Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Maailman instagrammattavin museo sijaitsee Madridissa, ja sen nimi on Ikono Madrid. Jos haluat varmistaa, että saat paikan tästä fantasiaa, illuusioita ja värejä täynnä olevasta keidaspaikasta, kerron sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit käydä siellä ja hankkia liput.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

5 minuuttia luettu

Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Yksi Madridin Ikonon neonvaloista | ©CN Traveler

Museo, taidegalleria, luova tila tai yksinkertaisesti paras paikka antaa mielikuvituksen lentää. Ikono Madrid avasi ovensa elokuussa 2020 saadakseen meidät kaikki, lapset ja aikuiset, unelmoimaan ja viettämään fantasia-aikaa.

Miten voisi olla toisin, tämä vastasyntynyt museo on suunniteltu nykypäivän sukupolvien toimesta ja heitä varten: kierroksen varrella voit nauttia immersiivisistä aistikokemuksista, vaihtaa maisemaa paikasta toiseen ja ottaa kuvia, paljon kuvia.

Tiesitkö, että lukemattomien ottamiesi selfieiden lisäksi museossa on ammattivalokuvaaja, joka tallentaa vierailusi parhaat hetket? Epäilemättä sinusta tulee Instagramin kateellinen! Mutta mennään askel askeleelta: ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä avataksesi (valokuvaus)taivaan portit, on hankkia lippu Ikono Madridiin.

Osta lippusi

Madrid Ikonon Liput

Ennakkoliput Ikono Madridiin, parhaaseen hintaan!

Jos haluat vierailla valojen, värien ja muotojen "instagrammaavassa" paratiisissa, osta liput etukäteen netistä, jotta vältät jonot ja varmistat paikkasi Madridin muotimuseossa.

Jos suunnittelet vierailuasi Madridissa, sinun on hyvä tietää, että siellä on uusi museo, josta on vain muutaman kuukauden yleisölle aukiolon jälkeen tullut niin nuorten ja vanhojen, paikallisten kuin turistienkin suosikkikokemus. Kierroksella sen eri huoneissa voit teleportata itsesi vehreästä japanilaisesta bambumetsästä neonvaloja täynnä olevaan huoneeseen tai palloaltaaseen.

Tärkeintä on, että irrottaudut ulkomaailmasta, annat mielikuvituksesi lentää ja uppoudut mielikuvituksen, tekstuurien, värien ja tuoksujen maailmaan, joka on voittokulku Madridissa. Ja vaikka tämä museo on paljon muutakin kuin paikka, jossa voi ottaa valokuvia, on selvää, että valokuvauksella on tärkeä rooli. Voit vaihtaa vaatteita erilaisissa asuissa, voit nauttia värikkäiden valokuvien ottamisesta, ja museossa on valokuvaaja, joka ottaa ammattimaisia valokuvia kävijöistä.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Madrid on kaupunki, joka kutsuu sinua kävelemään, eksymään kaduille ja nauttimaan sen kulttuurista. Matkustitpa sitten ryhmässä, perheesi kanssa tai jopa yksin, voisit tarvita tätä annosta jännitystä ja irrottautumista, joka on tehnyt suuren vaikutuksen kaupungissa. Ikono Madridin konsepti on juuri saapunut Yhdysvalloista, ja se on ainutlaatuinen Euroopassa, mikä tekee siitä täydellisen paikan vierailla matkasi aikana.

Suositellaan, jos... olet jo päättänyt uppoutua Ikonon rinnakkaisuniversumiin ja haluat varmistaa, että sinulla on tilaa haluamana ajankohtana ja haluamana päivänä.


Mitä näet Ikono Madridissa

Yksi Ikono Madridin huoneista
Yksi Ikono Madridin huoneista

Rehellisesti sanottuna en halua paljastaa liikaa, koska paikkaan kannattaa tutustua ja nauttia siitä huone huone kerrallaan itse. Sen kolmessa kerroksessa ja viidessätoista huoneessa voit matkustaa ympäri maailmaa, löytää tuntemattomia tuoksuja tai siirtyä miljoonien värivalojen valaisemaan yöhön.

Tämä ei ole perinteinen museo: sinun ei tarvitse suunnitella reittiä, teosten taustaa tai suunnitella, missä gallerioissa vierailet. Ikono Madridiin mennään päästääksesi irti, uppoutuaksesi sen mukaansatempaaviin kokemuksiin ja kadottaaksesi ajan ja paikan.

Varaa liput Ikono Madrid

Voinko mennä Ikono Madridiin lasten kanssa?

Ikono Madridin palloallas
Ikono Madridin palloallas

Kyse ei ole siitä, että voit, vaan siitä, että sinun on pakko! Ikono Madrid on avoin lapsille ja aikuisille - en voi taata, kumpi nauttii vierailusta enemmän. Alle 13-vuotiaiden lasten on kuitenkin oltava aikuisen seurassa, jotta he voivat osallistua kokemukseen.

Jos olet huolissasi siitä, saavatko lapset kaiken irti tästä vierailusta, tässä on luettelo syistä, joiden vuoksi heillä on varmasti hauskaa:

 • Vierailemalla Ikono Madridissa pienet lapset voivat nauttia omasta ajasta sen jälkeen, kun he ovat kävelleet pitkiä tunteja ympäri kaupunkia ja käyneet muissa "vakavammissa" museoissa, kuten El Pradossa, Thyssenissä tai Reina Sofiassa.
 • Saatte kokea perhe-elämyksen, jossa nautitte yhdessä, nuoret ja vanhat, ja vakuutan teille, että se on yksi niistä hetkistä, jotka muistatte matkastanne parhaiten.
 • Nuoremmat oppivat, että museoiden ei tarvitse olla tylsiä ja että oppiminen voi olla hauskaa.
 • Herätät heidän uteliaisuutensa ja varmasti myös halunsa matkustaa. Jotkin huoneet saavat heidät lumoutumaan tiettyinä hetkinä, mikä herättää heidän halunsa oppia yhä enemmän ja enemmän maailmasta.
 • He löytävät hajuja ja kuvioita, joita he eivät luultavasti vielä tunne, joten stimuloit heidän aistejaan.
 • Vierailu on lyhyt, mikä tekee siitä entistäkin sopivamman pienemmille lapsille, sillä he eivät voi väsyä.

Varaa liput Ikono Madrid

Missä Ikono Madrid sijaitsee ja miten sinne pääsee?

Tutustuminen sen tapahtumapaikkoihin
Tutustuminen sen tapahtumapaikkoihin

Ikono Madrid sijaitsee aivan Madridin keskustassa, Lavapiésin kaupunginosassa, Calle de Sánchez Bustillon varrella.

Pääset sinne kävellen, jos vierailet kaupungin keskustassa, tai metrolla (käyttämällä linjaa 1 ja jäämällä pois Estación del Arte -pysäkillä). Voit myös kävellä sinne Atochan juna-asemalta (satojen lähijunien lähtö- ja päätepiste), joten ei ole mitään tekosyytä jättää väliin tätä upeaa "immersiivistä taidegalleriaa".

Ikono Madridin aukioloajat

Kokemukset vierailun aikana
Kokemukset vierailun aikana

Ikono Madrid on avoinna viikon jokaisena päivänä seuraavina aikoina:

 • Maanantaista perjantaihin: klo 16:00-22:00
 • Lauantaisin ja sunnuntaisin: klo 10:00-14:00 ja klo 16:00-22:00.

Kuinka kauan vierailu kestää?

Poseeraamassa yhdessä galleriassa
Poseeraamassa yhdessä galleriassa

Museokierroksen voi tehdä tunnissa, mutta voit pysähtyä hieman pidempäänkin saadaksesi (vielä) enemmän irti. Tämä tekee siitä täydellisen tauon kaupunkivierailustasi ja uppoudut hetkeksi täysin erilaiseen maailmankaikkeuteen, jossa tärkeintä on nauttia olostasi.

Varaa liput Ikono Madrid

Mitä minun pitäisi tuoda Ikono Madridiin?

Ihaile sen neonvaloja
Ihaile sen neonvaloja

Museoon sisäänpääsyyn tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen ja lipun, mutta jos haluat ottaa valokuvia ja tehdä hienoja muistoja vierailustasi, suosittelen, että otat mukaasi ylellisiä tai näyttäviä vaatteita, joihin voit vaihtaa vaatteet tai leikkiä asusteilla. Jälleen kerran sinun on annettava mielikuvituksesi laukata päättäessäsi, mitkä asusteet sopivat sinulle parhaiten. Muuten voit aina saada inspiraatiota Ikono Madridin viralliselta Instagram-tililtä.

Muista myös ottaa kännykkä tai kamera mukaan, sillä et halua missata yhtään tilannekuvaa tässä paikassa.

Mitä nähtävää Ikono Madridin ympäristössä

Kaupungin innovatiivisin galleria
Kaupungin innovatiivisin galleria

Kun olet kaupungin sydämessä, on hyvä aika tutustua Lavapiésin katuihin, perinteiseen kaupunginosaan, joka on täynnä kontrasteja, mukulakivikatuja ja värikkäitä rakennuksia. Täällä valmistetaan joitakin Madridin parhaista tapaksista ja välipaloista, joten jos vierailusi Ikonossa on tehnyt sinut nälkäiseksi (tai janoiseksi), löydät varmasti terassin, jossa voit ladata akkujasi.

Voit myös kävellä läheistä Paseo del Pradoa pitkin, joka on yksi Madridin suurimmista bulevardeista ja joka vie sinut suoraviivaisesti kuuluisille Neptunon ja Cibelesin suihkulähteille. Voit tehdä kaiken tämän yksin tai liittyä johonkin Madridin opastettuun kierrokseen asiantuntijaoppaan kanssa.

Toinen alue, jossa suosittelen vierailua ja joka ei ole liian kaukana Ikono Madridista, tunnetaan nimellä Barrio de las Letras. Madridin perinteisimmässä osassa on pieniä katuja, jotka näyttävät olevan peräisin viehättävästä kylästä. Ne ovat enimmäkseen jalankulkijoita, mikä kutsuu sinua päästämään irti ja eksymään sen nurkkiin. Espanjalaisen kirjallisuuden suuret nerot valitsivat sen alueeksi, jossa he asuivat ja saivat inspiraatiota teoksiinsa (siitä naapuruston nimi!).

Kuuluisa Puerta del Sol ei myöskään ole kaukana Ikono Madridista, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jos et ole vielä astunut kilometrille 0, joka on Espanjan kaikkien teiden alkupiste, tai jos et ole käynyt tällä kuuluisalla aukiolla, jonne tuhannet madrilaiset kokoontuvat joka uudenvuodenaatto, nyt on ehkä hyvä hetki.

Muita mielenkiintoisia museoita lähellä kohdetta Ikono Madrid

Pradon museo
Pradon museo

Mutta jos on jotain, mikä erottaa alueen, jossa Ikono Madrid sijaitsee, se on museoiden keskittymä. Tiesitkö, että metroaseman nimi muutettiin hiljattain "Estación del Arte"? Ikonon lähellä on Reina Sofia -museo, Thyssen-museo ja hieman kauempana Prado-museo.

Varaa liput Ikono Madrid

UKK

 • Kuinka kauan vierailu Ikono Madridissa kestää?

  Koko kierroksen voi tehdä noin tunnissa.

 • Kuinka suuri Ikono Madridin museo on?

  Museo on jaettu kolmeen kerrokseen, ja siellä on 15 eri huonetta, joissa jokaisessa on erilainen tunnelma.

 • Voinko vierailla Ikono Madridissa lasten kanssa?

  Pienet nauttivat tästä kokemuksesta täysin siemauksin: värit, tuoksut, aistit, valot ja loputon määrä yksityiskohtia herättävät heidän uteliaisuutensa.

 • Missä on Ikono Madrid?

  Madridin keskustassa Lavapiésin kaupunginosassa Calle de Sánchez Bustillossa.