Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Miten päästä Washingtoniin NYC:stä

Washington DC:ltä on erittäin hyvät yhteydet New Yorkiin, erityisesti maanteitse. Jos harkitset vierailua matkasi aikana, ota huomioon parhaat kulkutiet.

Cecilia Gaitán

Cecilia Gaitán

4 minuuttia luettu

Miten päästä Washingtoniin NYC:stä

Näkymä Washington DC:n Capitolille | ©Jorge Alcala

Washington DC on Yhdysvaltojen pääkaupunki ja siksi kaupunki, joka täydentää New Yorkin matkasi täydellisesti. Sieltä löydät myyttisiä ja maailmankuuluja rakennuksia, kuten Valkoisen talon, Pentagonin ja Capitolin, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Jos olet New Yorkissa, se on täydellinen pakopaikka. Vaikka sinne on matkaa lähes 400 kilometriä, sinne on täysin mahdollista matkustaa junalla, bussilla ja lentokoneella.

Suosittelen kuitenkin eniten sitä, että osallistut yhdelle New Yorkista Washingtoniin järjestettävistä järjestetyistä matkoista, jotka voivat kestää yhden, kaksi tai jopa neljä päivää.

Mukavin vaihtoehto

New York: 1-päivän kierros Washingtoniin

Kierros ja opastettu kierros Yhdysvaltain pääkaupungissa Washington DC:ssä

Tällä päiväretkellä pääset kiertämään maan pääkaupunkia ammattitaitoisen oppaan johdolla, joka on mukana myös New Yorkista lähtevällä bussimatkalla, joka kuuluu myös matkan hintaan.

Näin sinulla on varmasti kulkuvälineesi, eikä sinun tarvitse huolehtia julkisen liikenteen aikataulusta. Washingtonin kiertomatkalla New Yorkista, joka kestää 15 tuntia, vierailet Valkoisessa talossa, Capitolissa ja senaatissa, Vietnamin veteraanien muistomerkillä, Arlingtonin kansallisella hautausmaalla, jossa sijaitsee John F. Kennedyn hauta, tai vaikuttavalla Lincoln Memorialilla. Voit myös hyödyntää tätä kierrosta käymällä vapaa-ajallasi National Air and Space Museumissa.


Miksi pidän tästä vaihtoehdosta... pääset näkemään monia paikkoja, jotka olet nähnyt aiemmin elokuvissa, kuten Lincoln Memorialin tai Kongressin kirjaston.Suositellaan, jos... vietät New Yorkissa yli viisi päivää.

Järjestetyt matkat Washingtoniin New Yorkista: kätevin tapa päästä sinne

Seisova obeliski National Mallilla| © Jacob Creswick
Seisova obeliski National Mallilla| © Jacob Creswick

Yhden tai useamman päivän viettäminen Washington DC:ssä on ihanteellinen matkavaihtoehto, jos olet New Yorkissa. Järjestetyllä kiertomatkalla saat kaiken hoidettua, ja sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että voit nauttia olostasi. Kierros voi olla edestakainen matka yhdessä päivässä, tai voit valita pidemmän kierroksen, joka vie sinut myös muihin kohteisiin, kuten Philadelphiaan. Lisäksi voit tietenkin vierailla muun muassa seuraavissa kiinnostavissa paikoissa: Valkoinen talo, Capitol, Arlingtonin hautausmaa, ilma- ja avaruusmuseo, Lincoln Memorial sekä Vietnamin ja Korean veteraanien muistomerkki.

Millainen liikenne on järjestetyillä matkoilla

New Yorkin ja Washingtonin välinen liikenne järjestetyillä matkoilla tapahtuu yleensä yksityisellä linja-autolla tai minibussilla matkustajien määrästä riippuen. Lähtöpaikka on yleensä keskeinen paikka Manhattanilla, vaikka monet matkanjärjestäjät tarjoavat erilaisia noutopaikkoja eri puolilla kaupunkia, joten perille pääseminen ei ole ongelma. Mitä tulee kellonaikaan, ne lähtevät yleensä aikaisin aamulla, jotta päivästä saadaan kaikki irti.

Järjestettyjen matkojen hinnat

Hieman yli 70 €:lla Helloticketissä saat katettua matkan kustannukset, jotka sisältävät paitsi yksityisen kuljetuksen New Yorkiin ja takaisin myös opastetun kaupunkikierroksen asiantuntijaoppaan kanssa. Tämä on epäilemättä tehokkain vaihtoehto, jos haluat tutustua Washingtoniin lyhyessä ajassa ja ammattitaitoisen oppaan johdolla. Lisäksi kuljette kierroksen aikana joitakin matkoja samalla bussilla, joten sinun ei tarvitse järjestää erilaisia matkoja Washingtonin julkisilla liikennevälineillä.

Varaa matkasi Washingtoniin

Matkusta New Yorkista Washingtoniin julkisilla busseilla, jos etsit halvinta tapaa

Megabus-linjan bussimatkat New Yorkista Washingtoniin| ©Beechwood Photography
Megabus-linjan bussimatkat New Yorkista Washingtoniin| ©Beechwood Photography

Yhdysvaltojen pääkaupunkiin pääset bussilla New Yorkista. Se on halvin tapa päästä Washingtoniin, sillä liput maksavat 18-50 €* riippuen lentoyhtiöstä, suorasta reitistä sekä lähtö- ja paluuajoista.

Mitä aikaisemmin ostat lippusi, sitä parempi, sillä se myös alentaa hintaa. *Hinnat ovat arvioita ja vaihtelevat aikataulun ja lipputyypin mukaan.

Linja-autoyhtiöt, jotka liikennöivät tätä reittiä

Suosituimmat linja-autoyhtiöt, jotka liikennöivät reitillä New York - Washington ovat:

Lähtöpaikka: linja-autoasema

Kaikki linjat lähtevät Penn Stationin lähistöltä tai Hudson Yardsin lähistöltä, ja ne liikennöivät 24 tuntia vuorokaudessa.

Joten sinne ja takaisin pääseminen ei tuota ongelmia edes aamuyön tunteina. Kuten olettaa saattaa, Yhdysvaltojen busseissa on runsaasti mukavuuksia, kuten istumapaikkoja, WiFi, ruokaa ja paljon muuta.

Saapuminen Washingtoniin

Kun saavut Washingtoniin, DC:hen, bussit jättävät sinut 15/20 minuutin kävelymatkan päässä Capitoliumilta. Megabus ja Greyhound saapuvat Union Station-asemalle, kun taas Flixbus pysähtyy keskustan vilkkaassa kulmassa osoitteessa 550 New York Avenue, hyvin lähellä asemaa. Heti perille saavuttuasi on siis helppo aloittaa kiertoajelu.

Varaa 2-päiväinen matka Philadelphiaan ja Washingtoniin

Jos haluat säästää aikaa New Yorkista Washingtoniin, valitse junamatka

Washington DC:n rautatieasema| © Karen Mallonee
Washington DC:n rautatieasema| © Karen Mallonee

Matkustamalla junalla New Yorkista Washington DC:hen säästät aikaa bussiin verrattuna puolen tunnin ja tunnin välillä. Lipun hinta on kuitenkin kalliimpi, ja se vaihtelee 35 eurosta 173 euroon aikataulusta ja valitsemastasi vaunuluokasta riippuen.

Lähtöpaikka

Matka on helppo järjestää, sillä se lähtee New Yorkin Penn-asemalta ja saapuu Washington DC:n Union-asemalle.

Junahinnat

Voit tarkistaa aikataulut ja hinnat tätä reittiä liikennöivän Amtrakin virallisilta verkkosivuilta, mutta kuten sanoin, vähimmäishinta on 35 puntaa per lippu kumpaankin suuntaan.

Varaa matka Philadelphiaan ja Washingtoniin

Nopein tapa päästä New Yorkista Washingtoniin on lentokoneella

Washingtonin kansallisen lentoaseman lentokoneet| ©Pixabay
Washingtonin kansallisen lentoaseman lentokoneet| ©Pixabay

Lentokone on aina (tai yleensä on) paras vaihtoehto, kun haluat säästää aikaa. Jos päätät lentää NYC:stä Washington DC:hen, voit tehdä sen noin tunnissa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lentokentälle ja lentokentältä siirtyminen voi olla haitaksi ja vähemmän kustannustehokasta kuin bussilla tai junalla kulkeminen näin suurissa kaupungeissa.

Lentojen hinnat

Hinnaltaan edestakainen lento voi maksaa keskimäärin noin 130 euroa. Kuten kaikkien lentolippujen kohdalla, mitä aikaisemmin ostat lipun, sitä parempi. Suosittelen tarkistamaan hinnan Skyscannerin kaltaisista hakukoneista tai American Airlinesin verkkosivuilta, sillä sillä sillä on eniten lentoja tällä reitillä.

Varaa matka Philadelphiaan ja Washingtoniin

Jos matkustat ryhmässä, auton vuokraaminen voi olla yksi vaihtoehto.

Washington DC:n valtiovarainministeriö| ©Malek Jamal
Washington DC:n valtiovarainministeriö| ©Malek Jamal

Tämä ei ole nopein eikä ehkä halvin vaihtoehto, mutta se voi olla mukavin, jos matkustat perheen (erityisesti lasten) tai ystäväporukan kanssa.

Koska voit tehdä matkan omaan tahtiisi. ##Vertailemme vaihtoehtoja Sinun on syytä tiedostaa, että auton vuokraaminen tarkoittaa, että joudut tekemisiin kaupunkiliikenteen kanssa, mutta kun olet kerran matkalla, Washingtoniin pääseminen New Yorkista on erittäin helppoa, koska kaikki tapahtuuvaltatietä I-95S pitkin, seuraa vain opasteita. Vuokra-auton hintaan on lisättävä tietullit, noin 30 euroa.

 • Järjestetyt matkat
 • 70 noin
 • Lähtöpaikka: Eri noutopaikat eri puolilla kaupunkia.
 • Aikaisin aamulla
 • Sisältää kuljetuksen ja opastetun kierroksen
 • Julkinen linja-auto
 • 18-50 €
 • Lähtöpaikka: Penn Stationin ympäristössä tai Hudson Yardsin kaupunginosassa.
 • Laaja valikoima aikatauluja 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Voi sisältää muun muassa wlan-yhteyden ja ruokaa junassa.
 • Juna
 • Vaihtelee 35 ja 173 punnan välillä.
 • Lähtöpaikka: Penn Station
 • Eri aikoina päivän mittaan
 • Erittäin nopea vaihtoehto
 • Lentokone
 • Hinta on noin 130 puntaa edestakaisin.
 • Eri aikoina päivän mittaan
 • Lentokenttäkuljetukset lentokentälle ja lentokentältä on otettava huomioon.
 • Vuokra-auto
 • Vuokra-auton hinta plus 30 euron tietulli
 • Vapaasti valittavissa olevat aikataulut
 • Kaupunkiliikenne on otettava huomioon