New York CityPASS® -turistikortti

New York CityPASS®:n avulla voit nauttia "avoimesta baarista" ja tutustua New Yorkin parhaisiin nähtävyyksiin huolehtimatta budjetistasi.

Alex Grande

Alex Grande

4 minuuttia luettu

New York CityPASS® -turistikortti

Fifth Avenue | ©Hellotickets

New York CityPASS® on nähtävyyskortti, joka helpottaa ja helpottaa matkan järjestämistä New Yorkiin ja jolla saat alennetun sisäänpääsyn kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Turistikortti

New York CityPASS® Turistikortti

Maksa vain haluamastasi määrästä nähtävyyksiä.

Jos olet jo valinnut museot, pilvenpiirtäjät tai nähtävyydet, joissa haluat vierailla (voit valita enintään viisi), hanki tämä kortti ja maksa vain haluamastasi määrästä paikkoja, jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Kun varaat New York CityPASS® -kortin, jonka hinta on alkaen 137 €, maksat haluamasi määrän nähtävyyksiä. Passi sisältää 2 kiinteää nähtävyyttä ja 3 valitsemaasi nähtävyyttä, eli yhteensä viisi nähtävyyttä, joihin voit tutustua enintään 9 päivän kuluessa ensimmäisestä käyttökerrasta.

Kun ostat New York CityPASS® -lipun, saat jokaiseen nähtävyyteen yksittäiset liput, jotka voit esittää kunkin paikan lippukassassa. Voit valita, haluatko saada nämä liput paperilla tai sähköpostitse, tulostaa ne tai pitää ne matkapuhelimessasi ja skannata ne kunkin nähtävyyden sisäänkäynnillä. Kun olet käyttänyt passia ensimmäisen kerran, sinulla on 9 päivää aikaa käyttää nähtävyyspassia ennen sen voimassaolon päättymistä.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Sinua ilahduttaa tietää, että verrattuna yksittäisten lippujen ostamiseen kuhunkin nähtävyyteen voit säästää jopa 72 euroa tämän passin avulla ja vältät lipun ostamiseen tarvittavan jonon jokaisessa kohteessa, jossa käyt.


Mitä New York CityPASS® sightseeing pass sisältää?

Empire State Observatory| ©Hellotickets
Empire State Observatory| ©Hellotickets

Empire State Buildingin liput ääniopastuksella

Empire State Building on yksi New Yorkin horisontin ikonisista maamerkeistä, jonka ikoninen arkkitehtuuri ja muotoilu vievät sinut takaisin 1930-luvulle. Empire Staten tärkein nähtävyys on kuitenkin näkymä Empire State Observatorion näköalapaikalta, joka on epäilemättä yksi vaikuttavimmista tavoista nähdä kaupunki. Laita tämä vierailu Big Apple -vierailun nähtävyyslistasi kärkeen!

 • Lipunhinta passin ulkopuolelta ostettuna: noin 35 euroa.
 • Näin passi toimii: Ohita lippujono ja mene suoraan turvatarkastukseen, jossa voit näyttää passisi ja sinut päästetään läpi. Huomaa, että NY CityPASS® sisältää kaksi sisäänkäyntiä Empire State Buildingiin eri aikoina.
 • Tietoja nähtävyydestä: Avoinna kello 8:00-2:00, ja tyypillinen vierailu kestää 2 tuntia.

Luonnonhistoriallisen museon liput

Tämä museo on yksi täydellisistä New Yorkin nähtävyyksistä, jossa voi vierailla koko perheen kanssa. Sen pysyvä näyttely on omistettu planeetta Maan historialle, ja sen mielenkiintoiset tilat on omistettu mereneläville, fossiileille ja meteoriiteille.

9/11 Memorial ja 9/11 Museum -liput (valinnainen)

9/11-muistomerkki ja -museo kertovat kaksoistornien 9/11-iskuista. Tämä on hyvin herkkä vierailu, joka antaa sinulle hyvin intiimin kuvan siitä, mitä iskujen aikana tapahtui. Vaikka tämä kokemus ei sovi kaikille, se antaa sinulle kontekstin kaksoistorneihin kohdistuneista terrori-iskuista, jota et ehkä muuten saisi, ja muuttaa näkökulmasi New Yorkiin.

 • Hinta, kun ostat liput museoon passin ulkopuolella: alkaen 24 euroa.
 • Näin passi toimii: Ohita lippujono, mene suoraan turvatarkastukseen ja esitä CityPASS®-korttisi, niin pääset suoraan 9/11-museoon.
 • Tietoja nähtävyydestä: Avoinna klo 9.00-20.00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 21.00 asti. Useimmat ihmiset tekevät 2 tunnin kierroksen.

Intrepid Sea, Air & Space Museum (valinnainen)

Tämä museo on tekniikan ystävän fantasia, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Intrepid-lentotukialuksen sisälle, jonka kannella on erilaisia lentokoneita ja helikoptereita eri aikakausilta; Growler-sukellusvene, johon voi tutustua kokonaisuudessaan; ja Concorde-yliäänisuihkukone.

Liput Top of the Rockiin (valinnainen)

Top of the Rock (nimi, joka on annettu Rockefeller Plazalla sijaitsevan Comcast Buildingin observatoriolle) tarjoaa parhaat näkymät New Yorkiin pilvenpiirtäjästä - täältä on otettu kaikki ne upeat postikorttikuvat Empire Statesta. Jos olet intohimoinen valokuvaaja, tulet hämmästymään kuvista, joita voit ottaa tästä New Yorkin arkkitehtuurin ikonista, varsinkin jos kiipeät Top of the Rockille auringonlaskun aikaan tai sumuisena aamuna.

Guggenheim-museo (vapaaehtoinen)

Jokainen maailman Guggenheim-museo on kuuluisa siitä, että se on räjähtävä sisältä ja ulkoa, eikä New Yorkin Guggenheim ole poikkeus. Sen modernin taiteen kokoelmassa on teoksia muun muassa Van Goghilta, Gauginilta, Picassolta ja Malevitšilta, ja sen lahjatavarakauppa on täydellinen paikka hankkia matkamuisto kaupungista.

Lautta Vapaudenpatsaalle (vapaaehtoinen)

Vapaudenpatsas edustaa New Yorkia paremmin kuin mikään muu kaupungin monumentti maailmassa. Sen näkeminen läheltä on henkeäsalpaavaa, ja lähes vielä vaikuttavammat ovat näkymät Manhattanille Liberty Islandilta. Vieraillaksesi siellä sinun on otettava Battery Parkista lähtevä lautta, ja New York CityPASS® - lipun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia lipusta, sillä se sisältyy hintaan.

Siihen sisältyy myös lautta Ellis Islandille, jossa voit vierailla maahanmuuttomuseossa ja tutustua näyttelyyn ajoista, jolloin New Yorkista tuli tervetullut paikka eri puolilta maailmaa saapuneille, parempaa tulevaisuutta etsiville maahanmuuttajille.

 • Hinta, jos ostat liput passin ulkopuolelta: alkaen 24 euroa.
 • Näin passi toimii: Sinun ei tarvitse ostaa lippua, joten voit mennä suoraan turvatarkastuspisteelle ja odottaa lauttaan.
 • Tietoja nähtävyydestä: Voit käydä Vapaudenpatsaalla kello 9.30-17.25. Tyypillinen vierailu kestää noin 4-5 tuntia.

Varaa New York CityPASS® -turistipassi

Ennen kuin ostat New York CityPASS® -kortin

Vapaudenpatsas| ©Hellotickets
Vapaudenpatsas| ©Hellotickets

Liikaa tietoa! Tiedän: New York City Passin valitseminen ei ole helppoa. Jos et ole aivan varma, tässä on katsaus, joka auttaa sinua päätöksenteossa. New York CityPASS® sopii sinulle, jos:

 • Olet New Yorkissa viikon ajan.
 • Haluat nähdä "tyypillisimmät" New Yorkin nähtävyydet.
 • Sinulla on vähän aikaa matkan suunnitteluun
 • haluat tutustua uuteen kaupunkiin omaan tahtiisi.
 • Sinulla on tiukka matkabudjetti

Varaa New Yorkin CityPASS® sightseeing-passi

Suositukset

Manhattanin näkymät Top of the Rockilta| ©Hellotickets
Manhattanin näkymät Top of the Rockilta| ©Hellotickets

Muista, että New York CityPASS® -turistikortti kestää 9 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joten sinun ei tarvitse tehdä kaikkea kahden tai kolmen ensimmäisen New Yorkissaolopäivän aikana. Paras tapa käyttää korttia on hajauttaa vierailut ja käyttää sitä vähintään kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos matkustat New Yorkissa lasten kanssa, voit hankkia heille New York CityPASS® -kortin, jolla voit säästää 40 % aikuisten korttiin verrattuna 6-17-vuotiaiden lasten korttiin. Yli 17-vuotiaat lapset maksavat aikuisen passin, ja alle 6-vuotiaat lapset pääsevät yleensä ilmaiseksi moniin New Yorkin nähtävyyksiin.

Varaa New Yorkin CityPASS® -kierrospassi

Muut saatavilla olevat passit

Pääsy One World Observatorioon Explorer Passilla.| ©Hellotickets
Pääsy One World Observatorioon Explorer Passilla.| ©Hellotickets

Jos New York CityPASS® ei ole aivan sitä, mitä etsit, muista, että saatavilla on kolmea muuta New York City Pass -passityyppiä, joten toinen niistä saattaa sopia paremmin suunnittelemaasi matkaan.