Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Miten päästä Pariisista Disneylandiin: kaikki vaihtoehdot

Oletko lähdössä Pariisiin ja haluat hyödyntää oleskelusi käymällä Disneylandissa? Kerron sinulle kaikki tarjolla olevat matkavaihtoehdot, jotta voit valita matkasuunnitelmaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Katherine Betances

Katherine Betances

4 minuuttia luettu

Miten päästä Pariisista Disneylandiin: kaikki vaihtoehdot

Disneyland Pariisin linna | ©Soyoung Han

Matkustaaksesi Disneylandista Pariisiin löydät useita eri kuljetusvaihtoehtoja, joista toiset ovat kätevämpiä kuin toiset tilanteestasi riippuen: Disney-kierrokset, yksityisauto, julkinen liikenne, taksi, me tutkimme niitä kaikkia täällä!

Disneyland Paris sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Suurkaupungin läheisyytensä vuoksi se on yksi pariisilaisten sekä valokaupunkiin tutustumaan tulevien matkailijoiden suosikkiretkistä Pariisista.

Paras tapa päästä Disneylandiin: järjestetty kuljetus Pariisista

Disney-kierros| ©Lyle Hastie
Disney-kierros| ©Lyle Hastie

Helpoin tapa tehdä tämä seikkailu on vuokrata kiertoajelu kuljetuksella Pariisista. Tällaisella retkellä säästyt kaikelta suunnitteluun ja logistiikkaan liittyvältä vaivalta.

Omasta näkökulmastani suurin etu on yhteisöllisyys. Yleinen ilmapiiri on varsin mukava, joten älä ihmettele, jos päädyt saamaan uusia ystäviä. Suosittelen lämpimästi tätä vaihtoehtoa erityisesti niille, jotka matkustavat Pariisiin lasten kanssa.

Varaa päivälippu Disneylandiin

Tours 1 tai 2 päivän puistoonpääsylipulla

Bussikierros| ©Viator
Bussikierros| ©Viator

Tämäntyyppiseen retkeen sisältyvät muun muassa seuraavat palvelut: edestakainen kuljetus Pariisista Disneylandiin, pääsylippu jonon ohittamiseen etukäteen valittujen puistojen ja päivien lukumäärän ajaksi.

Bussit ovat yleensä mukavia, tilavia ja hyvin varusteltuja. Ne lähtevät päivittäin pääkaupungista Disneylandiin, ja on helppo löytää useita vaihtoehtoisia yhtiöitä.

Bussit tarjoavat yleensä useita eri puolilla Pariisia sijaitsevia kokoontumispaikkoja, joista osa voi olla suosittuja ja helposti saavutettavia nähtävyyksiä, kuten Eiffel-torni Seinen vasemmalla puolella tai Gare du Nord, Châtelet tai Garnier-oopperatalo Seinen oikealla puolella. Ole tietoinen kierroksen yksityiskohdista ja aikatauluista ja varmista, että olet noutopaikalla sovittuina aikoina.

 • Hinta: Kierroksen hinta on alkaen 125 €, johon sisältyy sisäänpääsy Disneylandiin. Muista, että Disney-liput ovat kalliimpia riippuen vierailupäivien ja puistojen määrästä.
 • Suositellaan, jos... Nautit hauskasta lomasta Pariisissa ja etsit yhden tai kahden päivän retkeä Disneylandiin; et halua järjestää liikaa yksityiskohtia vaan vain istua alas ja nauttia seikkailusta.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

Matkat, jotka sisältävät vain edestakaisen kuljetuksen Pariisista Disneylandiin.

Tämäntyyppinen matka tarjoaa noutokuljetuksen Pariisista Disneylandin nähtävyyksiin ja myös paluukuljetuksen päivän päätteeksi. Se sisältää yksityisen ja vakuutetun kuljetuksen sekä englantia, ranskaa ja espanjaa puhuvan oppaan, joka on käytettävissäsi sekä meno- että paluumatkalla. Voit vapaasti kysyä häneltä mitä tahansa kysymyksiä, kuten ruokapaikoista tai nähtävyyksistä, joissa kannattaa käydä.

Lähtö Pariisista sisältää yleensä reitin, jolla pysähdytään useaan otteeseen pääkaupungin helposti saavutettavissa paikoissa. Saapuminen puistoon on yleensä ennen klo 10:00. Myös paluuaika sovitaan etukäteen, ja se on aina päivän päätteeksi.

 • Hinta: Tämäntyyppinen retki on tarjolla 38 € alkaen, edestakainen matka sisältyy hintaan.
 • Suositellaan, jos... Sinulla on jo liput Disneylandiin; sinulla on Magic Pass tai aiot vierailla Disneylandissa useamman päivän ajan ja ostat halpojen lippujen paketin.

Varaa päivän lippu Disneylandiin

Halvin vaihtoehto: RER A Pariisista

RER:llä| ©Nicolas Vigier
RER:llä| ©Nicolas Vigier

Toinen suosikkivaihtoehtoni liikennevaihtoehdoista Pariisin Disneylandiin on käyttää RER A -kaupunkijunaa. Pariisin kaupunkiliikenne on yksi maailman parhaista, joten voit olla varma täsmällisestä ja sujuvasta matkasta.

Tarkat tiedot lähtö- ja saapumisajoista saat virallisilta verkkosivuilta. Historiallisesti viimeinen juna takaisin Pariisiin Disneylandista lähtee noin keskiyöllä. Muista, että kesäisin Disneyland on avoinna pidennettyinä aukioloaikoina kello 01:00 asti, joten jos odotat sulkemisaikaan asti, saatat jäädä kyydistäsi paitsi.

Kaupunkijunat kulkevat koko päivän noin 15 minuutin välein. Pariisin keskustasta pääset RER A -junalla viideltä eri pääasemalta:

 • Charles de Gaulle Etoile, joka sijaitsee Riemukaarella.
 • Auber, joka sijaitsee Galeries Lafayetten läheisyydessä.
 • Chatelet Les Halles, Pariisin 1. kaupunginosassa.
 • Gare de Lyon, jota kuvaillaan Pariisin suurimmaksi rautatieasemaksi, sijaitsee 12. kaupunginosassa.
 • Nationin metroasema, joka sijaitsee Place Nationia vastapäätä 11. kaupunginosassa.

Paluumatka Pariisiin on yleensä hauskaa. Laajasti käytettynä ja edullisena liikennevälineenä se on täynnä turisteja ja paikallisia, jotka näyttävät omituisia Mikki Hiiren korvia ja yleistä ystävällistä tunnelmaa.

 • Hinta: Yhdensuuntainen ile-de-France -lippu Pariisin keskustasta Disneylandiin maksaa vähintään 7,60 euroa; kerro tämä kahdella, niin matkabudjettisi kulkuneuvoihin on alle 20 euroa.
 • Matka-aika: RER A -juna kulkee suurella nopeudella, mutta matka pysähdykset mukaan luettuina kestää yleensä yhteensä 40-45 minuuttia.
 • Suositellaan, jos... etsit halvinta mahdollista matkustusvaihtoehtoa. Myös jos matkustat Disneylandiin useaksi päiväksi, 4 tai 5, ja etsit vaihtoehtoa, jonka avulla voit säästää budjetissasi.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

Kätevin vaihtoehto: Vuokraa auto.

Vuokrattavat autot| ©Pixabay
Vuokrattavat autot| ©Pixabay

Jos haluat päästä lomakeskukseen autolla Pariisista, sinun on ajettava A4-moottoritietä ja sen jälkeen uloskäyntiä 14 nimeltä Disney Parks and Bailly-Romainvilliers.

Vaikka se vaatii sinulta enemmän organisointia, auton vuokraaminen tai oman auton käyttäminen Disneylandiin pääsemiseksi on täysin mahdollinen vaihtoehto, jota sadat ihmiset käyttävät usein. Jos olet Pariisissa omalla autolla, olet jo voittanut puolet pelistä, mutta jos olet kiinnostunut vuokraamaan jonkin kulkuneuvon, Pariisin pääkaupunki tarjoaa satoja vaihtoehtoja, joista suurimman osan voi tarjota ja varata kokonaan verkossa. Tässä on vain muutamia vaihtoehtoja:

Tämän vaihtoehdon suurin haittapuoli on **lisäkustannukset,**jotka sinun on otettava huomioon budjetissasi, kuten polttoaine ja vierailijoiden pysäköintimaksu Disneylandissa. Maksu on noin 25 euroa moottoripyörille, 30 euroa pienille henkilöautoille ja 45 euroa asuntovaunuille. Jos sinulla on Disneylandin Magic Pass -lippu,pysäköinti on kuitenkin ilmaista.

Jos käyt puistossa useana päivänä peräkkäin, kulutat paljon rahaa polttoaineeseen ja pysäköintiin lomakeskuksessa.

 • Hinta: Alkaen 10 € päivässä, mutta hinta nousee valitsemastasi ajoneuvotyypistä ja vuokraamosta riippuen. Ota huomioon myös pysäköinti- ja polttoainekustannukset.
 • Matka-aika: Tämä on nopein mahdollinen vaihtoehto. Matka Pariisin keskustasta autolla lomakeskukseen kestää vain noin 30 minuuttia.
 • Suositellaan, jos... Haluat täydellistä joustavuutta saapua ja lähteä Disneylandista omiin aikoihin, tämä on myös vaihtoehto, jos haluat jäädä Disney Villageen puistojen sulkeuduttua illalla.

Varaa Disneylandin päivälippu

Epämukavin vaihtoehto: Taksi Disneylandiin Pariisista

Taksilla| ©Markus Winkler
Taksilla| ©Markus Winkler

Jos haluat matkustaa Disneylandiin mukavalla ja turvallisella kulkuneuvolla, jos et halua ajaa autoa ja suunnitella reittiä, mutta et halua jakaa kuljetusta muiden ihmisten kanssa, taksi on paras vaihtoehto sinulle. Ranskan pääkaupungissa on erittäin helppo löytää taksiyrityksiä, jotka tarjoavat ensiluokkaista palvelua, joiden henkilökunta on erittäin ystävällistä ja kuljettajat pystyvät kommunikoimaan kanssasi tehokkaasti englanniksi.

Alla on suuntaa-antava luettelo pariisilaisista taksiyrityksistä. Älä myöskään unohda, että UBERin kaltaiset yhtiöt toimivat Pariisissa erinomaisesti, vaikka englanninkielisen vaihtoehdon tarjoaminen onkin monimutkaisempaa.

Tämän vaihtoehdon tärkein etu on, että voit pyytää, että sinut haetaan suoraan hotellista, ja varata toisen paluukyydin, kun palaat kaupunkiin. Yrityksillä on virtuaalinen alusta, jonka avulla voit pyytää palvelua tietokoneeltasi tai matkapuhelimestasi.

Suurin haittapuoli minun näkökulmastani on kuitenkin vaadittava budjetti; on kuitenkin tärkeää muistaa, että tällaiset yksilölliset palvelut edellyttävät investointia.

 • Hinta: Vaikka se riippuu paljon palkkaamastasi yrityksestä, sinun on varauduttava maksamaan keskimäärin 100 euroa matkasta.
 • Matka-aika: Koska kyseessä on non-stop-automatka, voit tehdä matkan vain 30 minuutissa.
 • Suositellaan, jos... Et osaa tai halua ajaa autolla Pariisin kaupungissa ja samalla et halua jakaa kuljetusta muiden ihmisten kanssa.

Varaa lippusi Disneylandiin