Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Maailman instagrammattavin museo sijaitsee Madridissa, ja sen nimi on Ikono Madrid. Jos haluat varmistaa, että saat paikan tästä fantasiaa, illuusioita ja värejä täynnä olevasta keidaspaikasta, kerron sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit käydä siellä ja hankkia liput.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

5 minuuttia luettu

Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Yksi Madridin Ikonon neonvaloista | ©CN Traveler

Museo, taidegalleria, luova tila tai yksinkertaisesti paras paikka antaa mielikuvitukselle vapaat kädet. Ikono Madrid avasi ovensa elokuussa 2020 saadakseen meidät kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin, unelmoimaan ja viettämään fantasia-aikaa.

Miten se voisi olla toisin, tämä vastasyntynyt museo on suunniteltu nykypäivän sukupolville ja nykypäivän sukupolvia varten: kierroksen aikana voit nauttia uppoutuvista aistikokemuksista, vaihtaa maisemaa paikasta toiseen ja ottaa kuvia, paljon kuvia.

Tiesitkö, että lukemattomien selfieiden ottamisen lisäksi museolla on ammattivalokuvaaja, joka tallentaa vierailusi parhaat hetket? Sinusta tulee varmasti Instagramin kateellinen! Mutta mennäänpä askel askeleelta: ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä avataksesi (valokuvaus)taivaan portit, on hankkia lippu Ikono Madridiin.

Osta lippusi

Ikono Madrid Museum tickets

Ennakkoliput Ikono Madridiin, parhaaseen hintaan!

Jos haluat vierailla valojen, värien ja muotojen "instagrammaavassa" paratiisissa, osta liput etukäteen netistä, jotta vältät jonot ja varmistat paikkasi Madridin muotimuseossa.

Jos suunnittelet vierailua Madridiin, sinun on hyvä tietää, että siellä on uusi museo, joka on jo muutaman kuukauden yleisölle avoinna ollessaan noussut niin nuorten, vanhojen kuin nuorempienkin, niin paikallisten kuin turistien, suosikkikokemukseksi. Kierroksella sen eri huoneissa voit teleportata itsesi vehreästä japanilaisesta bambumetsästä neonvaloja täynnä olevaan huoneeseen tai palloaltaaseen.

Tärkeintä on, että irrottaudut ulkomaailmasta, annat mielikuvituksesi lentää ja uppoudut mielikuvituksen, tekstuurien, värien ja tuoksujen maailmaan, joka on voittokulku Madridissa. Ja vaikka tämä museo on paljon muutakin kuin paikka, jossa voi ottaa valokuvia, on selvää, että valokuvauksella on tärkeä rooli. Voit vaihtaa vaatteitasi erilaisissa asuissa, voit nauttia värikkäiden valokuvien ottamisesta, ja museossa on valokuvaaja, joka ottaa ammattimaisia kuvia kävijöistä.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Madrid on kaupunki, joka kutsuu sinua vaeltelemaan kaduilla ja nauttimaan kulttuurista. Matkustitpa sitten ryhmässä, perheesi kanssa tai jopa yksin, voisit tarvita tätä annosta jännitystä ja irrottautumista, joka on tehnyt suuren vaikutuksen kaupungissa. Ikono Madridin konsepti on juuri saapunut Yhdysvalloista, ja se on ainutlaatuinen Euroopassa, mikä tekee siitä täydellisen paikan vierailla matkasi aikana.

Suositellaan, jos... olet jo päättänyt uppoutua Ikonon rinnakkaisuniversumiin ja haluat varmistaa, että sinulla on aikaa haluamanasi ajankohtana ja päivänä.


Mitä näet Ikono Madridissa

Yksi Ikono Madridin huoneista
Yksi Ikono Madridin huoneista

Rehellisesti sanottuna en halua paljastaa liikaa, koska paikkaan kannattaa tutustua ja nauttia siitä huone huone kerrallaan itse. Sen kolmessa kerroksessa ja viidessätoista huoneessa voit matkustaa ympäri maailmaa, löytää tuntemattomia tuoksuja tai siirtyä miljoonien värivalojen valaisemaan yöhön.

Tämä ei ole perinteinen museo: sinun ei tarvitse suunnitella reittiä, teosten taustaa tai suunnitella, missä gallerioissa vierailet. Ikono Madridiin mennään päästääksesi irti, uppoutuaksesi sen mukaansatempaaviin kokemuksiin ja kadottaaksesi ajan ja paikan.

Voinko mennä lasten kanssa Ikono Madridiin?

Ikono Madridin palloallas
Ikono Madridin palloallas

Kyse ei ole siitä, että voit, vaan siitä, että sinun on pakko! Ikono Madrid on avoin lapsille ja aikuisille - en voi taata, kumpi nauttii vierailusta enemmän. Alle 13-vuotiaiden lasten on kuitenkin oltava aikuisen seurassa, jotta he voivat osallistua kokemukseen.

Jos olet huolissasi siitä, saavatko lapset vierailusta kaiken irti, tässä on luettelo syistä, joiden vuoksi heillä on varmasti hauskaa:

 • Vierailemalla Ikono Madridissa pienet lapset voivat nauttia omasta ajasta sen jälkeen, kun he ovat kävelleet pitkiä tunteja ympäri kaupunkia ja käyneet muissa "vakavammissa" museoissa, kuten El Pradossa, Thyssenissä tai Reina Sofiassa.
 • Saatte kokea perhe-elämyksen, jossa nautitte yhdessä, nuoret ja vanhat, ja vakuutan teille, että se on yksi niistä hetkistä, jotka muistatte matkastanne parhaiten.
 • Nuoremmat oppivat, että museoiden ei tarvitse olla tylsiä ja että oppiminen voi olla hauskaa.
 • Herätät heidän uteliaisuutensa ja varmasti myös halunsa matkustaa. Jotkut huoneet saavat heidät lumoutumaan tiettyinä hetkinä, ja tämä herättää heidän halunsa jatkaa yhä enemmän ja enemmän oppimista maailmasta.
 • He löytävät tuoksuja ja koostumuksia, joita he eivät vielä tunne, joten stimuloit heidän aistejaan.
 • Vierailu on lyhyt, mikä tekee siitä entistäkin sopivamman pienemmille lapsille, sillä he eivät voi väsyä.

Missä Ikono Madrid sijaitsee ja miten sinne pääsee?

Tutustuminen sen huoneisiin
Tutustuminen sen huoneisiin

Ikono Madrid sijaitsee aivan Madridin keskustassa, Lavapiésin kaupunginosassa, Calle de Sánchez Bustillossa.

Pääset sinne kävellen, jos vierailet kaupungin keskustassa, tai metrolla (käyttämällä linjaa 1 ja jäämällä pois Estación del Arte -pysäkillä). Voit myös kävellä sinne Atochan juna-asemalta (satojen lähijunien lähtö- ja päätepiste), joten ei ole mitään tekosyytä jättää väliin tätä upeaa "immersiivistä taidegalleriaa".

Ikono Madridin aukioloajat

Kokemukset vierailun aikana
Kokemukset vierailun aikana

Ikono Madrid on avoinna viikon jokaisena päivänä seuraavina aikoina:

 • Maanantai - perjantai: klo 16:00 - 22:00.
 • Lauantaisin ja sunnuntaisin: klo 10:00-14:00 ja 16:00-22:00.

Kuinka kauan vierailu kestää?

Poseeraamassa yhdessä galleriassa
Poseeraamassa yhdessä galleriassa

Museokierroksen voi tehdä tunnissa, mutta voit pysähtyä hieman pidempäänkin saadaksesi vielä enemmän irti. Tämä tekee siitä täydellisen tauon kaupunkivierailun jälkeen, jolloin voit uppoutua hetkeksi täysin erilaiseen maailmankaikkeuteen, jossa tärkeintä on nauttia olostasi.

Mitä minun pitäisi tuoda Ikono Madridiin?

Ihaile sen neonvaloja
Ihaile sen neonvaloja

Sisäänpääsyyn museoon tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen ja lipun, mutta jos haluat valokuvia ja hienoja muistoja vierailustasi, suosittelen, että otat mukaasi jotain näyttävää tai räikeää vaatetta, johon voit vaihtaa vaatteet tai leikitellä asusteilla. Jälleen kerran sinun on annettava mielikuvituksesi laukata päättäessäsi, mitkä asusteet sopivat sinulle parhaiten. Muuten voit aina saada inspiraatiota Ikono Madridin viralliselta Instagram-tililtä.

Muista myös ottaa puhelimesi tai kamerasi mukaan, sillä et halua missata yhtään tilannekuvaa tästä paikasta.

Mitä nähtävää Ikono Madridin ympäristössä

Kaupungin innovatiivisin galleria
Kaupungin innovatiivisin galleria

Kun olet kaupungin sydämessä, on hyvä aika tutustua Lavapiésin katuihin, perinteiseen kaupunginosaan, joka on täynnä kontrasteja, mukulakivikatuja ja värikkäitä rakennuksia. Täällä valmistetaan Madridin parhaita tapaksia ja välipaloja, joten jos vierailusi Ikonossa on tehnyt sinut nälkäiseksi (tai janoiseksi), löydät varmasti terassin, jossa voit ottaa voimia takaisin.

Voit myös kävellä läheistä Paseo del Pradoa pitkin, joka on yksi Madridin suurimmista bulevardeista ja joka vie sinut suoraviivaisesti kuuluisille Neptunon ja Cibelesin suihkulähteille. Voit tehdä kaiken tämän yksin tai liittyä johonkin Madridin opastetuista kierroksista ja kulkea asiantuntevan oppaan johdolla.

Toinen alue, jossa suosittelen vierailua ja joka ei ole kaukana Ikono Madridista, on tunnettu Barrio de las Letras. Madridin perinteisimmässä osassa on pieniä katuja, jotka näyttävät olevan peräisin viehättävästä kylästä. Ne ovat enimmäkseen jalankulkijoita, mikä kutsuu sinua päästämään irti ja eksymään sen nurkkiin. Espanjalaisen kirjallisuuden suuret nerot valitsivat sen asuinpaikakseen ja inspiraationsa teoksiinsa (tästä juontaa juurensa kaupunginosan nimi!).

Kuuluisa Puerta del Sol ei myöskään ole kaukana Ikono Madridista, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jos et ole vielä astunut kilometriin 0, josta kaikki Espanjan tiet alkavat, tai jos et ole käynyt tällä kuuluisalla aukiolla, jonne tuhannet madrilaiset kokoontuvat joka uudenvuodenaattona, nyt voisi olla hyvä aika tehdä niin.

Muita mielenkiintoisia museoita lähellä kohdetta Ikono Madrid

Pradon museo
Pradon museo

Mutta jos on yksi asia, joka erottaa alueen, jossa Ikono Madrid sijaitsee, se on museoiden keskittymä. Tiesitkö, että metroaseman nimi muutettiin hiljattain "Estación del Arte"? Ikonon lähellä on Reina Sofía -museo, Thyssen-museo ja hieman kauempana Prado-museo.

UKK

 • Kuinka kauan vierailu Ikono Madridissa kestää?

  Koko kierroksen voi tehdä noin tunnissa.

 • Kuinka suuri Ikono Madridin museo on?

  Museo on jaettu kolmeen kerrokseen, ja siellä on 15 eri huonetta, joissa jokaisessa on erilainen tunnelma.

 • Voinko vierailla Ikono Madridissa lasten kanssa?

  Pienet nauttivat tästä kokemuksesta täysin siemauksin: värit, tuoksut, aistit, valot ja loputon määrä yksityiskohtia herättävät heidän uteliaisuutensa.

 • Missä on Ikono Madrid?

  Madridin keskustassa Lavapiésin kaupunginosassa Calle de Sánchez Bustillossa.