Pariisin oopperan Garnier kiertue

4.9
(8999 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus

Tämä kokemus ei tällä hetkellä ole käytettävissä

Yleiskatsaus

Haluatko tutustua Pariisin Opéra Garnierin sisätiloihin? Hanki lippusi etukäteen, niin pääset tämän Pariisin tunnusomaisen rakennuksen sisätiloihin ilman jonottamista lippukassalla.

Pääset tutustumaan lyyrisille taiteille, musiikille ja tanssille omistetun pariisilaisen palatsin sisätiloihin, jonka arkkitehti Charles Garniersuunnitteli keisari Napoleon III: n tilauksesta ja joka vihittiin käyttöön vuonna 1875.

 • Tutustu Opéra Garnierinsisätiloihin ilman, että sinun tarvitsee odottaa lipunmyyntipisteessä.
 • Kävele monumentaalisia pääportaita ylös ja astu katsomoon.
 • Tutustu näyttämöön, johon Oopperan kummitus -romaanin juoni sijoittuu.

Sisältää

 • Skip-the-line-liput Opéra Garnieriin
 • Pääsy kaikkiin tilapäisnäyttelyihin (jos saatavilla).
 • Näytelmät, näytelmät, konsertit ja tapahtumat

Mitä voit odottaa

Näe Pariisin Opéra Garnierin sisätilat näillä lipuilla, jotka takaavat pääsyn ilman jonotusta lippukassalle. Tämä on yksi Pariisin arkkitehtuurin edustavimmista paikoista, joka rakennettiin keisari Napoleon III: n käskystä ja avattiin vuonna 1875 ooppera-, musiikki- ja tanssiesityksiä varten.

Sen hienostunut ja eksklusiivinen tyyli, joka on ominaista tuon ajan rakennuksille, korostaa vaikuttavaa sisätilaa, jossa on kullattuja yksityiskohtia, jättimäisiä kattokruunuja ja mosaiikkeja kaikkialla rakennuksessa, jotka arkkitehti Charles Garnier loi.

Voit tutustua tämän "valon kaupungin" jalokiven tärkeimpiin alueisiin ja salaisuuksiin. Mahtipontinen Grand Staircase on yksi sen vaikuttavimmista visuaalisista spektaakeleista: sen Seravezza-marmorista, vihreästä marmorista, punaisesta marmorista ja onyxista valmistetut portaat ja kaiteet kietoutuvat toisiinsa ja erottuvat näkymässä, joka salpaa hengen.

Sinulla on mahdollisuus kävellä sen ylellisissä auloissa, joissa 1800-luvun Pariisin yläluokka käveli oopperan väliajoilla esittelemässä pukujaan, pukujaan ja korujaan.

Näet salin, jossa noin 1900 punaista samettipenkkiä istuu valtavan verhon edessä, joka edeltää siellä esitettyjä upeita teoksia. Gaston Leroux'n romaanin Oopperan kummitus juoni ei suotta sijoitu tähän kulttuurikeskukseen.

Samassa salissa voi myös nähdä taiteilija Marc Chagallin freskoilla maalaaman kolossaalisen katon, jossa hän kunnioittaa musiikkitaidetta ja joitakin Pariisin ikonisia monumentteja, kuten Riemukaarta.

Arvostelua

4.9
· 8999 Arvostelua
 • M
  Miguel
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaikki täydellistä, tulemme takaisin tulevaisuudessa.
 • J
  Joana
  5
  (0 Arvostelua)
  Se on uskomaton paikka! Mieheni oli ihastunut vierailuun, mielestäni se on pakollinen vierailukohde, jos käytte Pariisissa.
 • C
  Carlos
  5
  (0 Arvostelua)
  Minun makuuni se on yksi Pariisin kauneimmista vierailukohteista, se on kaunis rakennus sekä sisältä että ulkoa. Se on vierailun arvoinen, sillä sillä on suuri historia ja vaikuttava arkkitehtuuri.
 • N
  Nerea
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaunis paikka vierailla, olen enemmän kuin iloinen, että olen tehnyt tämän kierroksen. Enemmän kuin suositeltavaa kaikille!
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt