Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Heineken Experiencen liput ja kierrokset

Jos pidät oluesta, tervetuloa paratiisiin: Heinekenin panimo on avoinna kaikille!

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

4 minuuttia luettu

Heineken Experiencen liput ja kierrokset

Heinekenin tehdasmuseo | ©Daniel

Alankomaiden olutkulttuuri on hyvin tunnettu, ja siellä valmistetaan monia olutmerkkejä, mutta Heineken-olut on se, josta olemme kaikki kuulleet ja jota olemme maistaneet useampaan otteeseen. Jos vierailet Amsterdamissa, voit (ja sinun kannattaa) käyttää tilaisuutta hyväkseen ja vierailla Heinekenin panimossa sen kuuluisassa Heineken Experience -tapahtumassa. Kerron sinulle, miten.

Paras vaihtoehto

Amsterdam Heineken Elämysliput

Tutustu Amsterdamin suosituimman oluen valmistusprosessiin ja maista sitä.

Heineken Experience -lippujen avulla voit vierailla panimossa, tutustua sen historiaan ja maistella sitä itse kahden juoman kera.

Tutustu kaikkeen, mitä Hollannin eniten viedyn tuotteen takana on, tällä kierroksella Heinekenin panimossa, jossa käydään läpi kaikki oluen valmistuksen vaiheet. Käymisestä pullotukseen opit kaiken tämän maailman käytetyimpiin kuuluvan juoman kehityksestä.

Tähän lippuun sisältyvän ääniopastuksen ansiosta sinulla on mahdollisuus tutustua suosittuun Heineken-merkkiin ja oppia kansainvälisimmän oluen salaisuudet. Ja tietenkin sinulla on mahdollisuus maistaa jopa kahta lasillista, jotta voit itse todeta tämän ohran, humalan ja veden hienon sekoituksen maun.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: vain 20 eurolla pääset Heinekenin panimoon Amsterdamissa, jossa pääset tutustumaan oluen historiaan ja myös maistamaan sitä.


Täydellisin vaihtoehto

Amsterdam Yhdistelmä: Kanavaristeily ja Heineken elämysliput

Amsterdamin kaksi pakollista kokemusta parhaaseen hintaan

Varaa Heineken Experience yhdessä kanavaristeilyn kanssa, niin saat parhaan hinnan kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Tällä paketilla pääset opastetulle kierrokselle Heinekenin vanhaan panimoon, jossa sinulle kerrotaan oluen valmistusprosessista, joka on yksi Hollannin arvostetuimmista tuotteista. Vaikka panimon selitykset ovat aina englanniksi, voit ladata APP:n, jolla voit seurata kaikkia ohjeita ja ymmärtää, mitä he selittävät.

Heineken Experience -tapahtumassa vierailun lisäksi voit rentoutua jollakin tyypillisistä risteilyistä, jotka kulkevat kaupungin kanaaleilla. Laivat lähtevät puolen tunnin välein, joten voit valita aikataulusi joustavammin.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Tämä on täydellisin ja kätevin vaihtoehto, jos haluat nauttia molemmista kokemuksista. Jos ostat ne yhdessä, säästät aikaa lipunmyynnissä ja rahaa, sillä se on halvempaa kuin niiden ostaminen erikseen.


Pääse Heineken Experience -elämykseen Amsterdam Passilla

Kanavat kauniina kesäpäivänä
Kanavat kauniina kesäpäivänä

Toinen tapa kokea Heineken Experience (paras, jos vietät muutaman päivän Alankomaiden pääkaupungissa) on ostaa Amsterdam Pass. Se on kaupungin ainoa turistipassi, joka sisältää tämän vierailun nähtävyyksien joukossa ja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden osallistua erilaisille kanavaristeilyille.

Tällä passilla pääset yli 30 museoon ja nähtävyyteen pääkaupungissa, kulttuurista vapaa-ajan nähtävyyksiin. Rijksmuseum tai Tassenmuseum Amsterdam, upea 1600-luvun kanavatalo, joka on osa Amsterdamin kanaalirengasaluetta, joka on Unescon maailmanperintökohde, ja Amsterdamin vankityrmä, mielenkiintoinen kanaalimuseo tai kuuluisa A'damin näköalapaikka ovat hauskoja nähtävyyksiä.

Kaikki tämä ilman jonottamista ja säästät jopa 50 % yksittäisistä lipuista sekä voit matkustaa rajattomasti ympäri kaupunkia jossakin sen turistibusseista tai jollakin miellyttävistä risteilyistä, jotka kulkevat pitkin pääkaupungin kuuluisia kanavia. Voit personoida kortin ja valita, haluatko käyttää sitä 1, 2, 3 tai 5 täyttä päivää. Jätän sinulle tähän linkin käytännön oppaaseeni, joka koskee I amsterdam City Card ja muut passit jotta voit lukea lisää.

Mikä on Heineken Experience?

Fermentointisäiliöt| ©charlotteshj
Fermentointisäiliöt| ©charlotteshj

Tämä elämys sijaitsee alkuperäisessä Heinekenin perhepanimossa, joka rakennettiin Amsterdamin keskustaan vuonna 1867 valmistamaan kaikkia tuotemerkin juomia, kunnes 1980-luvulla oluen suuren kysynnän vuoksi yrityksen oli muutettava suurempaan tehtaaseen Amsterdamin laitamille. Niinpä vuonna 2001 perustettiin Heineken-museo hyödyntämään tätä rakennusta, jolla on niin paljon historiaa takanaan.

Vuorovaikutteisella kierroksella ja useilla kielillä, myös espanjaksi, saatavilla olevan ääniopastuksen ansiosta opit tämän tunnetun tuotemerkin alkuperästä ja kehityksestä, sen luonnollisista ainesosista ja salaisuuksista sekä Heineken-oluen todellisista tuotantoprosesseista samalla kun kävelet valtavien kuparisäiliöiden seassa, joita alun perin käytettiin sen valmistuksessa, ja voit jopa kokeilla tehdä omaa olutta yhden päivän ajan!

Heineken Experience -kokemuksen opas on myös APP, jonka voit ladata, jotta saat kaiken irti puolitoista tuntia kestävästä kierroksesta. Miljoonat kävijät kokevat Heineken Experience -tapahtuman joka vuosi, joten jos et halua jäädä paitsi, suosittelen hankkimaan lipun etukäteen.

Varaa liput Heineken Experience -tapahtumaan

Heineken Experience -tapahtuman aikataulu

Heineken Experience -lippu| ©Elroy Serrao
Heineken Experience -lippu| ©Elroy Serrao
 • Maanantaista torstaihin klo 10:30-19:30. Viimeinen sisäänpääsy klo 17:30
 • perjantaista sunnuntaihin ja joka päivä heinä- ja elokuussa klo 10:30-21:00 (viimeinen sisäänpääsy klo 19:00).

Miten pääset Heineken Experience -tapahtumaan

Amsterdamin raitiovaunu| ©Sandro Gonzalez
Amsterdamin raitiovaunu| ©Sandro Gonzalez

Heineken-museo sijaitsee Amsterdamin keskustassa, ja sinne pääsee helposti raitiovaunulinjoilla 7, 10, 16, 24, 25 ja 78.

Varaa liput Heineken Experience -tapahtumaan

Muita kiinnostavia kohteita Heineken Experience -tapahtuman lähellä

Van Goghin museo| ©Alan de la Cruz
Van Goghin museo| ©Alan de la Cruz

Heineken-museo sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä useita muita nähtävyyksiä, jotka ovat myös vierailun arvoisia Amsterdamin-matkasi aikana. Kaupungin kaksi ehdotonta museota ovat lähellä: kaupungin tärkein taidegalleria, Rijksmuseum, jossa on yli 8000 taideteosta, sijaitsee 492 metrin päässä, ja kaupungin toiseksi suosituin museo, upea Van Gogh -museo, jossa on esillä yli 200 hollantilaisen taidemaalarin alkuperäisteosta.

Lähistöllä, noin 600 metrin päässä, voit vierailla Amsterdamin hallitsijasuvun Van Loonin upeassa talossa Valoon-museossa Keizersgrachtilla. Noin 960 metrin päässä on kukkamarkkinat, joista kaupungin asukkaat yleensä ostavat siemeniä, puutarhatarvikkeita, kasveja ja kukkia, sillä se on todellinen hedelmätarha, jossa on satoja lajeja ja kaikenvärisiä tulppaaneja, jotka ovat Alankomaiden tunnuskukka.

Suosittelen myös käyttämään Heineken Experience -päivääsi hyväksenne ja syömään pannenkoekenin, tyypillisen hollantilaistyylisen pannukakun, jossa on makeita ja suolaisia täytteitä, mikä on todella tyypillistä tässä kaupungissa. Lähistöllä on yksi parhaista paikoista kokeilla niitä, De Carrousel Pannenkoeken, osoitteessa H.M. van Randwijkplantsoen 1, joka on vanhan karusellin päälle rakennettu erikoinen ravintola.

Muuta mielenkiintoista tekemistä Amsterdamissa

Jos Amsterdamin rakastumisen lisäksi haluat hyödyntää matkasi tutustuaksesi sen ympäristöön, olet onnekas, sillä tarjolla on monia päiväretkiä, jotka vievät sinut Alankomaiden kuuluisille tuulimyllyille, tulppaanipelloille ja sen tunnetuimpiin kaupunkeihin, kuten Rotterdamiin tai Haagiin. Olen koonnut tämän kätevän oppaan, joka auttaa sinua retkesi valinnassa: Parhaat päiväretket Amsterdamista. Jos sallitte, suosittelen suosikkini Bruggea. Kerron siitä tässä: Bruggen päiväretket Amsterdamista.

Varaa liput Heineken Experience -tapahtumaan

UKK

 • Mitä teet Heineken Experience -tapahtuman aikana?

  Heineken Experience on itse asiassa Heinekenin panimon omaehtoinen kierros. Sinulla on tilaisuus oppia kaiken Heinekenin perinnöstä ja innovaatioista sekä panimoprosessista, ja kierroksen päätteeksi nautit kaksi aitoa Heineken-olutta.

 • Kuinka kauan Heineken Experience kestää?

  Kierros kestää virallisesti 1,5 tuntia, mutta koska kyseessä on omaehtoinen kierros, useimmat kävijät pidentävät kierroksen kestoa 2-3 tuntiin, mikä on täydellinen aika uppoutua panimon historiaan ja oluen valmistukseen.

 • Sopiiko Heineken Experience lapsille?

  Heineken Experience sopii lapsille erityisesti tarjolla olevien interaktiivisten kokemusten ansiosta. Huomaa, että vaikka alle 11-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi, he tarvitsevat lipun. 11-17-vuotiaat lapset pääsevät kokemukseen alennetulla lipulla.

 • Voiko Heineken Experience -tapahtumaan päästä Amsterdam Passilla?

  Kyllä, Heineken Experience on yksi Amsterdam Passin sisältämistä nähtävyyksistä.