Pinacoteca de Brera Milano Liput

Pinacoteca di Milanossa (tunnetaan myös nimellä Pinacoteca di Brera) on Italian hienoin taidekokoelma, johon kuuluu muun muassa Tintoretton, Caravaggion, Andrea Mantegnan ja Rafaelin teoksia. Tässä ovat aukioloajat, hinnat ja parhaat vaihtoehdot vierailulle.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

9 minuuttia luettu

Pinacoteca de Brera Milano Liput

Pinacoteca di Milano | ©Julien Maury

Pinacoteca di Brera on olennainen osa täydellistä kulttuurikierrosta Lombardian pääkaupungissa. Vaikka kaupungin tärkein nähtävyys on Sforzescon linna, vain kahden kadun päässä on tämä museo, joka on ehdoton nähtävyys, kun suunnittelet , mitä Milanossa kannattaa nähdä ja tehdä.

Tämän taidetemppelin kokoelma ulottuu Bramantinon kuuluisasta Pyhästä perheestä Andrea Mantegnan Madonnaan enkelien kanssa. Tunnettuja teoksia on yli 400. Epäilemättä tämä on taiteenystävien ja yleisestä kulttuurista kiinnostuneiden paratiisi. Lue lisää Pinacoteca di Brerassa vierailusta Milanossa.

Täydellisin vaihtoehto

Milanon Pinacoteca Di Breran Opastettu Kiertue

Tutustu Breran taidegalleriaan tällä opastetulla kierroksella

Ymmärrä Milanon Pinacoteca di Milanon mestariteosten historia ja arvo asiantuntijaoppaan selitysten ansiosta. Opas vie sinut myös tutustumaan viehättävään Breran kaupunginosaan.

Kesto: 2 hours

Tämän Pinacoteca di Breran opastetun kierroksen ansiosta pääset museoon suoraan ja odottamatta lipunmyynnissä. Sisällä voit ihailla Rafaelin, Caravaggion, Rubensin, Tizianin ja monien muiden kauniita teoksia. Kierroksella mukana olevan oppaan selitysten ansiosta opit historiallisesta ja taiteellisesta kontekstista.

Noin kaksituntiseen opastettuun kierrokseen kuuluu kuitenkin myös kävelyretki Breran keskusta-alueella, jossa Pinacoteca sijaitsee ja joka on yksi Milanon valikoiduimmista. Voit kuljeskella kapeilla kaduilla ja tutustua sen eksklusiivisiin kauppoihin ja ravintoloihin.

Suositellaan, jos... haluat tutustua syvällisesti yhteen maailman tärkeimmistä italialaisista taidekokoelmista oppaan johdolla, joka kertoo sen historiasta ja tutustuu Breran kulttuuriin, yhteen Milanon viehättävimmistä kaupunginosista.

Paljonko Pinacotecassa vierailu Milanossa maksaa?

Pinacotecan ulkopuolella| ©Julien Maury
Pinacotecan ulkopuolella| ©Julien Maury

Pinacoteca di Milanon yleisiä pääsylippuja voi ostaa noin 15 €:lla.

Liput on ostettava netistä ja etukäteen, sillä museon lipputoimisto palvelee vain vierailijoita eikä myy lippuja.

Alennetun hinnan liput: kuka voi ostaa niitä?

 • Yli 65-vuotiaille eläkeläisille on tiistaisin ja keskiviikkoisin voimassa erikoishinta. Heidän lippunsa maksaa 1 €.
 • Euroopan yhteisön 18-25-vuotiaat kansalaiset maksavat lipusta vain 2 euroa.
 • Italian kansalaiset, joilla on työttömyystodistus, maksavat vain 5 euroa.
 • Norjan, Islannin, Sveitsin ja Liechtensteinin ruhtinaskunnan kansalaiset maksavat lipusta vain 2 euroa.

Paras vaihtoehto, opastettu vierailu ja Breran kierros

Liput eivät kuitenkaan sisällä ääniopasta. Ne maksavat lisämaksua ja ovat englannin- ja italiankielisiä. Tästä syystä suosittelen, että varaat opastetun kierroksen Pinacoteca di Milanoon hieman lisämaksusta.

Teet museossa kahden tunnin kierroksen, jossa opas opettaa sinua arvostamaan muun muassa sellaisten tärkeiden teosten merkitystä kuin Tintoretton "Pyhän Markuksen löytäminen" tai Rafaelin "Kristus kuolleena haudalla".

Vierailu sisältää myös kierroksen Breran kaupunginosassa, jossa taidegalleria sijaitsee. Tämä on täydellinen kokemus paitsi taiteen ystäville myös kaikille, jotka haluavat tutustua lähemmin Milanon kaupungin historialliseen ja kulttuuriperintöön.

Varaa opastettu kierros Pinacotecaan Milanossa

Onko Milanon Pinacoteca di Milanossa järjestetty opastettuja kierroksia ja kannattaako se?

Pinacoteca, tärkein julkinen maalauksia esittelevä galleria.| ©George M Groutas
Pinacoteca, tärkein julkinen maalauksia esittelevä galleria.| ©George M Groutas

Tietenkin on, varsinkin jos et ole taiteen tuntija ja olet kiinnostunut tuntemaan teosten historiaa, tyylejä, viestejä ja kunkin teoksen kuriositeetteja. Muista, että on viisi vuosisataa historiaa, perinnettä ja kulttuuria.

Milanon Pinacoteca di Milanon merkittävä kokoelma, joka sisältää Rafaelin, Caravaggion, Hayezin ja Mantegnan kaltaisten taiteilijoiden teoksia, on ehdottomasti taideasiantuntijan opastaman vierailun arvoinen, sillä hän auttaa sinua kontekstualisoimaan ja ymmärtämään kunkin teoksen symboliikkaa. Lisäksi jos olet kiinnostunut henkilökohtaisemmasta kierroksesta, voit Pinacoteca di Milanon opastettua kierrosta varatessasi valita vaihtoehdon, joka on tarkoitettu vain sinulle ja ryhmällesi.

Lisäksi erikoistunut opas vie sinut tutustumaan Breran palatsiin, jossa museo sijaitsee ja jonka jesuiitat perustivat. Kierroksella et jätä väliin rakennuksen sisäpihaa, joka on italialaisen arkkitehtuurin ihme.

Varaa opastettu kierros Milanon Pinacotecaan

Voitko käydä Pinacotecassa ilmaiseksi?

Pinacoteca di Brera| ©George M. Groutas
Pinacoteca di Brera| ©George M. Groutas
 • Henkilöt, joilla on todistettu vammaisuus. Jos tarvitaan saattaja, myös tämä henkilö on oikeutettu samaan etuuteen.
 • Ulkomailla asuvat Italian kansalaiset, jotka esittävät todistuksen (AIRE).
 • Italian opettajat, joilla on MIUR-todistus.
 • Lombardian museoiden jäsenet.
 • I.C.C.C.C.R.O.M.:n jäsenet. Heidän on esitettävä voimassa oleva kortti.
 • Italian kulttuuriministeriöntarkastajat ja kunniakuraattorit.
 • Italian kulttuuriperinnön suojeluyksikön sotilashenkilöstö.
 • Opettajat ja opiskelijat:
 1. Italian taideakatemia tai vastaava Euroopan yhteisössä. 2. Opettajat ja opiskelijat. arkkitehtuurin, kulttuuriperinnön suojelun, kasvatustieteen, taidepainotteisen kirjallisuuden tai arkeologian opiskelijat italialaisissa yliopistoissa tai vastaavissa Euroopan yhteisön yliopistoissa. 3. Opiskelijat Italian kulttuuriministeriön oppilaitosten jatkokurssit.

Pinacoteca pidättää oikeuden myöntää tämän etuoikeuden muille ryhmille museon suojelemiseksi ja taiteen opiskelun edistämiseksi Italiassa.

Varaa opastettu kierros Pinacotecassa Milanossa

Sisältyvätkö Pinacoteca di Breran liput johonkin kaupungin turistipassiin?

Scala-museo, Milano| ©Veselina Dzhingarova
Scala-museo, Milano| ©Veselina Dzhingarova

Ei, Milano Passin kaltaiset turistipassit sisältävät pääsyn Pinacoteca Ambrosianaan, mutta eivät Pinacoteca di Breraan. Koska Breran alue on kuitenkin boheemi luksusalue, luotiin La Grande Brera -passi.

Käymällä viidessä Breran nähtävyydessä, kuten Palazzo Citteriossa tai Scala-teatterimuseossa, voit täyttää passin täyttävät leimat ja saada ilmaisen sisäänpääsyn Pinacoteca di Breraan!

Varaa opastettu kierros Pinacoteca di Milanoon

Näin pääset Milanon Pinacoteca di Milanoon

Metro Milanossa| ©Fred Romero
Metro Milanossa| ©Fred Romero

Pinacoteca di Milanon osoite on Via Brera, 28, 20121 Milano. Koska museo sijaitsee keskeisellä paikalla Lombardian pääkaupungissa, sinne pääsee usealla eri tavalla:

 • Bussilla: Kaupunkilinjoilla 61 ja 57.
 • Metrolla: Pääset Palazzo de Bredaan Lanza linjalla 2, Montenapoleone linjalla 3 tai Cairoli linjalla 1.
 • Raitiovaunulla: Linjoilla 1, 4, 8, 12, 14 ja 27.
 • Yksityisautolla: Pääset sinne Via Brera 3:n kautta, jossa on pysäköintialue.

Varaa opastettu kierros Milanon Pinacotecaan

Pinacoteca di Milanon perheaktiviteetit

Pinacoteca di Brera| ©Michele M. F.
Pinacoteca di Brera| ©Michele M. F.

Yksi Pinacoteca di Breran tarjoamista perheaktiviteeteista on Arte Orto -projekti, joka on syntynyt ajatuksesta yhdistää taide ja puutarha.

Reitit tarjoavat aikuisille, perheille ja lapsille sarjan taiteellisia kasvitieteellisiä reittejä, jotka on suunniteltu kiinnittämään huomiota Pinacoteca di Brerassa edustettuina oleviin erityyppisiin lääkekasveihin ja yhdistämään ne niiden sisaruksiin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Hanke alkoi vuonna 2014 Breran museokompleksin (Museo Poldi Pezzoli, Museo del Novecento ja Palazzo della Ragione) johdolla yhteistyössä Aboca Spa:n kanssa. Suosittelen tarkistamaan heidän toimintakalenterinsa etukäteen.

Vaihtoehtoisesti, kun budjetti tai aika ei riitä Pinacoteca di Breran sisätiloissa käymiseen, voit halutessasi tehdä Milanon pyöräretken ja kävellä rakennuksen sisäpihalla, jonne pääset ilmaiseksi.

Varaa opastettu kierros Pinacoteca di Milanoon

Mitä ei kannata jättää väliin Pinacoteca di Milanossa

Caravaggion Emmauksen ehtoollinen.| ©Rodney
Caravaggion Emmauksen ehtoollinen.| ©Rodney

Pinacoteca di Brerassa voit nähdä laajan teosluettelon, joka on asiantuntijoiden mukaan Italian täydellisin. Se sai alkunsa vuonna 1571, kun jesuiitat aloittivat Palazzo di Breran rakentamisen muuttaakseen sen arvostetuksi opistoksi. Myöhemmin Itävallan keisarinna Maria Theresia perusti Pinacotecan vuonna 1776 yhdessä Kuvataideakatemian kanssa.

Mielenkiintoista on, että sisäänkäynnin yhteydessä sinua tervehtii Napoleon Bonaparten sfinksi, joka avasi paikan uudelleen 15. elokuuta 1809, hänen syntymäpäivänään. Sotamiehen tarkoituksena oli kerätä mahdollisimman paljon maalauksia valloitetuilta italialaisalueilta, se oli vallan symboli, ja siksi hän muutti sen museoksi.

Miten Pinacoteca di Brera on jaettu?

Pinacoteca di Brerassa on yhteensä 38 huonetta. Niissä teokset on järjestetty kahden kriteerin mukaan. Ensinnäkin aikajärjestyksessä ja toiseksi sen taiteilijan tai koulukunnan mukaan, johon ne kuuluvat.

Milanon kuuluisin taideteoskokoelma ei sijaitse ainoastaan Palazzo Brerassa, sillä siellä on muitakin erittäin mielenkiintoisia tiloja.

Sen tärkeimmät teokset

Tämän museon teoskokoelma kokoaa yhteen laajan valikoiman freskoja. Jotkut tiedotusvälineet, kuten The Telegraph, väittävät, että siellä on yli 500 taiteellista helmeä, toiset taas kertovat, että määrä on noin 450 kappaletta, joihin kuuluu muun muassa Canalettoa, Rafaelia, Modigliania, Bramantea, Rubensia, Tiziania ja Rembrandtia.

Vaikka kokoelman teosten määrä ei olekaan selvä, Pinacoteca di Breran teoksista on olemassa top 10, jotka ovat usein taiteen ystävien huomion keskipisteenä:

 • CaravaggionEhtoollinen Emmauksessa.
 • Francesco HayesinSuudelma.
 • Andrea Mantegnan Valitusvirsi kuolleen Kristuksen yli.
 • RafaelinNeitsyen kihlaus.
 • Donato BramantenKristus pylvään äär essä.
 • Piero della Francescan "Madonna pyhimysten ja Federico de Montefeltron lahjoittajan kanssa ".
 • Giorgio Morandinasetelmat.
 • Giovanni Battista Tiepolon Karmel-vuoren neitsyt.
 • Giovanni BellininPietà.
 • Tintoretton Pyhän Markuksen ihme.

Biblioteca Nazionale Braidensen kirjasto

Se tunnetaan paremmin nimellä Breran kirjasto, ja sen perusti vuonna 1770 Habsburg-Lothringenin Maria Theresia, mutta sen ovet avattiin yleisölle vasta vuonna 1786. Se on olennainen osa kaupungin kulttuuritarjontaa. Se on erikoistunut taiteeseen, kirjallisuuteen ja kuraattoritutkimukseen. Biblioteca Nazionale Braidense -kirjastosta on suora näkymä Piazza Breralle, joka on yksi Milanon historiallisen keskustan vanhoista rakennuksista.

Breran tähtitieteellinen museo

Noin kolmekymmentä tieteellistä instrumenttia, jotka on omistettu kosmoksen tutkimiseen, kuten Schiaparellin Amici-teleskooppi, tekevät siitä ainutlaatuisen arvovaltaisen.

Breran tähtitieteellinen museo on yhteiskunnallisesti merkittävä, koska se on sitoutunut tieteelliseen kehitykseen. Jos etsit tekemistä Milanossa keväällä tai syksyllä, tämä on ihanteellinen pysähdyspaikka, erityisesti toukokuun ja heinäkuun välisenä aikana, jolloin kulttuuritoiminta on päivänvaloa.

Orto Botanico

Ainutlaatuinen tila, jossa voit pitää tauon arkkitehtuurista ja heittäytyä luontoon. Orto Botanicoa pidetään pienenä vihreänä keuhkona, koska se sijaitsee lähellä Sempionen puistoa.

Jos vierailet Milanon linnassa, ymmärrät syyn sen lempinimelle, kun kukat, puut ja koristeet piirtävät silmiesi eteen 10 maiseman.

Tiesitkö, että

Tiesitkö, että osa Pinacoteca di Breran klassikoista on niin haluttuja, että ne ovat päätyneet NFT:n markkinoille? Kyllä, kaikki haluavat saada käsiinsä sertifioidut digikopiot, ja mietit yhä, pitäisikö sinun käydä museossa?

Kuinka kauan vierailu Pinacotecassa kestää?

Milanon Pinacoteca| ©Pierre André
Milanon Pinacoteca| ©Pierre André

Ilmaisilla kävijöillä on 90 minuuttia aikaa tutustua Pinacoteca di Breraan jokaisen vierailun aikana. Huomaa, että opastettu kierros kestää noin kaksi tuntia.

On tärkeää muistaa, että sisäänpääsyajat ovat tiukat. Sinulla on enintään 15 minuuttia lipussasi ilmoitetun kellonajan jälkeen aikaa päästä museoon.

Jos ylität tämän aikaikkunan, sisäänkäynti on autio. Suositus on saapua paikalle 5 minuuttia ennen lippuaikaa, jotta vältät mahdolliset hankaluudet.

Kuinka monta henkilöä voi vierailla Pinacotecassa ryhmässä?

Jotta kävijöille voidaan tarjota parasta mahdollista palvelua ja museosta voidaan pitää huolta, museoon saa kerrallaan tulla enintään 24 henkilöä, tarvittaessa opas mukaan lukien.

Varaa opastettu kierros Pinacotecaan Milanossa

Mitkä ovat Milanon Pinacoteca di Milanon aukioloajat?

Pinacoteca di Brera| ©Pierre André
Pinacoteca di Brera| ©Pierre André

Tiistaista sunnuntaihin klo 8.30-19.15. Aukioloajat ovat ympäri vuoden lukuun ottamatta maanantaita, 1. tammikuuta, 1. toukokuuta ja 25. joulukuuta, jolloin museo on suljettu.

Varaa opastettu kierros Milanon Pinacotecaan

Vinkkejä Pinacotecassa vierailuun Milanossa

Pinacotecan sisällä| ©Nathan Hughe
Pinacotecan sisällä| ©Nathan Hughe
 • Ilmoittaudu ajoissa paikalle lipunmyyntiaikaan. Tässä asiassa ollaan tiukkoja.
 • Käytä mukavia kenkiä. Tilaa on 24.000 mts2 ja vierailu kestää 90 minuuttia.
 • Palkkaa opas. Tila on hyvin suuri ja ääniopasta ei ole tarjolla englanniksi. Paikallinen asiantuntija pystyy auttamaan sinua, antamaan tietoa ja olennaisia tietoja kierroksellesi.

Tämä on Milanon Pinacotecan myymälä

Maalauksia Pinacotecassa| ©Roger W
Maalauksia Pinacotecassa| ©Roger W

Breran filosofia on tutkia taidetta, jotta voisimme tuntea sen, kunnioittaa sitä ja vaalia sitä. Näin siitä tuli "ylellinen boheemi", ja tämän tehtävän mukaisesti Breran Pinacoteca-myymälä avasi ovensa: Bottega Brera.

Tämä tila ilmentää Milanon syvään juurtunutta kulttuuri-identiteettiä. Täältä löydät kirjakaupan, design-esineiden kokoelman, vaatteita, koruja ja matkamuistoja. Palazzo di Breran kunniapihalta voit viedä matkamuiston kotiin.

 • Bottega Breran aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin klo 10:00-19:00. Alueelle on vapaa pääsy.

Varaa opastettu kierros Milanon Pinacotecaan

Missä syödä Pinacoteca di Breran lähellä Milanossa?

Italialainen ruoka| ©Cory Doctorow
Italialainen ruoka| ©Cory Doctorow

Breran kaupunginosassa on monia vaihtoehtoja pysähtyä syömään hyvää napolilaista ateriaa, mutta nostan esiin top 5 -paikan, joka ei petä:

 • Ristorante Nabucco Se on sitoutunut klassiseen italialaiseen ruokaan. Sen risottot, milanesat ja tuoreet pastat eivät tuota pettymystä, ja monet kuvaavat tämän ravintolan tiramisua todelliseksi herkuksi. Älä missaa sitä, kaikki ruokailijat korostavat tämän jälkiruoan tuotteiden laatua, joka on ohittamaton herkku. Se sijaitsee osoitteessa Via Fiori Chiari 10, 20121.
 • Tramé: Jos etsit nopeaa pysähdyspaikkaa jatkaaksesi retkeäsi, Tramé on ratkaisu. Siellä myydään meheviä voileipiä venetsialaiseen tyyliin. He palvelevat kaikkia makuja, ja hinnat ovat edullisia. Alkaen 7 € voit nauttia voileivän ja spritzin, eikö kuulosta hyvältä? Löydät heidät osoitteesta Piazza San Simpliciano Corso Garibaldi 22, 20121.
 • Ristorante Lucca: Heidän ruokalistansa on monipuolinen, ja se palvelee kaikkia makuja. Tarjolla on perinteistä, vegaanista, kasvisruokaa ja gluteenitonta ruokaa. Toscanan ja Keski-Italian tyyli ovat heidän keittiönsä keskeisiä teemoja. Tässä ravintolassa käy usein asiakkaita, jotka etsivät illallista, ja he jäävät sinne palvelun, musiikin, hyvän ruoan ja espanjankielisen tarjoilumahdollisuuden vuoksi. Se sijaitsee osoitteessa Via Panfilo Castaldi 33, 20124.
 • La Tartina: Tapas-paikka Breran alueella, sanoit, La Tartina on vastaus. Tämä rauhallinen paikka on ihanteellinen nauttimaan jääkylmästä oluesta, jonka seurana on italialaisia bruschettoja, paikallinen versio tapaksista, täällä paljon runsaammin, kotitekoiseen Milanon tyyliin. Tilaa leikkele- ja juustolautanen tai gourmet-kanapeja, ne ovat herkullisia. Löydät sen osoitteesta Via San Carpoforo 4 Brera Area, 20121.
 • Carminio: Tässä paikassa voit syödä mitä tahansa ruokaa, mutta heidän salaattinsa ja keittonsa ovat aivan toisella tasolla. Jokainen ruokalaji on edellistä runsaampi ja runsaampi. Sijaitsee osoitteessa Via del Carmine 3, 20121.

Virtuaalikierros Pinacoteca di Breran museossa

Milano, Pinacoteca| ©Olivier Bruchez
Milano, Pinacoteca| ©Olivier Bruchez

Kuvataidekoulu on luonut virtuaaliluettelon, joka sisältää noin 600 taideteosta.

Yhteenveto freskojen historiasta, niiden takana olevista taiteilijoista, inspiraatiosta ja tekoajankohdasta on saatavilla Milanon Pinacoteca Milanon verkkosivuilla englanniksi ja italiaksi.

Sinua saattaa myös kiinnostaa vierailla Pinacotecan lähellä

Teatro Scala, Milano| ©George M. Groutas
Teatro Scala, Milano| ©George M. Groutas

Varaa opastettu kierros Milanon Pinacotecaan