Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Edulliset Liput Disneyland Pariisiin: lippujen tyypit, kuinka säästää rahaa, saatavilla olevat vaihtoehdot, jne.

Päivän tai kahden viettäminen Disneylandissa vie sinut takaisin lapsuuteesi. Olitpa sitten yksin tai perheesi kanssa, käy puistossa ja hyödynnä puisto mahdollisimman hyvin näiden vinkkien avulla, jotta saat halvimmat liput.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minuuttia luettu

Edulliset Liput Disneyland Pariisiin: lippujen tyypit, kuinka säästää rahaa, saatavilla olevat vaihtoehdot, jne.

Tuhkimon linna, Disneyland Pariisi | ©David Jafra

Hämmästyttävä yksityiskohtien huomioiminen , nähtävyydet ja kaikki se, mitä voit oppia elokuvista ja erikoistehosteista, tekevät Disneylandista ainutlaatuisen vierailun kaikille, vaikka et menisikään sinne lasten kanssa tai vaikka Disney-elokuvat eivät olisikaan suosikkejasi.

Ennen kuin ostat lipun, sinun on hyvä tietää, että puistoja on kaksi: perinteinen puisto (Disneyland) ja Disney Studios -puisto (Walt Disney Studios). Ne sijaitsevat vierekkäin, ja molemmissa on nähtävyyksiä: edullisinta on ostaa 1 päivän lippu, joka on voimassa molempiin puistoihin.

Paras vaihtoehto

1 Päivän Disneylandia Liput Pariisissa

Yhden päivän lippu yhteen tai kahteen puistoon

Voit valita, haluatko omistaa päiväsi vain yhdelle puistoista vai haluatko nauttia molemmista puistoista ja niiden parhaista nähtävyyksistä niin monta kertaa kuin haluat.

Yhden päivän lippu Pariisin Disneylandiin ei ole vain halvin vaihtoehto vierailla Disney-universumissa, vaan se myös mukautuu vierailun aikana mieltymyksiisi. Voit valita, haluatko omistaa päiväsi vain yhdelle puistoista (haluamallesi) vai haluatko hieman kalliimmalla päästä molempiin puistoihin ja siirtyä puistosta toiseen aina kun siltä tuntuu.

Lipulla pääset tietysti kaikkiin valitsemasi puiston nähtävyyksiin ja esityksiin tai molempiin, jos haluat. Kun ostat lippusi etukäteen, voit hyödyntää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä sinun ei tarvitse jonottaa sisäänkäynnillä, ja kun olet vahvistanut lippusi, voit nauttia kaikesta, mitä Disney-puistoilla on tarjota, niin monta kertaa kuin haluat ja haluamassasi järjestyksessä.

 • Suositellaan, jos... haluat varmistaa sisäänpääsysi Disney-puistoihin ennen vierailuasi eikä sinun tarvitse jonottaa saapuessasi.

Lipputyypit hinnan mukaan ja miten saada halvimmat liput

Kävelyretki Pariisin Disneylandissa
Kävelyretki Pariisin Disneylandissa

Suosittelen ostamaan liput etukäteen, jotta saat parhaat hinnat: voit myös ostaa yhden päivän lipun, yhdistetyn lipun kahdeksi päiväksi - joka on edullisempi kuin molempien ostaminen erikseen - ja jopa paketin, joka sisältää kuljetuksen Pariisista ja on myös edullisempi kuin sen ostaminen erikseen.

Kaikkien saatavilla olevien lipputyyppien perusteellisen tarkastelun jälkeen tämä 1 päivän lippu puistoon on halvin.

Varaa päiväliput Disneyland Parisiin

Säästä rahaa yhden päivän lipulla molempiin puistoihin

Puiston sisäänkäynti| ©Thomas Evraert
Puiston sisäänkäynti| ©Thomas Evraert

Ensimmäisellä vierailullani luulin, että Pariisin Disney-universumi rajoittuu vain kahteen puistoon. Yllätyin huomatessani, että Disneyland Paris on kokonainen kompleksi, johon kuuluu puistojen lisäksi kauppoja, hotelleja, yökerhoja, ravintoloita ja aukioita.

Kaikesta on huolehdittu yhtä huolellisesti kuin puistoissa (koko Disney-puistojen maailmankaikkeudelle on ominaista juuri se huolellisuus ja huolellisuus, joka jokaisen elementin takana on). Yhden päivän Disney-lippusi avulla voit tutustua siihen kaikkeen, ja se on vierailun arvoinen paikka, jossa voit ihastella sen koko laajuutta. Kun olet siellä, huomaat, että on jopa opastettuja kierroksia, joilla voit vierailla tämän lomakeskuksen jokaisessa kolkassa.

Kannattaako ostaa kahden päivän lippu?

Jos viipyy kaksi päivää, tietenkin: halvin vaihtoehto on ottaa alusta alkaen 2 päivän lippu Disneylandiin ja omistaa koko päivä kullekin puistolle.

Jos viivyt vain yhden päivän, mielestäni on kuitenkin parasta nähdä pääpuisto ja jättää toinen puisto toiselle vierailulle, koska jos yrität nähdä molemmat samana päivänä, menetät paljon yksityiskohtia.

Varaa monipäiväiset liput Disneyland Parisiin

Tutustu Walt Disney Studios Parkiin, kun pääset molempiin puistoihin

Hollywood Tower -hotelli, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
Hollywood Tower -hotelli, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

Niille, jotka ovat uteliaita elokuvan ja erikoistehosteiden maailmasta, tämä puisto on paratiisi (ja muista, että se sisältyy yhden päivän puistomaksuun).

Se tarjoaa erilaisia esityksiä (useita esityksiä päivän mittaan), joissa kerrotaan, miten Disney-elokuvia tehtiin tai mitkä olivat elokuvahistorian ensimmäiset erikoistehosteet. Voit nähdä toiminta-autonäytöksen, mennä Armageddon-alukseen, ajaa Aerosmithin vuoristoradalla tai kokeilla Tower of Terrorin vapaata pudotusta.

Puistossa on myös alueita, jotka on omistettu Pixar-elokuville, kuten Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (kilpikonnien ilmavirtaukset-nähtävyys on ehdoton nähtävyys) ja Ratatouille. Se on pienempi kuin pääpuisto, mutta sillä ei ole mitään kadehdittavaa nähtävyyksien ja esitysten suhteen. Suosittelen lämpimästi, ettette jätä sitä pois vierailustanne.

Anan matkavinkki

Jos aiot käydä molemmissa puistoissa samana päivänä, muista, että Walt Disney Studios sulkeutuu klo 19.00, kun taas Disneyland on auki klo 23.00 asti.

Valitse joustava sisäänpääsy, jos et ole varma päivämääristä

Jos jotain olemme viime aikoina oppineet, niin sen, että joustavuus matkustamisessa ja päivämäärien muuttaminen tai peruuttaminen on eduksi. Jos siis suunnittelet matkustavasi Pariisiin etkä ole varma, minä päivänä haluat vierailla Disneylandissa, voit valita tämän joustavan lipun Disneyland Pariisiin, jonka voimassaoloaika on vuoden.

Miten se toimii? Kun ostat lipun ja valitset haluamasi päivämäärän, lippu on voimassa vuoden ajan samasta päivästä alkaen. Hyvä vinkki on siis varata se ensimmäiseksi päiväksi, jolloin aiot olla Pariisissa, jotta voit käyttää sitä matkasi aikana sinulle parhaiten sopivana päivänä.

Varaa päiväliput Disneyland Parisiin

Halvin yhden päivän lippu, johon sisältyy kuljetus Pariisista

Disneyland Pariisin pääkävelykatu
Disneyland Pariisin pääkävelykatu

Minkä tahansa lippuvaihtoehdon valitsetkin, on tarjolla palveluja, jotka sisältävät kuljetuksen puistoon. Lomakeskus sijaitsee kaukana Pariisin keskustasta (Marne-la-Valléen alueella), ja vaikka sinne pääsee RER-junilla (halvin vaihtoehto), säästät paljon aikaa, kun ostat Disneyland-lippusi, johon sisältyy bussikuljetus - ja pääset suoraan puistojen porteille.

Yksityinen kuljetus Disneylandiin ja takaisin Pariisista käsin

Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold
Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold

Ajelun jälkeen Disney-maailmasta ulos pääsemiseksi on vaikuttava jono, ja junaan pääsemiseksi on vielä pidempi jono. Jos harkitsette mahdollisuutta investoida hieman enemmän mutta saada enemmän vapautta aikatauluissa ja liikkumisessa, suosittelen harkitsemaan vaihtoehtoa, jossa ostatte lipun Disneylandiin ja varaatte yksityisen kuljetuksen Disneylandiin ja sieltä pois. Tulette olemaan hyvin kiitollisia siitä.

Parhaat vinkit siihen, miten voit säästää rahaa Disneylandissa ja saada yhtä upean, mutta halvemman kokemuksen

Jos odotat innolla Disneylandiin menoa, mutta pelkäät, että vierailu on liian kallis budjetillesi, älä huoli. Olemme jo nähneet, että on olemassa tapoja saada liput halvemmalla, mutta jos sallit, jätän sinulle pienen listan, jota voit noudattaa varmistaaksesi, että vierailusi puistossa tulee paljon halvemmaksi ja samalla sinulla on hauskaa murehtimatta lompakostasi:

 • Liput: ennakkoon ja verkossa, jotta saat ne halvemmalla: kuten olemme jo nähneet, tämä on halvin vaihtoehto.
  1 päivän Disneyland-lippu.
 • Matkamuistot: puistossa on kymmeniä kulmia, joista voi ostaa kaikenlaisia Disney-muistoja, mutta älä lankea näiden "turistirysien" houkutuksiin: valtaosan pehmoleluista, mukeista, t-paidoista jne. saat puiston ulkopuolisista kaupoista tai Pariisin keskustasta, ja ne ovat halvempia.
 • Majoitus: Puistossa nukkuminen on usein tarpeetonta ylellisyyttä: jos sinulla ei ole budjettia majoittua johonkin Disneylandin lomakohteista, ei hätää. Puiston ympärillä on alueita, joilla on erittäin hyvät yhteydet puistoon ja joiden avulla voit hyödyntää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla kuluttamatta puiston hotellien maksamia rahoja.
 • Matalasesonki, parhaat hinnat: Kevät ja kesä ovat yleensä puiston vilkkainta sesonkiaikaa, joten sisäänpääsymaksut, majoitus ja jopa kuljetukset voivat olla hieman kalliimpia. Jos sinulla on mahdollisuus valita, vältä sesonkiaikaa (lisäksi sisällä on vähemmän väkeä!).
 • Jos voit, vältä viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä: ympäri vuoden on erityisiä päivämääriä (pankkipyhät, joulu, pitkät viikonloput tai jopa lauantait ja sunnuntait), jolloin kaikki on kalliimpaa (ja lisäksi ruuhkaista). Jos voit, vältä niitä, jotta saat halvemman mutta myös rennomman kokemuksen.
 • Käytä julkisia kulkuneuvoja päästäksesi puistoon: se ei ehkä ole kaikkein mukavinta, sillä ruuhka-aikoina junat ovat ruuhkaisempia, mutta se on ehdottomasti hyvä tapa säästää päivän aikana. Jos kuitenkin harkitset yksityisen liikenteen vuokraamista, tiedät jo, että tämä vaihtoehto on käytettävissä.
 • Säästä aterioissa: monissa puiston ravintoloissa on keskimääräistä korkeammat hinnat. Valitse siis hyvin, missä istut syömään: tarkista ruokalista ennen tilaamista ja ota eväitä reppuun, jos voit, jotta säästät välipalakuluissa. Voit tankata ilman lisämaksua.

Varaa monipäiväiset liput Disneyland Parisiin

Ota kaikki irti ajasta Disneyland Parkissa

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Kun kaikki tiedot siitä, miten ostaa halvimmat liput Pariisin Disneylandiin, on aika nauttia siitä, että saat käsityksen siitä, mitä löydät puistosta, joka (toistan) ei ole vain lapsille. Disneyn vahvuus ei ole sen nähtävyydet, vaikka Space Mountain onkin sisätiloissa sijaitsevien vuoristoratojen edelläkävijä, eikä sen esitykset, vaikka sen kyydit ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa, eikä edes hahmot, jotka ovat vuorovaikutuksessa lasten kanssa.

Disneyn puistoissa jatkuva innovointi ja yksityiskohtien huomioiminen ovat vahvoja puolia, ja se on havaittavissa kaikessa; siksi aikuiset, jotka ovat tietoisia tästä, nauttivat vierailusta jopa enemmän kuin lapset. Mitä aiot löytää sieltä?

Main Street USA

Disneyland Park on pääpuisto. Sitä johtaa "Main Street USA": pääaukion ympärille rakennettu "kylä", josta käsin voi liikkua ympäri puistoa, joka on täynnä eri tavoin koristeltuja kauppoja ja jonka sisäänkäynnin yhteydessä on junapysäkki, joka vie sinut ympäri puistoa.

Kun olet kävellyt pitkin Main Streetiä (ja se kannattaa tehdä, äläkä luule, että se on vain ostosalue, sillä olet väärässä), käytössäsi on puiston neljä pääaluetta, joilla on omat nähtävyytensä ja esityksensä ja joista jokaisella on erilainen tunnelma.

Fantasyland

Tämä on kaikkein klassisin Disney-alue, jossa on eniten lapsille suunnattuja nähtävyyksiä. Ruususen linnan takaa löydät Kaunotar ja hirviö -mukit, Liisan labyrintin, Peter Panin lennon, Lumikin ja Pinokkion tarinat, Dumbon lennon tai It's a Small World -vesikarusellin, jossa on hahmoja kaikista maanosista.

Discoveryland

Tämä alue on omistettu tulevaisuudelle ja tieteiskirjallisuudelle, ja siksi siellä on kuuluisa Space Mountain - vuoristorata (se on todella mahtava). Täältä löydät myös Star Wars -lentosimulaattorin, Buzz Lightyearin sapelipeliä, Kapteeni Nemon aluksen, Videopolis-teatterin ja autobahnan.

Frontierland

Tämä on cowboyjen ja intiaanien aluetta. Sieltä löytyvät Big Thunder Montain, kummitustalo (vierailun arvoinen), Pocahontasin kylä ja Woody's rodeo -nähtävyys.

Adventureland

Alue on omistettu seikkailujen maailmalle, ja siellä on laajoja viheralueita, kuten Robinsonin maja tai merirosvojen ranta. Tähtinähtävyydet ovat Pirates of the Caribbean (joka on inspiroinut elokuvaa) ja Indiana Jones -vuoristorata.

Anan matkavinkki

Kun yöllinen matka on ohi, junaan on loputtomat jonot. Lähde puistosta hieman aikaisemmin tai vuokraa yksityinen kuljetus hotellillesi.

Suunnittele vierailusi Disneyyn

Valaistus- ja ilotulitusnäytös linnan yllä| ©Zino Scheers
Valaistus- ja ilotulitusnäytös linnan yllä| ©Zino Scheers

Varaa liput ennakkoon saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan

Puiston lipunmyyntipisteissä on valtavat jonot, ja siellä on paljon nähtävää lyhyessä ajassa; säästä itsesi hermoilta ja mene suoraan sisään lipun kanssa. Paras tapa säästää aikaa ja rahaa on ostaa Disneyland Paris -liput etukäteen: saat kupongin, jonka voit vaihtaa lippuusi missä tahansa puiston sisäänkäynnin automaatissa (niitä on paljon, eikä sinun tarvitse odottaa). Pääset puistoon suoraan sisäänkäynnin kääntöporttien kautta ilman jonottamista lippuluukuilla.

Lippujen päivämäärät ja kellonajat

Liput on sidottu vuodenaikaan, mutta ei tiettyyn päivään. Voit ostaa liput ennen Pariisin matkaa, ja siellä voit päättää, minä päivänä käytät ne esimerkiksi sään mukaan. Kun ostat liput etukäteen, voit myös valita lipputyypit ja vertailla hintoja, jolloin voit säästää rahaa ja saada liput halvemmalla.

Kun olet vahvistanut lippusi kumman tahansa puiston portilla, voit mennä sinne niin usein kuin haluat päivän aikana, mutta muista, että Studio Park sulkeutuu aikaisemmin kuin pääpuisto (noin klo 19.00), joka on avoinna yöparaatin jälkeen (noin klo 23.00). Sulkemisaika voi vaihdella vuodenajasta riippuen, mutta aukioloaika on aina klo 9.30.

Milloin mennä

Disneyland Paris on avoinna vuoden jokaisena päivänä (poikkeuksia voi olla, mutta ne ilmoitetaan sen verkkosivustolla, mutta tämä ei ole yleistä), mutta vuodenajasta riippuen löydät joitakin erityistapahtumia tai muita. Eri Disney-elokuville ja erityisille joulu- tai halloween-juhlille on omistettu eri vuodenaikoja.

Kun suunnittelet vierailua Pariisin Disneylandiin, muista, että Pariisissa sataa paljon, joten kannattaa tarkistaa sää ennen vierailua; voit käydä puistossa sateella, mutta et nauti siitä yhtä paljon. On myös hyvä välttää kuumimpia päiviä, jotka osuvat myös sesonkiaikaan (kesä). Viikonpäivien osalta pätee sama sääntö kuin muissakin matkailukohteissa: vältä viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä.

Miten sinne pääsee

Disney-puistot ovat kaukana Pariisin keskustasta, mutta sinne pääsee helposti RER-junalla (Pariisin junaverkko). Linja A (punainen) on viimeinen pysäkki, ja se on merkitty kaikille juna-asemille; se vie noin 45 minuuttia Pariisin keskustasta.

Todellinen ongelma on yleensä paluu, sillä paraatin jälkeen saatat haluta jäädä illalliselle johonkin puiston ulkopuolella sijaitsevaan ravintolaan, ja vaikka et haluaisikaan, sinun on kiirehdittävä varmistaaksesi, ettei juna sulkeudu, sillä junat eivät kulje Pariisissa varhain aamulla.

Suosittelen varaamaan yksityisen kuljetuksen Disneylandiin ja sieltä pois etukäteen, jotta vältät viime hetken kiireet ja väkijoukot, kun tulet puistoon aamulla.

Vierailun pituus

Puistot avataan klo 9:30. Disney Studios sulkeutuu klo 19:00, ja pääpuisto sulkeutuu noin klo 23:00 yöajelun päätyttyä. Molempiin puistoihin tutustumiseen tarvitaan vähintään kaksi päivää, sillä siellä on paljon ajeltavaa, monia esityksiä ja yksityiskohtia, joista voi nauttia.

Siellä ei kannata käydä kiireellä, mutta jos sinulla ei ole vaihtoehtoja ja viivyt vain yhden päivän, valitse jompikumpi puistoista, jotta saat siitä kaiken irti (jos sinulla on liput kahteen puistoon, voit tosin vaihtaa puistosta toiseen).

Säästä aterioissa

Disney Resortissa voit syödä jossakin sen lukuisista ravintoloista, jotka kaikki on sisustettu eri teemoilla. Vaikka joissakin ravintoloissa on ruokalistat, suurin osa tarjolla olevasta ruoasta on pikaruokaa (pizzaa, hampurilaisia, hot dogeja), eikä puiston ulkopuolelta saa tuoda ruokaa.

Säästä majoituksessa

Jos Disneyland on yksi tärkeimmistä kohteistasi Pariisin-vierailun aikana, suosittelen majoittumaan puiston läh elle, jotta se olisi kätevä. Disney-kompleksin sisällä sijaitsevat majoituspaikat ovat ihania, mutta ne ovat yleensä myös paljon kalliimpia. Hyvä vaihtoehto löytää paras hinta-laatusuhde ja säästää majoituksessa on etsiä majoitus Chessyn alueelta, joka on paljon halvempi mutta yhtä lähellä puistoa ja josta on hyvät ja nopeat yhteydet sinne.

Näyttää

Kun astut puistoon, sinulle annetaan esitysten ohjelma. Käytä muutama minuutti aikaa päättääksesi, mitkä haluat nähdä (jos olet epävarma siitä, minkä haluat nähdä, kysy keneltä tahansa asiakaspalvelun työntekijältä), ja järjestä vierailusi näiden aikataulujen mukaan.

Jos aiot käydä molemmissa puistoissa, kannattaa mennä ensin Studios Parkiin, jossa on yleensä vähemmän kävijöitä aamulla, ja jonottaa ensimmäisiin esityksiin siellä.

Virallinen hakemus

Koska nähtävää on niin paljon, vierailun järjestäminen Pariisin Disneylandiin voi olla hieman kaoottista. Sisäänkäynnin yhteydessä sinulle annetaan puiston kartta, mutta kun pääset nähtävyyksien luokse, huomaat, että moniin niistä on eri kulkuluvat ja joskus pitkät jonot. Paras vinkki: lataa puiston virallinen sovellus, josta näet milloin tahansa, kuinka kauan sinun on odotettava kutakin nähtävyyttä ja missä kukin nähtävyys sijaitsee. Saat enemmän irti ajastasi.

Vältä jonot

Joidenkin nähtävyyksien sisäänkäynnillä on automaatti, josta saa pikapassin tietyksi ajaksi. Nämä nähtävyydet on merkitty karttaan. Järjestä aikasi ja hanki ennen nähtävyyteen menoa fastpass läheiseen nähtävyyteen, jotta voit mennä suoraan jonoon sovittuna aikana.

Huomaa, että myös fastpassit "loppuvat", ja on tietty aika, jolloin niitä ei enää anneta ja joudut odottamaan tavallisessa jonossa. Pidä tämä mielessäsi, samoin kuin eri nähtävyyksien väliset etäisyydet, jotta vältät päivän juoksemisen nähtävyydeltä toiselle.

Anan matkavinkki

Älä unohda asentaa puiston virallista sovellusta, jotta voit seurata odotusaikoja laitteissa; säästät kaksi kertaa enemmän aikaa.

Jos sinua kiinnostaa Disney Park Paris, olet varmasti kiinnostunut myös

Risteily Seinen rannalla| ©Joe deSousa
Risteily Seinen rannalla| ©Joe deSousa

Jos pääasiallinen syysi Pariisiin tuloon on käydä Disneylandissa, älä jätä Pariisin keskustaa näkemättä, vaikka se olisi vain päiväretki. Jos et tee niin, tulet katumaan, ettet varannut sille vähintään yhtä päivää, ja vaikka et pysty täysin arvostamaan Pariisia tänä aikana, saat käsityksen kaupungin tarjoamista ihmeistä.

Jos päätät lähteä Pariisiin asti, erittäin edullinen vaihtoehto yleiskuvan saamiseksi on varata kiertoajelubussi, joka vie sinut ympäri kaupunkia. Tässä on artikkeli Hop on Hop off -bussikierrokset jotta voit järjestää vierailusi täydellisesti.

Matkustitpa sitten lasten kanssa tai ilman, risteily Seinäjoella voi olla myös hyvä vaihtoehto, sillä lapset viihdyttävät paremmin, kun te kaikki voitte rentoutua ja nauttia upeista näkymistä. Sinulla on enemmän tietoa Seine-joen risteilyt aiheesta laatimassani oppaassa.

Ja lopuksi, jotta saatte kaiken irti Pariisin vierailustanne, suosittelen harkitsemaan Paris Passin ostamista. Se on turistikortti, jolla pääset kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin "flat rate" -hintaan. Tässä on käytännön opas, jonka olen koonnut yhteen. Pariisi-passi.

UKK

 • Kuinka monta päivää kestää vierailla Pariisin Disneylandissa?

  Koska Disneyland koostuu kahdesta eri puistosta, Disneyland Paris suosittelee vähintään kolmea kokonaista päivää puiston tarjoamien nähtävyyksien kokemiseen (2 päivää Disneyland Parkiin ja 1 päivä Walt Disney Studios Parkiin).

 • Järjestetäänkö kausiluonteisia tai erityisiä tapahtumia vuodenajasta riippuen?

  Disneylandin kausi- ja erikoistapahtumat vaihtelevat ympäri vuoden, ja monet niistä ajoittuvat samaan aikaan Disneyn uusimpien elokuvien julkaisujen kanssa. Vuosittain järjestetään kuitenkin monia tapahtumia, joihin voit osallistua, jos ajoitat vierailusi niiden aikaan.

 • Kuinka suuri Disneyland Paris on ja kuinka kaukana se on kaupungin keskustasta?

  Disneyland Paris on pinta-alaltaan 19,5 km² ja sijaitsee noin 45 km Pariisin keskustasta itään. Voit vuokrata auton ja ajaa sinne, käyttää julkista liikennettä Nationin asemalta tai ottaa Disneyland Shuttle -bussin.

 • Miten saan halvimmat liput Disneylandiin?

  Voit ostaa ne lipputoimistosta tai ennakkoon netistä, mutta kannattaa ostaa ne netistä hyvissä ajoin, jotta vältät jonot ja varmistat lippusi.