Kuinka Ostaa Liput NBA Peliin New Yorkissa

Ostamalla lipun NBA-otteluun Madison Square Gardeniin tai Barclays Centeriin pääset näkemään Knicksin ja Netsin livenä. Oletko mukana?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minuuttia luettu

Kuinka Ostaa Liput NBA Peliin New Yorkissa

Madison Square Gardenin sisällä | ©Christian Reimer

Yksi kiehtovimmista spektaakeleista, joihin Yhdysvalloissa voi osallistua, on NBA-ottelu. Riippumatta siitä, onko koripallo intohimosi vai haluatko kokea urheilun hulluuden ja ilmapiirin New Yorkissa, se on ainutlaatuinen tunne, joka sinun on koettava ainakin kerran elämässäsi.

New Yorkissa on kaksi NBA-joukkuetta, New York Knicks ja Brooklyn Nets. Molemmat kilpailevat lokakuusta huhtikuuhun runkosarjassa ja huhtikuusta kesäkuuhun pudotuspeleissä, jos ne pääsevät niihin.

 • New York Knicks
 • Liput alkaen 50 €.
 • Tunne Madison Square Gardenin kuohunta Knicksin ottelussa.
 • Osta lippusi
 • Brooklyn Nets
 • Liput alkaen 50 €
 • Toinen New Yorkin NBA-klassikko odottaa sinua ikonisessa Brooklynin kaupunginosassa.
 • Osta lippusi

New York Knicks -liput: suosituimmat liput

New York Knicks vs Phoenix Suns Madison Square Gardenissa.| ©James Trosh
New York Knicks vs Phoenix Suns Madison Square Gardenissa.| ©James Trosh

New York Knicks pelaa legendaarisessa Madison Square Gardenissa, joka sijaitsee Manhattanin keskustassa. Joukkue perustettiin vuonna 1946, ja se on pitkäikäisin joukkue. Vaikka se on voittanut vain kaksi mestaruutta (viimeisin vuonna... 1972!), se on NBA:n tunnetuin joukkue. Ja sitä on vihdoin ilo katsella: viime kaudella se pääsi pudotuspeleihin, ja sillä on supertähtiä, kuten voimahyökkääjä Julius Randle ja pointti Jalen Brunson.

Katso New York Knicksin liput

Brooklyn Nets -liput: vaihtoehto

Barclays Centerin sisällä| ©LunchboxLarry
Barclays Centerin sisällä| ©LunchboxLarry

Brooklyn Nets muutti hiljattain uuteen kotikenttään ja pelaa nyt modernissa Barclays Centerissä Brooklynissa. Heillä on NBA:n kiistatta paras puolustusjoukkue, jonka parhaita pelaajia ovat Mikal Bridges ja Cam Johnson. Vaikka he eivät lähde suosikkina, on show silti taattu.

Katso Brooklyn Nets -liput

Mistä ostaa lippuja NBA:n katsomiseen New Yorkissa?

Boston Celtics vastaan Brooklyn Nets Madison Square Gardenissa.| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vastaan Brooklyn Nets Madison Square Gardenissa.| ©Erik Cleves Kristensen

NBA:n lippuja voi ostaa vain netistä, sillä kaikki liput ovat digitaalisia. Helloticketsillä on sopimus New York Knicksin ja Brooklyn Netsin kanssa lippujen myynnistä Espanjassa.

COVIDin jälkeen lippuja ei voi enää ostaa lippukassasta, vaikka he työskentelevät edelleen kerätäkseen joitakin yrityslippuja tai kausikortin omistajia, joilla on kausikortti.

Katso NBA-liput

Kuinka paljon maksaa NBA-ottelun katsominen New Yorkissa?

Madison Square Garden, New York Knicksin kotistadion.| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, New York Knicksin kotistadion.| ©Ajay Suresh

Hinta vaihtelee riippuen siitä, mitkä joukkueet pelaavat toisiaan vastaan, mutta keskihinta on noin 150 euroa lipulta sekä New York Knicksin että Brooklyn Netsin otteluihin. Vähimmäishinta on yleensä 50 euroa pienestä pelistä ja istumapaikasta kaukana kentästä. Enimmäishinta on reilusti yli 1 000 euroa pelipaikasta kentän laidalla.

Tärkeää on, että lippujen hinnat muuttuvat päivittäin, aivan kuten lentolippujenkin hinnat. Jos kysyntää on enemmän ja lippuja on vähän jäljellä, hinta on kalliimpi, kun taas jos kysyntää ei ole, hinta laskee.

Hinta vaihtelee myös kauden aikana. Knicksin joulupelit ovat vuoden kalleimpia, sillä kaupunki täyttyy Madisoniin haluavista kansainvälisistä ja amerikkalaisista turisteista. Runkosarjan loppupuolella (huhtikuussa) ne ovat kuitenkin yleensä halvempia, koska molempien joukkueiden fanit odottavat mieluummin pudotuspelejä.

Katso NBA-liput

Miten säästää ostaessasi NBA-lippuja New Yorkissa?

Koripallo peleistä.| ©Markus Spiske
Koripallo peleistä.| ©Markus Spiske

Jos haluat säästää rahaa ostaessasi NBA-lippuja New Yorkiin matkustaessasi, on tärkeää pitää mielessä, että lippujen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Toisin sanoen hinnat nousevat tai laskevat joka päivä kysynnän mukaan aivan kuten lentolippujenkin hinnat.

Ongelmana on, että Knicks ja Nets ovat myyneet suurimman osan stadionista loppuun kausikorttilaisilleen ennen kauden alkua. Siksi ei ole harvinaista, että liput myydään loppuun, joten kysyntä on aina suurta. Tämän huomioon ottaen voit tehdä muutamia asioita, joilla voit säästää rahaa.

Osta liput etukäteen

Tärkein asia, jolla voit säästää NBA-lippujen hinnoissa, on ostaa liput mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen. Knicksin ja Netsin liput tulevat myyntiin elokuun puolivälissä, ja silloin niiden hinnat ovat alhaisimmillaan kauden kaikissa peleissä. Jos mahdollista, tämä on paras aika ostaa ne. Tämä on samanlaista kuin lennon tai hotellin varaaminen.

Jos otteluun on vielä yli kaksi kuukautta aikaa, lippujen hinnat ovat muuttuneet, mutta eivät ole vielä nousseet jyrkästi.

Suurin ongelma on, jos ottelua on jäljellä alle kaksi viikkoa: silloin on pakko maksaa korkeampaa hintaa, koska kysyntää on paljon ja lippuja on saatavilla vähän.

Vähemmän houkuttelevan vastustajan valitseminen

Toinen olennainen tekijä ottelun hinnan määräytymisessä on Knicksin tai Netsin vastustaja. Ottelu yhtä liigan parhaista joukkueista tai yhtä tunnetuimmista joukkueista (kuten Lakersia) vastaan voi olla jopa kolme kertaa kalliimpi kuin ottelu heikompaa joukkuetta vastaan. On selvää, että suuret pelit ovat kysytyimpiä, mutta jos välität kokemuksesta ja voit joustaa päivämäärien suhteen, voit säästää osallistumalla vähemmän houkuttelevaan peliin.

Valitse paikka korin takana

Viimeinen säästövinkki on valita istumapaikka, joka tarjoaa hyvän kokemuksen mutta ei ole ylihinnoiteltu. Korin takana olevien paikkojen hinta (riippumatta siitä, oletko lähellä vai kaukana kentästä) on aina halvempi kuin Madison Square Gardenin tai Barclays Centerin sivussa olevien paikkojen hinta.

Hinta-laatusuhteeltaan parhaat paikat ovat kuitenkin kulmissa sijaitsevat paikat. Näillä lipuilla on kunnon katselukulma ja hinta on huomattavasti halvempi kuin keskellä sivua olevalla lipulla.

Katso NBA-liput

Kuinka paljon New York Knicksin lippu maksaa?

Knicks-joukkueen logo| ©Michael Tipton
Knicks-joukkueen logo| ©Michael Tipton

New York Knicksin lippu maksaa keskimäärin 148 € per lippu. Minimihinta on 52 €, jos kyseessä on pieni peli kauden loppupuolella.

Kallein aika runkosarjan aikana (ennen pudotuspelejä) mennä katsomaan Knicksin ottelua on jouluna, sillä silloin kysyntä on suurinta. Jos joukkue pääsee pudotuspeleihin, keskihinta vaihtelee 200 eurosta ensimmäisellä kierroksella arviolta 1 000 euroon, jos joukkue pääsee NBA-finaaleihin.

Katso Knicks-liput

Kuinka paljon Brooklyn Netsin liput maksavat?

Brooklyn Netsin joukkueen logo| ©Michael Tipton
Brooklyn Netsin joukkueen logo| ©Michael Tipton

Brooklyn Nets -lipun keskihinta on 172 € per lippu. Minimihinta on 55 €, jos vastustaja ei ole houkutteleva ja jos runkosarjan lopussa, juuri ennen pudotuspelejä, ei ole mitään pelissä.

Pudotuspelilipun keskihinta Netsille on 225 € ensimmäisellä kierroksella ja sen arvioidaan maksavan noin 850 €, jos joukkue pääsee NBA-finaaleihin asti.

Katso Nets-liput

Miten välttää väärennettyjä NBA-lippuja New Yorkissa?

Pelin puoliaika| ©Daniel Torres Bonatto
Pelin puoliaika| ©Daniel Torres Bonatto

Ainoa tapa välttää väärennetyt liput on ostaa virallisilta verkkosivustoilta, kuten Helloticketsiltä. On olemassa sellaisten yritysten sivustoja, jotka myyvät luvattomia jälleenmyyntilippuja. Kaikki heidän lippunsa eivät ole ongelma, mutta on mahdollista, että ne kopioidaan, ja vaikka he myöhemmin hyvittäisivät rahat, et pääse stadionille.

Myös stadionin ulkopuolella on ihmisiä, jotka tarjoavat lippuja. He eivät tee tätä avoimesti, vaan kulkevat fanien ohi ja kysyvät hienovaraisesti, onko joku etsimässä lippuja. Nämä liput ovat aina väärennettyjä. Heidän menetelmänsä on viedä sinut syrjäiseen paikkaan, jossa he keräävät liput käteisellä. Kun he ovat estäneet sinua pääsemästä sisään, myyjä on kadonnut rahojesi kanssa.

Katso NBA-liput

Mitkä ovat parhaat paikat kullakin stadionilla?

Madison Square Gardenin sisällä| ©Emmanuel Milou
Madison Square Gardenin sisällä| ©Emmanuel Milou

NBA-pelikokemus riippuu pitkälti siitä, minkä istumapaikan valitset lippua ostaessasi. Vaikka koripalloareenoilla on vähemmän kapasiteettia kuin jalkapalloareenoilla, ne ovat valtavia areenoita siihen nähden, kuinka pieni kenttä on, ja takimmaisilla riveillä oleva lippu on todella kaukana pelaajista.

Mitkä ovat parhaat paikat Madison Square Gardenissa?

Madison Square Gardenin parhaat paikat ovat osastoilla 1-12. Kulmissa tai korin takana (osastot 1, 2, 3, 7, 8 ja 9) voit kokea pelin läheltä, ja vaikka et näe peliä hyvin, kokemus on fantastinen. Myös 100-osiot ovat erittäin arvokkaita, koska siellä voi nauttia koripallosta parhaiten ja ne ovat edelleen lähellä kenttää.

Mitkä ovat parhaat paikat Barclays Centerissä?

Barclays Centerin parhaat paikat ovat osastojen 1 ja 31 välillä. Kulmaosastot, jotka tarjoavat hyvän hinta-katsomosuhteen, ovat 3, 13, 19 ja 29. On parempi olla näillä osastoilla viimeisillä riveillä kuin ensimmäisillä riveillä osastoilla 200.

Varatessasi lippuja Helloticketsin sivustolta voit tarkastella interaktiivista karttaa ja valita sinua eniten kiinnostavat paikat sen mukaan, kuinka lähellä haluat olla kenttää. Voit tarkistaa eri hinnat ja näet kuvan, josta saat käsityksen etäisyydestä kentälle.

Katso NBA-liput

Kuinka monta NBA-ottelua on New Yorkissa?

Barclays Centerin sisäänkäynti| ©Reading Tom
Barclays Centerin sisäänkäynti| ©Reading Tom

New Yorkissa pelataan lokakuusta huhtikuuhun 82 NBA-ottelua: 41 New York Knicksin ottelua ja 41 Brooklyn Netsin ottelua. Jos jompikumpi joukkue pääsee pudotuspeleihin, määrä on suurempi.

Katso NBA-liput

Voinko mennä NBA-otteluun jouluna?

New York Knicks vastaan Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vastaan Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Kyllä, se on todellakin yksi kauden suosituimmista ajankohdista, ja tunnelma on mahtava. NBA huolehtii siitä, että kaikki joukkueet, myös New York Knicks ja Brooklyn Nets, pelaavat jouluna useita otteluita kaupungissasi, joten on lähes taattua, että matkasi aikana on ainakin yksi peli.

Katso NBA-liput

Voinko mennä NBA-otteluun kesällä?

Yankee Stadium New Yorkissa| ©Marco Verch
Yankee Stadium New Yorkissa| ©Marco Verch

Valitettavasti ei, sillä NBA:n runkosarja alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuussa, ja pudotuspelit päättyvät kesäkuussa.

Jos matkustat New Yorkiin kesällä ja haluat NBA:n sijaan vaihtoehdon amerikkalaisen urheilun kokemiseen, voit mennä katsomaan New York Yankeesia tai New York Metsia, kahta baseball-joukkuetta, jotka ovat kesällä kesken kauden. Baseball-joukkueet pelaavat NYC:ssä paljon pelejä, joten on helppo ehtiä johonkin niistä. Et ehkä edes pidä baseballista, mutta saat varmasti tyypillisen lippalakki, hymni ja hot dog -ilmeen.

New York Yankeesin lippuja voit ostaa täältä ja New York Metsin lippuja täältä.

Vaihtoehtoisesti, jos matkustat elokuun lopussa tai syyskuussa, jalkapallokausi on jo alkanut. New Yorkissa pelaavat New York Giants ja New York Jets. Otteluita on vain muutama, mutta voit tarkistaa, sopiiko päivämäärä sinulle tästä linkistä Giants-lippujen osalta ja tästä linkistä Jets-lippujen osalta.

.

Kuinka pitkä NBA-kausi on?

Knicksin pukuhuoneen sisällä| ©AtlasMasland
Knicksin pukuhuoneen sisällä| ©AtlasMasland

Preseason (lokakuun alussa)

NBA-joukkueet pelaavat yleensä reilun kolmen viikon mittaisella preseasonilla viidestä kahdeksaan ottelua mitatakseen vahvuutensa liigan alkua varten. NBA-lippujen ostaminen näiden pelien katsomiseen on yleensä halvempaa, vaikka onkin totta, että pelien laatu on heikompi, sillä joukkueet eivät ole vielä täydellä harjoitusleirillä ja varaavat usein tähtiään.

NBA:n runkosarja (lokakuun puolivälistä huhtikuun alkuun)

Näinä kuukausina kukin joukkue pelaa 82 ottelua, yhden joka toinen päivä. Runkosarjan aikana on useita päivämääriä, jotka sinun on merkittävä kalenteriisi, sillä ne ovat ratkaisevia pelejä:

 • Joulukuun 25. päivä (joulu). Erikoinen päivä, jolloin NBA yleensä suunnittelee parhaat pelit.
 • Vuoden ensimmäinen peli. Vuoden ensimmäinen peli sekä Madison Square Gardenissa että Barclays Centerissä on yleensä juhlallinen. Monet newyorkilaiset ja turistit käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja katsovat tämän pelin.
 • Knicks VS. Nets. New Yorkin klassikkopeli, joka vetää yleensä paljon väkeä puoleensa, on kaupungin kahden joukkueen välinen "derby". Jos olet onnekas ja satut olemaan paikalla, älä jätä sitä väliin.
 • Helmikuu (NBA All-Star). All-Star-peli, jossa liigan jokaisen joukkueen parhaat pelaajat kokoontuvat yhteen pelaamaan näytösottelun.

NBA:n pudotuspelit (huhtikuun puolivälistä kesäkuun alkuun)

Kun runkosarjan pelit ovat ohi, NBA:n 16 parasta joukkuetta aloittavat pudotuspelit mestaruudesta: 8 joukkuetta itäisestä konferenssista ja 8 joukkuetta läntisestä konferenssista kohtaavat toisensa.

Pudotuspelit ovat paras seitsemästä -otteluita, ja ennen kuin päästään NBA:n finaaleihin, pelataan kolme kierrosta: puolivälierät, välierät ja konferenssifinaalit. Nämä pudotuspelit kestävät yleensä lähes kaksi kuukautta, ja lopussa vain kaksi konferenssin voittajaa jää taistelemaan NBA:n mestaruudesta finaaleissa.

Viime kaudella sekä New York Knicks että Brooklyn Nets pääsivät pudotuspeleihin.

NBA-finaalit (kesäkuu)

Voittajia voi olla vain yksi. Kun kaksi joukkuetta on jäljellä 16:sta pudotuspeleihin päässeestä, alkavat NBA:n finaalit, jotka pelataan jälleen kerran paras seitsemästä -ottelusarjana. Nämä ottelut ovat epäilemättä vuoden odotetuimpia ja parhaita, sillä päähenkilöt ovat Yhdysvaltojen kaksi parasta joukkuetta.

Mutta ei ole yllättävää, että liput näihin NBA-otteluihin ovat koko kauden kalleimmat. Silti ne myydään nopeasti loppuun, koska kyseessä on Superbowlin ohella vuoden urheilutapahtuma Yhdysvalloissa.

Katso NBA-liput

Milloin kannattaa matkustaa New Yorkiin nauttimaan NBA:sta?

Knicks-paidat| ©NBA.com
Knicks-paidat| ©NBA.com

Kun tiedät kaiken edellä mainitun, jos matkustat kaupunkiin ennen runkosarjan alkua eli pre-seasonin aikana, suosittelen sinua katsomaan joukkueiden pre-season-ohjelmia, sillä ne pelaavat yleensä ystävyysotteluita lokakuun alussa.

New Yorkissa pelattavat NBA-ottelut on kuitenkin taattu vain lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Sen jälkeen kaikki riippuu siitä, onko New York Knicks tai Brooklyn Nets päässyt pudotuspeleihin ja lopulta NBA-finaaleihin.

Maksavatko lapset pääsymaksua NBA:han?

NBA-fanit| ©Seth Hoffman
NBA-fanit| ©Seth Hoffman

NBA on erittäin perheystävällinen spektaakkeli, mutta kun on kyse siitä, maksavatko lapset sisäänpääsymaksua, totuus on, että se riippuu joukkueesta. New York Knicksin tapauksessa Madison Square Gardenin käytäntö sanoo, että kaksivuotiailla lapsilla on oltava lippu.

Mitä tulee Brooklyn Netsiin, Barclays Centerin stadionin kaikkien urheilutapahtumien osalta Barclays Centerin stadionin kaikkien urheilutapahtumien mukaan enintään 34" tuuman eli 86,36 senttimetrin pituiset lapset pääsevät Barclays Centeriin ilmaiseksi, mutta heidän on jaettava istumapaikka lippunsa lunastaneen aikuisen kanssa, joka on heidän mukanaan. Kaikki lapset, jotka eivät täytä tätä pituusvaatimusta, tarvitsevat lipun päästäkseen stadionille, ja heidän on istuttava ainoastaan lipun varanneella istumapaikalla.

Jos olet tulossa stadionille alle kaksivuotiaiden lasten kanssa, ota mukaan todistus lasten iästä siltä varalta, että sinua pyydetään sitä portilla. Kelvollinen henkilöllisyystodistus on syntymätodistus tai passi.

Katso NBA-liput

Pelipäivänä

Lippujonossa stadionin sisällä| ©David Jones
Lippujonossa stadionin sisällä| ©David Jones

Milloin mennä stadionille?

NBA-päivät New Yorkissa ovat erityisiä. Sen voi tuntea ilmapiirissä, ja kaduilla on tavallista enemmän vilskettä ja vilskettä Isossa Omenassa. Neuvoni on, ettei kannata saapua paikalle liian aikaisin. Stadionin sisällä on pikaruoka-, välipala- ja matkamuistomyymälöitä, joita voit selailla, kun ehdit, etkä halua missata hymnihetkeä.

Madison Square Garden sijaitsee Manhattanin sydämessä, joten voit kävellä sinne, jos kiertelet alueella nähtyäsi jonkin muun läheisen nähtävyyden. Barclays Centeriin pääsemiseen tarvitset kuitenkin hieman enemmän aikaa, jos käytät julkisia liikennevälineitä, joten ole tietoinen liikenteestä tai ruuhka-ajoista, jotta pääset stadionille kiirehtimättä. Tässä on New Yorkin metroopas.

Pelipäivänä suosittelen menemään paikalle vähintään tunti etukäteen, jotta voit ottaa rauhassa, mennä turvakaaren läpi, löytää paikkasi, kokea tunnelman ennen peliä cheerleadereiden musiikin ja tanssin kera, kuunnella amerikkalaista hymniä ennen pelin alkua ja seurata pelaajien astumista stadionille. Se on kuin elokuvasta!

Ovatko reput ja kamerat sallittuja?

Madison Square Gardenin käytäntöjen mukaan reput ja tarpeettomat laukut ovat stadionilla kiellettyjä. Kaikille tehdään tiukka turvatarkastus, joka saattaa viivästyttää pääsyä stadionille. Lisäksi videokamerat, äänentallennuslaitteet, ammattilaiskamerat (mukaan lukien tele- tai zoom-objektiivit), selfie-kepit tai jalustat ovat kiellettyjä.

Barclays Centerin sisäänpääsykäytännön mukaan reppuja tai laukkuja, jotka ovat suurempia kuin 14 "x14 "x6" tai joissa on kovat sivut, ei sallita. Myöskään ammattikäyttöön tarkoitettuja kameralaitteita, ääni- ja/tai videonauhureita tai selfie-keppejä ja jalustoja ei sallita.

Missä syödä ennen tai jälkeen ottelun?

Stadionin sisällä on monia ruoka- ja juomakojuja, mutta hinnat ovat huomattavasti kalliimpia kuin stadionin ulkopuolella. Esimerkiksi vesipullo voi maksaa noin 5 dollaria, hot dog noin 7 dollaria ja virvoitusjuoma noin 6,5 dollaria.

Koska stadionille ei saa tuoda omia ruokia tai juomia, neuvon, että jos olet nälkäinen, osta ennen peliä jotain syöt ävää jostain Madison Square Gardenin ja Barclays Centerin ympärillä olevista ravintoloista, kuten Shake Sackista tai Five Guysista. Tai odota pelin päättymistä ja mene sinne juhlimaan joukkueesi voittoa ja hemmottelemaan itseäsi.

Katso NBA-liput

Hyödyllistä tietoa NBA:n seuraamiseen

Madison Square Gardenin ulkopuolella| ©Jordan Staub
Madison Square Gardenin ulkopuolella| ©Jordan Staub

Vaikka NBA on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista, viime hetken kysymykset voivat aina herätä.

Kuinka pitkä NBA-ottelu on?

Virallisesti se kestää 48 minuuttia (4 neljännestä, joista kukin 12 minuuttia), mutta aikalisien ja puoliajan välillä useimmat pelit kestävät yleensä 2 tuntia tai enemmän. Kahden ensimmäisen neljänneksen jälkeen on 15 minuutin tauko, jonka aikana voit käydä syömässä tai vessassa.

Minulla ei ole internet-yhteyttä New Yorkissa! Miten pääsen käsiksi lippuihin?

Jos sinulla ei ole internetyhteyttä New Yorkin matkasi aikana, voit aina käyttää hotellisi internetyhteyttä ja avata lippusi siellä, jotta ne ovat valmiina matkapuhelimessasi, kun saavut paikalle. Voit myös mennä mihin tahansa julkiseen laitokseen, kuten kahvilaan tai ravintolaan stadionin lähellä, sillä niissä on ilmainen WiFi.

Katso NBA-liput