Amsterdamin all inclusive -passi

4.6
(5579 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
97 € 89 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Hanki tämä Amsterdam All Inclusive Pass, jolla pääset tutustumaan 30:een Amsterdamin suosituimpaan nähtävyyteen ja tekemään opastettuja kierroksia kaupungissa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä se sisältää myös sisäänpääsyn monumentteihin ja muita elämyksiä, kuten risteilyn, pyöränvuokrauksen ja paljon muuta.

Lisäksi saat jopa 50 prosentin alennukset eri viihdepaikoissa ja ravintoloissa. Kaikista näistä eduista voi nauttia 1, 2, 3 tai 5 päivän ajan valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen.

 • Nauti Amsterdamin All Inclusive Passista 1, 2, 3 tai 5 päivän ajan tarpeidesi mukaan.
 • Muistomerkkien ja museoiden sisäänpääsyn lisäksi voit nauttia risteilystä, pyöränvuokrauksesta ja alennuksista eri toimipaikoissa.
 • Voit aktivoida passin 2 vuoden kuluessa ostopäivästä, mutta muista, että aktivointi tapahtuu automaattisesti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Sisältää

 • 1, 2, 3 tai 5 päivän passi, jolla pääsee yli 30 nähtävyyteen ja opastetulle kierrokselle.
 • Digitaalinen opas, jossa on tietoa ja ohjeet nähtävyyksiin

Valitse osallistujat

Mitä voit odottaa

Tutustu kaikkeen, mitä Amsterdamissa on tarjottavanaan, mahdollisimman edullisesti tällä All Inclusive -turistipassilla. Passin kesto on valittavissa 1, 2, 3 tai 5 päivän välillä. Voit säilyttää passin jopa 2 vuotta, sillä käyttöpäiviä aletaan laskea vasta, kun käytät sitä ensimmäisen kerran. Tämän ensimmäisen käyttökerran jälkeen päivät alkavat laskea kalenteripäivinä eli kalenteripäivien eikä 24 tunnin jaksojen mukaan. Tämä turistipassi on saatavilla myös lapsille, ja se maksaa noin 50 % vähemmän.

Tämän passin ansiosta pääset sisään joihinkin kaupungin tärkeimpiin monumentteihin ja museoihin, ja sinulla on yhteensä 30 mahdollista paikkaa, joihin voit mennä. Lisäksi opit myös lisää kaupungista, sillä opastetut kierrokset eri reittejä pitkin sisältyvät hintaan. Mukana on esimerkiksi kierros Zaanse Schansissa, perinteisessä tuulimyllykylässä.

Passissa on kuitenkin muutakin, sillä se sisältää myös useita unohtumattomia elämyksiä. Näitä ovat esimerkiksi risteily Amsterdamin kanaaleilla tai polkupyörävuokraus. Kuten huomaat, vaihtoehtoja löytyy jokaiselle, aina historiallisemmista kohteista ensimmäiseen Heinekenin tehtaaseen tutustumiseen ja sinne menemiseen.

Näin pääset tutustumaan Amsterdamin jokaiseen nurkkaan, jossa jotkut sen suosituimmista muistomerkeistä ja museoista erottuvat. Muistomerkeistä pääset muun muassa A'dam-näköalapaikalle tai mahtavaan Muiderslotin linnaan. Museoiden joukossa on monia vaihtoehtoja, kuten Moco Museum, jossa on esillä Banksyn teoksia, Timanttimuseo tai Piippumuseo, jossa on jopa 2500 vuotta vanhoja esineitä.

Arvostelua

4.6
· 5579 Arvostelua
 • V
  Valérie PIERRE
  3
  (0 Arvostelua)
  J’ai payé pour 5 jours, imaginant que j’allais pouvoir prolonger Mais ce n’était que pour une journée le ticket GVB J’ai dû repayer au guichet GVB
 • M
  Matilde Damiano
  5
  (0 Arvostelua)
  Consigliato a tutti lo farò sempre in tutte le città disponibili🔝
 • S
  Silvia
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin täydellinen passi, yksi parhaista, jotka löysin internetistä. Erittäin suositeltava kaikille.
 • B
  Bernardo
  5
  (0 Arvostelua)
  Passi on enemmän kuin suositeltava, hinnalla ei voi pyytää enempää.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt