Edulliset Liput Disneyland Pariisiin: lippujen tyypit, kuinka säästää rahaa, saatavilla olevat vaihtoehdot, jne.

Vierailu Pariisin Disneylandissa vie sinut takaisin lapsuuteesi. Ota puistosta kaikki irti näiden vinkkien avulla, jotta saat halvimmat liput.

Ana Caballero

Ana Caballero

11 minuuttia luettu

Edulliset Liput Disneyland Pariisiin: lippujen tyypit, kuinka säästää rahaa, saatavilla olevat vaihtoehdot, jne.

Tuhkimon linna, Disneyland Pariisi | ©David Jafra

Lukuiset nähtävyydet ja kaikki se, mitä voit oppia elokuvasta ja erikoistehosteista, tekevät Disneylandista ainutlaatuisen vierailun kaikille, vaikka sinulla ei olisi lapsia tai vaikka Disney-elokuvat eivät olisikaan suosikkejasi.

Ennen lipun ostamista on hyvä tietää, että puistoja on kaksi: perinteinen puisto (Disneyland) ja Disney Studios -puisto (Walt Disney Studios). Ne sijaitsevat vierekkäin, ja molemmissa on nähtävyyksiä: edullisin tapa on ostaa 1 päivän lippu, joka on voimassa jompaankumpaan puistoon.

Paras vaihtoehto

Disneyland Paris 1 päivän lippu

Halvin yhden päivän lippu, jolla voit nauttia joko yhdestä tai molemmista puistoista.

Voit valita, haluatko omistaa päiväsi vain yhdelle puistoista vai haluatko nauttia molemmista puistoista ja niiden parhaista nähtävyyksistä niin monta kertaa kuin haluat.

Disneyland Paris -päivälippu ei ole vain edullisin vaihtoehto Disney-universumiin tutustumiseen, vaan se myös mukautuu vierailun aikana mieltymyksiisi. Voit valita, haluatko omistaa päiväsi vain yhdelle puistoista (haluamallesi) vai haluatko hieman kalliimmalla päästä molempiin puistoihin ja siirtyä puistosta toiseen silloin, kun siltä tuntuu.

Lipulla pääset tietenkin kaikkiin valitun puiston tai molempien puistojen nähtävyyksiin ja esityksiin, jos niin haluat. Ostamalla lipun etukäteen voit hyödyntää aikasi mahdollisimman hyvin, sillä sinun ei tarvitse jonottaa sisäänkäynnillä, ja kun olet vahvistanut lipun, voit nauttia kaikesta, mitä Disney-puistoilla on tarjota, niin monta kertaa kuin haluat ja haluamassasi järjestyksessä.

  • Suositellaan, jos... haluat varmistaa sisäänpääsysi Disney-puistoihin ennen vierailuasi eikä sinun tarvitse jonottaa saapuessasi.

Näin saat halvimmat liput Disneylandiin

Kävelyretki Pariisin Disneylandissa
Kävelyretki Pariisin Disneylandissa

Neuvoni on, että osta Disneylandin liput netistä ja etukäteen, jotta saat parhaat hinnat: voit ostaa myös yhden päivän lipun, kahden päivän yhdistelmälipun - joka on halvempi kuin jos ostat molemmat erikseen - ja jopa paketin, johon sisältyy kuljetus Pariisista ja joka on myös halvempi kuin jos ostat sen erikseen.

Tutkittuasi perusteellisesti kaikki saatavilla olevat lipputyypit, yhden päivän puistolippu on halvin, varsinkin jos valitset vierailla vain yhdessä kahdesta puistosta.

Varaa yhden päivän liput Pariisin Disneylandiin

Kuinka paljon Disneylandin liput maksavat?

Vierailu Disneyssä Pariisissa| ©Patricia Ferreira
Vierailu Disneyssä Pariisissa| ©Patricia Ferreira

Alkaen 72 eurosta saat halvimmat liput Disneylandiin. Tällöin pääset yhdeksi päiväksi yhteen kahdesta puistosta, voit valita minkä tahansa niistä. Jos haluat ottaa päivästä kaiken irti ja yrittää nauttia mahdollisimman monesta nähtävyydestä, 100 eurosta alkaen voit ostaa liput molempiin puistoihin.

Muita vaihtoehtoja ovat Disneylandin monipäiväiset passit, joilla voit varauksen yhteydessä valita, kuinka monta päivää haluat vierailla Pariisin Disney-kompleksissa. Kahden päivän lipusta noin 175 eurosta neljän päivän passin noin 300 euroon saat rajoittamattoman pääsyn molempiin puistoihin.

Varaa liput Pariisin Disneylandiin

Voitko käydä molemmissa puistoissa yhden päivän aikana?

Sisäänpääsy puistoon| ©Thomas Evraert
Sisäänpääsy puistoon| ©Thomas Evraert

Disneyland Paris on kokonainen kompleksi, johon kuuluu puistojen lisäksi kauppoja, hotelleja, diskoja, ravintoloita ja aukioita. Jos kuitenkin haluat säästää sisäänpääsymaksuissa etkä ole Disney-harrastaja , on hyvä vaihtoehto käydä molemmissa puistoissa, vaikka voisit viettää vain yhden päivän.

Kaikesta on huolehdittu yhtä yksityiskohtaisesti kuin puistoissa (koko Disney-puistojen universumille on loppujen lopuksi ominaista nimenomaan huolellisuus ja huolellisuus jokaisen elementin takana). Yhden päivän Disneyland-lippusi avulla voit tutustua suurimpaan osaan lomakeskuksesta, vaikka monet nähtävyydet ja esitykset onkin varattava toiseen kertaan.

Onko kahden päivän lipun ostaminen taloudellisesti järkevää?

Jos viivyt kaksi päivää, tietenkin: taloudellisin vaihtoehto on ostaa 2 päivän lippu Disneylandiin alusta alkaen ja omistaa kokonainen päivä kummallekin puistolle.

Lisäksi, jos pidät todella paljon Disney Worldistä, ehkä ihanteellinen vaihtoehto sinulle on ostaa 3 päivän lippu, jolla näet molemmat puistot. Vähän suuremmalla rahalla voit todella pysähtyä ja nauttia molemmista puistoista kaikessa rauhassa. Voit valita minkä tahansa näistä vaihtoehdoista, kun varaat monipäiväisiä lippuja.

Varaa monen päivän liput Disneyland Parisiin

Säästä lipuissa etkä jätä Walt Disney Studios Parkia väliin

Hollywood Tower -hotelli, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
Hollywood Tower -hotelli, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

Niille, jotka ovat uteliaita elokuvan ja erikoistehosteiden maailmasta, Walt Disney Studios on paratiisi, ja muista, että se sisältyy 1 päivän puistolippuun. Säästät passilla, jos valitset sen yhdessä Disneylandin kanssa samana päivänä.

Se tarjoaa erilaisia esityksiä (useita esityksiä päivän aikana), joissa kerrotaan, miten Disney-elokuvia tehtiin tai mitkä olivat elokuvahistorian ensimmäiset erikoistehosteet. Voit nähdä toiminta-autonäytöksen, mennä Armageddon-alukseen, ajaa Aerosmithin vuoristoradalla tai kokeilla Tower of Terrorin vapaata pudotusta.

Puistossa on myös alueita, jotka on omistettu Pixarin elokuville, kuten Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (kilpikonnien ilmavirtaukset -nähtävyys on yksi pakollisista nähtävyyksistä) ja Ratatouille. Se on pienempi puisto kuin pääpuisto, mutta sillä ei ole mitään kadehdittavaa nähtävyyksien ja esitysten suhteen. Suosittelen lämpimästi, ettet jätä sitä pois vierailustasi.

Anan matkavinkki

Jos aiot nähdä molemmat puistot samana päivänä, muista, että Walt Disney Studios sulkeutuu klo 19.00, kun taas Disneyland on auki klo 23.00 asti.

Valitse joustava sisäänpääsy, jos olet epävarma päivämääristäsi

Auringonlasku Disneylandissa| ©G R
Auringonlasku Disneylandissa| ©G R

Jos jotain olemme viime aikoina oppineet, niin sen, että joustavuus matkustettaessa ja mahdollisuus muuttaa tai peruuttaa päivämääriä on eduksi. Jos siis harkitset matkaa Pariisiin etkä ole varma, minä päivänä haluat vierailla Disneylandissa, voit valita joustavan lipun Disneyland Parisiin, jonka voimassaoloaika on vuoden.

Miten se toimii? Hyvin helposti! Ostat lipun ja valitset haluamasi päivämäärän, ja lippu on voimassa vuoden ajan samasta päivästä alkaen. Hyvä vinkki on siis varata se ensimmäiseksi päiväksi, jolloin aiot olla Pariisissa, jotta voit käyttää sitä matkasi aikana juuri sinä päivänä, joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa liput Pariisin Disneylandiin

Halvin yhden päivän lippu kuljetuksineen Pariisista

Disneyland Pariisin pääajelu
Disneyland Pariisin pääajelu

Valitsitpa minkä tahansa lippuvaihtoehdon, on tarjolla palveluita, jotka sisältävät kuljetuksen puistoon. Lomakeskus sijaitsee kaukana Pariisin keskustasta (Marne-la-Valléen alueella), ja vaikka sinne pääsee RER-junilla (halvin vaihtoehto), säästät paljon aikaa, kun valitset Disneyland-lippua, johon sisältyy kuljetus - ja pääset suoraan puiston porteille.

Varaa liput Pariisin Disneylandiin

Jos haluat hieman lisää, valitse yksityinen kuljetus Disneylandiin ja takaisin

Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold
Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold

Ratsastuksen jälkeen Disneylandista ulos pääsemiseksi on vaikuttavia jonoja, ja junaan pääsemiseksi jonot ovat vielä pidempiä. Jos harkitset mahdollisuutta sijoittaa hieman enemmän mutta saada enemmän vapautta aikatauluihin ja liikkumiseen, suosittelen harkitsemaan vaihtoehtoa, jossa ostat lippusi Disneylandiin ja varaat yksityisen kuljetuksen Disneylandiin ja sieltä pois, tulet olemaan siitä hyvin kiitollinen.

Varaa liput Pariisin Disneylandiin

Parhaat vinkit rahan säästämiseen Disneylandissa

Alice Pariisin Disneylandissa| ©Morgan Moinet
Alice Pariisin Disneylandissa| ©Morgan Moinet

Jos odotat innolla Disneylandiin menoa, mutta pelkäät ylittäväsi budjetin, älä huoli. Olemme jo nähneet, että on olemassa tapoja saada liput halvemmalla, mutta jos sallit, tässä on pieni tarkistuslista, jota voit noudattaa varmistaaksesi, että vierailusi puistossa tulee paljon halvemmaksi ja samalla viihdyt hienosti ilman huolta lompakostasi:

  • Liput: ennakkoon ja netistä saadaksesi ne halvemmalla: Kuten olemme jo nähneet, tämä on halvin 1 päivän lippu Disneylandiin.
  • Matkamuistot: puistossa on kymmeniä nurkkia, joista voi saada kaikenlaisia Disney-muistoja, mutta älä lankea näiden "turistirysien" houkutuksiin: valtaosan pehmoleluista, mukeista, t-paidoista jne. saat puiston ulkopuolella tai Pariisin keskustassa sijaitsevista kaupoista, ja ne ovat halvempia.
  • Majoitus: Puistossa nukkuminen on usein tarpeetonta luksusta: jos sinulla ei ole budjettia majoittua johonkin Disneylandin lomakeskuksista, älä huoli. Puiston ympärillä on alueita, joista on erittäin hyvät yhteydet puistoon ja joiden avulla voit hyödyntää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla kuluttamatta rahaa, jonka puiston hotellit maksavat.
  • Matalasesonki, parhaat hinnat: Kevät ja kesä ovat yleensä puiston vilkkaimpia sesonkeja, ja siksi liput, majoitus ja jopa kuljetukset saattavat olla hieman kalliimpia. Jos sinulla on mahdollisuus valita, vältä sesonkiaikaa (lisäksi sisällä on vähemmän väkeä!).
  • Vältä viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä, jos voit: ympäri vuoden on erityisiä päivämääriä, kuten joulu tai halloween, mutta myös pitkiä viikonloppuja tai jopa lauantaita ja sunnuntaita, jolloin kaikki on kalliimpaa (ja tungosta). Jos voit, vältä niitä, niin saat halvemman mutta myös rennomman kokemuksen.
  • Käytä julkisia kulkuneuvoja päästäksesi puistoon: se ei ehkä ole kaikkein mukavinta, sillä ruuhka-aikoina junat ovat ruuhkaisempia, mutta se on ehdottomasti hyvä tapa säästää päivän aikana. Jos kuitenkin harkitset yksityisen liikenteen vuokraamista, tiedät jo, että tämä vaihtoehto on käytettävissä.
  • Säästä aterioissa: monissa puiston ravintoloissa on keskimääräistä korkeammat hinnat. Valitse siis hyvin, missä istut syömään: tarkista ruokalista ennen tilaamista ja jos voit, ota eväitä mukaan reppuun, niin säästät välipalakuluissa. Voit tankata ilman lisämaksuja.

Varaa päiväliput Pariisin Disneylandiin

Ota kaikki irti ajasta Disneyland-puistossa

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Kun kaikki tiedot siitä, miten ostaa halvimmat liput Disneyland Parisiin, on aika nauttia olostasi saamalla käsitys siitä, mitä löydät puistosta, joka (toistan) ei ole vain lapsille. Disneyn vahvuus ei ole sen nähtävyydet, vaikka Space Mountain onkin sisätiloissa sijaitsevien vuoristoratojen edelläkävijä; eivät myöskään sen esitykset, vaikka sen ajelut ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa; eivät edes hahmot, jotka ovat vuorovaikutuksessa lasten kanssa.

Disneyn puistoissa jatkuvat innovaatiot ja yksityiskohtien huomioiminen ovat vahvuus, ja se näkyy kaikessa; siksi aikuiset nauttivat vierailusta jopa enemmän kuin lapset. Mitä aiot löytää sieltä?

Main Street USA

Disneyland Park on pääpuisto. Sitä hallitsee "Main Street USA": "kylä", joka on rakennettu pääaukion ympärille ja josta käsin voi liikkua ympäri puistoa, joka on täynnä kauppoja, jotka on kaikki sisustettu eri tavoin, ja jonka sisäänkäynnin yhteydessä on junapysäkki, joka vie sinut ympäri puistoa.

Kun olet kävellyt Main Streetiä pitkin (ja se on sen arvoista, älä luule, että se on vain ostosalue, sillä olet väärässä), käytössäsi on puiston neljä pääaluetta, joilla on omat nähtävyytensä ja esityksensä ja joilla jokaisella on erilainen tunnelma.

Fantasyland

Tämä on kaikkein klassisin Disney-alue, jossa on eniten lapsille suunnattuja nähtävyyksiä. Prinsessa Ruususen linnan takaa löydät Kaunotar ja hirviö -mukit, Liisan labyrintin, Peter Panin lennon, Lumikin ja Pinokkion tarinat, Dumbon lennon tai It's a Small World -vesikarusellin, jossa on hahmoja kaikista maanosista.

Discoveryland

Tämä on tulevaisuudelle ja tieteiskirjallisuudelle omistettu alue, ja siksi siellä on kuuluisa Space Mountain -vuoristorata sisätiloissa (se on todellinen räjähdys). Täältä löydät myös Star Wars -lentosimulaattorin, Buzz Lightyearin sapelipeliä, Kapteeni Nemon aluksen, Videopolis-teatterin ja autobahnan.

Frontierland

Tämä on cowboyjen ja intiaanien alueelle sijoittuva alue. Löydät sieltä Big Thunder Montainin, kummitustalon (vierailun arvoinen), Pocahontasin kylän tai Woody's rodeo -nähtävyyden.

Adventureland

Seikkailujen maailmalle omistettu alue, jolla on suuria viheralueita, kuten Robinsonin maja ja merirosvoranta. Tähtinähtävyyksiä ovat Pirates of the Caribbean (joka on inspiroinut elokuvaa) ja Indiana Jones -vuoristorata.

Anan matkavinkki

Kun yöajo on ohi, junaan on loputtomat jonot. Lähde puistosta hieman aikaisemmin tai vuokraa yksityinen kuljetus hotellillesi.

Valitse matkustuspäivämäärät viisaasti ja optimoi vierailusi

Valoshow ja pyrotekniikka linnassa| ©Zino Scheers
Valoshow ja pyrotekniikka linnassa| ©Zino Scheers

On ymmärrettävää, että näin suositussa nähtävyydessä vierailee tuhansia ihmisiä joka päivä. Pidennetyistä aukioloajoista huolimatta on kätevää tietää muita vinkkejä Disneylandiin tutustumiseen, jotta voit nauttia täydellisestä päivästä puistossa. Tässä on muutamia:

Varaa etukäteen, jotta saat halvimmat liput

Puiston lippukopeilla on valtavat jonot ja paljon nähtävää lyhyessä ajassa; säästä itsesi hermoilta ja mene suoraan sisään lipun kanssa. Paras vaihtoehto säästää aikaa ja rahaa on ostaa Disneyland Paris -liput etukäteen: saat kupongin, jonka voit vaihtaa lippuusi missä tahansa puiston sisäänkäynnin automaatissa (niitä on paljon, eikä sinun tarvitse odottaa). Pääset puistoon suoraan sisäänkäynnin kääntöporttien kautta ilman jonottamista lipunmyyntipisteessä.

Lippujen päivämäärät ja kellonajat

Liput on sidottu vuodenaikaan, mutta ei tiettyyn päivään. Voit ostaa lippusi ennen Pariisin matkaa ja siellä ollessasi päättää, minä päivänä käytät ne esimerkiksi sään mukaan. Ostamalla liput etukäteen voit myös valita lipputyypin ja vertailla hintoja, jolloin voit säästää rahaa ja saada liput halvemmalla.

Kun olet vahvistanut lippusi jommankumman puiston portilla, voit mennä sisään niin usein kuin haluat päivän aikana, mutta muista, että studiopuisto sulkeutuu aikaisemmin kuin pääpuisto (noin klo 19.00), joka on avoinna yöparaatin jälkeen (noin klo 23.00). Sulkemisaika voi vaihdella vuodenajasta riippuen, mutta aukioloaika on aina klo 9.30. Lisää tietoa löydät Disney-puistojen aukioloajoista kertovasta postauksestamme.

Milloin mennä

Disneyland Paris on avoinna vuoden jokaisena päivänä (sen verkkosivuilla ilmoitettuja poikkeuksia voi olla, mutta tämä ei ole yleistä), mutta riippuen siitä , mihin vuodenaikaan menet, löydät joitain erikoistapahtumia tai muita. Vuoden aikana on eri Disney-elokuville omistettuja ajanjaksoja ja joulun tai halloweenin erikoisjuhlia.

Disneyland Paris -vierailua suunnitellessa on otettava huomioon, että Pariisissa sataa paljon, joten on hyvä tarkistaa sää ennen vierailua; puistossa voi käydä sateella, mutta siitä ei nauti yhtä paljon. On myös suositeltavaa välttää kuumimpia päiviä, jotka osuvat myös sesonkiaikaan (kesä). Viikonpäivien osalta pätee sama sääntö kuin muissakin matkailukohteissa: vältä viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä.

Varaa päiväliput Pariisin Disneylandiin

Säästä kuljetuksissa ja suunnittele aikasi hyvin

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Kun järjestät vierailusi Disneylandiin ottaen huomioon sen suuren koon ja kaiken sen, mitä siellä on nähtävää ja tehtävää, suosittelen, että olet kiitollinen siitä, kun olet kompleksissa. Ota huomioon:

Miten sinne pääsee

Disney-puistot ovat kaukana Pariisin keskustasta, mutta sinne pääsee helposti RER-junalla (Pariisin junaverkko). Kun otat linjan A (punainen), joka on viimeinen pysäkki ja josta ilmoitetaan kaikilla juna-asemilla, matka kestää noin 45 minuuttia Pariisin keskustasta. Tässä ovat kaikki vaihtoehdot, miten sinne pääsee.

Todellinen ongelma on yleensä paluu, sillä ajelun jälkeen saatat haluta jäädä illalliselle joihinkin puiston ulkopuolella sijaitseviin ravintoloihin, ja vaikka et haluaisikaan, sinun on kiirehdittävä varmistamaan, ettei juna sulkeudu, sillä junat eivät kulje Pariisissa varhain aamulla.

Suosittelen, että varaat etukäteen yksityisen kuljetuksen Disneylandiin ja takaisin, sillä näin vältyt viime hetken kiireiltä ja tungokselta, joka syntyy puistoon saapuessasi aamulla.

Vierailun kesto

Puistot avataan klo 9.30. Disney Studios sulkeutuu klo 19.00, ja pääpuisto sulkeutuu noin klo 23.00 yöllisen ajelun päätyttyä. Nähdäksesi molemmat puistot kunnolla tarvitset vähintään kaksi päivää, sillä siellä on paljon nähtävyyksiä, joilla voi ratsastaa, monia esityksiä ja monia yksityiskohtia, joista voi nauttia.

Vierailua ei kannata tehdä kiireessä, mutta jos sinulla ei ole vaihtoehtoja ja aiot viettää Disneylandissa vain yhden päivän, valitse jompikumpi puistoista, jotta voit nauttia siitä paremmin (tosin jos sinulla on lippu kahteen puistoon, voit siirtyä toisesta puistosta toiseen ongelmitta).

Lopuksi jätän teille nämä muut oppaat niille, joilla on onnea ja joilla on useampia päiviä aikaa vierailla Pariisin Disney Worldissä: Mitä nähdä Disneyland Parisissa 3 päivässä ja Mitä nähdä Disneyland Parisissa 4 päivässä.

Varaa monen päivän liput Pariisin Disneylandiin

Muita vinkkejä, joiden avulla saat vierailustasi kaiken irti

Mikki Pariisin Disneylandissa| ©Haydn Blackey
Mikki Pariisin Disneylandissa| ©Haydn Blackey

Tiedät jo, että Disneylandissa on paljon nähtävyyksiä, eikä Disney-universumiin matkusteta joka päivä. Siksi jätän sinulle nämä muut vinkit, jotta niin nuoret kuin vanhatkin voivat ottaa kaiken irti tästä taianomaisesta kokemuksesta.

Säästä aterioissa

Disney Resort on valmis syömään jossakin sen lukuisista ravintoloista, jotka kaikki on sisustettu eri teemoilla. Vaikka joissakin ravintoloissa on ruokalistat, suurin osa tarjolla olevasta ruoasta on pikaruokaa (pizzaa, hampurilaisia, hot dogeja), eikä puiston ulkopuolelta voi tuoda ruokaa.

Säästä majoituksessa

Jos Disneyland on yksi tärkeimmistä kohteistasi Pariisin-vierailun aikana, suosittelen majoittumaan puiston läheisyyteen, jotta se olisi sinulle helpompi. Disney-kompleksiin kuuluvat majoituspaikat ovat todella ihania, mutta ne ovat yleensä myös paljon kalliimpia. Hyvä vaihtoehto löytää paras vastine rahalle ja säästää majoituksessasi on etsiä majoitus Chessyn alueelta, joka on paljon halvempi mutta yhtä lähellä puistoa ja josta on hyvät ja nopeat yhteydet puistoon.

Näyttää

Kun astut puistoon sisään, sinulle ilmoitetaan esitysten ohjelma. Käytä muutama minuutti aikaa päättäessäsi, mitkä haluat nähdä (jos olet epävarma siitä, mikä esitys miellyttää sinua eniten, voit kysyä keneltä tahansa asiakaspalvelun työntekijältä), ja järjestä vierailusi näiden aikataulujen mukaan.

Jos aiot käydä molemmissa puistoissa, on parasta mennä ensin Studios-puistoon, jossa on yleensä vähemmän kävijöitä aamulla, ja jonottaa siellä järjestettävien esitysten ensimmäisiin pääsylippuihin.

Virallinen sovellus

Koska Disneyland Parisissa on niin paljon nähtävää, vierailun järjestäminen voi olla hieman kaoottista. Sisäänkäynnin yhteydessä sinulle annetaan puiston kartta, mutta kun pääset nähtävyyksien luokse, huomaat, että moniin niistä on eri kulkuluvat, ja joskus niihin on pitkät jonot. Paras vinkki: lataa puiston virallinen sovellus, josta näet koko ajan, kuinka kauan sinun on odotettava kutakin nähtävyyttä ja missä kukin nähtävyys sijaitsee. Saat enemmän irti ajastasi.

Vältä jonot

Joidenkin nähtävyyksien sisäänkäynnillä on automaatti, josta saa pikapassin tietyksi ajaksi. Nämä nähtävyydet on merkitty karttaan. Järjestä aikasi ja hanki ennen nähtävyyteen menoa pikapassi läheiseen nähtävyyteen, jotta voit mennä suoraan jonoon haluamallasi ajalla.

Ole varovainen, sillä myös pikapassit "loppuvat", ja tiettyyn aikaan niitä ei enää anneta ja joudut odottamaan tavallisessa jonossa. Muista tämä ja myös eri nähtävyyksien väliset etäisyydet, jotta vältät koko päivän juoksemista nähtävyydestä toiseen.

Varaa päiväliput Pariisin Disneylandiin

Jos olet kiinnostunut Pariisin Disney-puistoon menemisestä, sinua kiinnostaa myös

Seine-joen risteily| ©Joe deSousa
Seine-joen risteily| ©Joe deSousa

Jos pääasiallinen syysi matkustaa Pariisiin on käydä Disneylandissa, älä jätä näkemättä Pariisin keskustaa, vaikka vain päiväretkellä. Muuten tulet katumaan, ettet ole varannut sille vähintään yhtä päivää, ja vaikka et pysty tänä aikana arvostamaan Pariisia sen koko laajuudessa, saat käsityksen kaupungin ihmeistä.

Jos päätät lähteä Pariisiin asti, erittäin edullinen vaihtoehto yleiskuvan saamiseksi on varata turistibussi, joka vie sinut ympäri kaupunkia. Tässä on artikkeli Hop on Hop off -bussikierrokset jotta voit järjestää vierailusi täydellisesti.

Matkustitpa sitten lasten kanssa tai ilman, risteily Seinen varrella voi olla myös hyvä vaihtoehto, sillä lapset viihdyttävät paremmin, kun te kaikki voitte rentoutua ja nauttia upeista näkymistä. Sinulla on lisätietoja Seine-joen risteilyt aiheesta laatimassani oppaassa.

Ja lopuksi, jotta saisit kaiken irti Pariisin vierailustasi, suosittelen harkitsemaan Paris Passin ostamista. Se on turistikortti, jonka avulla pääset kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin "kiinteällä hinnalla". Tässä on käytännön opas, jonka olen koonnut Pariisin passista. Pariisi-passi.

Varaa päiväliput Pariisin Disneylandiin