Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

New York CityPASS

New York CITYPassin avulla voit nauttia "avoimesta baarista" ja tutustua New Yorkin parhaisiin nähtävyyksiin ilman huolta budjetista.

Alex Grande

Alex Grande

4 minuuttia luettu

New York CityPASS

Fifth Avenue | ©Hellotickets

New York City Pass on turistikortti, joka helpottaa ja helpottaa matkan järjestämistä New Yorkiin ja jolla saat alennetun pääsyn kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Turistikortti

New York CityPASS®

Maksa vain haluamastasi määrästä nähtävyyksiä.

Jos olet jo valinnut museot, pilvenpiirtäjät tai nähtävyydet, joissa haluat vierailla (voit valita enintään viisi), hanki tämä kortti ja maksa vain haluamastasi määrästä paikkoja, jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Kun varaat New York CityPassin alkaen 131 €, maksat haluamasi määrän nähtävyyksiä. Passi sisältää 2 kiinteää nähtävyyttä ja 3 valitsemaasi nähtävyyttä, eli yhteensä viisi nähtävyyttä, joihin voit tutustua enintään 9 päivän aikana ensimmäisestä käyttökerrasta.

Kun ostat New York CityPassin, saat jokaiseen nähtävyyteen yksittäiset liput, jotka sinun on esitettävä kunkin paikan lipunmyyntipisteessä. Voit valita, haluatko saada liput paperilla tai sähköpostitse, tulostaa ne tai pitää ne matkapuhelimessasi ja skannata ne kunkin nähtävyyden sisäänkäynnillä. Kun käytät New York CityPassia: ensimmäistä kertaa, sinulla on 9 päivää aikaa käyttää nähtävyyspassia ennen sen voimassaolon päättymistä.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Sinua ilahduttaa tietää, että verrattuna siihen, että ostaisit yksittäiset liput jokaiseen nähtävyyteen, voit säästää jopa 72 euroa tällä passilla ja lisäksi vältät lipun ostamiseen tarvittavan jonon jokaisessa kohteessa, jossa käyt.


Mitä New York CITYPass sisältää?

Empire State Observatory| ©Hellotickets
Empire State Observatory| ©Hellotickets

Empire State Buildingin liput ääniopastuksella

Empire State Building on yksi New Yorkin taivaanrannan ikonisista rakennuksista, jonka ikoninen arkkitehtuuri ja muotoilu vievät sinut takaisin 1930-luvulle. Empire State Buildingin tärkein nähtävyys ovat kuitenkin sen observatoriosta avautuvat näkymät, jotka ovat epäilemättä yksi vaikuttavimmista tavoista nähdä kaupunki. Laita tämä vierailu Ison Omenan nähtävyyksien listasi kärkeen!

 • Lipunhinta passin ulkopuolelta ostettuna: noin 35 euroa.
 • Näin passi toimii: Ohita lippujen ostojono ja mene suoraan turvatarkastuspisteelle, jossa voit näyttää passisi ja sinut päästetään läpi. Huomaa, että CityPass sisältää kaksi sisäänkäyntiä Empire State Buildingiin eri aikoina.
 • Tietoja nähtävyydestä: Avoinna kello 8:00-2:00, ja tyypillinen vierailu kestää 2 tuntia.

Luonnonhistoriallisen museon liput

Tämä museo on yksi täydellisistä New Yorkin nähtävyyksistä, jossa voi vierailla perheen kanssa. Sen pysyvä näyttely on omistettu planeetta Maan historialle, ja sen mielenkiintoiset tilat on omistettu mereneläville, fossiileille ja meteoriiteille.

9/11 Memorial ja 9/11 Museum -liput (valinnainen)

9/11-muistomerkki ja -museo kertovat kaksoistorneihin kohdistuneiden 9/11-iskujen tarinan. Tämä on hyvin herkkä vierailu, joka antaa sinulle hyvin intiimin kuvan siitä, mitä iskujen aikana tapahtui. Vaikka tämä kokemus ei sovi kaikille, se antaa sinulle kontekstin kaksoistorneihin kohdistuneista terrori-iskuista, jota et ehkä muuten saisi, ja muuttaa näkökulmasi New Yorkiin.

 • Hinta, kun ostat liput museoon passin ulkopuolella: alkaen 24 euroa.
 • Näin passi toimii: Ohita lippujen ostojono, mene suoraan turvatarkastuspisteelle ja esitä CityPass, niin pääset suoraan 9/11-museoon.
 • Tietoja nähtävyydestä: Avoinna klo 9:00-20:00 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 21:00 asti. Useimmat ihmiset tekevät 2 tunnin kierroksen.

Intrepid Sea, Air & Space Museum (valinnainen)

Tämä museo on tekniikan ystävän fantasia, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Intrepid-lentotukialuksen sisälle, jonka kannella on erilaisia lentokoneita ja helikoptereita eri aikakausilta; Growler-sukellusvene, johon voi tutustua kokonaisuudessaan; ja Concorde-yliäänisuihkukone.

Liput Top of the Rockiin (valinnainen)

Top of the Rock (nimi, joka on annettu Rockefeller Plazalla sijaitsevan Comcast Buildingin observatoriolle) tarjoaa parhaat näkymät New Yorkiin pilvenpiirtäjästä - täältä on otettu kaikki ne upeat postikorttikuvat Empire Statesta. Jos olet intohimoinen valokuvaaja, tulet hämmästymään kuvista, joita voit ottaa tästä New Yorkin arkkitehtuurin ikonista, varsinkin jos kiipeät Top of the Rockille auringonlaskun aikaan tai sumuisena aamuna.

Guggenheim-museo (vapaaehtoinen)

Jokainen maailman Guggenheim-museo on kuuluisa siitä, että se on räjähtävä sisältä ja ulkoa, eikä New Yorkin Guggenheim ole poikkeus. Sen modernin taiteen kokoelmassa on teoksia muun muassa Van Goghilta, Gauginilta, Picassolta ja Malevitšilta, ja sen lahjatavarakauppa on täydellinen paikka hankkia matkamuisto kaupungista.

Lautta Vapaudenpatsaalle (vapaaehtoinen)

Vapaudenpatsas edustaa New Yorkia paremmin kuin mikään muu kaupungin monumentti maailmassa. Sen näkeminen läheltä on henkeäsalpaavaa, ja lähes vielä vaikuttavammat ovat näkymät Manhattanille Liberty Islandilta. Vieraillaksesi siellä sinun on otettava Battery Parkista lähtevä lautta, ja New York CityPassin avulla sinun ei tarvitse huolehtia lipusta, sillä se sisältyy hintaan.

Siihen sisältyy myös lautta Ellis Islandille, jossa voit vierailla maahanmuuttomuseossa ja tutustua näyttelyyn ajoista, jolloin New Yorkista tuli tervetullut paikka eri puolilta maailmaa saapuneille, parempaa tulevaisuutta etsiville maahanmuuttajille.

 • Hinta, jos ostat liput passin ulkopuolelta: alkaen 24 euroa.
 • Näin passi toimii: Sinun ei tarvitse ostaa lippua, joten voit mennä suoraan turvatarkastuspisteelle ja odottaa lauttaan.
 • Tietoja nähtävyydestä: Voit käydä Vapaudenpatsaalla kello 9.30-17.25. Tyypillinen vierailu kestää noin 4-5 tuntia.

Varaa New York City Pass

Ennen kuin ostat New York CityPassin

Vapaudenpatsas| ©Hellotickets
Vapaudenpatsas| ©Hellotickets

Liikaa tietoa! Tiedän: New York City Passin valitseminen ei ole helppoa. Jos et ole aivan varma, tässä on katsaus, joka auttaa sinua päätöksenteossa. New York CityPass on sinua varten, jos:

 • Olet New Yorkissa viikon ajan.
 • Haluat nähdä "tyypilliset" New Yorkin nähtävyydet.
 • Sinulla on vähän aikaa matkan järjestämiseen
 • haluat tutustua uuteen kaupunkiin omaan tahtiisi.
 • Sinulla on tiukka matkabudjetti

Varaa New York City Pass

Suositukset

Näkymät Manhattanille Rockin huipulta| ©Hellotickets
Näkymät Manhattanille Rockin huipulta| ©Hellotickets

Huomaa, että New York CityPass kestää 9 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joten sinun ei tarvitse tehdä kaikkea kahden tai kolmen ensimmäisen New Yorkissaolopäivän aikana. Paras tapa käyttää passiasi on hajauttaa käyntisi ja käyttää sitä vähintään kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos matkustat New Yorkiin lasten kanssa, voit hankkia heille CityPassin, jolla voit säästää 40 % 6-17-vuotiaiden lasten aikuisten passin hinnasta. Yli 17-vuotiaat lapset maksavat aikuisten passin, ja alle 6-vuotiaat lapset pääsevät yleensä ilmaiseksi moniin New Yorkin nähtävyyksiin.

Varaa New York City Pass

Muita saatavilla olevia passeja

Pääsy One World Observatorioon Explorer Passilla| ©Hellotickets
Pääsy One World Observatorioon Explorer Passilla| ©Hellotickets

Jos New York CityPass ei oikein vakuuta sinua, muista, että saatavilla on kolmea muuta New York City Pass -tyyppiä, joten suunnitellulle matkallesi saattaa löytyä toinenkin sopiva.