Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Tekemistä Pariisin Disneylandissa 4 päivässä

Jos olet onnekas ja sinulla on neljä päivää aikaa Pariisin Disneylandissa, voit järjestää täydellisen aikataulun. Vietä kaksi ensimmäistä päivää Dineyland Parkissa, kolmas päivä Walt Disney Studiosissa ja neljäs päivä Disney Villagessa.

María Cano

María Cano

11 minuuttia luettu

Tekemistä Pariisin Disneylandissa 4 päivässä

Tyttö Disneyland Parisissa | ©Thomas Evraert

Kuten voitte kuvitella, Pariisin Disneylandissa on paljon nähtävää: perinteinen Disneyland Park -teemapuisto, Walt Disney Studios -elokuvapuisto ja Disney Village -niminen kolmas alue, jossa on rajaton viihdetarjonta. Jos matkasi kestää neljä päivää, olet onnekas, sillä pääset tutustumaan kaikkiin puiston nähtävyyksiin yksityiskohtaisesti. Lue tästä, miten voit suunnitella matkasi.

Ja jos vierailet Ranskan-matkallasi myös Pariisin pääkaupungissa, älä epäröi lukea postausta Mitä nähdä ja tehdä Pariisissa.

1. päivä: Uppoudu Disney Worldiin ensimmäisenä päivänä Main Streetillä, Fantasylandissa ja Discoverylandissa

Sisäänpääsy Discoverylandiin:| ©Victor R. Ruiz
Sisäänpääsy Discoverylandiin:| ©Victor R. Ruiz

Disneyland Parkissa on viisi aluetta, jotka on selkeästi erotettu teemansa mukaan. Suosittelen, että ensimmäisenä päivänä uppoudut Main Streetin, Frontierlandin ja Discoverylandin maailmaan.

 • Main Street USA: Heti kun astut Main Street USA:lle, saat käsityksen siitä, mitä voit odottaa näkeväsi seuraavien neljän päivän aikana. Tällä alueella on lukuisia ravintoloita, kauppoja ja kauppahalleja. Alat myös tavata suosikkihahmojasi ja tehdä kiertoajeluja raitiovaunulla.
 • Fantasyland: Ruususen linna sekä Liisa Ihmemaassa -maailma ja monet muut sadut odottavat sinua tällä taikuuden ja fantasian alueella.
 • Discoveryland: Jos olet Star Warsin tai Toy Storyn ystävä, tämä alue häikäisee sinut.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

Lähde höyryveturilla kiertoajelulle.

Heti Pariisin Disneylandiin saavuttuasi suosittelen sinua menemään Main Streetin asemalle ja ottamaan höyryveturikierroksen, jotta saat käsityksen puiston ulottuvuuksista ja eri alueista. Kierros kestää 20 minuuttia ja pysähtyy Main Streetillä, Frontierlandissa ja Fantasylandissa.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus... -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.

 • Sijaitseeosoitteessa... Main Street U.S.A.

Matkailijan vinkki

Jos matkustat Pariisin Disneylandiin neljäksi päiväksi, älä epäröi käydä Dineyland Parkissa kahtena ensimmäisenä päivänä, Walt Disney Studiosissa kolmantena ja Disney Villagessa neljäntenä päivänä. Et tule katumaan!

Lähde laivamatkalle pienen maailman ympäri

Tee 10 minuutin matka veneellä It's a small worldissä. Matka seitsemän maanosan ympäri on todellinen herkkupala talon pienimmille.

 • Vaatimukset... Mikä tahansa pituus.
 • Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.
 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Fantasylandissa.

Vieraile Sleeping Beauty Castle

Ruususen linna| ©Jeremy Thompson
Ruususen linna| ©Jeremy Thompson

Prinsessa Ruususen linna on Fantasiamaailman tähtinähtävyys ja yksi Pariisin Disneylandin symboleista. Se on yli 50 metriä korkea, ja se on hiljattain kunnostettu, jotta vierailusta tulisi unohtumaton hetki sekä aikuisille että lapsille.

 • Vaatimukset... Mikä tahansa pituus.
 • Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.
 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Fantasylandin alueella.

Alice's Curious Labyrinth

Alice's Curious Labyrinth on korkeista pensasaidoista suunniteltu labyrintti, joka johtaa Sydänkuningattaren linnaan, josta on upeat näkymät Fantasylandiin. Laita kamera valmiiksi, niin saat parhaat otokset!

 • Vaatimukset... Mikä tahansa pituus.
 • Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.
 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Fantasylandin alueella.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

Osallistu juhlaan Hullun Hatuntekijän mukeissa.

Lewis Carrolin satu on hyvin läsnä Pariisin Disneylandissa. Toinen esimerkki on Mad Hatter's Tea Cups, Liisa Ihmemaassa -henkinen karuselli, jossa on 18 kuppia, jotka pyörivät loputtomasti tarjottimella, joka pyörii myös vastakkaiseen suuntaan. Lisäksi voit nopeuttaa tai hidastaa pyörivää pyörää.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus... -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset...

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Fantasylandin alueella.

Lennä Peter Panin kanssa

Peter Panin lento on yksi Fantasylandin suosituimmista nähtävyyksistä. Lennät lentävällä veneellä, jonka tarkoituksena on kaataa Kapteeni Koukku, kun vierailet elokuvien kohtauksissa, kuten Darlingin lasten päiväkodissa, Tower Bridgellä, Big Benissä ja jopa Neverlandissa.

-Vaatimukset... Kaikki pituudet -Kaikki iät... Kaikki iät ja pienet lapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Fantasylandin alueella.

Pidä lounastauko ennen Discoverylandiin siirtymistä

Ja kun olet aamulla tutkinut Fantasylandia ja ennen kuin sukellat Discoverylandiin, pidä lounastauko, ja mikä olisikaan parempi paikka kuin Auberge du Cendrillon, ranskalaista ruokaa tarjoava ravintola, joka ilahduttaa sekä aikuisia että lapsia. Paikka, jossa voit nauttia Disney-prinsessojen tanssiesityksestä.

Varaa monipäiväinen lippu Disneylandiin

Ryhdy avaruussoturiksi Buzz Lightyearin sapelitaistelussa.

Buzz Lightyear Laser Blast Ulkopuoli| ©William Warby
Buzz Lightyear Laser Blast Ulkopuoli| ©William Warby

Toy Story 2:n inspiroimassa Buzz Lightyear Laser Blastissa sinulla on mahdollisuus kiivetä avaruusalukseen ja ryhtyä avaruussoturiksi valosapelitaistelussa keisari Zurgin johtamaa robottiarmeijaa vastaan.

-Vaatimukset... Kaiken pituinen -Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teini-ikäiset, aikuiset ja taaperot.

 • Sijaitsee... Disneyland Park. Discoverylandin alueella.

Nauti galaksienvälisestä lennosta Orbitronissa

Lento galaksin halki odottaa sinua Orbitronissa, 18 metrin korkeuteen nousevassa aluksessa. Tästä Leonardo Da Vincin luonnosten innoittamasta futuristisesta nähtävyydestä avautuvat upeat näkymät.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset - Kaikenikäiset - Kaikenikäiset - Kaikenikäiset - Kaikenikäiset - Kaikenikäiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Discoverylandin alueella.

Aja Star Wars -vuoristoradalla

Discoverylandin tähtinähtävyys on Star Wars Hyperspace Mountain, yli 30 metriä korkea vuoristorata, joka saavuttaa 70 kilometrin tuntinopeuden.

-Vaatimukset... Vähintään 1,20 metrin korkeus -Kaikenikäiset... Esi- ja teini-ikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Park. Discoverylandin alue.

Star Tours 3D -seikkailu jatkuu

Täydennä Star Wars Hyperspace Mountainin jälkeen Star Wars -elämyksesi Star Tours: The Adventure Continuesissa, jossa voit tehdä 3D-matkan C-3PO:n kanssa Starspeeder 1000:lla läpi erilaisten skenaarioiden, kuten Hothin, Jakun, Tatooinen tai Kuolemantähden.

-Vaatimukset... 1,02 m. -Kaikenikäiset... Lapset, alle kouluikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Park. Discoverylandin alue.

Varaa monipäiväinen lippu Disneylandiin

Päivä 2: Päivä täynnä seikkailuja Frontierlandissa ja Adventurelandissa

Adventureland| ©Jeremy Thompson
Adventureland| ©Jeremy Thompson

Intensiivisen ensimmäisen päivän jälkeen toinen päivä on täynnä upeita seikkailuja. Tämä päivä keskittyy Frontierland- ja Adventureland-alueisiin, joissa on erilaisia nähtävyyksiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa cowboyjen, intiaanien ja merirosvojen tarinoista.

 • Frontierland: Sinusta tulee lännenelokuvan päähenkilö cowboyineen ja intiaaneineen.
 • Adventureland: Kuten nimestä voi päätellä, tälle alueelle ovat ominaisia seikkailukyydit merirosvolaivoineen ja jopa puumajoineen.

Aloita aamu Big Thunder Mountainissa

Yksi puiston suosituimmista ajeluista on Big Thunder Mountain, kilometrin pituinen ja 22 metriä korkea vuoristorata, joka kiihtyy jopa 60 kilometriin tunnissa. Se on yksi suosituimmista kyydistä, ja jonot ovat usein pitkiä. Juuri tästä syystä kannattaa mennä heti aamulla.

-Vaatimukset... 1,02 metriä. -Kaikenikäiset... Lapset, esikoululaiset, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Park. Frontierlandin alueella.

Koe pelottava kummitustaloelämys.

Phantom Manor on nähtävyys, joka koostuu opastetusta kierroksesta kummitustalossa, jolla on hyvin salattu historia, joka saa sinut kokemaan kauhistuttavan kokemuksen. Uppoudu jokaiseen huoneeseen ja selvitä, onko Henry Ravenswoodilla mitään tekemistä tyttärensä kosijoiden katoamisen kanssa.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus -Kaikenikäiset... Lapset, tweens, teinit, aikuiset ja pikkulapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Park. Frontierlandin alueella.

Varaa monipäiväinen lippu Disneylandiin

Tutustu puiston toiseen puoleen Wild West River Tourilla

Thunder Mesa Riverboat Landing| ©Gian94g
Thunder Mesa Riverboat Landing| ©Gian94g

Nouse 1800-luvun Mark Twain- tai Molly Brown -veneeseen ja tee jokimatka villin lännen jokia pitkin. Ohitat salakuljettajien luolat ja näet vaikuttavia geysirejä ja syöksyviä vesiputouksia. Thunder Mesa Riverboat Landing on elämys sekä aikuisille että lapsille.

-Vaatimukset... Kaikki pituudet -Kaikki iät... Kaikki iät ja pienet lapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Frontierlandin alueella.

Todista, että olet lännen nopein mies ampumaradalla.

Rustler Roundup Shootin' Galleriassa voit uppoutua villin lännen tunnelmaan ja laittaa ampumataitosi koetukselle. Kilpaile ystävien ja perheenjäsenten kanssa, etsi kohde ja ammu. Tästä nähtävyydestä voi aiheutua puiston sisäänpääsymaksusta erillisiä lisämaksuja.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus -Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teini-ikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Frontierlandin alueella.

Pidä lounastauko Villin lännen

Ja lounaaksi mikä olisikaan parempi suositus kuin Cowboy Cookout Barbecue, yksi Disneyland Pariisin suurimmista ravintoloista, josta löydät herkullisia grilliruokia. Ruokailu, joka lupaa olla hauskaa kantrimusiikin tahdissa. Toinen vaihtoehto, jos olet meksikolaisen ruoan ystävä, on Fuente del Oro Restaurante

.

Uskaltaudu puumajaan

Kirjailija Johann Wyssin "Sveitsin perhe Robinson" -kirjan innoittama Robinsonin mökki on yksi Disneylandin suosituimmista nähtävyyksistä. Puiston eteläisimmässä osassa sijaitseva 30 metriä korkea puumaja. Puussa on yli 350 000 käsintehtyä lehteä ja yli 100 000 kukkaa, ja talossa on keittiö, makuuhuoneita, wc, kirjasto ja huvimaja. Suunnittelun ja arkkitehtuurin taidonnäyte.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset, pienet lapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Adventurelandin alueella.

Ryhdy aarteenmetsästäjäksi seikkailusaarella

Seikkailusaarella .| ©Jeremy Thompson
Seikkailusaarella .| ©Jeremy Thompson

Ihanteellinen suunnitelma koko perheelle on mennä Adventure Isle-saarelle, jossa on riippusiltoja, kapeita käytäviä ja salaperäisiä luolia, joissa voit sukeltaa kätkettyihin salaisuuksiin ja salaperäisiin aarteisiin.

-Vaatimukset... Kaikki pituudet -Kaikki iät... Kaikki iät ja pienet lapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Adventurelandin alueella.

Liity Karibian merirosvojen seikkailuun

Pirates of the Caribbean on yksi Disneyland Pariisin suosituimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee Aventurelandissa, ja sen avulla voit nousta kaleeriin ja seilata saaren ympäri ja kaksintaistella merirosvojen ja korsaarien kanssa.

 • Vaatimukset... Mikä tahansa pituus. - Kaikenikäiset... Kaikenikäiset, pienet lapset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Adventurelandin alueella.

Sukella tutkimusmatkalle Indiana Jonesin kanssa.

Jos olet elokuvaharrastaja, Indiana Jones and The Temple of Peril on nähtävyys juuri sinulle. Hyppää viidakkoon matkalla olevan karanneen vaunun kyytiin ja sukella viidakon sydämeen.

-Vaatimukset... 5'10" -Kaikenikäiset... Esiteinit, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee... Disneyland Parkissa. Adventurelandin alue.

Yllätä itsesi yöllisellä show'lla -

Ja kahden intensiivisen päivän jälkeen Pariisin Disneylandissa voit hyvästellä tyylikkäästi Disney Illuminations -yönäytöksessä. Ilotulitusta ja Pirates of the Caribbean- tai Star Wars -elokuvista tuttua musiikkia sisältävä tapahtuma häikäisee sinut. Se järjestetään ennen puiston sulkemista.

Päivä 3: Elokuvien ja erikoistehosteiden päivä Walt Disney Studiossa

Disney Studio| ©Shagshag
Disney Studio| ©Shagshag

Matkan puolivälissä suosittelen viettämään kolmannen päivän Walt Disney Studiossa, elokuville ja erikoistehosteille omistetussa teemapuistossa. Toy Story, Finding Nemo, Ratatouille tai Monsters SA ovat tämän teemapuiston suosikkielokuvia.

Kävele Hollywood Boulevardia pitkin Studio 1:ssä

Heti Walt Disneyyn astuttuasi löydät Disney Studio 1: n, ja sinusta tuntuu kuin olisit Hollywoodissa. Voit kävellä pitkin myyttisiä paikkoja, kuten Hollywood Boulevardia, ja tehdä aikamatkan elokuvan kulta-aikaan, klassisesta 1920-luvulta 1960-luvulle. Tässä tilassa, joka erottuu sekä tunnelmaltaan että sisustukseltaan, on useita ravintoloita ja kauppoja.

.

 • Vaatimukset... Mikä tahansa korkeus.
 • Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.
 • Sijaitsee... Walt Disney Studiosissa. Etupuolen tontti.

Astu sisään Kauhun torniin

Twilight Zone -televisiosarjan innoittama Twilight Zone Tower of Terror on Walt Disney Studiosin suosituin nähtävyys ja puiston korkein 56 metrin korkeudellaan. Kauhukierroksella matkustajat putoavat vapaapudotuksessa ylösalaisin.

-Vaatimukset... 1,02m -Kaikenikäiset... Esi- ja teini-ikäiset sekä aikuiset -Sijaitsee... Walt Disney Studios. Production Coutyard.

Ryhdy Toy Story Soldieriksi ja hyppää laskuvarjolla ulos!

Aivan kuin olisit yksi Toy Story -elokuvan pienistä sotilaista, ToySoldiers Parachute Drop -tapahtumassa putoat vapaasti 25 metrin korkeudesta. Jäähdyttävä tunne, joka ei jätä ketään kylmäksi.

-Vaatimukset... 81 cm. -Kaikenikäiset... Lapset, alle kouluikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Pixarin maailmat.

Tähti omassa kilpailussa Route 66:lla

Route 66 on CarsRoad Trip-nähtävyyden kulissina, jossa matkustat raitiovaunulla ja pääset tapaamaan Cars-hahmoja, kuten Lightning McQueenia ja Martinia.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus. -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Pixarin maailmat.

Lähde jännittävälle ajelulle RC Racerilla

RC Racer| ©Mkckim
RC Racer| ©Mkckim

RC Racer on Toy Story -elokuvien innoittama ajelu. Se on 25 metriä korkea, ja vaikka se on hyvin lyhyt, se on erittäin jännittävä. Kyytiin mahtuu yhteensä 25 henkilöä, ja jokaisessa rivissä on neljä istuinta.

-Vaatimukset... 1,20 m. -Kaikenikäiset... RC Racer: osa tarinaa.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Pixarin maailmat.

Nauti herkullisesta hampurilaisesta Restaurant en Coulisse -ravintolassa

Unenomaisen aamun jälkeen älä epäröi pitää taukoa lounaalla. Restaurant en Coulisse on varma valinta herkullisille hampurilaisille ja salaateille.

Nauti esityksestä Walt Disney Studiossa

Intensiivisen nähtävyyspäivän jälkeen älä epäröi tutustua ohjelmaan ja osallistua johonkin Walt Disney Studiossa järjestettävistä esityksistä, kuten Animation Celebration - Frozen, Frozen-hahmojen tähdittämä esitys, joka häikäisee sinut.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus... -Kaikenikäiset... Pikkulapset, lapset, tweens, teinit, aikuiset, kaikki ikäryhmät.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Toon Studio.

Ratsasta Slinky Dogin selässä.

Slinky Dog ZigZag Spin on vuoristorata, jossa ratsastetaan Slinky Dogin selässä aivan kuten Woody ja Buzz Toy Storyssa. Vaunun kyydissä sinua odottavat hypyt, kiipeilyt ja syöksyt.

-Vaatimukset... Kaikki pituudet... Kaikkiiät... Kaikki iät.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Pixarin maailmat.

Ryhdy Ratatouillen päähenkilöksi!

Ratatouille: The Aventure on 4D-nähtävyys, joka tapahtuu rotta-auton kyydissä. Se on saanut inspiraationsa Chez Remystä, Ratatouillen ravintolasta.

-Vaatimukset... Mikä tahansa pituus -Kaikenikäiset... Kaikenikäiset ja pienet lapset.

 • Sijaitsee osoitteessa... Walt Disney Studios. Pixarin maailmat.

Käy joissakin puiston kaupoissa

Ja kun matkan loppuun on vielä yksi päivä, yksi suosituksistani on, että kävisit pikkuhiljaa joissakin puiston kaupoissa tutustumassa erilaisiin tuotteisiin, kuten kyniin, magneetteihin, postikortteihin, avaimenperiin, pehmoleluihin, kalentereihin, mukeihin, T-paitoihin tai collegepaitoihin. Disneylandiin meneminen ilman lahjaa on mahdoton tehtävä. Tarkista siis hinnat, vertaa ja osta paras.

4. päivä: Nauti Disney Villagen upeasta viihdetarjonnasta

Jouluparaatin vaunut| ©Found Around Disney
Jouluparaatin vaunut| ©Found Around Disney

Pariisin Disneylandin matkan neljäntenä päivänä suosittelen käymään Disney Villagessa, joka on Disneyland Parkin ja Walt Disney Studiosin vieressä sijaitseva kolmas alue, jossa on elokuvateattereita, elävää musiikkia, teemakauppoja ja useita baareja ja ravintoloita sekä monenlaisia esityksiä. Se on suunnattu sekä aikuisille että lapsille, ja se sijaitsee Disney-järven vieressä.

Kävele Disney Villagen läpi

Disney Village tulee hämmästyttämään sinut, ja tällä viihdealueella kannattaa vierailla kaikessa rauhassa. Hämmästyt epäilemättä kaikista yllätyksistä, joita kierroksellasi on, aina paraateista ja elävän musiikin tapahtumista lukuisiin hahmoihin, joiden kanssa haluat ottaa kuvia. Ihanteellinen koko perheen kävelyretkelle. Kun astut Disney Villageen, sinun on kuljettava turvatarkastuksen läpi.

-Kaikenikäiset... lapset, nuoret, teini-ikäiset ja aikuiset -Sijaitsee... Disney Villagessa.

Hanki parhaat näkymät Disneylandiin PanoraMagiquesta

Oletko koskaan kuvitellut ratsastavasi kuumailmapallolla? Disneylandissa voit. Nimittäin Disney Villagessa, Disney-järven vieressä, on PanoraMagique, heliumpallo, jonka noin kuuden minuutin matkalla saat parhaat näkymät Disneylandiin. PanoraMagiqueen mahtuu yhteensä 30 henkeä ja lipun hinta on alkaen 15€ yli 12-vuotiaille ja 8€ 3-11-vuotiaille lapsille-

-Kaikenikäisille... lapsille, esikouluikäisille, teini-ikäisille ja aikuisille -Se sijaitsee... Disney Village.

Nauti parhaista elokuvista Cinémas Gaumontissa

Disney Villagessa on myös suuri elokuvateatterikompleksi, joten elokuvien ystävät löytävät paratiisinsa. Cinémas Gaumontissa on nimittäin yhteensä 15 valkokangasta, joissa on lepotuolit ja uusinta äänitekniikkaa ja joissa esitetään kaikkien elokuvagenrejen parhaita nimikkeitä.

-Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teini-ikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset -Sijaitsee... Disney Village.

Uppoudu Disneyn virkistysparatiisiin Disney Stadiumissa

Stadium on paratiisi kaikille pelihallien ystäville. Jättimäinen halli, jossa aika pysähtyy ja josta löydät pelejä jokaiseen makuun, klassikoista tanssikoneisiin, ajopeleihin ja urheilupeleihin. Kaikki koneet ovat kolikkokäyttöisiä. Älä siis epäröi ottaa lompakkoasi täyteen.

-Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teinit ja aikuiset -Sijaitsee... Disney Village.

Nauti herkullisesta amerikkalaisesta ruokalistasta Planet Hollywoodissa

Hampurilainen Planet Hollywoodissa| ©Jeannot26
Hampurilainen Planet Hollywoodissa| ©Jeannot26

Ja lounaaksi suosittelen valitsemaan Planet Hollywood-ravintolan, jonka sisustus on viittaus elokuviin, sarjoihin ja tv-ohjelmiin, jotka ovat suosionsa ansiosta ylittäneet historian. Popmusiikki säestää sinua tässä ihastuttavassa kokemuksessa.

-Kaikenikäisille... Lapsille, teineille, nuorille ja aikuisille. -Sijaitsee... Disney Villagessa.

Vieraile Disney Villagen teemakaupoissa

Ja herkullisen aterian jälkeen käytä tilaisuutta hyväksenne ja vieraile Disney Villagen teemakaupoissa. Tällä alueella on yli tusina kauppaa, joista voit ostaa mitä omaperäisimpiä matkamuistoja ystäville ja perheelle. Oma suosikkini on LEGO Store, josta löydät laajan valikoiman pelejä.

-Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teinit ja aikuiset -Sijaitsee... Disney Village.

Ota selfie suosikkisatu- ja elokuvahahmojesi kanssa

Pariisin Disneylandin matkallasi on tietenkin pakko ottaa selfie suosikkihahmojesi kanssa. Tähtien sodan tähdet, Frozen, Mikki ja hänen ystävänsä sekä seikkailualueen savannin hahmot, Frontierlandin lännen legendat tai Fantasylandin Disney-hahmot. Disneylandissa sinua hemmotellaan valinnanvaralla. Jokaisella alueella on oma selfie.

-Kaikenikäiset... Lapset, alle kouluikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset -Sijaitsee... Disneyland Paris.

Anna kyydin häikäistä itsesi

Paraati on toinen Disneyland Pariisin kohokohdista. Paraati, joka hämmästyttää sekä aikuiset että lapset yksityiskohtaisesti suunnitelluilla vaunuillaan, joissa kaikki Disney-hahmot ovat läsnä. Suosittelen tutustumaan reittiin.

-Kaikenikäiset... Lapset, nuoret, teini-ikäiset ja aikuiset... -Sijaitsee... Disneyland Paris.

Nauti esityksestä

Jos olet menossa yhteensä neljäksi päiväksi, älä epäröi tarkistaa ohjelmaa yksityiskohtaisesti ja nauttia kaikista uteliaisuuttasi herättävistä esityksistä, kuten The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, joka lupaa olla upea.

 • Kaikenikäiset... Lapset, alle kouluikäiset, teini-ikäiset ja aikuiset.
 • Sijaitsee... Disneyland Paris.

Nauti live-konsertista Billy Bob's Country Western Saloonissa

Kiihkeän päivän jälkeen suosittelen, että päätät päivän oluella tai virvoitusjuomalla ja nachoilla Billy Bob's Country Western Saloonissa samalla kun nautit live-konsertista. Nauti hauskasta päivästä tanssimalla soul-, blues- tai funk-musiikin tahtiin.

 • Kaikenikäiset... Lapset, esiteinit, teini-ikäiset ja aikuiset.
 • Sijaitsee... Disneyland Village.

Miten saada lippuja Disneyland Parisiin

Disney Illuminations| ©Edward Gebuis
Disney Illuminations| ©Edward Gebuis

Kun ostat lippua Disneyland Parisiin, osta lippu ottaen huomioon puistossa oleskelusi päivien lukumäärä. Tässä tapauksessa sinua kiinnostaisi neljän päivän lippu. Älä epäröi ostaa sitä verkossa ja etukäteen saadaksesi alennusta. The post Halvat Disneyland-liput näyttää kaiken, mitä sinun on tiedettävä ennen ostoa.

Disneyland Pariisin aukioloajat

Disneyland Pariisi| ©David Jafra
Disneyland Pariisi| ©David Jafra

Disneyland Paris on avoinna joka aamu varhaisesta aamusta, klo 9.30, aina myöhäiseen iltaan, noin klo 23 asti. Älä epäröi lukea postausta Disneyn puistojen aikataulut ja tietää kaikki yksityiskohdat ja erityispiirteet.

Miten Disneyland Pariisiin pääsee

Autolla| ©Alexandr Podvalny
Autolla| ©Alexandr Podvalny

Disneyland Paris sijaitsee hieman yli 30 kilometrin päässä Ranskan pääkaupungista, ja sinne on erittäin hyvät yhteydet. Sinulla on useita vaihtoehtoja päästä sinne:

 • Juna, joka on halvin vaihtoehto.

 • Jaettu yksityinen kuljetus, joka on mukavin vaihtoehto.

 • Auto tai taksi tai Uber.

Postauksessa Miten päästä Pariisista Disneylandiin löydät kaikki yksityiskohdat eri vaihtoehdoista.

Suositukset, jos olet menossa Pariisin Disneylandiin neljäksi päiväksi

Vierailu Disneylandissa Pariisissa| ©Patricia Ferreira
Vierailu Disneylandissa Pariisissa| ©Patricia Ferreira

Jos olet menossa Pariisin Disneylandiin neljäksi päiväksi, ota huomioon seuraavat suositukset, jotta voit nauttia kokemuksesta sataprosenttisesti:

 • Pariisin Disneylandissa on paljon nähtävää, mutta älä huoli, sinulla on neljän päivän aikana riittävästi aikaa nauttia kaikista nähtävyyksistä, esityksistä, koristeista... kaikessa rauhassa.
 • Koska sinulla on runsaasti aikaa, suosittelen, että nautit myös yöpymisestä hotellissa.
 • Ihaile kaikkia yksityiskohtia sisustuksessa ja kaikkien tilojen tunnelmaa.
 • Vietä kaupoissa niin paljon aikaa kuin tarvitset poimiaksesi parhaat lahjat ja tavarat ja ennen kaikkea löytääksesi parhaat tarjoukset ja hinnat.