Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Paras aika mennä Disneyland Parisiin

Pariisin Disneyland on maaginen maa, jossa hauskanpito on taattu 365 päivää vuodessa, mutta on kuitenkin poikkeuksellisia kausia, joita et halua jättää väliin. Tässä ovat kaikki yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä.

Katherine Betances

Katherine Betances

4 minuuttia luettu

Paras aika mennä Disneyland Parisiin

Disneyland Pariisi, Ranska | ©Thomas Evraert

Pariisin Disneylandissa juhlat eivät koskaan lopu, puistot ovat avoinna ympäri vuoden yleisön iloksi, ja vuodenaikojen aikana järjestetään toinen toisensa jälkeen erikoisnäytöksiä, jotka ovat täynnä taikaa ja värejä.

Tämä todellisuus tuo mukanaan sekä merkittäviä etuja että joitakin huomattavia haittoja. Toisaalta Disneylandissa on aina paljon nähtävää ja koettavaa riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan päätät lähteä seikkailuun; toisaalta kysymys siitä, mikä on paras vuodenaika mennä Disneylandiin, voi olla monimutkainen. Joka tapauksessa, selvitän sen sinulle alla:

Mikä on paras aika vierailla Pariisin Disneylandissa?

Jouluparaatin vaunut| ©Found Around Disney
Jouluparaatin vaunut| ©Found Around Disney

Joulu Disneyland Parisissa on epäilemättä paras aika vierailla puistossa. Tänä aikana kaikki yksityiskohdat, esitykset ja koristeet on mietitty huolellisesti, jotta voimme hämmästyä, innostua ja unelmoida kuin lapset.

  • Puitteet: Disneyland Paris -puiston joulukauden järjestämisestä vastaava tiimi näkee paljon vaivaa kävijöiden ilahduttamiseksi. Town Square -aukiolle on pystytetty jättimäinen 24 metriä korkea joulukuusi; Main Street on muutettu joulukyläksi, joka opastaa sinut matkallasi kohti Prinsessa Ruususen linnaa.
  • Näytökset: Tänä kautena järjestetään monia uusia juhlallisuuksia. Päivällä järjestetään kaksi hahmoparaatia ja illalla perinteinen joulukuusen valaistustapahtuma Mikki ja Minin johdolla.
  • Hahmot: Joulu on täydellistä aikaa nähdä Disney-hahmojemme pukeutuneina juhlavaan asuunsa. Omat suosikkini? Joulupukki Goofy ja aina niin ihastuttava Stitch punavalkoisessa asussaan.
  • Juhlat alkavat aikaisin: Disneyn joulusesonki alkaa yleensä marraskuun toisella viikolla. Jos haluat ottaa kaiken irti parhaista päivistä, suosittelen ostamaan Disneyland Paris -liput marraskuun kahdelle viimeiselle viikolle ja välttämään viikonloppuja, jos mahdollista.

.

Varaa Disneylandin päivälippu

Paras aika, jos haluat säästää rahaa Disneylandissa

Vierailu Disneylandissa Pariisissa| ©Patricia Ferreira
Vierailu Disneylandissa Pariisissa| ©Patricia Ferreira

Disneyland on yksi parhaista matkakohteista Pariisista käsin. Jos lomailet valon kaupungissa ja haluat hyödyntää mahdollisuuden käydä Disneylandissa edull isesti, suosittelen valitsemaan strategisesti halvimmat vuodenajat.

Halvimmat kuukaudet Disneylandissa ovat tammikuu ja syyskuu; erityisesti molempien kuukausien kaksi ensimmäistä viikkoa. Nämä sesongit osuvat yksiin koulujen alkamisen ja siten lomien päättymisen kanssa. Ainoa haittapuoli on se, että jos aiot matkustaa Pariisiin lasten kanssa, heidän aikataulujaan on hyvin vaikea sovittaa yhteen, jotta he voisivat nauttia näistä kokemuksista.

Varaa päivälippu Disneylandiin

Paras aika, jos haluat välttää väkijoukkoja

Disneyland Pariisi| ©David Jafra
Disneyland Pariisi| ©David Jafra

Jos haluat välttää väkijoukkoja matkallasi Disneylandiin, vähiten kiireistä aikaa on talvella, mutta uudenvuoden jälkeen. Yleisenä vinkkinä voit suunnitella matkasi viikon ensimmäisille päiville. Tiistaista torstaihin, jos se ei osu pyhäpäivään, löydät lyhyemmät jonot suosituimmissa nähtävyyksissä ja voit helposti varata pöytävarauksia Disneylandin suosituimpiin ravintoloihin.

Alla on lueteltu tietyt päivämäärät, jolloin voit vierailla Disneylandissa ja välttää väkijoukkoja. Nämä päivämäärät on saatu tarkastelemalla puiston viime vuosien kävijähistoriaa; ne ovat erityisen hyödyllisiä, jos olet Disneylandissa vain yhden päivän tai kaksi päivää ja haluat nähdä kaiken.

  • Tammikuu: Kuun toisesta viikosta alkaen maanantaista perjantaihin on vähän väkijoukkoja, suosittelen, että annat joulusesongin ryntäyksen kulkea ohi.
  • Helmikuu: Vain kuun ensimmäisellä viikolla on vähän väkijoukkoja, loppukuusta on kohtuullisesti, ja kuun lopussa on joka päivä paljon väkeä.
  • Maaliskuu: Kuten tammikuussa, kävijämäärät laskevat huomattavasti kuun toisesta viikosta alkaen ja maanantaista perjantaihin. Vältä aina viikonloppuja ja Mardi Gras -juhlapäivää 6. maaliskuuta.

.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

Paras aika, jos haluat nauttia hyvästä säästä

Liisan labyrintti Pariisin Disneylandissa| ©Stéphane
Liisan labyrintti Pariisin Disneylandissa| ©Stéphane

Disneylandin kevät on parasta aikaa nauttia puistosta hyvän sään ja vähemmän euforisen Disneyn ansiosta. Sen lisäksi, että sää on leuto ja muuttuu joskus kesäiseksi, on siellä pidennetyt aukioloajat viikonloppuisin. Tosin jos haluat välttää väkijoukkoja, viikonloput eivät ole paras vaihtoehto, kuten eivät myöskään Ranskan lomat tai koulujen lomaviikot.

Vaikka Disneylandin keväällä ei toistaiseksi olekaan kiinteitä esityksiä, siellä on kauniita paraateja, joissa on kukkia täynnä olevia vaunuja ja tavanomaisia hahmoja, jotka elävöittävät juhlia. Tänä vuodenaikana puiston puutarhoissa on erityistä huomiota, ja sinne on sijoitettu suosikkianimaatioitamme esittäviä veistoksia. Liisan labyrintti herätetään henkiin, eikä kevätkaudella ole yllättävää, että Hattutäti tai Valkoinen kani osallistuvat paraateihin ja kellukkeisiin.

Marvel Superheroes tekee myös vaikutuksen valoshow'lla ja akrobatiaesityksillä, jotka viihdyttävät kaikkia faneja. Sen lisäksi, että näet hahmot lavalla, voit ottaa valokuvan heidän kanssaan: Hämähäkkimiehen, Kapteeni Amerikan, Rautamiehen, Tulipunaisen noidan, Mustan lesken, Thorin ja muiden kanssa.

...

Varaa päivälippu Disneylandiin

Paras aika, jos olet menossa ensimmäistä kertaa

Sisäänpääsy puistoon| ©Thomas Evraert
Sisäänpääsy puistoon| ©Thomas Evraert

Jos olet ensimmäistä kertaa Disneylandissa, kesä on paras vaihtoehto. Vaikka laajalle levinnyt käsitys on, että tätä vuodenaikaa tulisi välttää kaikin keinoin turistien tulvan vuoksi, olen itse sitä mieltä, että tämä vuodenaika tarjoaa joitakin mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Mitä tulee kesän väkijoukkoihin, on totta, että Disneylandissa vierailee enemmän ihmisiä koulujen lomien vuoksi, mutta on myös totta, että väkijoukot jakautuvat tähän vuodenaikaan hieman paremmin. Toisin kuin muina vuodenaikoina, jolloin viikonloppuisin on aina paljon väkeä, kesällä väkimäärä jakautuu hieman tasaisemmin.

Tärkein syy valita tämä aika, jos on ensimmäistä kertaa Disneylandissa, on kuitenkin epäilemättä se, että kesän pidennettyjen aukioloaikojen ansiosta puistossa voi viihtyä pidempään. Tänä aikana puistot sulkeutuvat yleensä klo 23:00, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia ajeluista ja ulkoilmanäytöksistä. Myös sää muuttuu varsin miellyttäväksi, varsinkin kauden alkupuolella, kun kesähelle ei vielä iske niin kovaa.

Haluatko hyödyntää Disneyn kesän ilman tungosta? Suunnittele matkasi kesäkuussa Pariisin kesän alkuun ja viikon maanantaista torstaihin.

Paras aika, jos haluat nauttia näyttävistä koristeista.

Joulu Mikki ja Minni| ©Disney-Me
Joulu Mikki ja Minni| ©Disney-Me

Halloween Pariisin Disneylandissa on kalenterin toinen suuri juhla. Samoin kuin joulun aikaan, teemoitus on hyvin vahva, ja koristelut on tehty erityisesti tähän vuodenaikaan, ja Halloween-henkiset ruokalistat ja Disney-hahmot antavat kaikkensa.

PuitteetKaksi tilaa, joita ei kannata jättää väliin, ovat:

  • Le Chateau de la Belle Durmiente. Prinsessa Auroran linna, joka sijaitsee Main Streetin päässä puiston keskiosassa, on pahan Maleficentin kummittelema, ja sadusta tutut lumotut puut tunkeutuvat jälleen muureihin ja puutarhaan ja antavat niille pelottavan ulkonäön.
  • Fuente de Oro -ravintola: Tämä tila on aina ollut Disneyland Paris -puiston meksikolainen ruokaravintola; halloweenina se kunnioittaa meksikolaista Fiesta de Muertos -juhlaa, ja sen sisustus on täysin viittaava Coco -elokuvaan. Koko aukio on täynnä kukkaseppeleitä, jättimäisiä alebrijoja ja tietenkin kaunista calavera la catrina

Hahmot Älä missaa tilaisuutta ottaa kuvaa Jack Skeletonista, Halloweentownin todellisesta kuninkaasta; löydät hänet valokuvakopista tai Sallyn kanssa Haunted Mansionista. Maleficent vaeltaa myös kaduilla, useimmiten kummituslinnan läheisyydessä.

EsityksetSatujen pahikset nousevat ulkoilmalavalle Ruususen linnan viereen ja laulavat suosikkilaulujaan. Esiintyjiin kuuluvat muun muassa Ursula, Maleficent, Cruella ja Paha kuningatar.

NähtävyydetKaksi nähtävyyttä, joita ei kannata jättää väliin halloweenina, ovat: Haunted House ja Tower of Terror.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin