Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Amsterdamin lentokenttäkuljetukset

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jotta pääset Amsterdamin lentoaseman ja kaupungin välillä nopeasti ja edullisesti!

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

3 minuuttia luettu

Amsterdamin lentokenttäkuljetukset

KLM:n kone laskeutuu Schipholiin | ©Paul Jespers

Jos matkustat Amsterdamiin, lennät todennäköisesti Schipholiin, joka on Alankomaiden tärkein lentokenttä. Sen yhteydet ovat erittäin hyvät, joten kerron, miten pääset lentokentän ja kaupungin välillä.

.

Kuljetukset yksityisautolla Schipholin lentoasemalta Amsterdamin keskustaan ja päinvastoin

Yksityinen liikenne| ©Kārlis Dambrāns
Yksityinen liikenne| ©Kārlis Dambrāns

On monia syitä, miksi haluat vuokrata yksityisen kuljetuspalvelun Amsterdamin lentoaseman ja määränpääsi välille, vaikka se maksaisikin enemmän kuin juna- tai bussikuljetus. Jos matkustat myöhään illalla, perheen kanssa tai jos et puhu sujuvasti englantia, yksityisen kuljetuspalvelun vuokraaminen tekee matkastasi helpompaa ja mukavampaa.

Tässä ovelta ovelle -palvelussa on yksityisautoja, joissa on ammattitaitoiset kuljettajat ja joihin mahtuu enintään 6 matkustajaa ja yksi matkalaukku kullekin. Palvelu noutaa sinut koko päivän ajan, ja matka kestää noin 20 minuuttia.

Miten se toimii lentoasemalle saavuttaessa

Kuljettaja odottaa sinua lentokentältä majapaikkaasi 45 minuuttia lentokoneen laskeutumisen jälkeen, jotta voit noutaa matkatavarasi kiireettömästi ja nimikilvessäsi on nimesi, jotta voit paikantaa sen. Lentokentän noutopiste sijaitsee kerroksen verran matkatavaroiden luovutusalueen yläpuolella, uloskäynnillä 3, portilla D.

Miten se toimii palatessasi, kun poistut hotellista?

Käänteisesti järjestelmä on hyvin samanlainen. Sinun on annettava hotellisi tiedot ja noutoaika, jolloin kuljettaja odottaa sinua täsmällisesti enintään 20 minuuttia. Jos saan antaa teille yhden neuvon, varatkaa runsaasti aikaa ennen paluutanne lentokentälle, jotta liikenne ei aiheuta ongelmia.

Mitä tähän yksityiseen palveluun sisältyy

  • Yksityinen kuljetus sinulle ja seuralaisellesi (seuralaisillesi) ovelta ovelle lentoaseman ja majoituspaikkasi välillä.
  • 24/7 asiakaspalvelu.
  • Tilaa matkatavaroille.
  • Odotusaika, kuljettaja odottaa saapumistasi lentokentälle ja hotellille.
  • Ilmastoitu ajoneuvo.
  • Saat välittömästi vahvistuksen varauksestasi, peruutus on mahdollista 24 tunnin varoitusajalla.

Varaa kuljetus Amsterdamin lentokentältä Amsterdamin keskustaan

Bussikuljetukset Amsterdamin ja Schipholin lentoaseman välillä

Schipholin lentokenttäkuljetuksen bussipysäkki| ©Robert
Schipholin lentokenttäkuljetuksen bussipysäkki| ©Robert

Amsterdam Airport Expressillä pääset Amsterdamin keskustan ja Amsterdamin lentoaseman välillä noin 40 minuutissa. Linjan 397 bussit lähtevät lentoaseman ulkopuolella sijaitsevilta bussipysäkeiltä B15-19 7,5 minuutin välein. Heillä on myös yöliikenne, Niteliner N97, joka kulkee samaa reittiä.

Yhdensuuntaisen lipun Amsterdamin lentoaseman ja kaupungin keskustan väliseen linja-autoon voi ostaa verkossa etukäteen.

Kun suosittelen tätä vaihtoehtoa

Tätä bussia suositellaan, jos haluat päästä suoraan tiettyyn paikkaan Amsterdamissa, sillä se tekee useita strategisesti sijoitettuja pysähdyksiä. Jos majoituspaikkasi on esimerkiksi kaupungin keskustassa, voit jäädä pois Leidsepleinin pysäkillä, kun taas muita kiinnostavia pysäkkejä ovat Rijksmuseum, Museumplein ja Olympiastadion, ja päätepysäkki on Elandsgrachtin linja-autoasema.

Amsterdam Airport Expressiin mahtuu jopa 20 henkeä ja tilaa vieviä matkatavaroita, ja se on täysin varustettu ilmaisella Wi-Fi:llä, lastenistuimilla ja ilmastointilaitteilla, ja se on myös pyörätuoli-, lastenvaunu- ja lemmikkieläinystävällinen.

Bussiaikataulut ovat maanantaista sunnuntaihin klo 00:00-23:30.

Varaa kuljetus Amsterdamin lentokentältä Amsterdamin keskustaan

Yksityinen kuljetus Amsterdamin lentokentän ja risteilysataman välillä

Amsterdamin risteilysatama| ©a200/a77Wells
Amsterdamin risteilysatama| ©a200/a77Wells

Toinen mahdollisuus matkustaa Amsterdamiin on käyttää yhtä satojen satamasta lähtevien risteilyalusten joukosta. Helpottaaksesi saapumistasi lentokentältä satamaan on tarjolla yksityinen kuljetuspalvelu satamaan, joka vie sinut sinne noin 20-40 minuutissa.

Miten palvelu toimii

Ammattitaitoinen kaksikielinen kuljettaja, joka puhuu englantia ja hollantia, odottaa sinua lentoaseman saapumisterminaalissa nimesi osoittava kyltti kädessään enintään tunnin ajan. Tämän jälkeen kuljettaja ottaa sinuun yhteyttä tarkistaakseen sijaintisi ja saapumisaikasi. Jos myöhästyt yli tunnin, yhtiö järjestää uuden noudon, ja sinulta saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Nämä yksityisajoneuvot on täysin mukautettu pyörätuolin käyttäjien ja turvaistuimia tarvitsevien lasten kuljettamiseen, ja niissä on ylimääräinen lastenistuinpalvelu.

  • Lennon numero
  • Noutoaika
  • Matkustajien määrä
  • Määränpään osoite
  • Saat välittömästi vahvistuksen varauksen tekemisen jälkeen. Peruutus on maksuton 24 tunnin varoitusajalla
  • Soveltuu pienille lapsille lastenistuimilla
  • Sopii pyörätuoliystävällinen

Varaa kuljetus Amsterdamin lentokentältä Amsterdamin keskustaan


Muita vaihtoehtoja Amsterdamin ja Schipholin lentoaseman väliseen liikenteeseen

Schipholin lentoaseman kyltti| ©John van Weelden
Schipholin lentoaseman kyltti| ©John van Weelden

Juna

Junat ovat yleinen tapa kulkea Amsterdamin keskustan ja Schipholin lentoaseman välillä. Junat kulkevat hyvin usein, noin 9 junaa tunnissa, 24 tuntia vuorokaudessa, Schiphol Plaza -rakennuksen alla olevalta asemalta, ja ne saapuvat Amsterdamin keskusasemalle noin 15-20 minuutissa.

Jos ostat liput verkosta tai OV-Chipkaart-kortilla, junan hinta on halvempi, ja se on alkaen 4 €/henkilö toisessa luokassa ja alkaen 7 €/henkilö ensimmäisessä luokassa. Voit ostaa ne myös saapuessasi Schiphol Plazan keltaisista lippuautomaateista tai lentokentän Meeting Pointin NS-toimistoista, mutta sinun on maksettava 1 euron lisämaksu Smart Cardista.

Maan tärkein rautatieyhtiö on Nederlandse Spoorwegen (NS), ja lentokentältä pääsee pääkaupungin keskustaan Intercity Direct- ja Sprinter-junilla (Lelylaanin ja Sloterdijkin kautta). Amsterdamin lentoasemalta pääsee myös suorilla junilla Utrechtiin, Haagiin ja Rotterdamiin.

Taksi

Jos matkustat useamman henkilön kanssa tai sinulla on paljon matkatavaroita, voit myös ottaa taksin Amsterdamin lentoaseman ja majoituspaikkasi välillä, jolloin pääset kaupungin keskustaan noin puolessa tunnissa.

UKK

  • Kuinka suuri on Amsterdamin lentoasema?

    Amsterdamin lentoasema on kolmikerroksinen rakennus, jossa on yhteensä 165 porttia. Lentoasemalla on yksi terminaali, jossa on 6 nousualuetta.

  • Onko Amsterdamin lentoasema auki yöllä?

    Kyllä, Amsterdamin lentoasema on avoinna yöllä, ja joillakin alueilla nukkuminen on sallittua, kunhan siellä ei ole lentoja.

  • Kuinka aikaisin minun pitäisi saapua Amsterdamin lentokentälle ennen lentoa?

    Amsterdamin lentoasemalla on melko tavanomaiset lähtöselvitysajat, joten saapuminen 2 tuntia ennen lähtöä Euroopan-lennolle ja 3 tuntia ennen lähtöä mannertenväliselle lennolle pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi.