:t. Uber- tai Cabify-sovellusten avulla voit pyytää sellaisen, kun saavut lentokentälle, ja hinta on yleensä hieman halvempi kuin taksilla (sovellus näyttää sinulle, kun syötät määränpääsi, ja voit päättää, hyväksytkö sen vai perutko matkan).

ANA:n MATKAVINKKI

Jos taksinkuljettaja pyytää sinulta lisämaksua matkatavaroista, muista, että tämä ei ole laillista, sillä hinnat on säädetty matkatavaroista riippumatta.

Hyödyllisiä vinkkejä Madridin lentokentälle saapumista varten

Terminaali 4| ©Pablo
Terminaali 4| ©Pablo

Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, tärkeintä on, että saat sen päätettyä heti lentokoneesta noustessasi, jotta vältät ajan tuhlaamisen turhiin matkoihin. Madridin lentokenttä on melko suuri, joten sieltä poistuminen vie jonkin aikaa; jos olet varannut noutopalvelun, älä huoli, sillä kuljettaja ottaa tämän huomioon. Kun olet noutanut matkatavarasi hihnalta, saavut lähtöportille, josta pääset kadulle.

Jos haluat syödä tai juoda jotain ennen paluumatkaa, ravintoloita on runsaasti sekä ennen nousua että sen jälkeen. Huomaa kuitenkin, että hinnat lentoasemalla ovat paljon kalliimpia. Mitä tulee lähiympäristöön, siellä ei ole mitään ruokapaikkaa, jossa kannattaisi käydä syömässä.

Jos sinun on matkustettava terminaalien välillä, sinun ei tarvitse käyttää metroa: terminaalit yhdistää toisiinsa ilmainen minibussi. Se kulkee 40 minuutin välein, ja voit kysyä tarkan sijainnin mistä tahansa lentoaseman infopisteestä. Se on käytettävissä myös yöllä.

Mitä tulee liikkumiseen Madridissa matkan aikana, jos asut kaupungin keskustassa, paras vaihtoehto on metro: se on nopea, halpa ja toimii melko hyvin. Älä myöskään sulje pois mahdollisuutta kävellä alueelta toiselle: vaikka kaupunki on suuri, moniin keskustan osiin pääsee kävellen, ja kaupunkiin on aina parempi tutustua kävellen. Myöskään turvallisuudesta ei tarvitse olla huolissaan: Madrid on erittäin turvallinen kaupunki.

Varaa kuljetus Madridin lentokentältä kaupungin keskustaan

Muita tietoja Madridin lentokentästä

Adolfo Suárez-Barajasin lentoaseman kiitotie| ©Ricardo Ricote Rodríguez
Adolfo Suárez-Barajasin lentoaseman kiitotie| ©Ricardo Ricote Rodríguez

Nyt olet saanut vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat kuljetusta Madridin lentokentältä kaupungin keskustaan, mutta on ehkä vielä muutama asia, jotka sinun on hyvä tietää lentokentästä, jos aiot viettää siellä jonkin aikaa ennen paluulentosi lähtöä.

 • WIFI-yhteys on käytettävissä. Siitä voi olla hyötyä sekä paluulentoa odottaessasi kuolleina tunteina että silloin, jos sinun on matkalla kytkettävä matkapuhelimesi päälle soittaaksesi VTC:hen tai ottaaksesi yhteyttä majoituspaikkasi omistajaan kertoaksesi, että olet matkalla.
 • Tupakointialueita ei ole. Kun olet kulkenut turvatarkastuksen läpi, ulkona ei ole tupakointialueita, joten ole tietoinen tästä. Et voi myöskään käyttää sähkösavukkeita.
 • Yleisökuulutuksia ei ole. Jos lentosi myöhästyy tai porttiasi vaihdetaan, sinun on katsottava näyttöjä kaikkialla lentoasemalla, sillä ne eivät välttämättä ilmoita lennolle pääsystä tai muusta.
 • Lentoasema onavoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Tästä on hyötyä, jos lentosi lähtee aikaisin ja haluat saapua ajoissa. Vaikka ruokapaikat aukeavat vasta aamulla, siellä on automaatteja, joista voit saada kahvia tai välipalaa.
 • Sinun on pidettävä kirjaa ajastasi. En suosittele saapumista juuri ajoissa ennen lentoa; saatat myöhästyä siitä. Madridin lentokenttä on hyvin suuri, ja riippuen siitä, miltä portilta lentosi lähtee, voi kestää jopa puoli tuntia päästä lähtöportilta lentokentälle.

Saatat olla myös kiinnostunut

Kun olet Madridissa, voit tehdä lukemattomia asioita. Tutustu näihin artikkeleihin, niin saat lisätietoja joistakin niistä: