Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Miten päästä Paris-Beauvais'n lentoasemalta Pariisiin?

Beauvais'n lentokenttä, joka tunnetaan "Pariisin kolmantena lentokenttänä", on suosittu valinta Ranskan pääkaupunkiin halpalentoyhtiöillä matkustavien matkailijoiden keskuudessa. Tässä ovat parhaat tavat päästä täältä Valon kaupunkiin.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minuuttia luettu

Miten päästä Paris-Beauvais'n lentoasemalta Pariisiin?

Matkustajalentokoneet | ©Ahmed Muntasir

Beauvois'n lentokenttä sijaitsee Tilléssä, noin 85 kilometriä Pariisista pohjoiseen. Se tunnetaan Pariisin kolmantena lentoasemana Charles De Gaullen ja Orlyn lentoasemien jälkeen(täällä kerrotaan, miten Charles De Gaullen lentoasemalta pääsee Pariisiin ja miten Orlyn lentoasemalta pääsee Pariisiin), koska suurin osa sen käyttäjistä matkustaa lopullisena määränpäänä Ranskan pääkaupunkiin.

Tässä postauksessa kerron, millä kulkuvälineillä pääset Beauvois'n lentokentältä Pariisiin ja mitä kaikkea sinun on löydettävä matkallasi Pariisiin. Vaihtoehtoja on eri budjeteille ja sen mukaan, kuinka paljon aikaa haluat matkalle käyttää: ota huomioon yksityiskohdat, jotta voit valita matkallesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

1 Kuljetusmuoto, joka sopii tarpeisiisi: yksityiset kuljetukset.

Yksityinen liikenne| ©Jackson David
Yksityinen liikenne| ©Jackson David

Useat yritykset tarjoavat yksityisiä kuljetuspalveluja Beauvois'n lentoaseman ja Pariisin kaupungin välillä. Näiden palvelujen etuna on mukavuus ja joustavuus: ne hakevat sinut paikalle saapuessasi ilman jonoja ja vievät sinut suoraan määränpäähäsi. Toisin sanoen tämä vaihtoehto säästää sinut Pariisissa ollessasi siltä, että sinun on päätettävä , miten liikkua Pariisissa päästäksesi hotelliisi tai asuntoosi.

Toinen etu on se, että voit räätälöidä matkasi omien mieltymystesi tai matkaodotustesi mukaan. Voit esimerkiksi valita eri auto- tai pikkubussimalleja sen mukaan, kuinka monen henkilön kanssa matkustat tai miten haluat liikkua.

Palveluihin kuuluu yleensä ammattitaitoinen kuljettaja, tervetulokylttipalvelu ja ilmainen peruutus enintään 24 tuntia ennen noutoa. Jotkut tarjoavat myös matkatavarasäilytystä tai ylimääräisiä pysähdyksiä itse kaupungissa.

Hyödyllistä tietoa

 • Aikataulu: Mitä tahansa tarvitset. Yhteydenottolomakkeissa kysytään lentotietoja ja kerrotaan, miten tapaatte lentokentällä.
 • Hinta: Hinta vaihtelee muun muassa valitsemasi ajoneuvon mukaan.

Esimerkiksi edestakainen kuljetus voi maksaa noin 300 euroa ajoneuvossa, johon mahtuu kolme henkilöä ja kolme matkatavaraa. Palveluun sisältyy nouto lentokentältä ja henkilökohtainen kuljetus suoraan hotelliisi tai asuntoosi. Tarjouksesta riippuen se voi sisältää tai olla sisältämättä ilmaista odotusaikaa.

Jos valitset ajoneuvon useammalle henkilölle, kuten 15-paikkaisen minibussin, yksityisen kuljetuksen hinta nousee ja voi maksaa noin 550 euroa.

 • Matka-aika: Beauvois'n lentoaseman ja Pariisin välinen maantiematka kestää noin tunnin ja kaksikymmentä minuuttia. Näihin palveluihin sisältyy kuljetus majoituspaikkasi ovelle, joten matka Pariisin sisällä voi pidentää matka-aikaa.
 • Välipysähdykset: Joihinkin yksityisiin kuljetuspalveluihin sisältyy hintaan useita pysähdyksiä saman kaupungin sisällä. Saatat olla kiinnostunut, jos matkustat ryhmän kanssa, mutta majoitut eri hotelleissa.
 • Pitääkö minun tehdä varaus? Kyllä, kyseessä on henkilökohtainen palvelu, joten he tarvitsevat etukäteen saapumistietosi, matkustajien määrän ja määränpään.

Varaa kuljetus Beauvais'n lentokentälle

2 Suora ja edullinen vaihtoehto: Pariisin ja Beauvais'n välinen bussikuljetus

Pariisin bussi| ©Bus Box
Pariisin bussi| ©Bus Box

Lentokentän ja pääkaupungin välillä on bussikuljetus, joka kulkee suoraan lentokentän ja pääkaupungin välillä. Lähtöajat sekä Pariisista että lentoasemalta mukautetaan lentoyhtiöiden lähtöaikojen mukaan. Tämä tekee tästä vaihtoehdosta erittäin kätevän matkustajille: sinun ei tarvitse lähteä hyvissä ajoin tai odottaa pitkiä tunteja lentoaseman odotustilassa.

Tämä vaihtoehto on myös edullinen; aikuiset maksavat edestakaisesta matkasta noin 29 euroa ja lapset (11-vuotiaisiin asti) noin 20 euroa. Pienimmille lapsille (4-vuotiaisiin asti) matka on ilmainen.

Jos matkasi ei ole vielä kokonaan varattu etkä ole päättänyt, milloin palaat, voit lunastaa paluumatkan enintään 12 kuukauden kuluttua lipun ostamisesta.
Voit halutessasi myös ostaa vain yhdensuuntaisen lipun. Hinta on samansuuruinen kuin meno-paluulippu, ei kalliimpi: aikuiset maksavat noin 15 euroa ja lapset noin 10 euroa.

Pariisin päätepysäkki on Pershingin pysäköintialue Porte Maillot'ssa. Kaupungin julkiset liikennevälineet kulkevat hyvin: se on yhteydessä RER-linjaan C (Pariisin alueelliset junat) ja metrolinjaan 1. Se on hyvin lähellä Champs Elysées'tä, joten voit aloittaa nähtävyyksien katselun heti, kun bussin ovet avautuvat.

Hyödyllistä tietoa

 • Aikataulu: Lentoaseman ja Pariisin välillä on useita bussivuoroja, jotka kulkevat samaan aikaan kuin lennot saapuvat ja lähtevät.

Ensimmäinen lähtö Pariisista on klo 03:10 aamulla, ja se saapuu lentoasemalle klo 04:25. Siitä lähtien lähtöjä on lähes joka tunti, mutta suosittelen kuitenkin tarkistamaan aikataulut niiden verkkosivuilta, sillä ne on koordinoitu lentoyhtiöiden kanssa eivätkä ole säännöllisiä. Ne tekevät sen sinulle erittäin helpoksi: lähtöajan vieressä ilmoitetaan, mille lennolle matka on tarkoitettu.

Vastakkaiseen suuntaan, lentokentältä Pariisiin, lähtevät lennot alkavat klo 08:30 ja saapuvat Maillot'lle klo 09:45. Sivustolla kerrotaan myös, mille lennolle kukin bussi on tarkoitettu.

 • Hinta: Aikuisille edestakainen matka maksaa noin 29 euroa ja lapsille noin 20 euroa. Yhden matkan hinta on noin puolet halvempi: noin 15 euroa aikuisilta ja 10 euroa lapsilta. Pienille lapsille (alle 4-vuotiaille) matka on maksuton.
 • Matka-aika: Molemmilla reiteillä matka kestää noin tunnin ja viisitoista minuuttia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseessä on bussi ja että maantieliikenteeseen liittyy liikenneongelmia.
 • Välipysäkit: Ei ole. Suurin osa lentoaseman käyttäjistä on matkalla Pariisiin, joten tämä reitti pääkaupunkiin on suora. Erittäin kätevä.
 • Pitääkö minun tehdä varaus? Suosittelen, että varaatte lippunne. Voit ostaa ne suoraan lipputoimistosta, mutta tällöin on vaarana, että paikat loppuvat kesken tai että jonotat ja myöhästyt bussista.

Varaa kuljetus Beauvais'n lentokentälle

3 Jos pidät autoilusta, vuokraa auto suoraan lentokoneesta

Autokyyti| ©Alexandr Podvalny
Autokyyti| ©Alexandr Podvalny

Jos aiot matkustaa autolla Pariisin-matkallasi, useat yhtiöt, kuten Europcar, Avis, Budget tai Hertz, tarjoavat autonvuokrausta suoraan lentoasemalla.

Tämän vaihtoehdon etuna on sen tarjoamajoustavuus: voit aloittaa matkasi heti lentokoneesta noustuasi, tehdä niin monta pysähdystä kuin haluat ja päästä suoraan lentokentältä majapaikkaasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää Pariisin metroa tai muita liikennevälineitä, kun olet saapunut kaupunkiin.

Voit tarkistaa matkapäivinäsi saatavilla olevat mallit verkossa. Tarjolla on valikoima taloudellisia autoja, mutta myös luksusajoneuvoja tai jopa matkailuautoja on saatavilla. Tämä on toinen tämän vaihtoehdon etu: voit räätälöidä matkasi mieltymystesi mukaan. Hinta vaihtelee muun muassa ajoneuvon toimintasäteen ja matkan pituuden mukaan.

Beauvais'n yksityisauton vuokrauspalvelu on saatavilla lentoaseman omilla verkkosivuilla "matkustajat"-välilehdellä, ja se näyttää sinulle ensin halvimmat vaihtoehdot. Voit vuokrata auton kohteesta Beauvais'n lentokenttä ja palauttaa sen seuraavalla viikolla samaan paikkaan noin 500 eurolla. Kun toimintasäde paranee ja ajoneuvon painopisteet kasvavat, hinta voi nousta noin 1800 euroon.

Neuvon sinua tutkimaan verkossa saatavilla olevia autoja matkustuspäivinäsi ja kun päätät varata ennen saapumistasi. Näin löydät varmasti haluamasi, ja sinun tarvitsee vain noutaa autosi lentokentällä sijaitsevasta autonvuokrauspisteestä.

Yksi asia, joka on syytä huomioida, on se, että Beauvais'n lentoasemalla on kaksi paikkaa, joista voit n outaa vuokra-autosi valitsemastasi yhtiöstä riippuen: pysäköintialue 3 ja terminaalin 2 edessä, linja-autoaseman ja pysäköintialueiden välissä sijaitseva alue, joka on varattu tätä tarkoitusta varten. Kysy ohjeita vuokraamostasi yrityksestä tai seuraa kylttejä, joissa lukee "Autonvuokraus" tai auton siluetti, jonka päällä on avain.

Hyödyllistä tietoa

 • Aukioloajat: Jos olet tehnyt varauksen, voit noutaa autosi saapuessasi, mutta muista, että Beauvois'n lentoaseman autovuokraamoilla on aukioloajat. Varmista, että se on yhteensopiva lentosi kanssa, jotta sinun ei tarvitse odottaa toimiston avautumista noutaaksesi autosi.
 • Hinta: Vuokra-auton hinta riippuu monista tekijöistä. Halvin vaihtoehto vuokrata auto Beauvois'n lentokentältä viikoksi on noin 500 €. Tästä hinnasta voit mukauttaa vaihtoehtoasi lisäominaisuuksilla.
 • Matka-aika: Matka Pariisiin kestää autolla noin tunnin ja kaksikymmentä minuuttia.
 • Pysähdykset välillä: Sinä ajat, joten sinä päätät matkareitin.
 • Pitääkö minun tehdä varaus? Kyllä.

4 Jos sinulla ei ole kiire, ota alueellinen pikajuna (TER).

Pariisi RER| ©Rob Dammers
Pariisi RER| ©Rob Dammers

Toinen vaihtoehto päästä Pariisista Beauvois'n lentokentälle ja päinvastoin on käyttää alueellista pikajunaa. Se on merkitty TER-kyltillä.

Pariisin Gare du Nord -asemalta pääset alueellisella junalla Beauvois SNCF-asemalle. Matka kestää tunnin ja 30 minuuttia, mutta se ei ole suora, joten vaikka se onkin edullinen vaihtoehto, se ei ole kovin käytännöllinen. Se voi olla kannattavaa, jos hotellimme Pariisissa on Gare du Nordin lähellä.

Kun pääset Beauvois'n rautatieasemalle, on vielä pitkä matka lentokentälle, jonne pääset joko tavallisella bussilla tai taksilla. Edellisessä tapauksessa sinun on lisättävä noin 30 minuuttia kestävän matkan hintaan linja 6:n bussimatkan hinta (julkinen liikenne, joten matkan hinta on noin 1 €). Bussit lähtevät sekä rautatieasemalta että lentokentältä kahdesti tunnissa klo 7.30-19.18.

Jos päätät ottaa taksin Beauvais'n rautatieaseman ja lentoaseman välillä, hinta on noin 16 euroa, ja matka-aika on hieman lyhyempi kuin bussilla, noin 20 minuuttia ylimääräistä junamatkaan. Aikataulut ovat tietenkin joustavampia, sillä ne lähtevät silloin, kun haluat.

Hyödyllisiä tietoja

 • Aikataulu: Gare du Nordin ja Beauvais'n välillä on tiheä junavuoroväli, jopa 26 junaa päivässä arkisin, ja ensimmäinen juna lähtee klo 06:07. Ensimmäinen juna lähtee klo 06:07. Voit tarkistaa junien saatavuuden haluamallasi aikataululla junien verkkosivuilta.
 • Hinta: Junalipun hinta Pariisin(Gare du Nord) ja Beauvais'n välillä on noin 16 euroa. Tähän hintaan on lisättävä kustannukset bussista tai taksista, jolla pääset asemalta lentoasemalle.
 • Matka-aika: Yksi tunti ja kolmekymmentä minuuttia, lisäksi vielä puoli tuntia, jos haluat ottaa bussin lentokentälle tai taksin, joka vie noin 20 minuuttia Beauvois'n rautatieasemalta lentokentälle.
 • Välipysäkit: Kyllä, sinun on välttämättä vaihdettava junaa ja pysähdyttävä Beauvois'n rautatieasemalla. Siellä sinun on käytettävä toista kulkuneuvoa matkasi loppuun. Jos päätät ottaa taksin sijasta bussin, sillä on myös väliasemia.
 • Pitääkö minun tehdä varaus? Ei, varausta ei tarvitse tehdä (kyseessä on julkinen liikennevaihtoehto, joten voit ostaa lipun suoraan lipputoimistosta), mutta se on suositeltavaa: jotkut junat ovat täynnä. Se saattaa olla se, jota tarvitset päästäksesi lennollesi, joten sinun on parasta varata paikka, jotta saat paikan.

5 Viimeinen vaihtoehto tälle matkalle on taksi

Taksin ottaminen| ©Markus Winkler
Taksin ottaminen| ©Markus Winkler

Vaikka taksitolppa on suoraan lentoasemalla, ja se voi olla hyvä vaihtoehto, kun matkustat lähempänä sijaitseville paikkakunnille, Pariisin ja Beauvais'n lentoaseman väliset taksiteivät ole suosittu tai käytännöllinen vaihtoehto, koska niiden välinen etäisyys on suuri.
ei ole suosittu tai käytännöllinen vaihtoehto niiden välisen etäisyyden vuoksi.

Matka näiden kahden paikan välillä voi maksaa halvimmillaan 170 euroa (klo 7 ja 19 välillä). Jos matkustat illalla, voit maksaa jopa 200 euroa.

Koska Beauvois'n lentoasemalle liikennöivät pääasiassa halpalentoyhtiöt, maksat todennäköisesti enemmän taksilla Pariisiin matkustamisesta kuin lennosta.

Suosittelen, että valitset jonkin muista ehdottamistani vaihtoehdoista tälle matkalle.

Hyödyllisiä tietoja

 • Aikataulu: Mitä tahansa haluatte. Taksitolppa on aivan lentokentän ulkopuolella, joten heti saapuessasi saat taksin käyttöösi.
 • Hinta: Noin 170-200 euroa normaalista tai yölipunasta riippuen. Muista, että maantiekuljetuksiin liittyy aina mahdollisia liikenneruuhkia, jotka tässä tapauksessa nostavat taksamittaria. Riippuen siitä, minne olet menossa Pariisissa, matka voi olla pidempi ja kalliimpi.
 • Matka-aika: Noin puolitoista tuntia, riippuen siitä, missä Pariisissa asut tai mahdollisista ruuhkista tiellä.
 • Välipysäkit: Ei.
 • Pitääkö minun tehdä varaus? Ei.

Kuljetusvälineiden vertailu

Beauvais'n lentoaseman sisällä| ©Rastrojo
Beauvais'n lentoaseman sisällä| ©Rastrojo

Nämä ovat vaihtoehdot, joilla pääset Beauvais'n lentoasemalta Pariisin kaupunkiin. Sinulla on valinnanvaraa, riippuen siitä, minkä matkan valitset: julkisesta liikenteestä yksityiseen kuljetukseen.

Jotta näet kaiken yhdellä silmäyksellä, olen koonnut tärkeimmät tiedot tähän taulukkoon.

 • BUS
 • Kesto: 1 tunti ja 20 minuuttia
 • Hinta: 29€ noin
 • Pitääkö minun tehdä varaus?: Kyllä
 • Onko se suora?: Kyllä
 • YKSITYINEN KULJETUS
 • 1 tunti ja 30 minuuttia
 • Alkaen 300€.
 • Kyllä
 • Kyllä
 • VUOKRA-AUTO
 • 1 tunti ja 30 minuuttia
 • Alkaen 350€ (yksi viikko)
 • Kyllä (viikko)
 • Kyllä
 • TRAIN
 • 2 tuntia
 • 25€ - 50€
 • Ei
 • Ei
 • TAKSI
 • 1 tunti ja 20 minuuttia
 • 170€ -200€
 • Ei
 • Kyllä

Nyt sinulla on kaikki yksityiskohdat, jotta pääset Pariisiin ja voit alkaa nauttia kaupungista. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä parhaan matkan ikinä ja pitää hauskaa!

Varaa Beauvais lentokenttäkuljetus