Menorcan lentokenttäkuljetukset

Jos haluat ottaa lomastasi kaiken irti, älä huolehdi lentokentän ja hotellin välisistä kuljetuksista. Näin päästät itsesi irti (kirjaimellisesti), jotta matka sujuu vaivattomasti.

Alex Grande

Alex Grande

4 minuuttia luettu

Menorcan lentokenttäkuljetukset

Lentokentällä odottamassa kuljetusta | ©Atoms

Yksi suurimmista epäilyistä Menorcalle matkustettaessa on se, miten saarella pääsee liikkumaan tai onko tarpeen vuokrata auto, sillä julkinen liikenne on hieman rajallinen, jotta saaren tarjoamista mahdollisuuksista voisi ottaa kaiken irti.

Vastaukseni on, että se ei ole aina välttämätöntä, kunhan tiedät, miten pääset hotellillesi tai majapaikkaasi, ja varmistat, että sinulla on kuljetus niille poukamille ja rannoille, joilla haluat käydä. Jos etsit edellistä, älä etsi kauempaa: tässä on yksityinen kuljetus Menorcan lentokentältä hotelliisi ja takaisin, josta kerron sinulle kaiken tarvittavan.

1. Yksityinen kuljetus Mahónin lentokentältä hotelliin

Mahonin lentoaseman terminaali| ©Marco Mazzei
Mahonin lentoaseman terminaali| ©Marco Mazzei

Yksityisellä kuljetuksella Menorcan lentokentältä Mahonin hotelliin sinut otetaan vastaan lentokentällä ja kuljetetaan suoraan majapaikkaasi mukavassa ja tilavassa ilmastoidussa ajoneuvossa. Tämä on nopein ja mukavin tapa päästä hotellillesi, ja voit myös palata lentokentälle ja päättää matkasi ilman huolta ja stressiä kuljetuksen löytämisestä.

Varaa kuljetus Menorcan lentokentältä hotelliisi

2. Miten Menorcan lentokenttäkuljetus toimii?

Yksityinen kuljetus| ©Mark Cruz
Yksityinen kuljetus| ©Mark Cruz
 • Palvelu toimii vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Lentopäivän ja -ajan mukaan voit valita enemmän tai vähemmän ajoneuvovaihtoehtoja kuljetusta varten.
 • Kuljettaja odottaa sinua jopa puolitoista tuntia arvioidun laskeutumisajan jälkeen, joten jos kuljetus viivästyy, älä huoli, sillä kuljetuksesi on silti turvattu.
 • Sinun on määritettävä määränpääosoite varausta tehdessäsi, ja jos se on kuljetusyrityksen toiminta-alueen ulkopuolella, se ei välttämättä pysty vahvistamaan palvelua. Yleensä kuljetus vie sinut minne tahansa Mahonin keskustassa ja kaupungin ympäristössä, kuten Cala Blancaan.
 • Jokaisella matkustajalla saa olla enintään yksi enintään 20 kilon matkalaukku ja yksi käsilaukku, mutta jos haluat ottaa mukaan enemmän matkatavaroita (polkupyörän, surffilaudan, soittimen...), voit tehdä niin, kunhan et unohda ilmoittaa sitä varauksen yhteydessä.
 • Kuljetukseen on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia, mutta sinun on pyydettävä niitä varauksen yhteydessä.
 • Voit peruuttaa siirron milloin tahansa, mutta saat 100 %:n hyvityksen vain, jos peruutat siirron vähintään 24 tuntia etukäteen.

Varaa kuljetus Menorcan lentokentältä hotelliisi

3. Yksityisen kuljetuksen valinnan edut

Siirto suurille ryhmille| ©Patrick Gaudin
Siirto suurille ryhmille| ©Patrick Gaudin

Yksityisen kuljetuksen suuri etu jaettuihin vaihtoehtoihin tai julkisiin liikennevälineisiin verrattuna on se, että se on nopein ja mukavin, koska sinun ei tarvitse odottaa muita ihmisiä tai jakaa ajoneuvoa kenenkään muun kanssa. Toisaalta hinta on yleensä korkeampi, ja ellei ryhmäsi ole tarpeeksi suuri täyttämään ajoneuvoa, joudut maksamaan tyhjistä paikoista.

Ajoneuvoissa on useita istuimia valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen. Tarjolla on 3, 8- ja 16-paikkaisia ajoneuvoja ryhmällesi sopivaksi. Jos teitä on esimerkiksi kuusi, on edullisinta varata kaksi erillistä 3-paikkaista palvelua, jotta teidän ei tarvitse maksaa kahdesta tyhjästä paikasta.

Yksityisen kuljetuksen varaaminen lentoasemalta kannattaa myös siksi, että kuljettajasi odottaa sinua laskeutumisen yhteydessä saapumisalueella, joten sinun ei tarvitse kierrellä lentoasemalla etsimässä tietä Mahóniin. Sinulta kysytään lentosi tiedot ja puhelinnumerosi, jotta tiedät aina, jos lentosi on myöhässä ja millä lähtöportilla tulet lentoasemalle.

Varaa kuljetus Menorcan lentokentältä hotelliisi

4. Tietoa matkatavaroista

Matkatavaroiden takaisinotto| ©I G
Matkatavaroiden takaisinotto| ©I G

Tämäntyyppisiä kuljetuksia hoitavissa ajoneuvoissa on runsaasti tilaa matkatavaroille, ja vaikka matkatavaroiden määrä on yleensä rajoitettu yhteen matkalaukkuun henkilöä kohti, koska kyseessä on yksityinen kuljetus, voit ottaa mukaan enemmänkin matkatavaroita, eikä ongelmia ole (kunhan ilmoitat sen varausta tehdessäsi).

Tämä sekä mukavat, tilavat istuimet ja ilmastointi tekevät tästä loistavan vaihtoehdon, jos haluat päästä Mahóniin ilman vaivaa.

Alexin matkavinkki

Yksityisellä kuljetuksella matka Mahónin keskustaan kestää noin 13 minuuttia. Ainoa vaihtoehtoinen vaihtoehto on bussi, joka kestää noin 15 minuuttia plus odotusaika.

5. Miten varata kuljetus

Iberian lentokone Mahónin lentoaseman kiitoradalla.| ©Hugh Llewelyn
Iberian lentokone Mahónin lentoaseman kiitoradalla.| ©Hugh Llewelyn
 1. Valitse lentopäivämääräsi ja kuljetettavien henkilöiden määrä, ja valitse sitten haluamasi ajoneuvo (vaihtoehtoja on useita, ja jokaisella on erilainen hinta).
 2. Sinulta kysytään kaikkien matkustajien etu- ja sukunimet, tietoja lennosta ja määränpään osoite. Jos sinulla on mukanasi useampi kuin yksi matkalaukku, merkitse se viimeiseen kenttään.
 3. Maksun suorittamisen jälkeen varauksesi vahvistetaan ja saat sähköpostiviestin, jossa on kaikki varauksen yksityiskohdat. Tarkista, että kaikki on oikein, ja tallenna se korostuksiin.
 4. Sinut noudetaan lentokentältä sähköpostissa ilmoitetusta paikasta, ja sinut ja muut matkustajat viedään hotelliin tai majoituspaikkaan.
 5. Jos varaat paluukuljetuksen, saat sähköpostitse tai puhelimitse vahvistuksen noutoajasta. Tämä on yleensä 3 tuntia ennen lentoa, mutta voit valita oman noutoaikasi.

6. Linja-auto, ainoa vaihtoehtoinen vaihtoehto siirtymiselle

Julkinen liikenne| ©jf 1234
Julkinen liikenne| ©jf 1234

Ehkä aiot matkustaa Menorcalle tiukalla budjetilla, aiot matkustaa hyvin kevyiden matkatavaroiden kanssa tai yksityinen liikenne ei vakuuta sinua. Siinä tapauksessa voit käyttää julkisia liikennevälineitä päästäksesi Mahóniin lentokentältä.

Bussilla numero 10 pääset lentokentältä Mahónin linja-autoasemalle kaupungin keskustaan. Bussilippu ostetaan kuljettajalta, ja sen hinta on 2,65 euroa (riippuen siitä, milloin luet tätä, hinta on saattanut muuttua).

Ensimmäinen bussi Menorcalta lentoasemalle lähtee klo 5.45 ja viimeinen klo 00.25, joten jos saavut saarelle varhain aamulla, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Bussit kulkevat 15-30 minuutin välein.

Ciutadellaan pääsee Mahónista bussilla, joka lähtee asemalta. Matka kestää noin 45 minuuttia.

7. Saatat myös olla kiinnostunut

Snorklausta parhaissa poukamissa| ©Mari Martin
Snorklausta parhaissa poukamissa| ©Mari Martin

Kun olet Menorcalla, sinua odottavat lukuisat kokemukset ja aktiviteetit, ja jotta matkastasi tulisi unohtumaton, tässä on opas, jossa on 10 pakollista kohdetta, jotka kannattaa sisällyttää matkallesi: 10 parasta aktiviteettia Menorcalla.

Ja yksi asia, joka sinun on ehdottomasti sisällytettävä matkaasi, on veneristeily saaren ympäri, mieluiten auringonlaskun aikaan ja viinilasillisen kera. Kuulostaako hyvältä? No, lue lisää tästä kokemuksesta täältä: Veneretket Menorcalla.