Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Lähtökuljetukset New Yorkin lentokentille

Pitkän matkan jälkeen me kaikki haluamme päästä hotelliin mahdollisimman nopeasti ja mukavasti. Ja jos se on halpa, vielä parempi. Näin

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuuttia luettu

Lähtökuljetukset New Yorkin lentokentille

Lentokoneen laskeutuminen | © Gary Lopater

New Yorkin tärkeimmät lentoasemat ovat JFK (John F. Kennedy), La Guardia Queensissa ja Newark New Jerseyssä. Iso Omena on yksi tärkeimmistä portista Yhdysvaltoihin, jonne saapuu matkustajia kaikkialta maailmasta.

Kun laskeudut Amerikan maaperälle, sinun on valittava paras tapa päästä lentokentältä New Yorkin keskustaan. Kerron sinulle vaihtoehdoista, joista voit valita, vaikka minulle paras hinta-laatusuhde on jaettu siirto.

1. Yhteiskuljetus lentokentältä hotellillesi Manhattanilla

Yhteinen siirto| ©Kyle Cesmat
Yhteinen siirto| ©Kyle Cesmat

Pitkän lennon jälkeen, kun olet uupunut ja täynnä matkatavaroita, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on vaeltaa terminaalissa etsimässä taksia ja maksaa kohtuuttoman korkean hinnan tai odottaa ikuisesti julkisissa liikennevälineissä päästäksesi hotelliisi. Siksi kätevin vaihtoehto on varata yhteiskuljetus hotellillesi Manhattanilla, jossa matkustat nykyaikaisissa, täysin varustetuissa tila-autoissa.

Jos laskeudut JFK-lentoasemalle, voit lukea tarkempia tietoja siitä, miten pääset JFK-lentoasemalta Manhattanille, täältä.

Heidän ajoneuvokalustossaan on tilaa enintään yhdelletoista matkustajalle. Niissä on runsaasti matkatavaratilaa (kukin matkustaja voi kuljettaa enintään yhtä matkalaukkua ja yhtä käsilaukkua), ne hakevat sinut lentokentältä muiden matkustajien kanssa ja vievät sinut hotellisi ovelle sujuvan ja mukavan kyydin jälkeen, kun New Yorkin läpikotaisin tunteva ammattikuljettajaryhmä on ajanut sinut perille.

Miten se toimii?

Kuljetukset toimivat 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kun olet tehnyt varauksen, saat vahvistussähköpostin ja he odottavat sinua! Kun lentosi laskeutuu JFK:n, Newarkin tai La Guardian lentoasemalle, mene terminaalin maaliikennetiskille ja esitä tulostettu kuponki yhdelle työntekijöistä ohjeita varten.

Mitä tapahtuu, jos lento viivästyy?

Varaushetkellä sinulta kysytään lentotietojasi, jotta yhtiö voi seurata lentoasi koko ajan ja tietää, jos lentosi on myöhässä. Lentojen myöhästymiset eivät vaikuta kuljetusvaraukseen.

Ovatko hinnat lopullisia?

Varaushetkellä maksamasi hinta on kiinteä eikä se riipu liikenteestä New Yorkiin saapuessasi. Juomarahat ja ylimääräiset matkatavaramaksut (tarvittaessa) eivät kuitenkaan sisälly hintaan.

Varaa kuljetus lentokentän ja Manhattanin välillä

2. Yhteiskuljetus hotelliltasi Manhattanilla mille tahansa New Yorkin lentokentälle (Go Airlink)

New Yorkin bussikaista| ©Tetiana Shyshkina
New Yorkin bussikaista| ©Tetiana Shyshkina

New Yorkissa oleskelumme päätteeksi tärkein huolenaiheemme on päästä lentokentälle ajoissa, jotta pääsemme rauhassa kotiin ilman, että joudumme etsimään taksia tai tekemään useita siirtymisiä kaupungin julkisilla liikennevälineillä.

Kuten saapumisenkin yhteydessä, kätevintä on varata kuljetus hotellista lentokentälle, joka vie sinut ovelta ovelle.

Miten se toimii?

Kuljetukset toimivat joka päivä keskeytyksettä. Varaushetkellä sinun on annettava paluulentosi tiedot ja hotellin osoite, jotta yhteiskuljetuksen kuljettaja tietää , mistä ja milloin sinut noudetaan. Palvelun saamisen helpottamiseksi suosittelemme, että ilmoitat hotellin portieerille tai conciergelle, että odotat kuljettajaa noutamaan sinut lentokentältä.

Ovatko hinnat lopullisia?

Kuten lentokentältä hotelliin saapumisen yhteydessä, hinnat ovat lopullisia, eivätkä ajetut kilometrit tai liikenne voi muuttaa hintaa, vaan kyseessä on kiinteä hinta. Juomarahat eivät kuitenkaan sisälly hintaan.

Isabelin matkavinkki

Kun vahvistat hotellin noutoaikaa, laske siihen riittävästi aikaa, jotta ehdit ajoissa lentokentälle ruuhkasta huolimatta (erityisesti ruuhka-aikaan).

Varaa kuljetus lentokentän ja Manhattanin välillä

3. Yksityinen kuljetus mistä tahansa New Yorkin lentokentältä Manhattanin hotelliisi

Yksityinen kuljetus| ©Hanners Egler
Yksityinen kuljetus| ©Hanners Egler

Olitpa sitten väsynyt pitkän lennon jälkeen etkä halua kuljeskella ympäriinsä etsimässä ilmaista taksia, tai et tunne julkista liikenneverkkoa etkä halua siirtyä, tai et puhu paljoa englantia ja pelkäät eksyväsi, mukavin ja nopein tapa päästä hotellillesi on yksityinen kuljetus lentokentältä hotelliisi New Yorkissa.

Tärkein ero yhteiskuljetuksen ja yksityiskuljetuksen välillä on se, että tässä tapauksessa ajoneuvo ja kuljettaja ovat käytettävissäsi ja ajoneuvo on vain sinua ja ryhmääsi varten, eikä sinun tarvitse odottaa muita matkustajia.

Miten se toimii

Tämä kuljetuspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Riippuen siitä, kuinka monta ihmistä aiot käyttää tätä palvelua, sinun on varauksen yhteydessä valittava, onko kyseessä yksityinen kuljetus luksussedanilla kolmelle hengelle, VIP-maasturilla, johon mahtuu jopa kuusi matkustajaa, vai pakettiautolla, johon mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa.

Tämän jälkeen sinun on ilmoitettava lentosi saapumistiedot ja Manhattanin hotellisi, asuntosi tai kotiosoitteesi täydellinen osoite. Kuljetuksesi vahvistetaan välittömästi, ja saat kupongin, jonka voit esittää kuljettajalle. Lentokentälle saavuttuasi sinun tarvitsee vain nousta ajoneuvoon ja asettua nopeaan ja sujuvaan kyytiin. Niin helppoa se on!

Matkatavarasi

Kaikkien ajoneuvojen sisätilat ovat tyylikkäät ja tilavat, ja niissä on riittävästi tilaa kaikkien matkustajien matkatavaroille (kukin matkustaja saa ottaa enintään yhden matkalaukun ja yhden käsilaukun).

Kuinka paljon tämä yksityinen kuljetus maksaa?

Hinta on per henkilö, kun autossa on kolme matkustajaa, maasturissa kuusi matkustajaa tai pakettiautossa yhdeksän matkustajaa. Hintaan sisältyy nouto- ja palautuspalvelu, johon lisätään paikalliset verot ja tietullit. Varaushetkellä maksamasi hinta on kiinteä eikä se riipu liikenteestä New Yorkiin saapuessasi.

4. Yksityinen kuljetus hotelliltasi Manhattanilla mihin tahansa New Yorkin lentokentälle

Online-siirron varaus| ©Priscilla du Preez
Online-siirron varaus| ©Priscilla du Preez

Yksityisen kuljetuksen varaaminen etukäteen hotellista New Yorkin lentokentälle on paras tapa ehtiä kotilennolle ilman, että sinun tarvitsee huolehtia taksin löytämisestä viime hetkellä lähtöpäivänä tai loputtomista matkoista julkisilla liikennevälineillä matkalaukkujen kanssa ja kaikesta siihen liittyvästä stressistä.

Tällä yksityisellä kuljetuksella Manhattanin hotellistasi mille tahansa New Yorkin lentokentälle kokenut kuljettaja, joka tuntee kaupungin kadut, noutaa sinut hotellisi ovelta hyvissä ajoin ja vie sinut terminaaliin paluulentoasi varten. Ei odottelua, ei stressiä ja mielenrauhaa, kun tiedät, että saavut ajoissa koneeseen ja että et maksa siitä kohtuuttomia hintoja.

Jos laskeudut yhdelle lentoasemalle ja joudut vaihtamaan toiseen, voit luottaa myös tähän palveluun. Unohda lennon myöhästymisen aiheuttama stressi tämän yksityisen kuljetuksen ansiosta.

Miten se toimii?

Yksityinen kuljetuspalvelu takaisin lentokentälle toimii samalla tavalla kuin saapumiskuljetus, mutta tällä kertaa sinun on ilmoitettava hotellisi osoite ja lennon lähtötiedot. Kuljetuksesi vahvistetaan, ja saat kupongin, jonka voit esittää kuljettajalle.

Vuorokaudenajasta riippuen liikenne voi olla ruuhkaisempaa. Yleensä on suositeltavaa olla lentoasemalla 2 tuntia ennen lennon lähtöä, mutta 3 tuntia ennen lähtöä on ihanteellinen aika. Tämän vuoksi suosittelemme, että varaat ylimääräistä aikaa hotellin noutoaikasi määrittämiseksi. Ruuhka-aikana lähimmälle lentoasemalle (LaGuardia) on varattava vähintään 45 minuuttia ja kauimmaisille lentoasemille (JFK ja Newark) 75 minuuttia.

Tietoa matkatavaroista

Kuljetuspäivänäsi kuljettaja odottaa sinua hotellisi tai asuinpaikkasi ovella Manhattanilla viedäkseen sinut ajoissa lentokentälle. Muista, että jos sinulla on erityistarpeita tai matkatavaroita, voit ottaa yhteyttä yhtiöön varauksen tehtyäsi, jotta he voivat vastata mahdollisiin kysymyksiisi; tämä on henkilökohtaista palvelua.

Hinnasta

Tämä yksityinen kuljetus hotellilta lentokentälle on erittäin hyvä hinta-laatusuhde, jos ajatellaan, että palvelu on hyvin samanlainen kuin taksikuljetus, mutta maksat varmasti kiinteän summan etukäteen ja että hinta ei riipu liikenteestä, kun saavut New Yorkiin.

Varaa kuljetus lentokentän ja Manhattanin välillä

5. Muita vaihtoehtoja liikkumiseen New Yorkissa

New Yorkin taksi| ©Luke Stackpoole
New Yorkin taksi| ©Luke Stackpoole

New York on kaupunki, jossa on hyvät liikenneyhteydet. Sen julkinen liikenneverkko on varsin tehokas, ja sen avulla voit liikkua nopeasti päästä päähän ja tutustua Ison Omenan jokaiseen kolkkaan.

Maanalainen

Se on yksi maailman suurimmista yli 1000 kilometrin pituisella radallaan. Junat kulkevat 24 tuntia vuorokaudessa, ja se koostuu 26 linjasta, joiden nimet voivat olla numeroita tai kirjaimia. Se avattiin 1900-luvun alussa, ja asemat näyttävät hieman vanhentuneilta ja epäsiisteiltä. Tässä on oppaamme New Yorkin metroon.

Bussit

Jos et halua käyttää New Yorkin metroa, bussit ovat kätevä vaihtoehto, vaikka joudutkin kärsimään raskaan liikenteen seurauksista. Linjoja on satoja, mutta sekaannusten välttämiseksi on parasta katsoa linjakarttoja jokaisella pysäkillä. Bussilinjat koostuvat numerosta ja kirjaimesta. Kirjain osoittaa kaupunginosan, jossa bussi liikennöi: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) ja Staten Island (S).

Taksit

Taksit ovat toinen tapa liikkua New Yorkissa. Niiden ikonisen keltaisen värin ansiosta voit havaita ne jo kaukaa ja kutsua niitä nostamalla kättäsi. Matkat ovat usein hyvin kalliita, ja pienet lisämaksut ja juomarahat lisäävät matkan hintaa. Jos haluat säästää rahaa ja aikaa, yritä ottaa taksi, joka kulkee samaan suuntaan kuin mihin olet menossa.

Uber

Takseista on tullut suosittu liikennemuoto New Yorkissa. Voit varata ne kätevästi sovelluksen kautta. Yleensä ne ovat halvempia kuin taksit, mutta jos kysyntä on suurta ja kuljettajia on vähän, hinnat nousevat pilviin. Jos et puhu englantia, se on hyvä vaihtoehto, koska voit vain syöttää sovellukseen osoitteen, johon haluat mennä, eikä sinun tarvitse antaa kuljettajalle ohjeita.

6. Mitä aiot tehdä, kun olet siellä?

Matkan logistiikan järjestämisen ei tarvitse olla tylsää. Jos mietit omaperäistä ja edullista tapaa liikkua kaupungissa, älä unohda, että tärkeimpiä nähtävyyksiä voi kiertää kaupungin parhailla turistibusseilla.

Ja tietysti täällä on kaikki vinkit, joita tarvitset, jotta saat matkastasi kaiken irti: mitä New Yorkissa kannattaa nähdä ja tehdä.

UKK

 • Mitä tapahtuu, jos lentoni on myöhässä?

  Kuljettaja ottaa huomioon mahdolliset lentojen myöhästymiset, koska olet ilmoittanut etukäteen, millä lennolla olet saapumassa, jotta kuljettaja voi seurata sitä.

 • Kuinka kauan matka JFK:lta Manhattanille kestää?

  JFK sijaitsee 32 kilometrin päässä Manhattanilta, joten matka kestää enintään tunnin. Ruuhka-aikaan liikenne voi hidastaa ja pidentää matkaa, mutta kuljetuksen hinta pysyy samana niin kauan kuin se kestää.

 • Kannattaako lentokenttäkuljetus Manhattanille?

  Kyllä, varsinkin jos matkustat pariskuntana tai ryhmässä ja haluat välttää väsymystä ja huolta julkisten kulkuneuvojen käyttämisestä. Lisäksi se on halvempaa kuin Uber tai taksi.

 • Kuinka monta matkatavaraa voin ottaa mukaan kuljetukseen?

  Yksi matkalaukku ja yksi käsimatkatavara henkilöä kohti. Jos sinulla on mukanasi enemmän matkatavaroita tai erikoismatkatavaroita (soittimia, urheiluvälineitä jne.), suosittelen ilmoittamaan asiasta yhtiölle etukäteen, jotta se voi ottaa huomioon tarvitsemasi tilan.