Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Wieliczkan suolakaivosten vierailun hinta: Wiczelicziczin kylässä: Liput ja opastetut kierrokset

Suunnitteletko vierailua Wieliczkan suolakaivokseen etkä tiedä, kuinka paljon rahaa tarvitset? Lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

3 minuuttia luettu

Wieliczkan suolakaivosten vierailun hinta: Wiczelicziczin kylässä: Liput ja opastetut kierrokset

Daniłowicza Kaivo | ©Aleksandr Zykov

Wieliczkan suolakaivoksille on ehdottomasti matkustettava Puolan-lomalla.

Tässä postauksessa kerron, kuinka paljon Wieliczkan suolakaivoksilla käynti maksaa, halusitpa sitten lähteä omatoimisesti tai osallistua järjestetylle retkelle.

1. Kuinka paljon matka Wieliczkan suolakaivoksille maksaa Krakovasta?

Pyhän Kingan kappeli| ©Aleksandr Zykov
Pyhän Kingan kappeli| ©Aleksandr Zykov

Järjestetylle retkelle Wieliczkan suolakaivoksille Krakovasta on useita vaihtoehtoja riippuen siitä, haluatko All-inclusive-kierroksen (44 euroa), yksityisen retken (126 euroa) vai pelkän kuljetuksen ja opastetun kierroksen (43 euroa), jos varaat sen Hellotickets-palvelusta.

Näillä kierroksilla sinulla on opas mukanasi, ja saavut muistomerkin ovelle ilman turhaa odottelua ja jonottamista lipputiskillä. Lisäksi voit peruuttaa matkan maksutta, jos matkalle sattuu ennalta arvaamattomia tilanteita.

Varaa matka suolakaivoksiin

2. Wieliczkan suolakaivoksen lippujen hinnat

Kaivoksessa käytettävät koneet| ©Dennis Jarvis
Kaivoksessa käytettävät koneet| ©Dennis Jarvis

Jos haluat säästää vierailustasi mahdollisimman paljon, voit aina ostaa liput Wieliczkan suolakaivokseen itse.

Jos haluat vierailla Wieliczkan suolakaivoksilla omin päin, voit hankkia liput muistomerkin lipputoimistosta puolan- ja englanninkielisille kierroksille, mutta jos haluat tehdä tämän kierroksen jollakin muulla kielellä, sinun on ostettava liput netistä muistomerkin verkkosivuilta hyvissä ajoin ennen Krakovan matkaa, sillä kierroksia muilla kielillä on vähän, mutta niiden kysyntä on suurta.

Muilla kielillä kuin puolaksi järjestettävien kierrosten lippujen hinnat ovat seuraavat:

  • Tavallinen yksittäinen lippu: 100 PLN (21,59 EUR)
  • Alennettu yksittäinen lippu lapsille ja nuorille: 80 PLN (17,27 euroa).
  • Alennettu yksittäinen lippu opiskelijoille ja eläkeläisille: 90 PLN ('19,43).
  • Perhelippu (2 aikuista + 2 4-16-vuotiasta lasta): 280 PLN (60,45 euroa).
  • Alle 4-vuotiaat lapset: ilmaiseksi

Varaa retki suolakaivoksiin

3. Kuinka paljon maksaa matka Wieliczkan suolakaivokseen omin päin?

Portaat alas kaivokseen| ©Aleksandr Zykov
Portaat alas kaivokseen| ©Aleksandr Zykov

Jos haluat vierailla Wieliczkan suolakaivoksilla omin päin, suosittelen, että tarkistat ensin aukioloajat ja hankit sitten liput.

Jos haluat vierailla Wieliczkan suolakaivoksilla omin päin, voit hankkia liput muistomerkin lipputoimistosta puolan- ja englanninkielisille kierroksille, mutta jos haluat tehdä tämän kierroksen jollakin muulla kielellä, sinun on ostettava liput netistä muistomerkin verkkosivuilta tai 39 eurolla Helloticketsistä. Vain liput ja opastettu kierros ilman, että sinun tarvitsee varata kuljetusta Krakovasta.

Wieliczkan suolakaivosten ominaispiirteiden vuoksi ja suojelu- ja turvallisuussyistä sinulla on aina ammattitaitoinen opas mukanasi kierroksella muistomerkin sisällä.

Postauksessa Miten vierailla Wieliczkan suolakaivoksilla omin päin löydät lisää tietoa siitä, joten suosittelen sinua tutustumaan siihen.

Varaa matka suolakaivoksiin

4. Kuinka paljon maksaa vierailu Wieliczkan suolakaivoksiin ja Auschwitziin?

Auschwitz II -leirin sisäänkäynti| ©Magdalena Smolnicka
Auschwitz II -leirin sisäänkäynti| ©Magdalena Smolnicka

Koska ne ovat kaksi suosituinta Krakovan retkeä, on olemassa vaihtoehtoja, joissa yhdistetään opastettu kierros molempiin kohteisiin samana päivänä noin 80 eurolla.

Tämän paketin avulla saat kaiken irti matkastasi kaupunkiin, jos vietät siellä vain muutaman päivän, ja säästät myös aikaa (kun sinun ei tarvitse jonottaa lippukassalla) ja rahaa (kun sinun ei tarvitse ostaa lippuja erikseen).

Molemmissa kohteissa vieraillaan samana päivänä, ja yksityinen ajoneuvo vie sinut Krakovaan, Auschwitziin ja suolakaivoksiin ja takaisin.

Jos haluat lisätietoja tästä vierailusta, älä jätä väliin postausta Retket Auschwitziin ja Wieliczkan suolakaivoksiin Krakovasta.

Varaa matka suolakaivoksiin

5. Kuljetuksen hinta Krakovasta Wieliczkan suolakaivoksiin

Sukiennice, Krakova| ©Angelo Romano
Sukiennice, Krakova| ©Angelo Romano

Jos et halua osallistua Wieliczkan suolakaivosten järjestetylle kiertoajelulle, johon sisältyy kuljetus, koska haluat tutustua suolakaivoksiin omatoimisesti, sinun on matkustettava julkisilla liikennevälineillä.

Koska Wieliczkan suolakaivokset ovat niin turistinen paikka lähellä Krakovaa, niillä on hyvät yhteydet kaupunkiin, ja sinne pääsee useilla eri kulkuvälineillä.

Parhaat vaihtoehdot ovat juna ja bussi, kaksi nopeaa, mukavaa ja edullista liikennevälinettä, joilla pääset monumentille noin 30 minuutissa.

Bussilippu Wieliczkan suolakaivokselle Krakovasta maksaa noin 4 PLN (noin 1 euro) kumpaankin suuntaan, kun taas junalipun hinnan voi tarkistaa aseman lippuluukulta tai verkossa.

Postauksessa Miten päästä Wieliczkan suolakaivoksille Krakovasta kerron kuitenkin lisätietoja ja kaikki vaihtoehdot käden ulottuvilla.

Varaa matka suolakaivoksiin