Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Parhaat Flyview-elämykset Pariisissa

Pariisi on kaupunki täynnä charmia, tutustu siihen uudesta näkökulmasta uskomattoman Flyview-teknologian avulla.

Nicolas Reffray

Nicolas Reffray

6 minuuttia luettu

Parhaat Flyview-elämykset Pariisissa

FlyView Pariisi | ©Isango

Jos aiot vierailla Ranskan pääkaupungissa, sinun on hyvä tietää, että Pariisissa on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Perinteisistä kiertoajeluista, museoista, kävelyretkestä Seinen varrella ja vertaansa vailla olevasta gastronomiasta huomaat, että Pariisissa on kaikkea, mitä tarvitset viettääksesi hauskaa. Mutta jos haluat aivan uudenlaisen kokemuksen valon kaupungissa, sinun on ehdottomasti ilmoittauduttava yhdeksi Pariisin Flyview-kokemuksista.

Tässä nähtävyydessä yhdistyvät uusin virtuaalitodellisuusteknologia, paras viihde ja kauneimmat näkymät kaupunkiin, joten tätä nähtävyyttä ei pidä jättää pois matkasuunnitelmastasi. Se on todella ainutlaatuinen, mukaansatempaava kokemus, joka saa sinut tuntemaan, että olet itse paikalla. Jos haluat tietää lisää Flyview Parisista, tässä artikkelissa olen valinnut parhaat vaihtoehdot, jotta matkastasi tulisi täydellinen. Liity mukaan.

1. Lennä Eiffel-tornin yllä

Eiffel-torni| ©Sandra Vos
Eiffel-torni| ©Sandra Vos

Pariisissa vierailu on aina hyvä idea, kaupunki loistaa omassa valossaan ja on niin laaja, että voisit kuluttaa kuukausia ottamatta kaikkea sen tarjontaa vastaan. Yksi Ranskan pääkaupungin pakollisista nähtävyyksistä on epäilemättä mahtava Eiffel-torni. Voit aina osallistua yhdelle Eiffel-tornin parhaista opastetuista kierroksista tai mennä ylös omin päin, mutta jos haluat kokea tornin ilmasta käsin, tämä Flyview-kokemus on ihanteellinen.

Se on virtuaalitodellisuutta, kyllä, mutta muutamilla lisäyksillä, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet todella ilmassa. Illuusio on täydellinen, sinusta tuntuu kuin sinulla olisi jetpack (eräänlainen suihkukone), joka vie sinut Pariisin halki Eiffel-tornille. Lisäksi Flyview sisältää oppaan, joka kertoo sinulle yksityiskohtaisesti paikoista, joiden yli lennät, sekä niiden historiasta.

Yksi parhaista vaihtoehdoista tutustua Pariisin toiseen puoleen ja kokea kaikki lentämisen adrenaliini, mutta simulaation rauhassa ja hiljaisuudessa. Tämä kokemus voittaa jopa monet Pariisin parhaista näköalapaikoista.

Varaa lippusi Flyview-kokemukseen Pariisissa nyt!

2. Lennä majesteettisen Opéra Garnierin yllä

Flyview-päivä| ©Alex Foster
Flyview-päivä| ©Alex Foster

Koe tämä virtuaalitodellisuusseikkailu ja vieraile ilmasta käsin yhdessä Pariisin kuuluisimmista arkkitehtuurin symboleista, Opéra Garnierissa. Ranskalaisen arkkitehdin Charles Garnierin vuonna 1875 avaama Ooppera tai Palais Garnier on yksi Ranskan pääkaupungin suosituimmista rakennuksista. Sen majesteettisuus sekä sisältä että ulkoa ja Marc Chagallin maalaama kupoli tekevät siitä jo itsessään taideteoksen.

Flyview'n avulla sinulla on mahdollisuus lentää rakennuksen yli ja nähdä jokainen yksityiskohta läheltä. Yhdessä oppaasi kanssa voit oppia, miksi julkisivun koristeet ja muut salaisuudet ovat niin tärkeitä. Jos kuitenkin haluat kävellä sisätiloissa ja vierailla myös museossa, voit tietenkin käydä Opéra Garnierissa.

.

Varaa liput Pariisin Opéra Garnieriin nyt!

3. Koe ainutlaatuinen kokemus lentämällä Notre Dame de Paris'n jälleenrakennuksen läpi

Notre Dame de Paris| ©Drew de F Fawkes
Notre Dame de Paris| ©Drew de F Fawkes

Seine-joen varrella, Ile Saint Louis'lla sijaitseva Notre Dame de Paris -katedraali on Sacre Coeurin ohella kaupungin suosituin uskonnollinen rakennus. Huhtikuussa 2019 onnettomuuden vuoksi suuri osa myyttisestä katedraalista syttyi tuleen. Koko maailma näki sen perinteisen tornin kaatuvan niin monen vuosisadan jälkeen. Siitä lähtien on ollut käynnissä mittava jälleenrakennus, joka rajoittaa jalankulkijoiden pääsyä joihinkin sen luostareihin.

Tämän immersiivisen virtuaalitodellisuuskokemuksen avulla voit lentää Pariisin katedraalin yllä ja nähdä kaikki meneillään olevat korjaustyöt. Verraton seikkailu yhdessä paikassa, joka liikuttaa eniten paikallisia ja turisteja kaikkialta maailmasta. Ja jos haluat vielä käydä katedraalin sisällä, älä jätä väliin Notre Dame de Paris -katedraalia.

.

Varaa liput Notre Dame de Paris -katedraaliin nyt!

4. Lennä yhden Pariisin taiteen ikonin, Louvren museon, yllä

Louvre-museo| ©Pedro Szekely
Louvre-museo| ©Pedro Szekely

Tässä virtuaalitodellisuuskokemuksessa Pariisin tärkeimpien kohokohtien läpi et voi jättää väliin uskomatonta Louvre-museota, jossa on Da Vincin Mona Lisa. Louvre on kaikkien aikojen taiteen maamerkki, ja sen kaunis arkkitehtuuri kannattaa nähdä läheltä.

Lennä tämän hiekanvärisen jättiläisen yllä samalla, kun oppaasi kertoo sinulle kaiken tarpeellisen paikasta, sen historiasta ja ainutlaatuisista kokoelmista. Ihanteellinen niille, joille opastettu kierros Louvressa on liikaa tai joilla ei yksinkertaisesti ole paljon aikaa. Näe sen vaikuttava rakennus Seine-joen varrella, sen ikoninen lasipyramidi ja paljon muuta.

Varaa liput Louvren museoon nyt!

5. Lennä mahtavan Mont Saint Michelin ja Mont Blancin yllä

Koe laitteet| ©Alex Foster
Koe laitteet| ©Alex Foster

Toinen virtuaalikierroksista, joita voit tehdä Flyview'n avulla Pariisissa, on joidenkin Ranskan tärkeimpien kohteiden läpi. Voit lentää Normandian alueella sijaitsevan Mont Saint Michelin yllä. Se on ihanteellinen kohde kiertää ilmasta käsin, sillä se sijaitsee kallioisella saarella. Sen pieni mutta viehättävä kylä ja huipulla sijaitseva luostari ovat vierailun arvoisia.

Voit halutessasi tehdä retken Mont Saint Micheliin Pariisista käsin. Se on päiväretki, jota suositellaan lämpimästi, jos haluat nähdä muutakin Ranskaa kuin vain Pariisin.

Toinen kohde, jossa vierailet tällä seikkailulla, on Mont Blanc. Tämän lumihuippuisen kolossin ilmasta avautuvia näkymiä et saa perinteisellä retkellä. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, joka on ihanteellinen, jos olet lomalla ja mietit , mitä nähdä ja tehdä Pariisissa lasten kanssa. Jos tämä on sinun tapauksessasi, haluat luultavasti lisätä päivän Pariisin Disneylandissa, pikkuisesi tulevat kiittämään sinua siitä.

Varaa halvat Disneyland Paris -liput nyt!

6. Lennä Pariisin taivaan halki ja löydä sen kätketty puoli

Grand Palais| ©Eduardo Ortín
Grand Palais| ©Eduardo Ortín

Tässä vaihtoehdossa tutustutaan Ranskan pääkaupungin piilotettuun puoleen ilmasta käsin. Vierailet paikoissa, jotka eivät yleensä kuulu mihinkään kiertoajeluun, kuten Grand Palais'n katoilla, Eiffel-tornin konehuoneessa tai Place de la Bastillen alla olevissa maanalaisissa tunneleissa.

Et ole koskaan ennen kokenut virtuaalitodellisuutta tällä tavalla. Sinut viedään Pariisin taivaiden halki tutustumaan valojen kaupungin toiseen puoleen. Flyview on uusi tapa tutustua Pariisiin. Virtuaalitodellisuuskypärän lisäksi kokemus sisältää muita efektejä, kuten tuulta ja sadetta, jotka täydentävät illuusion. Sinusta tuntuu kuin lentäisit Pariisin harmaan taivaan halki. Mikään ei vedä vertoja tälle.

7. Tutustu Egyptin pyramidien loistoon ilmasta käsin

Saqqarah| ©Patrice Le
Saqqarah| ©Patrice Le

Toinen Flyview'n upeimmista kokemuksista on se, joka vie sinut Pariisista Egyptin pyramideille. Lennät Saqqarahin ja Meidoumin yllä tässä ennennäkemättömässä virtuaalitodellisuusseikkailussa. Nauti Kheopsista, Mykerinoksesta, Kheprenistä ja tietysti Gizan suuresta sfinkistä ja kiitä sitten salaperäisten käytävien läpi, jonne vain harvat ihmiset ovat koskaan uskaltautuneet.

Unohdat hetkeksi olevasi Pariisissa, sillä kuvamateriaali ja syvyyden tuntu ovat 100-prosenttisen täydellisiä. Seikkailu täynnä adrenaliinia ja yllätyksiä, ihanteellinen koko perheelle, lapset tulevat rakastamaan sitä.

.

Miten varata Flyview-kokemus Pariisissa?

Varaa verkossa| ©Glenn Carstens-Peters
Varaa verkossa| ©Glenn Carstens-Peters

Se on erittäin helppoa, voit tehdä sen internetin kautta, joten voit nähdä muiden matkustajien mielipiteitä, jotka ovat jo tehneet sen. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joten suosittelen, että katsot, mikä niistä sopii parhaiten omaan makuusi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

.

Varaa lippusi Flyview-kokemukseen Pariisissa nyt!

Kuinka paljon Flyview-kokemus Pariisissa maksaa?

Rahaa euroina| ©Ibrahim Boran
Rahaa euroina| ©Ibrahim Boran

Liput tämäntyyppiseen immersiiviseen kokemukseen maksavat noin 22 euroa per henkilö, ja ne sisältävät virtuaalitodellisuuskypärän ja ääniopastuksen. Lapsille, opiskelijoille tai eläkeläisille ei tällä hetkellä ole tarjolla alennettuja lippuja.

.

Kuinka kauan Flyview-kokemus Pariisissa kestää?

Katso| ©Cats Coming
Katso| ©Cats Coming

Kokemus kestää yhteensä noin 30-40 minuuttia valitusta vaihtoehdosta riippuen, ja erityisestivirtuaalitodellisuutta on noin 25 minuuttia. Kun se on ohi, haluat varmasti lisää.

Voivatko kaikki osallistua Flyview-kokemukseen Pariisissa?

Lapsi kokemuksessa| ©Alex Foster
Lapsi kokemuksessa| ©Alex Foster

Yleensä kyllä, tämä on aktiviteetti, josta voi nauttia iästä riippumatta. On kuitenkin joitakin poikkeuksia. Pyörätuolissa istuvat henkilöt , esimerkiksi raskaana olevat naiset tai huimauksesta kärsivät henkilöt eivät voi osallistua aktiviteettiin. Vaikka kyseessä on simuloitu toiminta, illuusio on erittäin realistinen, minkä vuoksi sitä ei suositella näissä tapauksissa.

.

Sisältyykö Flyview-kokemus Pariisissa johonkin kaupungin turistipassiin?

Pariisiin tutustuminen| ©Patrick Nouhailler
Pariisiin tutustuminen| ©Patrick Nouhailler

Ei valitettavasti, koska tämä on hyvin uusi nähtävyys, sitä ei ole vielä sisällytetty mihinkään Paris Pass -tyylisistä turistipasseista.

.

Jos Flyview Paris -elämys kiinnosti sinua, saatat olla kiinnostunut myös

Pariisin risteily| ©Paul VanDerWerf
Pariisin risteily| ©Paul VanDerWerf

Tässä on muutamia vaihtoehtoja, joilla voit tutustua valon kaupunkiin perusteellisesti. Opastettuja kierroksia, laivamatkoja Seinäjoella, museoita ja paljon muuta.

.

Tutustu yhteen Pariisin suosituimmista kaupunginosista: Latin Quarteriin

Jos haluat saada maistiaisia kaupungin yliopistollisesta ja älyllisestä viehätyksestä, kun olet saanut jalat takaisin maan pinnalle, et voi jättää väliin yhtä Pariisin Latinalaisen korttelin parhaista kierroksista. Saint Germain de Prés'n ohella Latinalaiskortteli eli Quartier Latin oli Simone de Beauvoirin, Jean Paul Sartren ja Boris Vianin kaltaisten ajattelijoiden ja kirjailijoiden suosikkipaikka.

Kierroksella kaupunginosassa voit tutustua Pariisin koko viehätykseen, ja paikallisen oppaan ansiosta kuulet tarinoita kaupunginosan toukokuun 68 kapinoista.

.

Varaa kierros Pariisin Latinalaisessa korttelissa nyt!

Tutustu Pariisiin Seinen vesiltä käsin risteilyaluksella

Seine-joki jakaa Pariisin kahtia, ja sen rannoilla on joitakin Ranskan pääkaupungin vierailun ehdottomia kohokohtia. Musée d'Orsaysta, Louvresta ja Jardin de Plantesista Trocaderoon ja Eiffel-torniin, Seine on ensisijainen kohde. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua siihen kuin kiertoajeluristeilyllä.

Lähde yhdelle Seinen parhaista laivamatkoista ja koe kaikki rakkauden kaupungin taika. Jos voit, suosittelen tekemään sen auringon laskiessa, jolloin näet kaupungin valaisevan pikkuhiljaa. Pariisi yöllä on spektaakkeli itsessään. Voit myös halutessasi lisätä kokemukseesi romanttisen kynttiläillallisen.

.

Varaa Seine by night -kierros nyt!