Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Maailman instagrammattavin museo sijaitsee Madridissa, ja sen nimi on Ikono Madrid. Jos haluat varmistaa, että sinulla on paikka tässä fantasiaa, illuusioita ja värejä täynnä olevassa keitaassa, kerron kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit käydä siellä ja hankkia liput.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

5 minuuttia luettu

Ikono Madrid Liput: Kuinka ne ostaa, mitä nähdä sisällä, kuinka päästä paikalle, jne.

Yksi Ikono Madridin neonista | ©CN Traveler

Museo, taidegalleria, luova tila tai yksinkertaisesti paras paikka antaa mielikuvituksen lentää. Ikono Madrid avasi ovensa elokuussa 2020 saadakseen meidät kaikki, lapset ja aikuiset, unelmoimaan ja viettämään fantasia-aikaa. Siellä voit nauttia immersiivisistä aistikokemuksista, vaihtaa maisemaa paikasta toiseen ja ottaa paljon valokuvia.

Lisäksi museossa on ammattivalokuvaaja, joka ikuistaa vierailusi parhaat hetket. Epäilemättä sinusta tulee Instagramin kateellinen!

Osta lippusi

Madrid Ikonon Liput

Ennakkoliput Ikono Madridiin, parhaaseen hintaan!

Jos haluat vierailla valojen, värien ja muotojen "instagrammattavassa" paratiisissa, osta liput etukäteen netistä, jotta vältät jonot ja varmistat, että saat paikan Madridin muotimuseossa.

Jos suunnittelet vierailua Madridiin, älä epäröi ostaa lippuja tähän interaktiiviseen museoon, josta on tullut niin paikallisten kuin turistienkin suosikkikokemus. Kierroksella sen eri huoneissa voit teleportata itsesi vehreästä japanilaisesta bambumetsästä neonvaloja täynnä olevaan huoneeseen tai palloaltaaseen.

Tärkeintä on, että irrottaudut ulkomaailmasta ja varmistat kulkusi tähän Madridissa riemuitsevaan mielikuvituksen, tekstuurien, värien ja tuoksujen maailmaan. Tämä museo on paljon muutakin kuin pelkkä valokuvauspaikka, voit ottaa mukaan useita vaihtovaatteita, ja museossa on valokuvaaja, joka ottaa ammattimaisia kuvia kävijöistä.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Madrid on kaupunki, joka kutsuu sinua kävelemään, eksymään sen kaduille ja nauttimaan sen kulttuurista. Mutta matkustitpa sitten ryhmässä, perheen kanssa tai vaikka yksin, voisit kaivata tätä annosta jännitystä ja irtiottoa, joka tekee kaupungista suuren vaikutuksen. Yhdysvalloista tuodun konseptin ansiosta Ikono Madrid on ainutlaatuinen Euroopassa, mikä tekee siitä täydellisen vierailun matkasi aikana.

Suositellaan, jos... olet jo päättänyt uppoutua Ikonon rinnakkaisuniversumiin ja haluat varmistaa, että sinulla on paikka haluamaasi aikaan ja haluamasi päivä.


Miten ostaa lippuja Ikono Madridiin

Nainen hymyilee tietokoneen edessä|©Brooke Cagle
Nainen hymyilee tietokoneen edessä|©Brooke Cagle

Varmistaaksesi lippusi Ikono Madridiin on parasta ostaa liput netistä. Vaikka voit ostaa ne lippukassasta, organisaatio asettaa etusijalle ne, joilla on varaus, ja päivän kapasiteetin mukaan saatat joutua odottamaan pitkään tai palaamaan toiseen aikaan.

Suosittelen sinua ostamaan liput etukäteen ja varmistamaan näin pääsyn hauskanpitoon ilman huolta mistään muusta.

Varaa liput Ikono Madridiin

Mitä näet Ikono Madridissa

Yksi Ikono Madridin huoneista
Yksi Ikono Madridin huoneista

Rehellisesti sanottuna en halua paljastaa liikaa, sillä paikkaan kannattaa tutustua ja nauttia huone huone kerrallaan itse. Sen kolmessa kerroksessa ja viidessätoista huoneessa voit matkustaa ympäri maailmaa, löytää tuntemattomia tuoksuja tai siirtyä miljoonien värivalojen valaisemaan yöhön.

Tämä ei ole perinteinen museo: sinun ei tarvitse suunnitella reittiäsi, teosten taustoja tai suunnitella, missä gallerioissa vierailet. Ikono Madridiin mennään päästämään irti, uppoutumaan sen upottaviin elämyksiin ja menettämään ajan ja paikan tajun.

Varaa liput Ikono Madridiin

Voinko mennä Ikono Madridiin lasten kanssa?

Ikono Madridin palloallas
Ikono Madridin palloallas

Ei ole kyse siitä, että voit, vaan siitä, että sinun on pakko! Ikono Madrid on avoinna lapsille ja aikuisille - en voi taata, kumpi nauttii vierailusta enemmän. Alle 13-vuotiaiden lasten on kuitenkin oltava aikuisen seurassa, jotta he voivat osallistua kokemukseen.

Jos olet huolissasi siitä, saavatko lapset kaiken irti tästä vierailusta, tässä on luettelo syistä, joiden vuoksi heillä tulee olemaan mahtavaa aikaa:

  • Vierailemalla Ikono Madridissa pienet lapset voivat nauttia omasta ajasta sen jälkeen, kun he ovat kävelleet pitkiä tunteja ympäri kaupunkia ja käyneet muissa "vakavammissa" museoissa, kuten El Pradossa, Thyssenissä tai Reina Sofíassa.
  • Saatte kokea perhe-elämyksen, jossa nautitte yhdessä, nuoret ja vanhat, ja vakuutan teille, että se on yksi niistä hetkistä, jotka muistatte matkastanne parhaiten.
  • Nuoremmat oppivat, että museoiden ei tarvitse olla tylsiä ja että oppiminen voi olla hauskaa.
  • Herätätte heidän uteliaisuutensa ja varmasti myös halunsa matkustaa. Jotkut huoneet saavat heidät tiettyinä hetkinä lumoutumaan, ja tämä herättää heidän halunsa jatkaa yhä enemmän ja enemmän oppimista maailmasta.
  • He löytävät hajuja ja kuvioita, joita he eivät vielä tunne, joten stimuloit heidän aistejaan.
  • Vierailu on lyhyt, mikä tekee siitä entistäkin sopivamman nuoremmille lapsille, sillä heidän on mahdotonta väsyä.

Varaa liput Ikono Madridiin

Missä Ikono Madrid sijaitsee ja miten sinne pääsee?

Tutustuminen sen tapahtumapaikkoihin
Tutustuminen sen tapahtumapaikkoihin

Ikono Madrid sijaitsee aivan Madridin keskustassa, Lavapiésin kaupunginosassa, Calle de Sánchez Bustillon varrella.

Sinne pääset kävellen, jos vierailet kaupungin keskustassa, tai metrolla (linjalla 1 ja pysähtymällä Estación del Arte -pysäkillä). Voit myös kävellä sinne Atochan juna-asemalta (satojen lähijunien lähtö- ja päätepiste), joten ei ole mitään tekosyytä jättää väliin tätä upeaa "immersiivistä taidegalleriaa".

Ikono Madridin aukioloajat

Kokemuksia vierailun aikana
Kokemuksia vierailun aikana

Ikono Madrid on avoinna viikon jokaisena päivänä seuraavina aikoina:

  • Maanantai - perjantai: klo 16:00 - 22:00.
  • Lauantaisin ja sunnuntaisin: klo 10:00-14:00 ja 16:00-22:00.

Varaa liput Ikono Madrid

Kuinka kauan vierailu kestää?

Poseeraamassa yhdessä galleriassa
Poseeraamassa yhdessä galleriassa

Museokierroksen voi tehdä tunnissa, mutta voit pysähtyä hieman pidempäänkin saadaksesi museosta vielä enemmän irti. Näin se on täydellinen tauko kaupunkivierailusta ja uppoutua hetkeksi täysin erilaiseen universumiin, jossa tärkeintä on viihtyä.

Varaa liput Ikono Madridiin

Mitä minun pitäisi ottaa mukaan Ikono Madridiin?

Ihastele sen neonvaloja
Ihastele sen neonvaloja

Sisäänpääsyyn museoon tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen ja lipun, mutta jos haluat ottaa valokuvia ja tehdä hienoja muistoja vierailustasi, suosittelen, että otat mukaasi ekstravaganttia tai räikeää vaatetta, johon voit vaihtaa vaatteet tai leikkiä asusteilla. Jälleen kerran sinun on annettava mielikuvituksesi valloilleen päättää, mitkä asusteet sopivat sinulle parhaiten. Muuten voit aina saada inspiraatiota Ikono Madridin viralliselta Instagram-tililtä.

Muista myös ottaa puhelimesi tai kamerasi mukaan, sillä et halua missata yhtään tilannekuvaa tässä paikassa.

Varaa liput kohteeseen Ikono Madrid

Mitä nähtävää Ikono Madridin ympäristössä on

Prado-museo|©Angel de los Rios
Prado-museo|©Angel de los Rios

Kun olet kaupungin sydämessä, on hyvä hetki vaeltaa Lavapiésin kaduilla, perinteisessä kaupunginosassa, joka on täynnä kontrasteja, mukulakivikatuja ja värikkäitä rakennuksia. Täällä valmistetaan joitakin Madridin parhaista tapaksista ja välipaloista, joten jos vierailusi Ikonossa on tehnyt sinut nälkäiseksi (tai janoiseksi), löydät varmasti terassin, jossa voit ottaa voimia takaisin.

Voit myös vierailla Prado-museossa ja kävellä sitten läheistä Paseo del Pradoa pitkin, joka on yksi Madridin suurimmista bulevardeista ja joka vie sinut suoraviivaisesti kuuluisille Neptunon ja Cibelesin suihkulähteille. Voit tehdä kaiken tämän yksin tai liittyä johonkin Madridin opastettuun kierrokseen asiantuntijaoppaan kanssa.

Toinen alue, jossa suosittelen vierailua ja joka ei ole liian kaukana Ikono Madridista, tunnetaan nimellä Barrio de las Letras. Madridin perinteisimmässä kaupunginosassa on pieniä katuja, jotka näyttävät olevan peräisin viehättävästä kylästä. Ne ovat enimmäkseen jalankulkijoita, mikä kutsuu sinut päästämään irti ja eksymään sen nurkkiin. Espanjalaisen kirjallisuuden suuret nerot valitsivat sen alueeksi, jossa he asuivat ja saivat inspiraatiota teoksiinsa (siitä kaupunginosan nimi!).

Kuuluisa Puerta del Sol ei myöskään ole kaukana Ikono Madridista, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jos et ole vielä astunut kilometriin 0, josta kaikki Espanjan tiet alkavat, tai jos et ole käynyt tällä kuuluisalla aukiolla, jonne tuhannet madrilaiset kokoontuvat joka uudenvuodenaattona, nyt voisi olla hyvä aika tehdä niin.

Varaa liput Ikono Madridiin

Muita mielenkiintoisia museoita lähellä kohdetta Ikono Madrid

Thyssen-Bornemisza-museo|©Adfoto
Thyssen-Bornemisza-museo|©Adfoto

Mutta jos on yksi asia, joka erottaa alueen, jossa Ikono sijaitsee, se on Madridin parhaiden museoiden keskittymä. Tiesitkö, että metroaseman nimi muutettiin hiljattain "Estación del Arte"? Ikonon lähellä on Reina Sofia -museo, Thyssen-museo ja hieman kauempana Prado-museo.

Varaa liput Ikono Madridiin