Kommunismi kiertue Krakovassa

4.5
(149 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 hours 30 minutes
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
108 € 99 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu Krakovan kommunistiseen puoleen parhaalla mahdollisella tavalla: yksityisellä opastetulla kierroksella aidolla neuvostoautolla. Tutustut kaikkeen tuon ajan ruokakulttuurista Krakovan tunnusomaisimpiin paikkoihin, jotka yhä muistuttavat tuosta ajasta, kuten keskusaukiolle.

Kierroksella sinulla on mahdollisuus matkustaa tällä ajoneuvolla noin kaksi ja puoli tuntia Krakovassa, jos valitset vakiovaihtoehdon. Lisäksi pääset tutustumaan Cepelixiin, joka on pieni näyttely kommunistisista esineistä paikallisessa kaupassa 1950-luvulta. Huomaa myös, että on olemassa toinen "deluxe"-vaihtoehto, jossa kierros kestää noin neljä tuntia. Tämän valinnan myötä saat lounaan vanhan koulukunnan "Milk Bar" -ruokalassa ja vierailun kylmän sodan aikaisen terästehtaan päämajaan.

  • Matkusta aidolla neuvostoliittolaisella Ladalla Krakovassa sijaitsevien neuvostohistorian muistomerkkien läpi.
  • Tutustu Krakovan täydellisimpään osaan vakiovaihtoehdossa, joka sisältää välipalat ja nouto hotellista noin kaksi ja puoli tuntia kestävällä kierroksella.
  • Tarjolla on myös noin neljä tuntia kestävä luksusvaihtoehto, jossa vierailet kylmän sodan aikaisen terästehtaan pääkonttorissa ja nautit lounaan vanhanaikaisessa maitobaarissa.
  • Tämä on yksityinen kiertoajelu, jossa ammattitaitoinen opas ja kuljettaja seuraavat sinua koko matkan ajan.

Sisältää

  • Kierros aidolla neuvostoliittolaisella autolla
  • Ammattimainen opas
  • Liput kohteeseen Cepelix
  • Välipala vanhassa ravintolassa

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Jos haluat tutustua Krakovan kommunistiseen puoleen, tämä on tilaisuutesi. Ja teet sen aidolla neuvostoliittolaisella Ladalla, jotta toiminta olisi vielä realistisempaa. Tämän kokemuksen aikana voit tutustua tähän aikakauteen gastronomian, näyttelyiden ja paikkojen kautta, jotka säilyttävät edelleen tämän tunnelman ammattitaitoisen oppaan ja kuljettajan kanssa. Valitse varausta tehdessäsi haluamasi vaihtoehto. Tarjolla on vakio- ja deluxe-vaihtoehto, joten voit valita matkallesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Molempiin sisältyy nouto ja nouto majoituspaikastasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten pääset perille.

Kierrät Nowa Hutan kaupunginosaa, joka perustettiin vuosina 1949-1951. Siellä voit myös kävellä tämän modernin kaupunginosan läpi, jossa hallitsee suuri, vuonna 1973 pystytetty Leninin patsas. Kierroksen aikana näet tämän kaupunginosan erikoisen kehityksen, ja siellä on myös kirkko, jonka kommunistihallitus aikanaan salli.

Jos valitset "tavallisen" vaihtoehdon, joka kestää noin kaksi ja puoli tuntia, sinulla on mahdollisuus syödä välipalaa vanhassa ravintolassa sekä käydä 1950-luvun kaupassa Cepelixissä. Siellä voit vierailla pienessä näyttelyssä, jossa on esillä kommunistisia esineitä, joita on vielä säilynyt tältä aikakaudelta.

Toisaalta tarjolla on "deluxe"-vaihtoehto, jossa kierros kestää noin neljä tuntia. Tähän kokemukseen lisätään lounas vanhan koulukunnan "Milk Bar" -ruokalassa ja vierailu hylätyssä kylmän sodan aikaisessa terästehtaan päämajassa.

Lähtö ja paluu

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt