Lähtökuljetukset New Yorkin lentokentille

Pitkän matkan jälkeen me kaikki haluamme päästä hotelliin mahdollisimman nopeasti ja mukavasti. Ja jos se on halpa, vielä parempi. Kerron sinulle eri vaihtoehdoista.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuuttia luettu

Lähtökuljetukset New Yorkin lentokentille

Lentokoneen laskeutuminen | © Gary Lopater

New Yorkin tärkeimmät lentoasemat ovat JFK (John F. Kennedy), La Guardia Queensissa ja Newark New Jerseyssä. Iso Omena on yksi tärkeimmistä portista Yhdysvaltoihin, ja sinne saapuu matkustajia kaikkialta maailmasta.

Kun laskeudut Amerikan maaperälle, sinun on valittava paras tapa päästä lentokentältä New Yorkin keskustaan. Tässä on vaihtoehtoja, joista voit valita, vaikka minusta edullisin vaihtoehto on yhteiskuljetus.

Yhteiskuljetus lentokentältä hotellillesi Manhattanilla

Jaettu kuljetus| ©Kyle Cesmat
Jaettu kuljetus| ©Kyle Cesmat

Pitkän lennon jälkeen, kun olet uupunut ja kanniskelet matkalaukkuja, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on kävellä ympäri terminaalia etsimässä taksia ja maksaa kohtuuttoman korkean hinnan tai joutua odottamaan ikuisesti julkisissa liikennevälineissä päästäksesi hotelliisi. Siksi kätevin vaihtoehto on varata yhteiskuljetus hotellillesi Manhattanilla, jossa matkustat nykyaikaisissa, täysin varustetuissa tila-autoissa.

Heidän ajoneuvokalustoonsa mahtuu enintään yksitoista matkustajaa. Niissä on runsaasti matkatavaratilaa (kukin matkustaja voi kuljettaa enintään yhden matkalaukun ja yhden käsilaukun), ja ne hakevat sinut saapuessasi lentokentälle ja jättävät sinut hotellisi ovelle.

 • Miten se toimii: Kuljetukset toimivat 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kun olet tehnyt varauksen, saat vahvistussähköpostin ja he odottavat sinua! Kun lentosi laskeutuu JFK:n, Newarkin tai La Guardian lentoasemalle, mene vain terminaalin maaliikennetiskille ja esitä tulostettu voucherisi yhdelle työntekijöistä ohjeita varten.
 • Mitä tapahtuu, jos lento on myöhässä: Varauksen yhteydessä sinulta kysytään lentotietojasi, jotta yhtiö voi seurata lentoasi koko ajan, joten he tietävät, jos lentosi on myöhässä. Lennon myöhästyminen ei vaikuta kuljetusvaraukseen.
 • Ovatko hinnat lopullisia: Varaushetkellä maksamasi hinta on kiinteä summa, eikä se riipu New Yorkiin saapuessasi tapahtuvasta liikenteestä. Juomarahat ja ylimääräiset matkatavaramaksut eivät kuitenkaan sisälly hintaan.

Varaa yksityinen kuljetus NYC:n lentokentiltä

Jaettu kuljetus Manhattanilta mille tahansa New Yorkin lentokentälle

New Yorkin rautatiebussi| ©Tetiana Shyshkina
New Yorkin rautatiebussi| ©Tetiana Shyshkina

New Yorkissa oleskelusi päätteeksi tärkeintä on päästä lentokentälle ajoissa, jotta ehdit rauhassa kotilennollesi ilman, että joudut etsimään taksia tai tekemään useita siirtymisiä kaupungin julkisilla liikennevälineillä. Kuten saapumisenkin yhteydessä, kätevintä on varata kuljetus hotellilta lentokentälle.

 • Miten se toimii: Kuljetukset kulkevat joka päivä keskeytyksettä. Varaushetkellä sinun on annettava paluulentosi tiedot ja hotellisi osoite, jotta yhteiskuljetuksen kuljettaja tietää , mistä ja milloin sinut noudetaan. Palvelun käytön helpottamiseksi suosittelemme, että ilmoitat hotellin portieerille tai conciergelle, että odotat kuljettajaa noutamaan sinut lentokentältä.
 • Ovatko hinnat lopullisia: Kuten saapumiskuljetuksen yhteydessä lentokentältä hotelliin, hinnat ovat lopullisia, eivätkä ajetut kilometrit tai liikenne voi muuttaa hintaa, vaan kyseessä on kiinteä hinta. Juomarahat eivät kuitenkaan sisälly hintaan.

Yksityinen kuljetus kaikilta New Yorkin lentoasemilta

Yksityinen kuljetus| ©Hanners Egler
Yksityinen kuljetus| ©Hanners Egler

Olitpa sitten väsynyt pitkän lennon jälkeen etkä halua kuljeskella etsimässä ilmaista taksia, et tunne julkista liikenneverkkoa etkä halua siirtyä toiseen paikkaan tai et puhu juurikaan englantia ja pelkäät eksyväsi, nopein ja mukavin tapa päästä hotelliisi on yksityinen kuljetus lentokentältä hotelliisi New Yorkissa.

Tärkein ero yhteiskuljetuksen ja yksityiskuljetuksen välillä on se, että tässä tapauksessa ajoneuvo ja kuljettaja ovat sinun käytettävissäsi ja ajoneuvo on vain sinua ja ryhmääsi varten, eikä sinun tarvitse odottaa muita matkustajia.

 • Miten se toimii: Tämä kuljetuspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Riippuen siitä, kuinka moni henkilö aikoo käyttää tätä palvelua, sinun on varauksen yhteydessä valittava, onko kyseessä yksityinen kuljetus luksussedanilla kolmelle henkilölle, VIP-maasturilla, johon mahtuu enintään kuusi matkustajaa, vai pakettiautolla, johon mahtuu enintään yhdeksän matkustajaa. Sitten sinun on annettava lentosi saapumistiedot ja Manhattanin hotellisi, asuntosi tai kotiosoitteesi täydellinen osoite. Kuljetuksesi vahvistetaan välittömästi ja sinulle annetaan kuponki, jonka voit esittää kuljettajalle.
 • Matkatavarat: Kaikkien ajoneuvojen sisätilat ovat tyylikkäät ja tilavat, ja niissä on riittävästi tilaa kaikkien matkustajien matkatavaroille (jokaiselle matkustajalle sallitaan enintään 1 matkalaukku ja 1 käsilaukku).
 • Mikä on tämän yksityisen kuljetuksen hinta: Hinta on per henkilö, joka perustuu kolmeen matkustajaan per henkilöauto, kuuteen matkustajaan per maasturi tai yhdeksään matkustajaan per pakettiauto. Hinta vastaa kaiken sisältävää nouto- ja palautuspalvelua, johon lisätään paikalliset verot ja tietullit. Varaushetkellä maksamasi hinta on kiinteä summa, eikä se riipu liikenteestä New Yorkiin saavuttaessa.

Varaa yksityinen kuljetus New Yorkin lentokentältä

Yksityinen kuljetus Manhattanilta mille tahansa New Yorkin lentokentälle

Online-kuljetusvaraukset| ©Priscilla du Preez
Online-kuljetusvaraukset| ©Priscilla du Preez

Yksityiskuljetuksen varaaminen etukäteen hotellistasi New Yorkin lentokentälle on paras tapa ehtiä kotilennollesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia viime hetken taksin löytämisestä lähtöpäivänä tai loputtomista matkoista julkisilla kulkuneuvoilla matkatavaroiden kuljettamisen kanssa ja kaikesta siihen liittyvästä stressistä.

Tällä yksityisellä kuljetuksella Manhattanin hotellistasi mille tahansa New Yorkin lentokentälle kokenut kuljettaja, joka tuntee kaupungin kadut, noutaa sinut hotellisi ovelta hyvissä ajoin ja vie sinut terminaaliin paluulentoasi varten. Ei odottelua eikä stressiä, ja voit olla rauhassa tietäen, että saavut ajoissa koneeseen ja että et maksa siitä kohtuutonta hintaa.

Jos laskeudut yhdelle lentoasemalle ja joudut vaihtamaan toiseen, voit myös luottaa tähän palveluun. Unohda stressi lennon myöhästymisestä tämän yksityisen kuljetuksen ansiosta.

 • Miten se toimii: Yksityinen kuljetuspalvelu takaisin lentokentälle toimii samalla tavalla kuin saapumiskuljetus, mutta tällä kertaa sinun on ilmoitettava hotellisi osoite ja lentosi lähtötiedot. Kuljetuksesi vahvistetaan, ja saat kupongin, jonka voit esittää kuljettajalle. Vuorokaudenajasta riippuen liikenne voi olla ruuhkaisempaa. Yleensä on suositeltavaa olla lentokentällä 2 tuntia ennen lennon lähtöä, mutta 3 tuntia ennen lähtöä on ihanteellinen aika. Tässä yhteydessä suosittelemme, että varaat ylimääräistä aikaa hotellin noutoaikasi määrittämiseksi. Ruuhka-aikana varaudu vähintään 45 minuuttiin lähimmälle lentoasemalle (LaGuardia) ja 75 minuuttiin kauimmaisille lentoasemille (JFK ja Newark).
 • Matkatavaroistasi: Kuljetuspäivänä kuljettaja odottaa sinua hotellisi tai asuinpaikkasi ovella Manhattanilla viedäkseen sinut ajoissa lentokentälle. Muista, että jos sinulla on erityistarpeita tai matkatavaroita, voit ottaa yhteyttä yritykseen varauksen tehtyäsi, jotta he voivat vastata mahdollisiin kysymyksiisi. Tämä on henkilökohtainen palvelu.
 • Hinnasta: Tämä yksityinen kuljetus hotellilta lentokentälle on erittäin hyvä hinta-laatusuhde, jos otat huomioon, että palvelu on hyvin samankaltainen kuin taksi, mutta maksat varmasti kiinteän summan etukäteen ja että hinta ei riipu liikenteestä saapuessasi New Yorkiin.

Muita vaihtoehtoja liikkumiseen New Yorkissa

New Yorkin taksi| ©Luke Stackpoole
New Yorkin taksi| ©Luke Stackpoole

New York on kaupunki, josta on hyvät yhteydet. Sen julkinen liikenneverkosto on varsin tehokas, ja sen avulla voit liikkua nopeasti päästä päähän ja tutustua Ison Omenan jokaiseen kolkkaan.

Maanalainen

Se on yksi maailman suurimmista yli 1 000 kilometrin pituisella rataosuudellaan. Junat kulkevat 24 tuntia vuorokaudessa ja koostuvat 26 linjasta, joiden nimet voivat olla numeroita tai kirjaimia. Se avattiin 1900-luvun vaihteessa, ja asemat näyttävät hieman vanhentuneilta eivätkä kovin siisteiltä. Tässä on oppaamme New Yorkin metroon.

Bussit

Jos et halua käyttää New Yorkin metroa, bussit ovat kätevä vaihtoehto, vaikka kärsitkin raskaan liikenteen seurauksista. Bussilinjoja on satoja, mutta sekaannusten välttämiseksi on parasta katsoa linjakarttoja jokaisella pysäkillä. Bussilinjat koostuvat numerosta ja kirjaimesta. Kirjain osoittaa kaupunginosan, jossa bussi liikennöi: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) ja Staten Island (S).

Taksit

Taksit ovat toinen tapa liikkua New Yorkissa. Ikonisen keltaisen värinsä ansiosta ne voi havaita jo kaukaa ja kutsua ne kättä nostamalla. Hinnat ovat usein hyvin kalliita, ja pienet lisämaksut ja juomarahat lisäävät hintaa. Jos haluat säästää rahaa ja aikaa, yritä kutsua taksi, joka kulkee samaan suuntaan kuin mihin olet menossa.

Uber

Uberista on tullut suosittu liikennemuoto New Yorkissa. Voit varata ne kätevästi sovelluksesta. Yleensä ne ovat halvempia kuin taksit, mutta jos kysyntä on suurta ja kuljettajia on vähän, hinnat nousevat pilviin. Jos et puhu englantia, se on hyvä vaihtoehto, koska syötät sovellukseen vain osoitteen, johon haluat mennä, eikä sinun tarvitse antaa ohjeita kuljettajalle.

Voit myös varata kiertoajelubussin, jossa on ilmaisia pysähdyksiä, yöbussikierroksen Manhattanilla tai jopa yökierroksen New Yorkissa luksusbussilla, jos haluat tutustua kaupunkiin perusteellisesti.

Varaa kiertoajelubussi, jossa on vapaita pysähdyksiä

Mitä aiot tehdä siellä ollessasi?

Matkasi logistiikan järjestämisen ei tarvitse olla tylsää. Jos mietit omaperäistä ja edullista tapaa liikkua kaupungissa, älä unohda, että tärkeimpiin nähtävyyksiin voi tutustua kaupungin parhailla turistibusseilla.

Ja tietysti täällä on kaikki vinkit, joita tarvitset, jotta saat matkastasi kaiken irti: mitä New Yorkissa kannattaa nähdä ja tehdä.

Varaa kiertoajelubussi, jossa on ilmaisia pysähdyksiä