Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Pariisiin päiväretki Lontoosta suurnopeusjunalla

4.5
(205 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
418 € 380 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Varaa Lontoon-matkaltasi yksi päivä aikaa nähdäksesi toisen Euroopan suurimmista pääkaupungeista, Pariisin. Tällä yhteensä noin 15 tuntia kestävällä kiertomatkalla lähdet Lontoosta ja pääset suurnopeusjunalla Ranskan pääkaupunkiin.

Kuten Pariisissa, koko matkan ajan matkanjohtaja on mukana enintään 20 hengen ryhmässä. Hänen kanssaan vierailet kauniissa ja perinteikkäässä Sacré-Coeurin kaupunginosassa, johon kuuluu myös risteily Seinäjoella. Tällä kiertomatkalla sinulle tarjotaan 3 ruokalajin lounas ja samppanjaa.

 • Vieraile Pariisissa suurnopeusjunalla Lontoosta.
 • Anna oppaan esitellä sinulle Ranskan pääkaupunkia ja selittää kaikki sen salaisuudet.
 • Tähän retkeen sisältyy lippu Seinen jokiristeilylle , johon sisältyy 3 ruokalajin lounas ja samppanjaa.

Sisältää

 • 1 päivän matka Pariisiin Lontoosta
 • Meno-paluu suurnopeusjunalla
 • Matkailuopas
 • Vierailu Sacré-Coeurissa

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Vieraile Pariisissa, kauniissa valojen ja rakkauden kaupungissa, tällä 1 päivän matkalla Lontoosta. Lontoossa on paljon tarjottavaa, mutta ei ole pahitteeksi nähdä myös toinen maanosan tärkeimmistä pääkaupungeista, Pariisi. Matka kestää yhteensä noin 15 tuntia, ja se tehdään suurnopeusjunalla. Nämä matkat sisältyvät hintaan, ja niihin osallistuu enintään 20 henkilöä per ryhmä.

Toisaalta, jotta voit nauttia Pariisin-vierailustasi täysin rinnoin, sinulla on aina mukanasi opas, joka selittää sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kaupungista. Tämän Pariisin kierroksen aikana vierailet Sacré-Coeurin kaupunginosassa, joka on täynnä pariisilaista henkeä ja anekdootteja kaikenlaisista hahmoista.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä nautit myös risteilystä Seine-joella. Kierroksen aikana kuuntelet kaupungin selostusta matkaoppaan ansiosta. Voit nähdä rauhallisilta vesiltä tärkeitä monumentteja, kuten Eiffel-tornin ja Les Invalidesin.

Näin saat yleiskuvan koko kaupungista, joten voit lähteä sieltä tyytyväisenä, vaikka viettäisitkin siellä vain yhden päivän. Etkä nauti risteilyllä pelkästään näköaloista, sillä risteilyyn sisältyy täydellinen kolmen ruokalajin lounas ja samppanjaa .

Arvostelua

4.5
· 205 Arvostelua
 • J
  Jennifer
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaikki oli ihanaa, ainoa asia, jonka lisäisin, olisi se, että se voitaisiin palauttaa hotelliin tai mihin tahansa, koska hinta on hieman korkea.
 • S
  Sarah
  5
  (0 Arvostelua)
  Ennen kuin varasimme matkan, tiesimme mieheni kanssa, että se olisi lupaava kokemus. Olimme innoissamme, kun päivä vihdoin koitti, ja nautimme siitä täysin rinnoin. Toistetaan
 • L
  Linda
  4
  (0 Arvostelua)
  Yksi retkistä, joista pidin eniten, mutta opas oli hieman erillään ryhmästä, eikä hän antanut meille paljon tietoa kaupungista, vaan enemmänkin johdatteli meidät kaupunkiin.
 • M
  Megan
  5
  (0 Arvostelua)
  Päivä, jollaista ei ole ennen nähty, erilainen kuin mikään muu retki, jonka olen koskaan tehnyt.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt