Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Vinkkejä Pariisin Disneylandiin matkustamiseen

Jokainen Pariisin-vierailu ansaitsee vähintään yhden päivän lomamatkan Disneylandiin. Jos haluat tietää, miten voit ottaa kaiken irti jokaisesta sekunnista ja tehdä kokemuksestasi entistäkin maagisemman, ota huomioon alla olevat vinkit.

Katherine Betances

Katherine Betances

7 minuuttia luettu

Vinkkejä Pariisin Disneylandiin matkustamiseen

Pluto Pariisin Disneylandissa | ©Craig Adderley

Viikonloppuisin Pariisista Disneylandiin menemisestä nauttimaan muutaman tunnin hauskanpidosta ystävien ja perheen kanssa on tullut uusi ranskalainen perinne. Lisäksi se on yksi syy siihen, miksi tuhannet turistit saapuvat valon kaupunkiin joka kausi.

Jos olet valinnut Disneylandin seuraavaksi matkakohteeksesi, onneksi olkoon! Disneylandissa on niin paljon nähtävää ja tehtävää, että sinulla on varmasti hauskaa; mutta jos olet todella sitoutunut asiaan ja haluat ottaa kaiken irti seikkailustasi, tutustu tähän vinkkikokoelmaan, jonka tarkoituksena on säästää aikaa, rahaa ja vaivaa seuraavalla vierailullasi Disneylandiin.

1. Osta Disneylandin liput etukäteen.

Lipputoimisto| ©slowly_rusting
Lipputoimisto| ©slowly_rusting

Lippujen ostamisella etukäteen on monia etuja, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden löytää halpoja Disneyland-lippuja ruuhka-aikojen ulkopuolella ja lisäksi säästät arvokasta aikaa puiston lipunmyynnissä.

Onneksi on useita tapoja, joilla voit ostaa liput virtuaaliympäristöstä. Joitakin niistä tarjoavat matkanjärjestäjät, jotka vievät sinut Pariisista Disneylandiin ja takaisin yksityisellä yksityisellä kuljetuksella.

Varaa Disneylandin päivälippu

2. Lataa Disneyland App.

Disney-sovellus| ©ParquePlaza
Disney-sovellus| ©ParquePlaza

Pariisissa vietettävän päivän ehdoton edellytys on ladata Disneyland-sovellus etukäteen. Tämä Disney-yhtiön apujärjestelmäksi kehittämä tärkeä resurssi on arvokkain apuvälineesi koko retken ajan, sillä sen avulla saat luotettavaa tietoa, joka auttaa sinua päättämään , miten liikkua puistossa.

Nähtävyydet:

Sovellus näyttää kaikkien puiston nähtävyyksien odotusajat sekä tiedot niistä nähtävyyksistä, jotka ovat suljettuina korjaustöiden vuoksi. Voit välttää jatkuvan Disneyland Paris -nähtävyyksien pitkän luettelon selaamisen lisäämällä ne nähtävyydet, joista olet eniten kiinnostunut, suosikkien joukkoon.

Hahmot:

Suosikkihahmojemme Disney-hahmot kävelevät ympäri puistoa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja ottavat kuvia. Sovellus antaa sinulle tietoa siitä , mitkä hahmot kulkevat päivän aikana, missä he ovat ja mihin aikaan voit tavata heidät.

Näyttää:

Kuten ehkä tiedät, Disneyn esitysaikataulu muuttuu jatkuvasti kaudesta toiseen. Disneyland-sovellus kertoo sinulle, mitä esityksiä vierailupäivänäsi esitetään, missä ne esitetään ja mihin aikaan.

Ravintolat:

Sovelluksessa on luettelo kaikista Disney-puiston ravintoloista ja pääset helposti käsiksi kaikkiin ruokalistoihin.

Lataa linkit:

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

3. Tutustu ilmaisen pikapassin vaihtoehtoon

Disneyland Pariisi| ©David Jafra
Disneyland Pariisi| ©David Jafra

Disneylandissa oli palvelu, jota me kaikki tulemme kaipaamaan: FastPass, vaihtoehto, jonka avulla voimme valita pääsylipun nähtävyyksiin, joilla on suuri kysyntä. Lippu tarjosi meille aikaväliä, jonka aikana pääsimme nähtävyyteen ilman jonottamista. Ainoa haittapuoli oli se, että kulkulupien käyttäjämäärät ja nähtävyydet olivat rajalliset.

Disney Premier Access

FastPassin korvaava palvelu on nimeltään Disney Premier Access, ja sen käyttämiseksi sinun on ladattava Disneyland-sovellus ja rekisteröidyttävä. Se toimii hyvin yksinkertaisesti: kun saavut Disneylandiin, yhdistät lippusi sovellukseen, valitset haluamasi nähtävyyden ja osallistujien määrän. Sovellus luo sitten QR-koodin ja antaa sinulle tarkan ajan, jolloin voit tulla sisään ilman jonottamista.

Tärkeää tietoa:

 • Kaikki nähtävyydet eivät ole saatavilla Disney Premier Access-ohjelmassa. Tätä palvelua voi pyytää vain seuraavasta osoitteesta: Big Thunder Mountain, Phantom Manor, Peter Panin lento, Ratatouille, Buzz Lightyear, Star Wars Hyperspace, Star Tours, The Twilight Zone, Utopia, Indiana Jones ja Orbitron.
 • Se ei ole aivan halpa palvelu. Se maksaa vähintään 5 euroa per nähtävyys, on voimassa vain yhden nähtävyyden ajan ja hinta voi nousta kysynnän mukaan.

Varaa Disneylandin päivälippu

4. Hyödynnä Single Rider -palvelua

Yhden ratsastajan odotusmerkki| ©DLP Report
Yhden ratsastajan odotusmerkki| ©DLP Report

Single Rider on Disneylandin tarjoama ilmainen palvelu, jota voit hyödyntää ajan säästämiseksi. Se on erityinen jono niille, jotka voivat tai haluavat mennä ajelulle yksin. Toimintatapa on hyvin yksinkertainen: jos nähtävyys on suunniteltu 4 hengen vaunulle tai kärrylle ja vain kolmihenkinen perhe lähestyy, operaattori sijoittaa perheen vaunuun ja ottaa ylimääräisen osallistujan (yhden matkustajan) vaihtoehtoisesta jonosta.

Tärkeää tietoa:

 • Tämä etu ei koske kaikkia nähtävyyksiä. Voit käyttää sitä: Star Wars Hyperspace, RC Racer, Toy Soldiers ja Ratatouille: seikkailu.
 • Vaikka voit tehdä Single Rider -finaalin ystäväsi kanssa, muista, että ette pääse vetonaulaan yhdessä, vaan operaattori kutsuu teidät yksi kerrallaan.

Varaa monen päivän lippu Disneylandiin

5. Järjestä aikataulusi ja aseta nähtävyydet tärkeysjärjestykseen

Vetovoima Sen maailma on pieni| ©CheshireScalliArt
Vetovoima Sen maailma on pieni| ©CheshireScalliArt

Hieman suunnittelua ennen Disney-puistoihin saapumista voi auttaa sinua paljon. Sen lisäksi, että lataat Disneyland-sovelluksen, suosittelen, että sinulla on lyhyt luettelo Disney-nähtävyyksistä, joihin haluat mennä, ja katsot sovelluksesta päivää ennen matkaa, miten jonot käyttäytyvät ja mitkä ovat pienimmät ja suurimmat odotusajat. Tämä neuvo on auttanut minua hyödyntämään parhaat aikavälien välit korkean kysynnän nähtävyyksissä.

Jos olet Disneyllä kaksi tai useampia päiviä, suosittelen, että ainakin yhtenä päivänä saavut Disney-puiston aukioloaikaan ja menet ensin Walt Disney Studios Parkissa sijaitsevaan Crush 's Rideriin. Se on yksi suosituimmista laitteista, ja jonot ovat mahdottoman pitkiä.

Toisaalta, jos olet ensimmäistä kertaa Disneylandissa ja olet menossa vain yhdeksi päiväksi, jätä edelliset neuvot huomiotta. Tässä tapauksessa mene ensin Disneyland-puistoon, kävele pitkin Main Streetiä ja nauti kauniista Prinsessa Ruususen linnasta. Tämä alue on koko puiston kaunein.

6. Valitse oikea aika matkustaa Disneylandiin

Puiston sisäänkäynti| ©Thomas Evraert
Puiston sisäänkäynti| ©Thomas Evraert

On erittäin tärkeää tietää, mikä on paras aika matkustaa Disneylandiin. Tähän kysymykseen ei kuitenkaan ole yksinkertaista vastausta, ja se riippuu paljon prioriteeteistasi ja siitä, millaisia kokemuksia haluat kokea.

Kaava toistuu lähes ympäri vuoden, lukuun ottamatta viikkoja, jolloin kävijämäärät ovat suuria, kuten talvi- tai kesäaikaan, ja puistojen kävijämäärät vähenevät huomattavasti viikon ensimmäisinä päivinä. Syy on yksinkertainen: Pariisissa asuvat ihmiset käyttävät viikonlopputauon hyväkseen viettääkseen hauskan iltapäivän Disneylandissa, mutta viikolla samat perheet ovat töissä tai koulussa.

7. Älä käytä sandaaleja

Mukavat jalkineet| ©MART PRODUCTION
Mukavat jalkineet| ©MART PRODUCTION

Vaikka vierailisit Disneylandissa kesällä, sandaalit eivät ole sopivat jalkineet, sillä voit menettää niitä kiireisissä ajeluissa. Vältä yleisesti ottaen sellaisten jalkineiden käyttämistä, jotka irtoavat helposti jalasta tai jotka voivat tuntua epämukavilta muutaman tunnin kävelyn jälkeen. Näissä tilanteissa käytännölliset ja mukavat tossut ovat yleensä parhaat jalkineet.

8. Suojaudu säältä

Disneyllä| ©Morgan Moinet
Disneyllä| ©Morgan Moinet

Riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan Disneylandissa vierailet, sinun on valmistauduttava kunnolla vallitsevaan vuodenaikojen säähän, sillä olet useita tunteja ulkona.

 • Lämpimällä säällä Aurinkolasit, suojakerroin vähintään 30 ja sateenvarjo siltä varalta, että joudut seisomaan pitkissä jonoissa auringossa.
 • Kylmällä säällä hikipaita tai takki säästä riippuen, lämpövaatteet kuukausina, jolloin Pariisin talvi alkaa, talvihatut ja -käsineet sekä poncho tai sateenvarjo sateen varalta.

9. Täytä reppusi kaikella tarvitsemallasi

Reppu valmiina| ©Luis Quintero
Reppu valmiina| ©Luis Quintero

Kun vierailet Disneylandissa, sinun on valmistauduttava asianmukaisesti kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Reppu, jossa on joitakin tarvikkeita tai välttämättömiä tavaroita, tekee vierailustasi paljon miellyttävämmän. Tässä ovat suositukseni.

 • Ota oma vesipullo mukaan, sillä puistoissa vesi on kallista. Tähän on kaksi vaihtoehtoa: muoviset tai metalliset termospullot. Muista, että lasiastiat ovat kiellettyjä puistossa.
 • Ota mukaan kannettava laturi. Käytät matkapuhelintasi paljon, et vain valokuvien ottamiseen vaan myös Disneyland-sovelluksen tarkistamiseen.
 • Laita kaikki tärkeät asiakirjat erilliseen laukkuun tai taskuun.
 • Ota mukaan naposteltavaa. Jonotuksen aikana voi tulla nälkä, etkä voi liikkua ostamaan ruokaa.
 • Ota mukaan lautasliinat ja nenäliinat.
 • Ota kesälläkin mukaan kevyt collegepaita iltaa varten.
 • Pidä mukanasi voidepastillia. Voimakas tuuli joillakin matkoilla voi todella kuivattaa huulet.

10. Hyödynnä Rider Switch Pass -passia

Rider Switch Pass| ©TipsVaijes
Rider Switch Pass| ©TipsVaijes

Disneyn nähtävyyksiä säännellään niiden kohderyhmän mukaan, ja joissakin on korkeusrajoituksia. Jos matkustat pienten lasten kanssa ja haluat mennä laitteisiin, joita ei ole suunniteltu heitä varten, Rider Switch Pass on paras vaihtoehto.

Tämä erikoiskortti on suunniteltu siten, että pienten lasten kanssa matkustavat vanhemmat voivat mennä laitteisiin yksi kerrallaan ilman, että heidän tarvitsee toistaa loppua. Toiminta on hyvin yksinkertaista: haet Rider Switch -passia, ja kun saavutte nähtävyyteen, johon lapsi ei pääse, toinen vanhemmista asettuu jonoon ja pääsee kyytiin, kun toinen odottaa ulkona. Silloin 2. vanhempi pääsee sisään ilman jonotusta ja voi vaihtaa roolia.

11. Suunnittele ja varaa ateriat

Bistrot Chez Rémyn julkisivu| ©geraldinedine
Bistrot Chez Rémyn julkisivu| ©geraldinedine

Disneyland App -sovelluksen avulla voit paitsi työskennellä nähtävyyksien parissa, myös järjestää päivän ateriat. Sovelluksesta voit suorittaa kaksi tärkeää tehtävää.

 • Varaa pöytä jopa kuukausia ennen matkaasi puiston suosituimmista ravintoloista, kuten Bistrot Chez Rémystä tai Captain Jack'sista.
 • Tilaa ja maksa ruokasi suoraan matkapuhelimellasi. Kun olet puistossa, voit tilata ruokaa sovelluksella ja välttää jonot ravintoloissa. Kun teet tilauksen, sovellus antaa sinulle odotusaikaa, joka on yleensä 15-20 minuuttia. Disney-ravintoloita, joissa tämä palvelu on saatavilla, ovat muun muassa Café ja Casey'sCorner.

Disneyn puistot ovat tunnettuja siitä, että niissä on monenlaisia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Disneyland ei poikkea tästä, ja sen luojat ovat pyrkineet luomaan monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja paitsi ruokatyylien myös budjetin suhteen. Kun suunnittelet päivän aterioita, voit tutustua näihin tietoihin Pariisin Disneylandin parhaista ravintoloista. Vaikka keskimääräinen ateria puistossa on hieman kalliimpi kuin kaupungissa, löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa.

12. Asu lomakeskuksessa

Disneyland Paris -hotelli| ©Sean MacEntee
Disneyland Paris -hotelli| ©Sean MacEntee

Vaikka Disneylandin hotellit ovatkin hieman kalliita, on tärkeää muistaa, että majoittuminen näissä tiloissa tuo mukanaan useita etuja. Pääset esimerkiksi Disney-puistoihin normaaliyleisöä aikaisemmin, mikä tarkoittaa, että voit mennä suosituimpiin nähtävyyksiin käytännössä ilman jonoja.

Samoin Disneylandin hotelleissa majoittuessasi voit vuokrata ateriapaketteja, jotka sisältävät lounaan ja aamiaisen puiston ravintoloissa.

13. Hyödynnä paraateja ja aja kyydillä ja nähtävyyksillä

Jouluparaati| ©Touring Club
Jouluparaati| ©Touring Club

Toinen hyvä temppu, jolla voit välttää pitkät jonot huvipuistoissa, on osallistua huvipuistoihin silloin, kun paraateja järjestetään. Syy on yksinkertainen: puistokävijät, jotka odottavat innoissaan suosikkihahmojensa kulkua, kokoontuvat kaikki Main Streetille, ja huvipuistolaitteet ovat käytännössä tyhjiä. Kyytien pituus on keskimäärin 20 minuuttia.

14. Saavu ajoissa Disney Illuminations -valaistukseen

Disney Illuminations| ©Edward Gebuis
Disney Illuminations| ©Edward Gebuis

Disney Illuminations-näytös, jota ei kannata jättää väliin, järjestetään joka ilta Ruususen linnassa. Kyseessä on valo- ja ilotulitusnäytös, joka esittää lumoavia tarinoita noin 20 minuutin ajan. Kuten muutkin Disneylandin esitykset, tämäkin esitys on kuitenkin yleensä hyvin täynnä, joten pidä aina mielessä esityksen kellonaika ja saavu Plazalle tuntia ennen esitystä varmistaaksesi hyvän paikan.
Matkasuunnitelman tarkistaminen on erittäin tärkeää, sillä Disneyn esitysajat vaihtelevat kausittain; kesällä ja keväällä puistot ovat pidempään auki, mutta talvella puistojen sulkemisaika on paljon aikaisemmin.

15. Harkitse Disneylandin vuosikortin ostamista.

Disneyn vuosikortti| ©TipsVaijes
Disneyn vuosikortti| ©TipsVaijes

Jos olet sydämelläsi fani ja nautit ajatuksesta, että voit vierailla Disneyssä useita kertoja vuodessa, vuosikortti on vaihtoehto, jota sinun kannattaa harkita. Tämäntyyppisen palvelun avulla Disney takaa sinulle pääsyn molempiin puistoihin aina, kun haluat, sekä muita etuja. Vuosikortteja on neljässä kategoriassa: Discovery, Magic Flex, Magic Plus ja Infinity. Vuosikortteja on saatavana kahdessa muodossa:

 • Kertamaksu. Alkaen 210 € halvimmasta vaihtoehdosta.
 • Maksu erissä. Vaatii 60 euron aloitusmaksun ja 11 kuukausierää, jotka alkavat 14 eurosta halvimmassa vaihtoehdossa.

Varaa Disneylandin yhden päivän sisäänpääsy