Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Civitavecchia satamakuljetukset

Jos nouset risteilyaluksen kyydistä Rooman satamassa, tässä kerrotaan, miten pääset nopeasti kaupunkiin, jotta saat päivästäsi kaiken irti.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

Civitavecchia satamakuljetukset

Civitavecchian satama | ©Mario Sánchez Prada

On totta, että yleisin tapa laskeutua Roomaan on lentokoneella, mutta jos olet valinnut laivan matkallesi Välimeren ylittämiseksi, älä huoli, sillä saavut pian ikuiseen kaupunkiin. Lähin satama on Civitavecchiassa, 80 kilometrin päässä Italian pääkaupungista.

Olitpa sitten väsynyt pitkän laivamatkan jälkeen etkä halua juosta etsimässä ilmaista taksia ruuhkaisessa satamassa tai et tunne julkista liikenneverkkoa ja pelkäät eksyä matkatavaroiden kanssa, nopein ja mukavin tapa päästä Rooman keskustaan on varata yhteiskuljetus tai yksityiskuljetus.


Premium-vaihtoehto

Rooman Ciampino, Fiumicinon lentokenttä tai Civitavecchian satama Yksityinen kuljetus Rooman hotelleille

Matkusta Civitavecchian ja Rooman välillä ylellisesti ja mukavasti.

Täysin yksilöllinen palvelu, jolla pääset satamasta tai lentokentältä kaupunkiin nopeimmin ja mukavimmin ilman, että joudut jakamaan ajoneuvon kenenkään muun kuin seuralaisesi kanssa.

Kerron miten! Voimassa myös lentokenttäkyytiin, jolloin sinun ei tarvitse jakaa matkaa kenenkään muun kuin oman seuralaisesi kanssa eikä sinun tarvitse tehdä välipysähdyksiä pudottaaksesi ketään muita heidän hotelleihinsa. Civitavecchiaan saapumispäivänä yksityisen Rooman-kuljetuksesi kuljettajaodottaa sinua satamassa, ja hänellä on kyltti, jossa on nimesi, jotta voit helposti tunnistaa hänet väkijoukosta.

Sen jälkeen kuljettaja auttaa sinua asettumaan ajoneuvoon ja säilyttää matkatavarasi. Sen jälkeen nautit ammattitaitoisesta palvelusta matkan varrella, samalla kun rentoudut ja katselet maisemia tai jopa torkut.

Pidän siitä, koska .... on mukavin ja nopein tapa päästä Rooman keskustaan Civitavecchiassa maihinnousun jälkeen. Nautit sujuvasta kyydistä ylellisessä ajoneuvossa, jonka ammattitaitoinen kuljettaja tuntee sataman ja Rooman välisen reitin täydellisesti.

Lisäksi voit olla varma siitä, että maksat kiinteän summan etukäteen ja että hinta ei riipu liikenteestä saapuessasi Roomaan.Suositellaan, jos... etsit nopeinta, mukavinta ja eksklusiivisinta vaihtoehtoa ja jos sinua ei haittaa maksaa hieman enemmän. Se on hyvin samankaltainen kuin taksipalvelu, mutta siinä on enemmän henkilökohtaista huomiota, kiinteä hinta (ei yllätyksiä) ja enemmän mukavuutta kyydissä.


Usein kysytyt kysymykset Civitavecchian sataman ja Rooman välisestä kuljetuspalvelusta

Suuri kapasiteetti| ©Kārlis Dambrāns
Suuri kapasiteetti| ©Kārlis Dambrāns

Kuljetukset satamasta lentokentälle ovat erittäin käytännöllinen tapa päästä paikasta toiseen riippumatta siitä, onko matkan kanssa vai ilman, ja varaamalla kuljetuksen etukäteen säästyt päänvaivalta, kun saavut Civitavecchiaan. Anna minun vastata joihinkin kysymyksiin:

Mitä kuljetukset sisältävät?

Ensimmäiseen sisältyy yksinoikeudella kuljetus satamasta hotelliin. Kun taas toiseen ehdotukseen sisältyy yksityisen Rooman kierroksen lisäksi historiassa asiantuntevan oppaan johdolla myös kuljetukset Civitavecchian satamaan ja satamasta.

Kuinka pitkä matka on?

Jos tarvitset kuljetuksen vain vieraillaksesi Roomassa omin päin, matka kestää noin 45 minuuttia. Kierroksen kesto on 8-9 tuntia, kun otetaan huomioon, että sinut noudetaan ja kuljetetaan takaisin satamaan, kun opastettu kierros on päättynyt.

Pääseekö liikuntarajoitteinen henkilö mukaan?

Molempiin kuljetuksiin pääsee pyörätuolilla.

Voivatko vauvat ja pienet lapset matkustaa?

Molemmissa kuljetuksissa on saatavilla lastenvaunuja.

Varaa yksityinen kuljetus Civitavecchiasta Roomaan

Miten varata yksityinen tai jaettu kuljetus?

Satamaan ankkuroituneet risteilyt| ©Mike McBey
Satamaan ankkuroituneet risteilyt| ©Mike McBey

Se on hyvin helppoa, selitän sen vaihe vaiheelta:

  • Varaa paikkasi verkossa. Valitse sitä varten päivämäärä ja matkustajien määrä.
  • Varauksen yhteydessä sinun on annettava tarvittavat tiedot (joko hotellin osoite ja nimi, noutoaika, laivan nimi, telakoitumisaika, poistumisaika ja paluuaika) ja voit lisätä palveluntarjoajalle mahdolliset kommentit, jotka koskevat pyörätuolien, lastenvaunujen, lastenistuinten tai avustavien eläinten käyttöä (jos et anna tarkkaa aikaa kuljetukselle, viitataan poistumisaikaan).
  • Vastaanota varausvahvistus: Kun varauksesi on vahvistettu, saat tositteen, jossa ilmoitetaan, mistä ja miten kuljettaja noutaa sinut Civitavecchian satamasta tai Roomasta. Saat myös noutavan yrityksen yhteystiedot mahdollisia ongelmia varten.
  • Kun laivasi saapuu Civitavecchian satamaan, kuljettajasi odottaa sinua siellä.
  • Nouset yhteiskuljetukseen muiden matkustajien kanssa (7 paikkaa) tai yksityiskuljetukseen (enintään 8 paikkaa, mutta vain sinulle ja seuralaisillesi) Roomaan.
  • Jos matkustat useampien matkatavaroiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kanssa, ilmoita siitä varauksen yhteydessä, sillä tästä voi aiheutua lisämaksuja.

Varaa yksityinen kuljetus Civitavecchiasta Roomaan

Yksityisen ja yhteiskuljetuksen erot

Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold
Yksityinen kuljetus| ©Dan Gold
  • Jos matkustat suuressa ryhmässä (enintään 8 henkilöä), voi olla edullisempaa valita yksityinen kuljetus, sillä se on halvempi kuin yhteiskuljetus, koska maksatte matkan kustannukset yhdessä.
  • Yksityinen kuljettaja on vain sinun käytettävissäsi ja odottaa sinua laiturilla nimikyltin kanssa, jotta huomaat hänet väkijoukosta.
  • Yksityisellä kuljetuksella Civitavecchian satamasta Roomaan sinulla menee vähemmän aikaa päästä hotelliisi, sillä ajoneuvo, jossa matkustat, on vain sinua varten eikä se pysähdy muiden matkustajien kyydissä heidän hotellilleen.
  • Jos sinulla on paljon matkatavaroita, yksityinen kuljetus tarjoaa sinulle enemmän tilaa ja mukavuutta, koska sinun ei tarvitse jakaa tavaratilaa muiden matkustajien kanssa.

Varaa yksityinen kuljetus Civitavecchiasta Roomaan

Muita tapoja päästä Civitavecchiasta Roomaan: Juna

Juna Civitavecchiasta Terminiin| ©Erik Pitti
Juna Civitavecchiasta Terminiin| ©Erik Pitti

Tämä on halvin vaihtoehto, mutta suosittelen sitä myös vähiten, sillä kun poistut laiturilta, sinun on otettava taksi tai käveltävä matkatavaroiden kanssa rautatieasemalle, tarkistettava lipunmyyntipisteestä, onko lippuja saatavilla haluamallesi aikataululle, ja tehtävä yli tunnin matka Rooman rautatieasemalle (yleensä Termini, Italian pääkaupungin tärkein ja vilkkain asema).

Kaiken lisäksi, kun olet saapunut Terminiin, sinun on löydettävä toinen kulkuväline, jolla pääset hotellillesi, ja se voi tarkoittaa useita rasittavia siirtymisiä metrolla tai bussilla, kun voisit säästää paljon aikaa ja vaivaa vuokraamalla kuljettajan ajaman kuljetuksen, joka vie sinut nopeasti ja suoraan Civitavecchin satamasta Rooman hotelliisi ilman vaivaa ja vaivaa.

Varaa yksityinen kuljetus Civitavecchiasta Roomaan

Mitä aiot nähdä ja tehdä Roomassa ollessasi?

Yhteiskuljetus, jo Roomassa| ©Stefano Costantini
Yhteiskuljetus, jo Roomassa| ©Stefano Costantini

Kun olet viimeistellyt matkasuunnitelmasi varaamalla laivaliput ja kuljetuksen ikuiseen kaupunkiin, on aika järjestää vierailut tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tiedät jo, että sinulla on mahdollisuus valita kuljetukseen sisältyvä kiertoajelu, joka on erittäin täydellinen paketti niille, joilla ei ole paljon aikaa Roomassa.

Mutta jos sinulla on enemmän aikaa ja haluat tutustua kaupunkiin omin päin, tässä on yhteenveto tärkeimmistä nähtävyyksistä. Rooma on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, jolla on uskomaton historiallinen ja kulttuuriperintö.

Jos et tiedä, mistä aloittaisit vierailusi, suosittelen tutustumaan artikkeliin Parhaat nähtävyydet ja tekemiset Roomassa. Huomaat heti, että Rooma on kuin valtava ulkoilmamuseo. Paras tapa tutustua kaupunkiin yksityiskohtaisesti on opastettu kierros.

Koska tarjonta voi olla häkellyttävä, löydät artikkelista Rooman parhaat retket mielenkiintoisimmat ja merkittävimmät, jotta voit nauttia Italian pääkaupungista täysillä. Lomamatkasi aikana sinulla on mahdollisuus vierailla henkilökohtaisesti Vatikaanin museoissa, jotka ovat yksi maailman suosituimmista museoista. Alta löydät tästä artikkelista kaiken, mitä sinun on tiedettävä saadaksesiliput Vatikaanin museoihin.

Varaa yksityinen kuljetus Civitavecchiasta Roomaan