Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Wieliczkan suolakaivosten vierailun hinta: Wiczelicziczin kylässä: Liput ja opastetut kierrokset

Suunnitteletko vierailua Wieliczkan suolakaivoksiin etkä tiedä, kuinka paljon rahaa tarvitset? Lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

2 minuuttia luettu

Wieliczkan suolakaivosten vierailun hinta: Wiczelicziczin kylässä: Liput ja opastetut kierrokset

Daniłowicza Kaivo | ©Aleksandr Zykov

Wieliczkan suolakaivoksilla vierailu on ehdoton ohjelma Puolan-lomalla.

Tässä postauksessa kerron, kuinka paljon Wieliczkan suolakaivoksilla käynti maksaa, halusitpa sitten lähteä omatoimisesti tai osallistua järjestetylle retkelle.

Kuinka paljon maksaa Wieliczkan suolakaivoksilla käynti Krakovasta käsin?

Pyhän Kingan kappeli| ©Aleksandr Zykov
Pyhän Kingan kappeli| ©Aleksandr Zykov

Järjestetyn retken varaaminen Wieliczkan suolakaivoksille Krakovasta maksaa noin 50 €. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, koska sinulla on opas mukanasi ja pääset muistomerkin portille ilman turhaa odottelua ja jonottamista lippukassalla.

Lisäksi voit peruuttaa kierroksen maksutta, jos ilmenee ennalta arvaamattomia olosuhteita. Kokonaiskesto on yleensä noin 4 tuntia, ja kuljetus tapahtuu hyvin varustetussa, ilmastoidussa ajoneuvossa. Ja tietysti sisäänpääsymaksut kaivoksiin sisältyvät hintaan.

On myös mahdollista varata retki suolakaivoksiin ja Auschwitziin, jolloin voit tutustua molempiin paikkoihin samana päivänä. Tällöin hinta alkaa 106 eurosta.

Varaa retki suolakaivoksiin

Wieliczkan suolakaivosten lipun hinta

Kaivoksessa käytettävät koneet| ©Dennis Jarvis
Kaivoksessa käytettävät koneet| ©Dennis Jarvis

Muilla kielillä kuin puolaksi järjestettävien kierrosten lippujen hinnat ovat seuraavat:

  • Tavallinen yksittäinen lippu: 100 PLN (21,59 EUR).
  • Alennettu kertalippu lapsille ja nuorille: 80 PLN (17,27 euroa).
  • Alennettu kertalippu opiskelijoille ja eläkeläisille: 90 PLN (19,43 euroa).
  • Perhelippu (2 aikuista + 2 4-16-vuotiasta lasta): 280 PLN (60,45 euroa).
  • Alle 4-vuotiaat lapset: ilmaiseksi

Voit ostaa liput Wieliczkan suolakaivokseen itse muistomerkin lipunmyyntipisteestä, mutta vaarana on, että tila loppuu kesken, joten suosittelen tekemään sen verkossa.

Liput lipunmyyntipisteessä ovat saatavilla puolaksi ja englanniksi, mutta jos haluat tehdä tämän kierroksen jollakin muulla kielellä, sinun on ostettava liput verkossa ja hyvissä ajoin ennen Krakovan matkasi alkamispäivää, sillä kierroksia muilla kielillä on vähän, mutta niillä on kova kysyntä.

.

Varaa retki suolakaivoksiin

Kuinka paljon maksaa retki Wieliczkan suolakaivoksille omin päin kohteesta Krakova?

Kaivokseen johtavat portaat| ©Aleksandr Zykov
Kaivokseen johtavat portaat| ©Aleksandr Zykov

Jos järjestetty retki maksaa noin 50 €/henkilö, omatoiminen retki on hieman edullisempi, sillä sinun tarvitsee käyttää rahaa vain sisäänpääsymaksuihin ja kuljetukseen suolakaivoksille ja takaisin. Wieliczkan suolakaivosten ominaispiirteiden vuoksi sekä suojelu- ja turvallisuussyistä sinulla on aina ammattitaitoinen opas mukana kierroksella muistomerkin sisällä.

Jos haluat suunnitella vierailun Wieliczkan suolakaivoksiin omin päin, suosittelen ensimmäiseksi tarkistamaan aukioloajat ja hankkimaan liput.

Postauksessa Miten vierailla Wieliczkan suolakaivoksissa omin pä in on lisätietoja, joten suosittelen vilkaisemaan sitä.

Varaa retki suolakaivoksiin

Kuinka paljon maksaa vierailu Wieliczkan suolakaivoksiin ja Auschwitziin?

Sisäänpääsy Auschwitz II -leirille| ©Magdalena Smolnicka
Sisäänpääsy Auschwitz II -leirille| ©Magdalena Smolnicka

MatkaAuschwitziin ja Wieliczkan suolakaivoksiin Krakovasta maksaa noin 97 puntaa, ja se on yksi suosituimmista kokemuksista Krakovan ympäristössä.

Tällä paketilla saat kaiken irti matkastasi kaupunkiin, jos vietät Krakovassa vain muutaman päivän, ja säästät myös aikaa (kun sinun ei tarvitse jonottaa lipunmyyntipisteessä) ja rahaa (kun sinun ei tarvitse ostaa lippuja erikseen).

Vierailu molemmissa kohteissa tapahtuu samana päivänä, ja yksityinen ajoneuvo kuljettaa sinut Krakovaan, Auschwitziin ja suolakaivoksiin ja takaisin. Jos haluat lisätietoja tästä vierailusta, älä jätä väliin postausta Retket Auschwitziin ja Wieliczkan suolakaivoksiin Krakovasta.

Varaa retki suolakaivoksiin

Kuljetuksen hinta Krakovasta Wieliczkan suolakaivoksiin

Sukiennice, Krakova| ©Angelo Romano
Sukiennice, Krakova| ©Angelo Romano

Jos et ole kiinnostunut järjestetystä retkestä Wieliczkan suolakaivoksille, johon sisältyy kuljetus, parhaat vaihtoehdot ovat juna ja bussi, kaksi nopeaa, mukavaa ja edullista liikennevälinettä, joilla pääset muistomerkille noin 30 minuutissa.

Bussilippu Wieliczkan suolakaivoksille Krakovasta maksaa noin 4 zlotya kumpaankin suuntaan (noin 1 euro ), kun taas junalipun hinta kannattaa tarkistaa aseman lippuluukulta tai netistä.

Postauksessa How to get to the Wieliczka Salt Mines from Krakow kerron kuitenkin tarkemmin ja kerron kaikki käytettävissäsi olevat vaihtoehdot.

Varaa retki suolakaivoksiin