Roma Pass ja Omnia Card

4.5
(6518 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
163 € 149 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Roma Pass ja Omnia Card ovat kaksi hyödyllisintä turistikorttia Italian pääkaupungissa vierailemiseen, ja tämän varauksen ansiosta voit nauttia molempien korttien eduista. Voit nauttia kaikista tarjolla olevista eduista 3 päivän ajan sekä kartan ja oppaan, joiden avulla pääset tutustumaan kaupunkiin.

Roma Passin ansiosta pääset 2:een Rooman 6 tärkeimmästä nähtävyydestä . Voit valita Colosseumin, Palatinuksen kukkulan ja Forum Romanumin, Capitolinuksen museot, Borghesen gallerian ja Castel Sant'Angelon kansallismuseon.

Voit miettiä, missä haluat käydä matkan varrella. Muita Roma Passin sisältämiä etuja ovat alennukset yli 30 nähtävyydessä ja kuljetuskortti. Tämä kuljetuskortti sisältää kaikki Rooman julkiset liikennevälineet, mutta myös bussikierrokset, joilla on ilmaiset pysähdykset kolmen päivän aikana.

Omnia Vatican Card -kortilla puolestaan pääset Vatikaanin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Vatikaanin museoihin tai Sikstuksen kappeliin.

 • Pääsymaksut sisältyvät kahteen Rooman kuudesta tärkeimmästä monumentista, kuten Colosseumiin tai Capitoliumin museoihin.
 • Pääsy kiertoajelubusseihin ja matkustaminen mukavasti julkisen liikenteen kortilla 3 päivän ajan.
 • Pääsy Vatikaanin tärkeimpiin monumentteihin Omnia Card -kortilla.

Sisältää

 • Omnia Card ja Roma Pass
 • Ilmainen kuljetuskortti, jolla voit matkustaa rajattomasti Rooman julkisilla liikennevälineillä.
 • Pääsy kiertoajelubusseihin Roomassa
 • Kartta

Valitse päivämäärä

Muista, että sinun täytyy saapua 15 minuuttia ennen aloitusta

Mitä voit odottaa

Rooman kulttuuritarjonta on valtava, sillä se tarjoaa valtavasti monumentteja ja tunnuskohteita. Tällä varauksella saat kaikki Roma Passin ja Omnia Cardin edut. Yhdistämällä molemmat vaihtoehdot saat käyttöösi erilaisia monumentteja sekä liikennevälineitä, kartan ja oppaan liikkumiseen. Voit nauttia kaikesta tästä 3 päivän ajan alkaen sen aktivoinnista ensimmäisellä käyttökerralla.

Roma Pass sisältää sisäänpääsyn 2:een Rooman 6 tärkeimmästä monumentista. Näihin kuuluvat Colosseum, Palatine-kukkula ja Forum Romanum, Capitoliiniset museot, Borghesen galleria ja Castel Sant'Angelon kansallismuseo. Näin pääset 2:een näistä suurista monumenteista , joiden liput voit lunastaa milloin haluat, eli voit sanoa, mihin haluat mennä Roma Passin hankkimisen jälkeen.

Mutta sen lisäksi Roma Passin avulla saat alennuksia myös 30 muussa nähtävyydessä, jotka sijaitsevat hajallaan eri puolilla kaupunkia. Niiden joukosta löydät upeita nähtävyyksiä, kuten roomalaisen sivilisaation museon tai sähkön nykyhistorian Museo Centrale Montemartinissa.

Tämän passin etuna on myös se, että voit käyttää turistibussikierroksia, joilla voit liikkua Roomassa helpoimmin, mutta myös julkisen liikenteen korttia, jota voit käyttää rajoituksetta.

Toisaalta Omnia Card sisältää kaiken, mitä tarvitset Vatikaanista nauttimiseen. Pääset kaikkiin tämän pienen maan muistomerkkeihin ja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Niistä pääset tärkeimpiin monumentteihin, kuten Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon.

Arvostelua

4.5
· 6518 Arvostelua
 • L
  Lina
  5
  (0 Arvostelua)
  Nämä ovat kaksi korttia yhdessä, ja ne ovat erittäin hyödyllisiä, sillä niillä pääset kahdelle Rooman tunnetuimmalle nähtävyydelle ja voit matkustaa rajattomasti bussilla. Ne tekevät matkastasi Roomassa varmasti paljon mukavampaa ja vähemmän monimutkaista.
 • M
  Matías
  5
  (0 Arvostelua)
  Jos aiot liikkua paljon Rooman keskustassa, nämä kortit ovat ehdottomasti paras vaihtoehto, sillä ne sisältävät rajattoman bussimatkan Rooman keskustassa kolmen päivän ajan.
 • A
  Asier
  5
  (0 Arvostelua)
  Pidimme näistä korteista erittäin paljon, pystyimme matkustamaan mukavasti keskustan läpi ilman rajoituksia, ja siihen sisältyy myös hyvä palvelu, jonka avulla sinun ei tarvitse odottaa jonoissa.
 • I
  Isabella
  5
  (0 Arvostelua)
  Maksuttoman bussikortin lisäksi toinen mukana olevista eduista on opas ja kartta, jotka ovat loistavia, jotta voit oppia lisää kaupungista ja välttää eksymistä.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt