Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Niagara Falls -päiväretket New Yorkista

Vierailu maailman suosituimmilla vesiputouksilla on loistava tapa päästä pois New Yorkin valoista ja kaaoksesta. Tässä on luettelo parhaista järjestetyistä kiertomatkoista ja siitä, kannattaako matkalle lähteä.

Alex Grande

Alex Grande

9 minuuttia luettu

Niagara Falls -päiväretket New Yorkista

Panoraamanäkymä Niagaran putouksille | ©Edward Koorey

Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla sijaitseva Niagaran putoukset koostuu kolmesta henkeäsalpaavasta vesiputouksesta, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Tämän upean luonnonihmeen näkeminen ainakin kerran elämässä on ehdottomasti sen arvoista, ja se on ehdottomasti yksi New Yorkin matkan pakollisista aktiviteeteista, varsinkin jos se vaatii vain päivän tai kaksi aikaa. Tässä ovat parhaat matkat Niagaran putouksille New Yorkista:

Suosikkini

Niagaran Putoukset Yön Yli Päiväretki New Yorkista

Mukavin vaihtoehto tutustua henkeäsalpaaviin putouksiin yhden päivän aikana.

Täydellinen, jos etsit nopeinta, kätevintä ja täydellisintä vaihtoehtoa kokea putoukset edullisimpaan hintaan. Sisältää Maid of the Mist -risteilyn.

Kesto: 22 hours

Tämä on nopein tapa vierailla Niagaran putouksilla, sillä sillä pääset New Yorkin keskustaan ja takaisin yhdessä päivässä. Niagaran putousten kiertoajelu New Yorkista tehdään bussilla, joten päivästä tulee kiireinen, mutta täysin sen arvoinen.

Päivän aikana vierailet Niagara Falls State Parkissa, jonka sisäänpääsy sisältyy hintaan. Voit myös tehdä laivamatkan Niagaran putousten yli legendaarisella Maid of the Mist -laivalla, joka on päivän kohokohta.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Näet vain yhden päivän aikana kaikki puiston pakolliset nähtävyydet, eikä Niagaran putousten nähtävyyksien ja tekemisten listalta jää mitään pois.

Suositellaan, jos... et halua jäädä paitsi tästä maailman ainutlaatuisesta luonnonmaisemasta ilman, että sinun tarvitsee viettää päiviä New Yorkissa.


Täydellisin vaihtoehto

Kahden päivän retki New Yorkista Niagaran putouksille

Kaksipäiväinen vierailu, joka on rennompi ja jossa voit nauttia enemmän tästä luonnonpuistosta (hotelli sisältyy hintaan).

Kierrät koko luonnonpuiston, ja sinulla on runsaasti aikaa patikoida ja katsella yöllä valaistuja vesiputouksia. Paluumatkalla pysähdyt ostoksille outlet-myymälään.

Kesto: 2 days

Jos sinulla on riittävästi aikaa, kahden päivän kiertoajelu Niagaran putouksilla yhden päivän kiertoajelun sijaan on loistava vaihtoehto. Tämä kiertomatka on erittäin edullinen, sillä se sisältää myös majoituksen.

Tämä matka vie sinut bussilla Niagaran putouksille, ja matkan varrella näet useita vesiputouksia: käyt läpi upean Watkins Glen State Parkin luonnonsuojelualueen ja vierailet She Qua Ga Fallsilla, joka on kuuluisa vesiputous Montour Fallsin kylässä.

Saavut ennen auringonlaskua ja kiertelet Niagaran putousten amerikkalaisella puolella Goat Islandin ja Luna Islandin kautta, kun aurinko laskee putousten ylle. Illalla voit katsella putousten valaistusta, ja seuraavana aamuna voit nauttia auringonnoususta putousten yllä ja osallistua Maid of the Mist -kierrokselle.

Miksi pidän tästä retkestä: Se on hyvin kattava ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä Niagaran putoukset kolmena eri vuorokaudenaikana: aamulla, iltapäivällä ja illalla.

Suositellaan, jos... sinulla on riittävästi aikaa nauttia maisemista ja haluat aidomman kokemuksen.


Laajennettu versio

Niagaran Putoukset, Toronto ja 1000 Saarta 3:n Päivän Kierros New Yorkista

Jos vierailu Niagaran putouksille on yksi matkasi tärkeimmistä tavoitteista, tällä matkalla pääset nauttimaan niistä kolmen kokonaisen päivän ajan.

Sen lisäksi, että tutustut luonnonpuistoon perusteellisesti sekä Amerikan että Kanadan puolella, tällä kiertomatkalla tutustut myös 1000 saaren puistoon, joka sijaitsee Yhdysvaltojen ja Kanadan välissä. .

Kesto: 3 days

Jos haluat nauttia tästä luonnonihmeestä kaikessa komeudessaan, kolmipäiväinen Niagaran putousten kiertomatka on sinua varten. Matkustat New Yorkista pakettiautolla 15 muun matkustajan kanssa ja nautit kahden yön hotellimajoituksesta, johon sisältyy aamiainen. Lisäksi sinulla on koko matkan ajan mukanasi erikoistunut opas.

Vierailusi Niagaran putouksille kattaa sekä Yhdysvaltain että Yhdysvaltojen puolet, ja siihen sisältyy myös Maid of the Mist -risteily, joka on tarjolla toukokuun ja lokakuun välisenä aikana. Niagaran putousten kansallispuiston lisäksi risteilet myös 1000 saarella, joka on Yhdysvaltojen ja Kanadan välissä sijaitseva kansallispuisto.

Miksi pidän tästä retkestä: koska se upottaa sinut luontoon kolmeksi päiväksi, jolloin voit kokea putousten ympäristön sekä itse puiston ja irrottautua New Yorkin vauhdista.

Suositellaan, jos... rakastat ulkoilmaa ja sinulla on tarpeeksi aikaa omistaa tälle retkelle kolme päivää.


Yhteenvetona vertailemme kolmea vaihtoehtoa


Mutta kannattaako Niagaran putouksille todella lähteä New Yorkista?

Näkymä Niagaran putouksille| ©Tim Gouw
Näkymä Niagaran putouksille| ©Tim Gouw

Tämä on luonnollisesti hyvin henkilökohtainen kysymys, mutta yritän vastata siihen niin rehellisesti kuin pystyn ja antaa sinulle vinkkejä, hyviä ja huonoja puolia, jotka ovat mielestäni tärkeitä, jotta voit tehdä päätöksen, joka sopii parhaiten matkustustyyliisi.

Matkan pituudesta riippuen

Jos aiot viipyä New Yorkissa vähintään 5 päivää, sinulla on runsaasti aikaa harkita yhtä parhaista päiväretkistä New Yorkista. Kun vietät päivän pois Manhattanin kaaoksesta ja valoista ainutlaatuisessa luonnossa, palaat New Yorkiin entistä tarmokkaampana nauttimaan kaupungista.

Toisaalta, jos sinulla ei ole paljon aikaa matkasi aikana ja olet esimerkiksi New Yorkissa enintään kolme päivää, yhden päivän vähentäminen matkastasi voi jättää sinut näkemättä tai nauttimatta joistakin tärkeimmistä kaupunginosista tai nähtävyyksistä. Siinä tapauksessa putouksilla ei kannata käydä.

Oletko ensimmäistä kertaa New Yorkissa?

Jos olet ensimmäistä kertaa New Yorkissa ja haluat ottaa kaupungista kaiken irti, haluat luultavasti viipyä Isossa Omenassa mahdollisimman pitkään, sillä siellä on niin paljon tutkittavaa. Tällöin ei ehkä kannata lähteä New Yorkista koko päivän kestävälle matkalle, varsinkin jos, kuten edellä mainittiin, sinulla ei ole paljon aikaa kaupungissa.

Onko liian vaivalloista matkustaa putouksille ja takaisin yhdessä päivässä?

Yksi suurista kysymyksistä, joka on kaikkien New Yorkissa käyneiden ja New Yorkista Niagaran putouksille menoa harkitsevien edessä, on tämä: Kannattaako lähteä pitkälle ajomatkalle nähdäksemme putoukset yhden päivän aikana? Vastaus on minulle selvä: kyllä.

Niagaran putousten maisemat ovat upeat (olin itse asiassa jo käynyt Iguazun putouksilla ja pidin Niagaran matkaa yhtä upeana). Tie ei käy väsyttäväksi, sillä matkan varrella näet paljon maisemia. Sitä paitsi minun tapauksessani jet lag teki tehtävänsä ja nukuin melkein koko paluumatkan, joten voin sanoa, etten melkein edes huomannut sitä!

Voit joka tapauksessa valita, haluatko vierailla putouksilla New Yorkista käsin matkustamalla yöllä ja nukkumalla matkan varrella, tai voit tehdä matkan New Yorkista Niagaran putouksille päivällä, lähteä heti aamulla ja ihailla maisemia matkan varrella.

Haluatko vastakohdaksi kaupunkivierailullesi luonnossa sijaitsevan kohteen?

Jos olet matkailija, joka haluaa nauttia lomallaan luonnosta ja löytää ainutlaatuisia luontokohteita, joita ei ole rakennettu tai suunniteltu ihmisen toimesta, tämä on loistava tapa antaa New Yorkin matkallesi täydellinen vastapaino. Kun olet kulkenut muutaman päivän kaupungin liikenteen, valojen ja melun keskellä, päivän viettäminen luonnossa (ja mikä luonto!) on täydellinen tauko lomastasi.

Kannattaako se, jos menen lasten kanssa?

Jos epäilet, että pienet lapset pitävät tästä retkestä, ratkaisen kysymyksen heti: he tulevat hämmästymään. Maisemat, veden ääni, vesiputoukset, laivamatka.... Jos me aikuiset olemme vaikuttuneita, Niagaran putouksilla käynti lasten kanssa voi kirjaimellisesti olla elämänsä seikkailu.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että bussimatka ei ole lyhyt, joten päätös riippuu enemmän siitä, nukahtaako lapsi matkalla, onko hänellä taipumusta matkapahoinvointiin ja niin edelleen.

Varaa Niagaran putousten kierros

Mitä nähdä Niagaran putouksilla

Sumun neito -risteily| ©Chris Mcintosh
Sumun neito -risteily| ©Chris Mcintosh

Kun vierailet Niagaran putouksilla New Yorkista käsin, muista sisällyttää Niagaran putousten kohokohdat reittiisi, jotta voit ottaa kaiken irti upeasta luonnonympäristöstä ja nähdä kaiken, mitä Niagaran putouksilla on nähtävää:

Niagaran putousten valtionpuisto

Niagara Falls State Park on täydellinen paikka, josta on näkymät kolmelle putoukselle. Näköalapaikalta voit nähdä Kanadan puoleisen vesiputouksen kaukaa ja kävellä samalla hyvin lähellä Bridal Veil -vesiputousta.

Sumun neito

Tällä ikonisella Niagaran putousten veneretkellä pääset nauttimaan kolmesta putouksesta läheltä, ja se on kokemus, joka kannattaa ehdottomasti kokea, sillä se on Niagaran putousten tärkein nähtävyys. Yksi suosittelemieni retkien hienouksista on se, että ne kaikki sisältävät liput Maid of the Mist -matkalle.

Vene lähtee päivittäin (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta) Amerikan puolelta, ja se vie sinut kierrokselle, joka lähtee Rainbow-sillan läheltä ja vie sinut Niagara-jokea pitkin Amerikan putouksille, sitten Bridal Veilin putouksille ja lopuksi Horsehoe Falls -putouksille, joiden tiheän sumun olet ehkä nähnyt useammassa kuin yhdessä kuvassa.

Niagara Gorge Trail

Niagaran rotkon varrella on useita polkuja ja reittejä, joita pitkin voit kävellä ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä. Reittejä on eripituisia, ja ajan suhteen suosittelemme Great Gorge Railway Trail-reittiä, joka on helppo 1,8 km (yhteen suuntaan).

Vuohisaari

Tällä Niagara-joen keskellä sijaitsevalla saarella on kuuluisa Terrapin Pointin näköalapaikka ja keksijä Nikola Teslalle omistettu patsas luonnonkauniissa ympäristössä. Goat Islandilla sijaitsee myös Cave of the Winds, suosittu Niagaran putousten nähtävyys.

Tuulten luola

Hissikyydin jälkeen sinusta tulee käytännössä osa vesiputousta, jos vierailet Cave of the Winds -luolassa Niagaran putouksilla. Tämä pääsy joen alaosaan on yksi niistä paikoista, joista on parhaat näkymät vesiputoukselle, ja myös yksi niistä paikoista, joissa kastuu eniten. Voit ostaa liput, joilla pääset puistossa käymään Cave of the Winds -luolassa, mutta puistossa järjestetään myös järjestettyjä kierroksia putouksille, joihin tämä pysähdyspaikka sisältyy.

Luna Island

Toinen Niagaran putousten pienistä saarista sijaitsee American Fallsin ja Bridal Veil Fallsin välissä, ja sen reunaa pitkin kävellessäsi olet vain muutaman metrin päässä putouksista. Sen nimen alkuperä antaa varmasti idean, jota kannattaa kokeilla vierailun aikana: sanotaan, että täysikuun aikaan putouksilla voi nähdä sateenkaaria kuunvalon heijastuksesta.

Vaikka voit tehdä tämän Luna Island -kierroksen omatoimisesti, suosittelen järjestettyä kierrosta, sillä se vie stressin siitä, että sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea viimeistä millimetriä myöten edellä esitettyä reittiä varten. Sinun ei tarvitse huolehtia matkasta sinne ja takaisin, sillä kaikki matkat sisältyvät hintaan.

Alexin matkavinkki

Älä missaa henkeäsalpaavia näkymiä Horseshoe Fallsille Table Rock Welcome Centeristä!

Suunnittele Niagaran putousten kiertomatka New Yorkista käsin

Syksyllä putousten ympärillä| ©Alexis Gethin
Syksyllä putousten ympärillä| ©Alexis Gethin

Kuvat

Niagaran putouksilla vierailu on lähes pakollinen, jos olet luonnonystävä, sillä putousten henkeäsalpaavan näyttävyyden lisäksi löydät täydelliset luontoympäristöt patikointia varten. Ja jos valokuvaus on sinun juttusi, voin vakuuttaa, että harvassa paikassa on mahdollisuus kuvata vettä liikkeessä niin kuin Niagaran putouksilla. Ja tietenkin: voit ottaa upeita kuvia Instagramiin.

Niagaran putoukset lasten kanssa

Jos vierailet Niagaran putouksilla lasten kanssa, heillä on varmasti hauskaa: alue on täydellinen perheille, ja siellä on paljon nähtävyyksiä ja paikkoja pienimmille. Nukkumis- ja ruokailuaikatauluja ajatellen kannattaa muistaa, että Niagaran putouksille pääset aikaisin aamulla bussilla, ja matka New Yorkista kestää noin 10 tuntia, kun kaikki pysähdykset matkan varrella otetaan huomioon.

Ryhmät

Ryhmämatkat Niagaran putouksille ovat yleensä noin 50 hengen ryhmämatkoja, ja niihin sisältyy sisäänpääsy yhdelle elämykselle, jonka haluat kokea - Maid of the Mistille.

Ateriat

Ateriat eivät sisälly näihin retkiin, joten sinulla on vapaata aikaa tutustua omaan rauhaan. Lue alta vinkkejä siitä, missä Niagaran putouksilla kannattaa syödä.

Varaa Niagaran putousten kierros

Paras viikonpäivä kiertää Niagaran putoukset New Yorkista käsin

Putoukset valaistuina yöllä| ©James Wheeler
Putoukset valaistuina yöllä| ©James Wheeler

Kuten monissa muissakin nähtävyyksissä, putouksilla on vähemmän väkeä, jos vierailet siellä viikolla. Suosittelen kuitenkin tarkistamaan ilotulituskalenterin Niagaran putousten virallisilta verkkosivuilta, jotta voit yrittää ajoittaa vierailusi samaan aikaan, jolloin näytös tuo matkallesi aivan erityisen lisän.

Paras aika vuodesta kiertää Niagaran putouksia New Yorkista käsin

Putoukset Maid of the Mist -laivasta| ©Caitlin Louise
Putoukset Maid of the Mist -laivasta| ©Caitlin Louise

Tyypillinen lämpötila Niagaran putousten ympäristössä vaihtelee suuresti vuoden mittaan. Vaikka Niagaran putouksilla voi palella talvella, kesä on yleensä varsin mukava, ja päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä. Jos vierailet putouksilla keväällä, saat todennäköisesti sadetta, ja syksyllä voit odottaa miellyttävää säätä, kunhan vierailet ennen marraskuuta.

Jos voitte, suosittelen vierailua toukokuun puolivälissä tai lopussa ja syys-lokakuussa. Se on varmasti paras aika lähteä Niagaran putouksille, sillä silloin sää on parempi ja vältät suurimman osan turisteista, jotka tulevat kesällä.

Jos sää ei auta tai ei sovi sinulle, suosittelemme Washingtonin kierrosta New Yorkista tai Philadelphian kierrosta New Yorkista, joissa sää ei ole yhtä suuri ongelma nautinnollesi.

 • Talvi
 • Joulukuu - maaliskuu
 • Sää: Lumi
 • Korkein 11ºC
 • Vähintään 0ºC
 • Kevät
 • Maaliskuu - kesäkuu
 • Ilmasto: lauhkea
 • Enintään 27ºC
 • Vähintään 2ºC
 • Kesä
 • kesäkuu - elokuu
 • Ilmasto: Kuuma ja kostea
 • Enintään 29ºC
 • Vähintään 18ºC
 • Syksy
 • Syyskuu - marraskuu
 • Ilmasto: lauhkea
 • Enintään 25ºC
 • Vähintään 6ºC

Tyypillinen ruoka Niagaran putouksilla

Jos aiot syödä Niagaran putouksilla, sinun on hyvä tietää, että lähialueella on tyypillistä amerikkalaista ruokaa, mutta myös kanadalaista ruokaa, jossa on vahva ranskalainen vaikutus. Grillibaareja ja -ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, ja niissä voit kokeilla tyypillisiä ruokia: poutinea (paistettuja perunoita juustolla ja kastikkeella, lihakastikkeella) ja kanadalaista pekonia (vaahterasiirappikastikkeessa marinoituja possupihvejä).

Rehellisesti sanottuna puistosta ei kuitenkaan löydy upeaa ruokaa. Yksi vinkkini Niagaran putouksilla käymiseen, ja tämä koskee kaikkia retkiä, joihin ei sisälly ruokailua, on pakata reppuun ruokaa (ja hyvä vesipullo täytettäväksi!).

Suositeltavat ravintolat:

 • Flip Burger - Jos etsit jotain kohtuuhintaista ja tyypillisen amerikkalaisen makuista ruokaa, Flip Burgerilla on erittäin hyvät arvostelut, ja se sijaitsee myös Maid of the Mist -kierroksen lähtöpaikan vieressä.
 • Mother Cluckers Inc - mielenkiintoinen sekoitus portugalilaista ja amerikkalaista ruokaa, ja se sijaitsee melko hyvällä paikalla vierailijoiden infopisteen vieressä.
 • Smoke's Poutinerie - Jos pieni kävelymatka ei haittaa, voit ylittää Rainbow Bridgen ja kokeilla Smoke's Poutinerien suosittua poutinea.
 • Savor - Paras vaihtoehto, jos et halua eksyä liian kauas Niagaran putousten turistikohteista.

Mitä minun pitäisi ottaa mukaani Niagaran putouksille?

Näkymä Niagaran putouksille sateenkaaren kanssa| ©Jason NG
Näkymä Niagaran putouksille sateenkaaren kanssa| ©Jason NG

Paras neuvo, jonka voin antaa, on pukeutua mahdollisimman mukaviin vaatteisiin. Huomaat, että useimmat putouksilla vierailevat ihmiset tekevät samoin. Jos vierailet talvella, on parasta pukeutua useisiin kerroksiin, jotta voit sopeutua sään vaihteluun.

Jalkineiden osalta suosittelen lämpimästi käyttämään lenkkareita tai vedenpitäviä jalkineita, sillä Maid of the Mist -reitillä kastut varmasti. Samasta syystä sadetakki ja GoPro-kamera ovat hyviä lisäyksiä reppuusi (vaikka ne antavat sinulle ponchon ja varvassandaalit).

Viimeisimmät vinkit

Näkymä Niagaran putouksille näköalapaikalta.| ©Cameron Venti
Näkymä Niagaran putouksille näköalapaikalta.| ©Cameron Venti

Matka Niagaran putouksille on ainutlaatuinen kokemus, jonka muistat loppuelämäsi!

UKK

 • Tarvitsenko New Yorkista käsin matkustaessani Niagaran putouksille passin?

  Sinulta pyydetään passi, kun palaat Niagaran putouksilta Yhdysvaltoihin, joten se on pakko ottaa mukaan matkalle.

 • Kannattaako Niagaran putouksille todella mennä?

  Vastaus on kyllä, ehdottomasti. Näet hyvin ainutlaatuisen luonnonmaiseman, eikä matka ole liian väsyttävä. Kokemuksen kohokohta on Maid of the Mist -veneajelu.

 • Kuinka kaukana Niagaran putoukset ovat New Yorkista?

  Niagaran putoukset ovat noin 643 kilometrin (400 mailin) päässä New Yorkista, joten matka sinne kestää noin 6-7 tuntia. Useimmat New Yorkista kuuluisille putouksille lähtevät retket lähtevät hyvin aikaisin aamulla (noin klo 04:00).